|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
dziewczyny... wypada iść na ślub i wesele w małej czarnej? bo wszyscy mówią mi, że czarna to nie bardzo na ślub... a ja nie widzę się w innym kolorze.... :/
![]() |
#752 |
Zakorzenienie
|
Aniany pamiętamy Cię, pamiętamy. Do nas nie trudno dołączyć bo przecież cały czas poruszamy nowe tematy, piszemy takie codzienne bzdury, więc śmiało pisz.
Pavlinecka dowody zatrzymuj jak najbardziej. Mniejmy nadzieję, że się nigdy nie przydadzą. Swoją drogą to denerwuje mnie jak ktoś takie anonimy wysyła. Skoro się zakochał, liczy na coś to niech to powie prosto w oczy a nie owija w bawełnę i sie ukrywa pod inicjałami. Mnie kolega kiedyś tak adorował, że aż specjalnie dla mnie założył nowy nr gg. Długo nie wiedzialam kto to a jak sie dowiedziałam to po głowie dostał za takie ukrywanie się. Dupek |
![]() ![]() |
![]() |
#753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak dokładnie - anonimowi idioci też mnie wkurzają. Na gg blokuję bez wahania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
ANIANY pamiętamy of course.
![]() ![]() PAVLINECKA raczej nie powiedzą kto zamawiał kwiaty. Ja też zadzwoniłam do tej poczty kwiatowej kiedy dostałam ten pierwszy niepodpisany bukiet i powiedzieli, że nie udzielają takich informacji ![]() TEOFANO jak dobrze się czujesz w czarnym kolorze to zakładaj i już ![]()
#756 |
Zakorzenienie
|
Pavlinecka rzeczywiście jak ktoś pisze takie teksty to można się trochę przestraszyć, ale kochana spokojnie, bądź czujna ale z umiarem, szkoda się denerwować
![]() ![]() Teofano załóż to w czym się dobrze czujesz ![]() ![]() ![]() Aniany jasne, że pamiętamy ![]() ![]() A ja w wakacje miałam bardzo miłego adoratora ![]() ![]() ![]()
#757 | |||
Zakorzenienie
|
hahaha, mocne
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale tak na poważnie, to taka sytuacja z kwiatami od nieznajomego też by mnie nieco zdezorientowała.... mówiłaś o tym swojemu TŻ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Właśnie czekam, aż zadzwoni, żeby mu powiedzieć.
Mam taką cichą nadzieję, że to może on, tylko inicjały pomylili ( taaa, o 360 stopni hehe), ale ten wierszyk za cholere nie pasuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#759 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Dzieki dziewczyny ![]() Pavlinecka - no to ktos dobrze sobie wykombinowal, bo gdyby uzyl normalnej kwiaciarni, to byloby latwiej sie dowiedziec kto to. Ale nie przejmuj sie, pewnie komus sie bardzo nudzi, lub jest wyjatkowo niesmialy. Widze ze rozmawialyscie o Swietach ostatnio. Ja rowniez uwielbiam atmosfere swiat, swiatelka, koledy, choinka. Ale ... tutaj juz od 2 tygodni sa wystawy swiateczne w sklepach, muzyka swiateczna w radiu, i ogolnie przedswiateczne szalenstwo ![]() Ja swieta z Polski wspominam o tak ![]() ![]() Ahh, rozmarzylam sie. W kazdym badz razie, w tym roku planuje miec zywa choinke, a na niej lampki, fioletowe ozdoby (bo fiolet to ostatnio "moj" kolor), plus plasterki pokrojonej pomaranczy ! ![]() Wracam do pracy, odezwe sie pozniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#760 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#761 | |||||||||||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo dużo osób można spotkac właśnie w czarnych kreacjach i czasem one sa w 100% lepsze od niektórych "weselnych" strojów pań ![]()
![]() |
#762 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#763 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stany od wielu lat mnie fascynują, bardzo chciałabym tam kiedyś pojechać i sobie pozwiedzać ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#764 |
Zakorzenienie
|
Teofano wypada wypada
![]() Ja już się żegnam bo jutro wcześnie wstaję a jeszcze książka mnie wciągnęła więc poczytam sobie do snu. Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
Niestety, to nie był on, hehe
![]() Stwierdził, że to pewnie jakiś małolat, bo małolaty wierszyki lubią. Ale mój exTŻet małolatem nie był i też lubił. W każdym razie powiedział, że po zmroku to tylko z tatą mogę wychodzić hehe ![]() Dziękuję wam za wsparcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#766 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
Ja tylko wpadłam powiedzieć dobranoc i życzyć kolorowych snów
![]()
#768 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny!
![]() tak sobie was troche podgladam i podczytuje i podoba mi sie tu u was ![]() ![]() jesli chodzi o mala czarna na wesele to ja uwazam ze jak najbardziej ![]() ![]() pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
#769 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ogolnie pogoda mniej wiecej taka sama jak w Polsce, tylko tutejsze lato to ![]() Stany nie robia juz na mnie wrazenia, tzn. okoliczne miejscowosci, bo nigdy np. nie bylam na zachodzie stanow, wiec nie mam porownania. Moim marzeniem jest zwiedzenie Europy wzdloz i wszerz, chociaz taka roadtrip po stanach tez bym nie pogardzila ![]() Cytat:
A Wy jakich macie ulubionych autorow ksiazek? Cytat:
Dziewczyny, wlasnie slucham radia, i leci piosenka Grazyny Lobaszewskiej - Wszystko co zle omija mnie ![]() ![]() Mam jeszcze jedno pytanie. Czy ktoras z Was jezdzi na nartach/desce? Planuje zakup kurtki i spodni na narty, i nie wiem dokladnie na co zwracac uwage. Wiem ze ma byc przepuszczajaca powietrze, i nieprzemakalna, czy jest cos jeszcze na co zwracac trzeba uwage? Tutaj w czwartek jest Swieto Dziekczynienia, tzw. Indyk ![]() ![]() Ok, uciekam spac, bo juz glupoty wypisuje. Milego dnia jutro ! |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#770 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
spać nie mogę. Miałam zaduch w pokoju i przez to głupie sny i co chwile się budziłam grr. Aniany nic specjalnego nie czytam. "Dom nad rozlewiskiem" bo mamuśka sobie kupiła i stwierdziłam, że jak już jest to sobie przeczytam. Lekka o życiu, fajnym stylem napisana. Ja trochę jeżdżę na nartach choć nie przepadam. Nie lubię zimowych strojów, grubych kurtek, szalików, czapek, grubych rękawic w których nic nie można zrobić. Ogólnie czuje się jak Bulinka, gogle ograniczają mi widoczność, z nosa cieknie więc trzeba wyjąć chusteczkę. Żeby to zrobić trzeba zdjąć rękawicę, która nagle upada i zjeżdża w dół... Kiedyś podczas wsiadania na wyciąg odpieła mi się narta. Także skojarzenia z nartami mam złe, ale czasem jeżdżę ![]() Kupując kurtkę należy zwrócić uwagę na materiał... wiadomo "oddychający", odprowadzający wilgoć na zewnątrz. Dobrze, żeby polar był odpinany to przyda się też latem. Przydatny jest też taki ściągacz w okolicach talii, który zapobiegnie "podjeżdżaniu" kurtki w górę i wpadaniu śniegu. Duuużo kieszonek bo na nartach trzeba mieć wszystko przy sobie. To tyle co pamiętam. Uciekam się szykować na uczelnię bo sie spóźnię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#771 |
Rozeznanie
|
ja coś od 5 spać nie mogę, więc wstałam z wyrka, nie ma co leżeć i myśleć
![]() jest tutaj już jakiś ranny ptaszek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#772 |
Zakorzenienie
|
Jest Nulka jest
![]() ![]() MadziorA86 witaj i zapraszamy ![]() Miłego dnia kochane ![]()
#773 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja to raczej jestem ranny śpioch ![]() ![]() MadziorA86 witamy serdecznie ![]() ![]() Aniany niestety nie jeżdżę na nartach więc nie pomogę ![]() Zmykam zająć łazienkę zanim TŻ tam wpadnie ![]() Miłego dnia ![]()
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]()
![]() |
#776 |
Zakorzenienie
|
Dzieńdoberek
![]() MadziorA, witaj ![]() Pavlinecka, na pewno wszystko się wyjaśni, a Ty bądź czujna i słuchaj TŻta ![]() Heh, coś mnie podkusiło i wysłałam sms'a do siostry z zapytaniem, co chce pod choinkę. No i dzięki temu wiem, co jej sprezentować ![]() Czasami najprostsze sposoby są najlepsze ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#777 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dopijam kawę i lecę niedługo na uczelnię, napisać to nieszczęsne kolokwium ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie no pewnie masz rację, że można się przyzwyczaić ![]() początki musiały być ciężkie? ![]() ja pomęczyłam trochę prezentację i zaraz się zbieram na uczelnię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale to oczywiście tylko moje zdanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Może opowiesz coś o sobie? Cytat:
![]() ![]() Może kawa zdziała cuda i mnie obudzi trochę ![]() Dziś idę na imieniny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:37.