|
|
#2011 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Nastąpił wyż o twoim imieniu.
I wtedy, jak w beznadziejnym serialu, schowałam głowę w rekach i zaczęłam szlochać. Czy blask słońca, czy gwiazd na niebie - w tunelu ciemność zawsze ogarnie Ciebie.
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo
Dziękuje ślicznie_________________________ ________________ Hmm... i być jak czekolada, którą wszyscy uwielbiają... W końcu zrozumiała że Książe nie przypadkiem pomylił wierze... Zakochana wariatka... Tylko Anioł Sruż jeszcze ze mną wytrzymuje Bardzo mu za to dziękuje;pUczeń bez jedynki to jak Klan bez Ryśka
|
|
|
|
#2013 |
|
Raczkowanie
|
Nieszczęścia Po Ludziach Chodzą Trójkami .
Ciemna Strona Nocy . Różnice Przyciągają . Czymkolwiek By To Nie Było - Nigdy Nie Będzie Tym, Czym Być Miało .
|
#2014 |
|
BAN stały
|
grise
Całym sercem oddaję się nicnierobieniu.
Wypijmy za Twoje grzechy, Kotku. W twoim śnie jestem gwiazdą ze starego romansu. Łzy pochowane po dziurawych kieszeniach. |
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
bezwarunkowe uzależnienie swojego samopoczucia od obecności tej drugiej osoby.
razem i za ręce. muzyka, dawka, bit na słuchawkach. celebruj tą chwilę, bo jest to ostatnia Twoja chwila w moim towarzystwie. takie zwykle prozaiczne rzeczy a tyle radości.
|
#2016 |
|
Raczkowanie
|
Chyba czuł to też, na czerwonym zaczął iść w przód, wyszłaby mu na przeciw gdyby strach nie spętał jej nóg. On szedł i patrzył na nią jakby mówił znasz mnie jak z nut i wtedy jakiś wóz strzaskał jego czaszkę o bruk. Patrząc w małe okno ścięte lekkim mrozem, wspomniała czas gdy robiła sobie bransoletki nożem, Boże, proszę, nie każ mi tak skończyć, to jak uciec śmierci, a potem wysłać za nią list gończy. Skończ z tymi wyrzutami. Uwierz mi, że żyć bez Ciebie umiem.
Edytowane przez UpsentMinded Czas edycji: 2009-11-24 o 17:07 |
|
|
|
#2017 |
|
Raczkowanie
|
Życie choć piękne, tak kruche jest...
Wspomnienia są tym czymś, czego nigdy mi nie zabierzesz... |
|
|
|
#2018 |
|
Wtajemniczenie
|
Na koniec powiem Ci tylko że zawsze byłeś zwykłym du.pkiem.
Mówisz wszystko? Nie trzeba wszystko. W zasadzie nie rób nic. Ja i tak się nie zmienię. Słyszę telefon i zabiera mi dech w piersi. Zaglądam z nadzieją że może napisałeś. Pomyłka. Znów proponują mi tylko podwójne doładowanie lub super dzwonek. Coś się popsuło. Mała usterka. Niestety nie znam serwisu naprawiającego uszkodzone serca. Na odwrocie pocztówki napisałeś że tęsknisz i kochasz. Napisałeś bym myślała że o mnie pamiętasz, nie dlatego że tak rzeczywiście jest. marcepka, nydee, lovers2friends - gdzież wy jesteście? ![]()
|
#2019 |
|
BAN stały
|
Nie sztuką jest przyciągać wyglądem, sztuką jest zatrzymać charakterem.
/demoty |
|
|
|
#2020 |
|
Raczkowanie
|
Płaczesz gdy ja płaczę, to dowód ile dla Ciebie znaczę...
|
|
|
|
#2021 |
|
Przyczajenie
|
Hej
Jestem tutaj nowa ![]() Od dawna czytam wasze opisy i jesteście naprawdę świetne w tym co piszecie ![]() Super jesteście dziewczyny !! )Opisy ! Moja mała dusza zagubiła gdzieś się.. Serce którego nikt nie kochał..samo wyrwać, uciec jak najszybciej chce.. Wciąż upływa dzień za dniem.. Słowo 'Przepraszam' tak krótkie a tak wielkie.. Jak je wypowiedzieć, żeby nie było beznadziejne? Ty jedna pokazujesz kim są prawdziwi przyjaciele ! ..Że życie dało kopa doskonale rozumiałeś.. ;* <3 Dziękuje Ci, że jesteś naprawdę ponad Życie.. ! Może szczęście spotka mnie, bo ciągle rani mnie ten cień.. ![]() Czuje w sobie mały strach.. czy ktoś zrozumie to co czuje?! Stoję tu myśląc .. gdzie jest moje miejsce?? Znów wątpię w to co bliscy ludzie mi mówią.. Stracone wszystko w sekundę.. Mam nadzieję ,że ktoś to przeczyta ;D Edytowane przez Zagubiona w myslach Czas edycji: 2009-11-24 o 17:33 |
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
razem łatwiej trzymać trzymać w garściach los. te same myśli, ale inny sens wynika. miłości trzeba się nauczyć, żeby się jej nie bać i nie wstydzić. Niczym emocjonalna sałatka ,hermetycznie zamknięta w pudełku z nicości. oczarowana posiadaną do Ciebie słabością... przedstawienie ciągle trwa . Na Ty to mów kolegom bo ja do nich nie należę.
|
#2023 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje Ciebie, żeby trwać, żeby się śmiać, chodzić spokojnie spać...
|
|
#2024 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczór ;d jak łatwo zauważyć jestem `nowa`
![]() od jakiegoś już czasu podkradam wasze opisy ;] są super ale dręczyły mnie wyrzuty sumienia ;d i postanowiłam tez dodać coś od siebie ;]mam nadzieję, że się spodobają * w mózg mój szary wsączyłeś tęcze.. * No patrz! Rozpłakało się szczęście * Jak może mi brakować czegoś, czego nigdy nie miałam? * ..` bo jesteś jak sen o spadaniu Jeden Twój gest i uśmiecham się.. * Bezradna. Coraz częściej. W każdej sytuacji * istnieje on . cechy charakteru nadałam mu sama * Ah. Jesteś tak bezgłośnie piękny. * moja tęsknota zapomniała już czym są twoje palce... * taki jeden, mały, prywatny on <3 * nadal masz miejsce kierowcy w moim autobusowym sercu... * Nauczy się od nowa chodzić spać, nauczmy się od nowa mówić słowa na 'k' * Śniła mi się we śnie rzeczywistość. Z jaką ulgą się obudziłam. * Przedawkowana obojętność. . |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekam aż zatęsknisz wtedy powiem Ci spier.dalaj </3
|
#2026 |
|
Zadomowienie
|
Omamiasz, oczarowujesz w każdej sekundzie..
Wkradłeś się ze swoim gwieździstym uśmiechem... 100 milionów Ciebie... Przytulmy się co najmniej na tysiąc lat A Ty? Ty patrzysz na mnie tak... Tak jak zawsze. Mój czasoumilacz ;* Stać obok Ciebie, oddychać twym powietrzem. zawsze mów że to był przypadek, że spotkaliśmy się w parku tyle razy.. Świadomość, że czasem ocierasz się o ramię - wystarczy... ;** ` . .tuli pan ? . . Serce, ty mnie nie rozśmieszaj...! marzenia jak wata cukrowa.. lepią mi się do rąk. odliczając milisekundy pomiędzy kolejnymi uderzeniami serca. . |
|
|
|
#2027 |
|
Raczkowanie
|
Przy tobie wiem, że na lepsze zmieniać się chcę...
|
|
|
|
#2028 |
|
Przyczajenie
|
!..Muszę grzeszyć bo słowa często mijają się z prawdą..!
![]() Zobacz wstaje dzień....na pożegnanie mnie pocałuj ! Jesteś Panem moich snów już od wielu lat <3 To nie życie niszczy mnie, lecz ja swoje życie niszczę ! Pytasz co u mnie?? ... Może coś wyszeptam z czasem ! To nie jest Milość wiem, bo według niego przywiązanie.. Jakieś chore urojenia w sumie też paradoksalne.. Teraz już rozumiem na czym polega cierpienie, kiedy w oczach ukochanego jesteś tylko PRZYJACIELEM... ;(</3 Znów upiję się na smutno bo coś nie wyszło... Może coś się przyda )
Edytowane przez Zagubiona w myslach Czas edycji: 2009-11-24 o 18:00 |
|
|
|
#2029 |
|
Raczkowanie
|
Do ilu trzeba liczyć kiedy się liczy na faceta?
![]() Zgadnij kotku co mam w środku? ![]() Słowa są warte tyle ile wart jest ten kto je wypowiada! A jeśli tęsknota, to tylko chwilowa, taka na moment, na sekundę, kiedy się schowasz pod kołdrę! A jeśli już przepaść, pustka między nami, to tylko taka na sekundę, między ustami! nie nadążam. Dwa, Dwoje, Dwójka. Jedność! Co bym nie powiedziała Ty i tak wiesz sprzedam mózg. przebieg szesnastoletni z hakiem. mało używany [praktycznie wcale]. niestety jego rozwój zatrzymał się na poziomie 10-latka. trochę poobtłukiwany od walenia głową w ścianę. ewentualnie wymienię za paczkę żelek. tych z nadzieniem. masz prawo do dobrej zabawy do najbardziej ciężkostrawnych myśli. nawet.! Kochaj mnie coraz szybciej! Zaczynam od nowa. Totalnie. Totalnie zmieniam sposób patrzenia na świat. Potrzebuję tego ja i jeszcze ktoś. Bo wyczynem nie jest powiedziec - żegnaj, a wyczynem złapac za dłoń i powiedziec - zaczekaj. I tak właśnie będzie. Zaczekaj, napiszmy naszą historię od początku. Będziemy miec już dwie.
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
'nadzieję mi dajesz ,wiesz ?
'nic mi nie przeszkodzi w tym abym żyła dalej .
|
#2031 |
|
Raczkowanie
|
- dzwoniłem wczoraj do Ciebie ?
- i co? odebrałam ? kocham Cie . to był sarkazm z potęgowaną ironia . co zrobisz jeśli powiem, że jesteś moim słoneczkiem malującym na mojej twarzy uśmiech ?
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
Nie dam zniszczyć swych uczuć Nie powiem nigdy wróć znów ![]() Miłosne zagubienie
Oddycham twoją miłością Byłam tylko chwilą Nie tą wybraną tą jedyną Tak bardzo chciałam zostać Lecz ty już miałeś dość nas Starczyłam ci na miesiąc To chyba był twój rekord Tęskniłam choć wiedziałam Ze nie tego pokochałam Dzięki tobie już umiem Nie szukać zbędnych mi złudzeń Nie jestem naiwna Tak jak byłam dotychczas... ![]() |
|
|
|
#2033 |
|
Raczkowanie
|
w pSyChice? Fatalnie. rady nie daje.
|
|
#2034 |
|
Raczkowanie
|
pechowa szczęściara.
pewnego rodzaju fatum. podaruj mi szczęście koloru Twoich oczu. a życie ? jakie życie, to poprzecinana linia na dłoniach. happysad a niebo ? nie ma nieba. to tylko prześlizg między wieżowcami. happysad 'życie jest piękne'. powtarzam to za każdym razem, zdzierając sobie palce do krwi, grając na gitarze, wyładowując złość. you're the reason why I'm closed. jesteś powodem tego, że zamykam sie w sobie. tell me when you hear me heart stop. powiedz mi, kiedy usłyszysz, że moje serce stanęło.
|
|
#2035 |
|
BAN stały
|
* jego oczy zagadką, tęczowym mostem.. źrenice magią pokryte.
* i z całej tej historii staram się chociaż odwirować rozczarowanie.. |
|
|
|
#2036 |
|
Raczkowanie
|
"Miłość – to tęsknota za wiecznym zjednoczeniem z drugą osobą."- Platon
|
|
#2037 |
|
Raczkowanie
|
`Bo tutaj jest za dużo gorzkich łez. Straconych lat, pustych dni...
`Jedyny sposób by czuć ten życia powiew, obudzić się jutro i nadal ufać sobie `I popatrz, to anioł z diabłem mówią mi co lepsze, tylko szkoda ze to zawsze diabeł głośniej szepcze `Słyszysz?Płynie czas, rysuje życia szkic
|
#2038 |
|
Raczkowanie
|
eat me. drink me.
|
|
#2039 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ___________ A teraz coś ode mnie.. to co prawdziwe nigdy się nie kończy. ♥ bo ja urwałam się z ... ! ![]() 'bo to nasza noc, i nikogo więcej!' party. ![]() 'W ciszy pragnę być, milczeniem u stup Twych.' uwielbiam gdy patrzysz.. i zazdrościsz! ;] twoje ciało pachnące czekoladą. ;dd a ja jestem zdania " no boys - no problem " !
|
|
#2040 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli moge. coś. zmienić. mam nadzieje. że nie. dowiem sie. co.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

Dziękuje ślicznie
Bardzo mu za to dziękuje;p

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)