Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-24, 19:24   #751
teofano86
Zadomowienie

Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2

dziewczyny... wypada iść na ślub i wesele w małej czarnej? bo wszyscy mówią mi, że czarna to nie bardzo na ślub... a ja nie widzę się w innym kolorze.... :/
Ain't nothing I'd rather do
Goin' down, party time, My friends are gonna be there too
[...]"

teofano86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:25   #752
antunka
Zakorzenienie

Aniany pamiętamy Cię, pamiętamy. Do nas nie trudno dołączyć bo przecież cały czas poruszamy nowe tematy, piszemy takie codzienne bzdury, więc śmiało pisz.

Pavlinecka dowody zatrzymuj jak najbardziej. Mniejmy nadzieję, że się nigdy nie przydadzą.

Swoją drogą to denerwuje mnie jak ktoś takie anonimy wysyła. Skoro się zakochał, liczy na coś to niech to powie prosto w oczy a nie owija w bawełnę i sie ukrywa pod inicjałami.
Mnie kolega kiedyś tak adorował, że aż specjalnie dla mnie założył nowy nr gg. Długo nie wiedzialam kto to a jak sie dowiedziałam to po głowie dostał za takie ukrywanie się. Dupek
antunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:33   #753
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teofano86 Pokaż wiadomość
dziewczyny... wypada iść na ślub i wesele w małej czarnej? bo wszyscy mówią mi, że czarna to nie bardzo na ślub... a ja nie widzę się w innym kolorze.... :/
A czemu nie? Ja zawsze prawię chodzę na czarno, bo mi bardzo ładnie w tym kolorze

Tak dokładnie - anonimowi idioci też mnie wkurzają. Na gg blokuję bez wahania
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:37   #754
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Jasne, że pasuje. Nie sugeruj się tym co inni gadają. Jeśli masz ochotę i dobrze się w czerni czujesz to idź
201701251209 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:43   #755
Sweetheart86
Zakorzenienie

ANIANY pamiętamy of course. Opowiadaj co tam w USA słychać

PAVLINECKA raczej nie powiedzą kto zamawiał kwiaty. Ja też zadzwoniłam do tej poczty kwiatowej kiedy dostałam ten pierwszy niepodpisany bukiet i powiedzieli, że nie udzielają takich informacji

TEOFANO jak dobrze się czujesz w czarnym kolorze to zakładaj i już

Sweetheart86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:56   #756
jojla
Zakorzenienie

Pavlinecka rzeczywiście jak ktoś pisze takie teksty to można się trochę przestraszyć, ale kochana spokojnie, bądź czujna ale z umiarem, szkoda się denerwować Najgorzej, że nie masz jak się dowiedzieć kto to taki Hmmm a nie poznałaś ostatnio kogoś nowego?

Teofano załóż to w czym się dobrze czujesz Ładna mała czarna jest milion razy lepsza niż niektóre weselne kreacje prezentowane na weselnych gościach Mój TŻ w wakacje świadkował kuzynowi i jak oglądałam zdjęcia z tego wesela nie mogłam pojąć jak świadkowa mogła ubrać paskudną pomarańczową sukienkę, która nadawała się co najwyżej na jakąś potańcówkę

Aniany jasne, że pamiętamy super, że napisałaś w nowym wątku i śmiało pisz bo my tu o przeróżnych rzeczach piszemy

A ja w wakacje miałam bardzo miłego adoratora Miłe było to, że nie był nachalny i się nie narzucał. Przynosił mi truskawki jak tylko się dowiedział, że je uwielbiam

jojla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:03   #757
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lick The Lollipop Pokaż wiadomość
bez włosów "tam" to seksu dobrego nie ma
hahaha, mocne

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
OMG
Jestem w głębokim szoku.
Właśnie przyniosła mi pani z kwiaciarni wielki bukiet kwiatów, z wierszem i podpisany inicjałami które nijak do TŻeta ie pasują.
Boję się - ktoś zna mój adres, a ja nie wiem nawet kto to
sama bym Ci kwiaty wysyłała, jakbym była facetem

Ale tak na poważnie, to taka sytuacja z kwiatami od nieznajomego też by mnie nieco zdezorientowała.... mówiłaś o tym swojemu TŻ?

Cytat:
Napisane przez Sweetheart86 Pokaż wiadomość
Kiedy się dowiedziałam od kogo to witki mi opadły hehe
Sweet Ty to mnie zawsze rozbawisz

Cytat:
cały czas jest ten dylemat z tą czarną sukienką... denerwuje mnie to głupie przeświadczenie, że nie można, bo czarne sukienki są naprawdę eleganckie i sama za nimi przepadam, ale póki co jeszcze się nie przełamałam z tymi przeklętymi weselami i ubieram inne...

Cytat:
Tak dokładnie - anonimowi idioci też mnie wkurzają. Na gg blokuję bez wahania
ooo, ja też. Za stara jestem na takie debilizmy

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 20:07   #758
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Właśnie czekam, aż zadzwoni, żeby mu powiedzieć.

Mam taką cichą nadzieję, że to może on, tylko inicjały pomylili ( taaa, o 360 stopni hehe), ale ten wierszyk za cholere nie pasuje
Stary 2009-11-24, 20:10   #759
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Wow, nawet sie nie spodziewalam tak milego ponownego przywitania
Dzieki dziewczyny

Pavlinecka - no to ktos dobrze sobie wykombinowal, bo gdyby uzyl normalnej kwiaciarni, to byloby latwiej sie dowiedziec kto to. Ale nie przejmuj sie, pewnie komus sie bardzo nudzi, lub jest wyjatkowo niesmialy.

Widze ze rozmawialyscie o Swietach ostatnio. Ja rowniez uwielbiam atmosfere swiat, swiatelka, koledy, choinka. Ale ... tutaj juz od 2 tygodni sa wystawy swiateczne w sklepach, muzyka swiateczna w radiu, i ogolnie przedswiateczne szalenstwo takie cos naprawde ujmuje magii swiat.
Ja swieta z Polski wspominam o tak tutaj nic i nikt mi tej atmosfery nie zastapi, moze dlatego ze swieta w polsce kojarza mi sie ze sniegiem, dziecinstwem, domem pelnym ludzi, zapachem ciasta i zywej choinki....
Ahh, rozmarzylam sie. W kazdym badz razie, w tym roku planuje miec zywa choinke, a na niej lampki, fioletowe ozdoby (bo fiolet to ostatnio "moj" kolor), plus plasterki pokrojonej pomaranczy !
Wracam do pracy, odezwe sie pozniej
aniany jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 20:14   #760
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie czekam, aż zadzwoni, żeby mu powiedzieć.

Mam taką cichą nadzieję, że to może on, tylko inicjały pomylili ( taaa, o 360 stopni hehe), ale ten wierszyk za cholere nie pasuje
tylko nie dopuść do tego, żebyście się czasem pokłócili przez te kwiaty

Cytat:
Napisane przez aniany Pokaż wiadomość
Wow, nawet sie nie spodziewalam tak milego ponownego przywitania
Dzieki dziewczyny

Pavlinecka - no to ktos dobrze sobie wykombinowal, bo gdyby uzyl normalnej kwiaciarni, to byloby latwiej sie dowiedziec kto to. Ale nie przejmuj sie, pewnie komus sie bardzo nudzi, lub jest wyjatkowo niesmialy.

Widze ze rozmawialyscie o Swietach ostatnio. Ja rowniez uwielbiam atmosfere swiat, swiatelka, koledy, choinka. Ale ... tutaj juz od 2 tygodni sa wystawy swiateczne w sklepach, muzyka swiateczna w radiu, i ogolnie przedswiateczne szalenstwo takie cos naprawde ujmuje magii swiat.
Ja swieta z Polski wspominam o tak tutaj nic i nikt mi tej atmosfery nie zastapi, moze dlatego ze swieta w polsce kojarza mi sie ze sniegiem, dziecinstwem, domem pelnym ludzi, zapachem ciasta i zywej choinki....
Ahh, rozmarzylam sie. W kazdym badz razie, w tym roku planuje miec zywa choinke, a na niej lampki, fioletowe ozdoby (bo fiolet to ostatnio "moj" kolor), plus plasterki pokrojonej pomaranczy !
Wracam do pracy, odezwe sie pozniej
aniany, która jest teraz godzina u Ciebie? super, że jesteś z powrotem

WYMIANKA
Stary 2009-11-24, 20:22   #761
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam w czarnej u brata na wesele... Ostatnio we wrześniu byłam u koleżanki w czarnej z czerwonymi dodatkami...
Bardzo dużo osób można spotkac właśnie w czarnych kreacjach i czasem one sa w 100% lepsze od niektórych "weselnych" strojów pań

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 20:34   #762
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Cytat:
Hej, ja mysle ze mala czarna pasuje bardziej niz biala suknia a jesli dodasz do niej bizuterie lub buty z kolorem, to bedzie bardzo elegancko, z klasa, i ladnie. Pokaz zdjecie sukienki

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
aniany, która jest teraz godzina u Ciebie? super, że jesteś z powrotem
Evangeline, u mnie teraz 3 34 po poludniu, tzn. 15 34. 6 godzin roznicy
Stary 2009-11-24, 20:37   #763
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Bardzo dużo osób można spotkac właśnie w czarnych kreacjach i czasem one sa w 100% lepsze od niektórych "weselnych" strojów pań
zgadza się

Cytat:
Evangeline, u mnie teraz 3 34 po poludniu, tzn. 15 34. 6 godzin roznicy
a jaka pogoda?

Stany od wielu lat mnie fascynują, bardzo chciałabym tam kiedyś pojechać i sobie pozwiedzać

WYMIANKA
Stary 2009-11-24, 20:46   #764
antunka
Zakorzenienie

Teofano wypada wypada Moja koleżanka była w małej czarnej na weselu i wszyscy się zachwycali, że ślicznie wygląda bo skromnie i uroczo. Kolor nie ma znaczenia. Ważne żebyś się dobrze czuła.

Ja już się żegnam bo jutro wcześnie wstaję a jeszcze książka mnie wciągnęła więc poczytam sobie do snu.
Dobranoc
Stary 2009-11-24, 21:31   #765
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Niestety, to nie był on, hehe

Stwierdził, że to pewnie jakiś małolat, bo małolaty wierszyki lubią.
Ale mój exTŻet małolatem nie był i też lubił.

W każdym razie powiedział, że po zmroku to tylko z tatą mogę wychodzić hehe

Dziękuję wam za wsparcie Mam nadzieję, że nic z tej historii nie wyniknie. Uciekam spać - dobranoc

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-24, 21:35   #766
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
Niestety, to nie był on, hehe

Stwierdził, że to pewnie jakiś małolat, bo małolaty wierszyki lubią.
Ale mój exTŻet małolatem nie był i też lubił.

W każdym razie powiedział, że po zmroku to tylko z tatą mogę wychodzić hehe

Dziękuję wam za wsparcie Mam nadzieję, że nic z tej historii nie wyniknie. Uciekam spać - dobranoc
Sluchaj się Tża bo mądrze gada Nie ma co kusic losu, dopóki się historia nie wyjaśni.
Stary 2009-11-24, 22:04   #767
jojla
Zakorzenienie

Ja tylko wpadłam powiedzieć dobranoc i życzyć kolorowych snów

Stary 2009-11-24, 23:18   #768
MadziorA86
Przyczajenie

hej dziewczyny!
tak sobie was troche podgladam i podczytuje i podoba mi sie tu u was calkiem milutka atmosfera
jesli chodzi o mala czarna na wesele to ja uwazam ze jak najbardziej w tym roku bylam na 4 weselach i powiem wam dziewczyny ze czern rzadzi naprawde sama bylam w szoku ile dziewczyn i kobiet mialo czarne sukienki takze jak najbardziej polecam
pozdrowionka
MadziorA86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 03:08   #769
aniany
Rozeznanie

GG do aniany

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
a jaka pogoda?

Stany od wielu lat mnie fascynują, bardzo chciałabym tam kiedyś pojechać i sobie pozwiedzać
Pogoda, hmm, jesienna Wiesz, siedze sobie teraz przy troche uchylonym oknie, wieje chlodny wiatr, ale nie jest lodowato. W dzien ladnie, sloneczko, troche chmur. Ale od jutra juz ma sie popsuc, i do konca tygodnia padac - oczywiscie wtedy gdy ja mam troche wiecej wolnego, i mozna by bylo np. wybrac sie na lyzwy to musi padac, i pewnie skonczy sie na wizycie w kinie, lub siedzeniu w domu.
Ogolnie pogoda mniej wiecej taka sama jak w Polsce, tylko tutejsze lato to przez wilgotnosc powietrza temperatura odczuwalna jest o wiele wieksza.

Stany nie robia juz na mnie wrazenia, tzn. okoliczne miejscowosci, bo nigdy np. nie bylam na zachodzie stanow, wiec nie mam porownania.
Moim marzeniem jest zwiedzenie Europy wzdloz i wszerz, chociaz taka roadtrip po stanach tez bym nie pogardzila

Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Ja już się żegnam bo jutro wcześnie wstaję a jeszcze książka mnie wciągnęła więc poczytam sobie do snu.
Dobranoc
Jaka ksiazke czytasz antunka? Szukam jakiejs fajnej ksiazki, ktora umililaby mi dojazdy do pracy. Ostatnio przeczytalam kilka ksiazek Emily Griffin, i bardzo podoba mi sie jej styl pisania. Tak samo jak i Jodi Picoult.
A Wy jakich macie ulubionych autorow ksiazek?

Cytat:
Napisane przez MadziorA86 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
tak sobie was troche podgladam i podczytuje i podoba mi sie tu u was calkiem milutka atmosfera
pozdrowionka
Witaj ! Napisz cos wiecej o sobie, i zapraszamy do pogawedek !

Dziewczyny, wlasnie slucham radia, i leci piosenka Grazyny Lobaszewskiej - Wszystko co zle omija mnie Wiem, ze mam troche inny gust muzyczny od wielu moich rowiesnikow, ale ta piosenka normalnie rozklada mnie na lopatki

Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoras z Was jezdzi na nartach/desce? Planuje zakup kurtki i spodni na narty, i nie wiem dokladnie na co zwracac uwage. Wiem ze ma byc przepuszczajaca powietrze, i nieprzemakalna, czy jest cos jeszcze na co zwracac trzeba uwage?

Tutaj w czwartek jest Swieto Dziekczynienia, tzw. Indyk , a w piatek Black Friday - dzien najwiekszych przecen w sklepach (i tym samym najwiekszych kolejek, i tlumow na ulicach) - oficjalnie sezon swiateczny bedzie rozpoczety. Miesiac do Wigilii.

Ok, uciekam spac, bo juz glupoty wypisuje.
Milego dnia jutro !
Stary 2009-11-25, 05:29   #770
antunka
Zakorzenienie

Dzień dobry,
spać nie mogę. Miałam zaduch w pokoju i przez to głupie sny i co chwile się budziłam grr.

Aniany nic specjalnego nie czytam. "Dom nad rozlewiskiem" bo mamuśka sobie kupiła i stwierdziłam, że jak już jest to sobie przeczytam. Lekka o życiu, fajnym stylem napisana.

Ja trochę jeżdżę na nartach choć nie przepadam. Nie lubię zimowych strojów, grubych kurtek, szalików, czapek, grubych rękawic w których nic nie można zrobić. Ogólnie czuje się jak Bulinka, gogle ograniczają mi widoczność, z nosa cieknie więc trzeba wyjąć chusteczkę. Żeby to zrobić trzeba zdjąć rękawicę, która nagle upada i zjeżdża w dół... Kiedyś podczas wsiadania na wyciąg odpieła mi się narta. Także skojarzenia z nartami mam złe, ale czasem jeżdżę

Kupując kurtkę należy zwrócić uwagę na materiał... wiadomo "oddychający", odprowadzający wilgoć na zewnątrz. Dobrze, żeby polar był odpinany to przyda się też latem. Przydatny jest też taki ściągacz w okolicach talii, który zapobiegnie "podjeżdżaniu" kurtki w górę i wpadaniu śniegu. Duuużo kieszonek bo na nartach trzeba mieć wszystko przy sobie. To tyle co pamiętam.

Uciekam się szykować na uczelnię bo sie spóźnię
Stary 2009-11-25, 05:49   #771
nulka5
Rozeznanie

ja coś od 5 spać nie mogę, więc wstałam z wyrka, nie ma co leżeć i myśleć
jest tutaj już jakiś ranny ptaszek?
nulka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 05:56   #772
Sweetheart86
Zakorzenienie

Jest Nulka jest Ja już w pracy jestem, a na nogach od 5

MadziorA86 witaj i zapraszamy

Miłego dnia kochane

Stary 2009-11-25, 06:38   #773
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
Jest Nulka jest Ja już w pracy jestem, a na nogach od 5
uuuu-uuu, niezła jesteś!
podziwiam - ja bym chyba nie mogła wstawać codziennie o 5...
miłej pracki Sweet

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 06:53   #774
jojla
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja to raczej jestem ranny śpioch Wstawałam od 6 a podniosłam się dopiero po 7

MadziorA86 witamy serdecznie

Aniany niestety nie jeżdżę na nartach więc nie pomogę

Zmykam zająć łazienkę zanim TŻ tam wpadnie

Miłego dnia

Stary 2009-11-25, 07:10   #775
Sweetheart86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
uuuu-uuu, niezła jesteś!
podziwiam - ja bym chyba nie mogła wstawać codziennie o 5...
Wiesz... ja też kiedyś myślałam, że nie byłabym w stanie codziennie tak wcześnie wstawać, ale życie mnie po prostu do tego zmusiło Jednak do wszystkiego można sie przyzwyczaić, chociaż czasami jeste ciężko, zwłaszcza jeśli kiedyś spało się codziennie do 12 w południe

Cytat:
Napisane przez nulka5 Pokaż wiadomość
miłej pracki Sweet
Dziękuję

Stary 2009-11-25, 08:44   #776
SilverStorm
Zakorzenienie

GG do SilverStorm

Dzieńdoberek

MadziorA, witaj

Pavlinecka, na pewno wszystko się wyjaśni, a Ty bądź czujna i słuchaj TŻta

Heh, coś mnie podkusiło i wysłałam sms'a do siostry z zapytaniem, co chce pod choinkę. No i dzięki temu wiem, co jej sprezentować
Czasami najprostsze sposoby są najlepsze

Miłego dnia
The less they know
SilverStorm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 08:50   #777
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny!
jesli chodzi o mala czarna na wesele to ja uwazam ze jak najbardziej w tym roku bylam na 4 weselach i powiem wam dziewczyny ze czern rzadzi naprawde sama bylam w szoku ile dziewczyn i kobiet mialo czarne sukienki takze jak najbardziej polecam
pozdrowionka
witaj bardzo serdecznie w naszym gronie zapraszamy

Cytat:
Stany nie robia juz na mnie wrazenia, tzn. okoliczne miejscowosci, bo nigdy np. nie bylam na zachodzie stanow, wiec nie mam porownania.
ja bardzo chciałabym zwiedzić Stany wzdłuż i wszerz i jeszcze sobie pomieszkać kilka miesięcy najchętniej w Nowym Yorku cóż, życie pokaże, co z tego wyniknie

Cytat:
Tutaj w czwartek jest Swieto Dziekczynienia, tzw. Indyk , a w piatek Black Friday - dzien najwiekszych przecen w sklepach (i tym samym najwiekszych kolejek, i tlumow na ulicach) - oficjalnie sezon swiateczny bedzie rozpoczety
szaleństwo

Ja dopijam kawę i lecę niedługo na uczelnię, napisać to nieszczęsne kolokwium Trzymajcie się kochane, miłego dnia

WYMIANKA
Stary 2009-11-25, 09:00   #778
nulka5
Rozeznanie

Cytat:
Wiesz... ja też kiedyś myślałam, że nie byłabym w stanie codziennie tak wcześnie wstawać, ale życie mnie po prostu do tego zmusiło Jednak do wszystkiego można sie przyzwyczaić, chociaż czasami jeste ciężko, zwłaszcza jeśli kiedyś spało się codziennie do 12 w południe
rozumiem
nie no pewnie masz rację, że można się przyzwyczaić
początki musiały być ciężkie?

ja pomęczyłam trochę prezentację i zaraz się zbieram na uczelnię
Stary 2009-11-25, 09:19   #779
simpatica
Zakorzenienie

Cytat:
osobiście uważam że nie, zwłaszcza do bliskiej rodziny. moim zdaniem pani młoda zakłada białą suknię bo to jej dzień radości i chociażby szanując to powinno się zakładac coś w innym kolorze. jest przecież tyle innych barw a mnie czerń to albo z akademią się kojarzy albo z żałobą no chyba że dla kogoś ten dzień oznacza dzień żałoby
ale to oczywiście tylko moje zdanie

simpatica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 09:50   #780
201701251209
Konto usunięte

Cytat:
hej dziewczyny!
pozdrowionka
Witaj i zapraszamy do dyskusji
Może opowiesz coś o sobie?
Cytat:
Napisane przez antunka Pokaż wiadomość
Dzień dobry,
spać nie mogę. Miałam zaduch w pokoju i przez to głupie sny i co chwile się budziłam grr.
Uciekam się szykować na uczelnię bo sie spóźnię
A ja przed chwilą wstałam Czuje się do niczego. W nocy co chwila pobudka. Kręciłam się całą noc, aż w koncu nad ranam usnęłam
Może kawa zdziała cuda i mnie obudzi trochę

Dziś idę na imieniny
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości