Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Auto Marianna

Notka

Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-24, 15:25   #3361
BeaS
Zakorzenienie

Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII

Cytat:
Napisane przez Agnes140489 Pokaż wiadomość
(11/17/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
(11/24/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
no w końcu
jadę dopiero za jakieś dwie godzinki bo teraz nie mam czym
Pochwal się jak będziesz po przejażdżce.

Cytat:
Napisane przez frappe23 Pokaż wiadomość
Kiedyś dawno, chyba w czerwcu pisałam w tym wątku. Wtedy czekałam na 1 egzamin, którego nie zdałam. 1 września- 2 termin, również nie zdany. Aż nadszedł dzisiejszy wspaniały dzień ZDAŁAM O 9:30 teoria- bezbłędnie No i czekałam, czekałam... ok 35 minut i w końcu przyszedł po mnie egzaminator. Mężczyzna, bez emocji, marudny i jakiś taki dziwny. Ale mówię sobie będzie OK. Uśmiech na twarzy i dam radę Musiałam sprawdzić płyn do spryskiwaczy i światła STOPu. Łuk- ok no i jedziemy na miasto, na górce coś tam marudził, że za daleko od linii się zatrzymałam, ale genaralnie wzniesienie zaliczone. Po mieście jeździłam 47 minut. Skręcałam w lewo, w prawo, zawracałam z wykorzystaniem parkingu, zawracałam na rondzie, strefa z ograniczeniem do 20 km/h, reguła prawej ręki, parkowanie prostopadłe, jednokierunkowa przy wyjeździe z parkowania. Była jedna chwila grozy: jadę sobie i patrzę trolejbus, który wjeżdża na mój pas i zahamowałam w ostatnim momencie przed egzaminatorem. Przyjechaliśmy do WORDu i czekałam na ocenę, bez zbędnych emocji powiedział: POZYTYWNY. W ogóle odniosłam wrażenie, że on był wkurzony, że zdałam. Tak wzdychał ciężko, a ja się w głębi duszy z tego śmiałam Najważniejsze, że po ponad rocznych perypetiach z prawem jazdy dzisiaj zdałam egzamin. No nic, życzę wszystkim powodzenia. Do boju wizażanki
Gratulacje!

Cytat:
Napisane przez shanta Pokaż wiadomość

czorno01
Tuppence
julka610
martaalka
margaritaa

mocna ekipa jutro, dziewczyny trzymajcie się

I ja trzymam. Dajcie z siebie wszystko.

~ Thomas Fuller ~
BeaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 15:42   #3362
martaalka
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez julka610 Pokaż wiadomość
ja mam zmienne nastroje, w jednej chwili olewam jutrzejszy egzamin- będzie co będzie, a w drugiej chwili panikuje.... coś chyba ze mną nie tak
mam podobnie. tak ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, ale jak tylko mam wolna chwilę to zaczynam się zastanawiac i wątpic. będzie co będzie dobrze, że egzamin mam rano to będę miała mniej czasu na niepotrzebne zamartwianie. damy radę!

czorno01
Tuppence
julka610
margaritaa
martaalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 16:16   #3363
pomarancza89
BAN stały

dziewczyny - wszystkie głęboki oddech, idziemy do lustra, stajemy i mówimy sobie, że umiemy jeździć - i nie pojawiać się tu dopóki nie uwierzycie "ciocia" pomarańcza wie, że jesteście zdolne, ale WY chyba nie wiecie co?!
co by się nie działo - podziwiam Was
pomarancza89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 17:09   #3364
df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206
Konto usunięte

czorno01
Tuppence
julka610
martaalka
margaritaa

trzymamy za Was kciuki,babeczki dacie radę
df3cc6c2e997633e57b9145321fcef026d2b0250_5ebf1ef22d206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 17:43   #3365
Czekoladkaa
Raczkowanie

czorno01
Tuppence
julka610
martaalka
margaritaa

Będzie pozytywnie laski! Trzymam kciuki! Uda się tylko w to uwierzcie!!!

frappe gratulacje!
Stary 2009-11-24, 17:53   #3366
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martaalka Pokaż wiadomość
mam podobnie. tak ogólnie jestem pozytywnie nastawiona, ale jak tylko mam wolna chwilę to zaczynam się zastanawiac i wątpic. będzie co będzie dobrze, że egzamin mam rano to będę miała mniej czasu na niepotrzebne zamartwianie. damy radę!

czorno01
Tuppence
julka610
margaritaa
Cytat:
Napisane przez Czekoladkaa Pokaż wiadomość
czorno01
Tuppence
julka610
martaalka
margaritaa

Będzie pozytywnie laski! Trzymam kciuki! Uda się tylko w to uwierzcie!!!

frappe gratulacje!
dolaczam sie i do kciukow i do gratulacji

Beatko, dopisz mnie kolejny raz do listy zdających... ehh

22.12.09r.
moze ten raz bedzie szczesliwy. Oby, bo moja mama sie juz buntuje i straszy, ze nie da kasy na nastepne ;(

Edytowane przez DontSaySorry
Czas edycji: 2009-11-24 o 18:53
DontSaySorry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 18:45   #3367
Agnes140489
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Pochwal się jak będziesz po przejażdżce.
i już jestem po przejażdżce pierwszej legalnej jeździe bez L na dachu
mogłabym jeździć i jeździć normalnie super uczucie

dziewczyny dla tego uczucia warto się zebrać do kupy po oblanym egzaminie i pójść na następny i zdać życzę Wam wszystkim żebyście jak najszybciej zdały, najlepiej by było za pierwszym razem

It is the first step that is troublesome
Agnes140489 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:03   #3368
vanilia85
Raczkowanie

Hej Dziewczyny przyjmiecie mnie do siebie? Jestem dzisaj po egzaminie, teoria+praktyka, niestety wynik negatywny Teoria + plac poszły szybciutko, miałam do pokazania tylne światło przeciwmgłowe i płyn hamulcowy. Łuk i wzniesienie poszły bez problemu. Wyjechałam na miasto, jezdziłam 50 minut. Uliczki jednokierunkowe, ronda, skrzyżowania, stopy, warunkowe strzałki, parkowanie, koperta, zawracanie z uzyciem biegu wstecznego, wszystko poszło dobrze. Kiedy usłyszałam, że jedziemy do ośrodka, tak sie ucieszyłam..... Na skrzyzowaniu przejechałam na pomarańczowym, tzn. kiedy ruszyłam z ręcznego to właśnie z zielonoego zmieniło się na pomarańczowe. Dojechałam do ośrodka, zadowolona, że juz po wszystkim, że w końcu mam to za sobą, a tu co? Okazuje się, że właśnie przez to światło pomarańczowe nie zdałam Jestem taka zła, na siebie, że mogłam stać na tym skrzyżowaniu i czekać, na niego bo był od samego początku problematyczny i nieprzyjemny. Kiedy ruszyłam z tego skrzyżowania ci znaprzeciwka jeszcze mieli czerwone więc mógł mnie przepuścić, ale widocznie tym razem nie było mi dane zdać Kolejny egzamin w lutym, znowu tyle czekania a tym samym nerwów i stresu... Anusiak24 skąd jesteś? Widze, że ze Śląska, ja jestem z Tychów i właśnie w tym ośrodku egzaminacyjnym zdawałam prawko.
vanilia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:07   #3369
Agnes140489
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez vanilia85 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny przyjmiecie mnie do siebie? Jestem dzisaj po egzaminie, teoria+praktyka, niestety wynik negatywny Teoria + plac poszły szybciutko, miałam do pokazania tylne światło przeciwmgłowe i płyn hamulcowy. Łuk i wzniesienie poszły bez problemu. Wyjechałam na miasto, jezdziłam 50 minut. Uliczki jednokierunkowe, ronda, skrzyżowania, stopy, warunkowe strzałki, parkowanie, koperta, zawracanie z uzyciem biegu wstecznego, wszystko poszło dobrze. Kiedy usłyszałam, że jedziemy do ośrodka, tak sie ucieszyłam..... Na skrzyzowaniu przejechałam na pomarańczowym, tzn. kiedy ruszyłam z ręcznego to właśnie z zielonoego zmieniło się na pomarańczowe. Dojechałam do ośrodka, zadowolona, że juz po wszystkim, że w końcu mam to za sobą, a tu co? Okazuje się, że właśnie przez to światło pomarańczowe nie zdałam Jestem taka zła, na siebie, że mogłam stać na tym skrzyżowaniu i czekać, na niego bo był od samego początku problematyczny i nieprzyjemny. Kiedy ruszyłam z tego skrzyżowania ci znaprzeciwka jeszcze mieli czerwone więc mógł mnie przepuścić, ale widocznie tym razem nie było mi dane zdać Kolejny egzamin w lutym, znowu tyle czekania a tym samym nerwów i stresu... Anusiak24 skąd jesteś? Widze, że ze Śląska, ja jestem z Tychów i właśnie w tym ośrodku egzaminacyjnym zdawałam prawko.

witamy
szkoda że się nie udało, ale wiesz już że nie zawiodły Twoje umiejętności tylko miałaś pecha że akurat się zmieniło na pomarańczowe. do lutego jeszcze trochę czasu ale już trzymam za Ciebie kciuki

Stary 2009-11-24, 19:40   #3370
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1
Konto usunięte

Cytat:
hej hej kurczę, to miałaś pecha z tym światłem... jakiś wredny ten egzaminator, to chyba nie był aż tak wielki błąd żeby od razu oblewac, skoro wszystko inne robiłaś dobrze... ale wierzę że następnym razem Ci się uda, nie może byc inaczej
Ja jestem z Raciborza, zdaję w Jastrzębiu z tego co piszesz to chyba terminy na całym Śląsku jednakowo długie są :/ a pamiętasz może kto Cię egzaminował?? Bo oni są wszyscy z WORD-u z Katowic, może więc trafię na niego w piątek

Edytowane przez 0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1
Czas edycji: 2009-11-24 o 19:45
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:40   #3371
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
i już jestem po przejażdżce pierwszej legalnej jeździe bez L na dachu
mogłabym jeździć i jeździć normalnie super uczucie
No to superowo.

Cytat:
Hej.
Pech, po prostu pech. Przykro mi, że przez taki błąd usłyszałaś 'negatywny' i to po tak długim czasie jazdy.
A do tego masakryczny termin.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-11-24, 19:52   #3372
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Hej dziewczyny ;-)
Też chciałabym się do was dołączyć, 20.11.2009 zdałam egzamin za trzecim podejściem.
Ogólnie nie wiem jak jest u was, ale w moim ośrodku, w którym zdawałam (Grudziądz) jest jeden egzaminator, na którego widok aż serce staje. Bywa, że jak wyczytuje osobą, która jest proszona do niego na egzamin to ta osoba widząc, że on ją wyczytuje po prostu rezygnuje z egzaminu

Miałam "ogromne szczęście" trafić na niego za swoim pierwszym i drugim razem.. Za pierwszym, w ogólnie nie wiedziałam jak wygląda, więc jak szłam do Toyotki to się nie przejmowałam i ładnie uśmiechałam, żeby wrażenie dobre zrobić. Ale jak tylko zobaczyłam jego twarz.. Jego wzrok.. Od razu wiedziałam, że to ten facet. Po chwili gdy mi się przedstawił już wszystko było wiadomo - to on. Egzamin ten oblałam na łuku - zgasł mi (kiedyś musi być ten pierwszy raz,szkoda, że na egzaminie) i musiałam wycofać no i lusterkiem zahaczyłam o tyczkę. Za drugim podejściem także się nie denerwowałam -wiedziałam, że potrafię jeździć i nie mam się czego obawiać. Gdy zobaczyłam,że mnie wyczytuje, to wtedy się zaczęło. Tyle,że tym razem powiedziałam sobie,że muszę mu pokazać klasę. No i cacy wyjechałam na miasto (o dziwo, nic do mnie nie mówił, żadnych dogadywanek ani zbędnych uwag) kończyłam już egzamin, aż tu nagle jadę przez pasy i ziomek z rowerem stoi. Myślę sobie "puszczać go nie muszę, a że stoi i się nie kwapi do przejścia to jadę". No i jadę, a ten chyba zobaczył, że egzamin i żarty chciał sobie porobić i tym rowerem mi przed samochód ;| zahamowałam, ale w tym samym czasie co egzaminator i stwierdził, że chciałam go zabić ;| Tyle,ż[IMG]file:///C:/Users/Julitka/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]e hamowałam w tym samym czasie co on, ale tego nie da się gościowi przetłumaczyć, w ogóle z nimi to nie ma co dyskutować. Wypadek losowy, który wcale nie odzwierciedla tego jak jeździmy. No i negatywny definitywnie..
Za trzecim razem pierwszy raz się bałam, byłam przekonana, że nie zdam mimo, iż wydaje mi się, że dobrze jeżdżę. Nie spałam pół nocy, zasnęłam dopiero ok 2 w nocy, a na 8 już miałam jazdę dodatkową. Moja instruktorka powiedziała, że mnie nie poznaje,że zawsze taka gaduła a tu nagle zgooooooon. Naprawdę strasznie się bałam.. Gdy już przyszło co do czego i zobaczyłam kto mnie wyczytuje ( zaraz po moim poprzednim egzaminatorze) to... aż klasnęłam z radości i wybiegłam do niego w podskokach Wszyscy się na mnie patrzyli jak na głupią, z czego ja tu się cieszę jak wszyscy trzęsą portkami. A ja już wiedziałam, że zdam. Z każdym, byle nie z tamtym. Mój trzeci egzamin trwał całe 20min. Zrobiłam go po całości bezbłędnie, aczkolwiek egzaminator powiedział, że jestem szybka dziewczyna, a on się boi szybkich :P.

Także dziewczyny. W garść... i do dechy!!!!!!!!
julajta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:54   #3373
benia1169
Zadomowienie

Cytat:
(11/17/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.
(11/24/09) Prawo Jazdy do odbioru w Urzędzie.
no w końcu
jadę dopiero za jakieś dwie godzinki bo teraz nie mam czym

czorno01
Tuppence
julka610
martaalka
margaritaa

trzymam kciuki
GRATULUJĘ!!!
a u mnie: (11/24/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

Poza tym gratuluję ostatnio zdanych egzaminów a myślami jestem z tymi, które zdają jutro (m.in. moja kuzynka - spoza forum), a oblanym współczuję i życzę wytrwałości w walce, BO WARTO I DA SIĘ!!!
Sorki, że tak ogólnikowo, ale nawet nie mam czasu czytać tym razem
benia1169 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-24, 19:55   #3374
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Aha, u nas na poprawkę czeka się 2tyg. Gdybym miała czekać tyle co niektóre z was to..
Stary 2009-11-24, 19:57   #3375
vanilia85
Raczkowanie

No niesety, u nas tak długo trzeba czekać, a najgorsze jest to czekanie. Kurcze, do tego czasu wszystko pozapominam Nawet nie wiecie jaka jestem zawiedziona tym wszystkim. Najgorsze jest to, że dawał mi nadzieje do konca. No ale trudno stało sie, teraz będe miec nauczkę. Anusiak24, tak pamiętam jak sie nazywał egzaminator, ale nie wiem czy mogę podać tu na forum jego imie i nazwkisko? Może mnie któraś oświeci? Jeśli nie, to wyślę ci info na priva. W każdym razie był mały, chudy, niepozorny i niemiły
Stary 2009-11-24, 20:01   #3376
BeaS
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez julajta Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ;-)
Też chciałabym się do was dołączyć, 20.11.2009 zdałam egzamin za trzecim podejściem.
Ogólnie nie wiem jak jest u was, ale w moim ośrodku, w którym zdawałam (Grudziądz) jest jeden egzaminator, na którego widok aż serce staje. Bywa, że jak wyczytuje osobą, która jest proszona do niego na egzamin to ta osoba widząc, że on ją wyczytuje po prostu rezygnuje z egzaminu

Miałam "ogromne szczęście" trafić na niego za swoim pierwszym i drugim razem.. Za pierwszym, w ogólnie nie wiedziałam jak wygląda, więc jak szłam do Toyotki to się nie przejmowałam i ładnie uśmiechałam, żeby wrażenie dobre zrobić. Ale jak tylko zobaczyłam jego twarz.. Jego wzrok.. Od razu wiedziałam, że to ten facet. Po chwili gdy mi się przedstawił już wszystko było wiadomo - to on. Egzamin ten oblałam na łuku - zgasł mi (kiedyś musi być ten pierwszy raz,szkoda, że na egzaminie) i musiałam wycofać no i lusterkiem zahaczyłam o tyczkę. Za drugim podejściem także się nie denerwowałam -wiedziałam, że potrafię jeździć i nie mam się czego obawiać. Gdy zobaczyłam,że mnie wyczytuje, to wtedy się zaczęło. Tyle,że tym razem powiedziałam sobie,że muszę mu pokazać klasę. No i cacy wyjechałam na miasto (o dziwo, nic do mnie nie mówił, żadnych dogadywanek ani zbędnych uwag) kończyłam już egzamin, aż tu nagle jadę przez pasy i ziomek z rowerem stoi. Myślę sobie "puszczać go nie muszę, a że stoi i się nie kwapi do przejścia to jadę". No i jadę, a ten chyba zobaczył, że egzamin i żarty chciał sobie porobić i tym rowerem mi przed samochód ;| zahamowałam, ale w tym samym czasie co egzaminator i stwierdził, że chciałam go zabić ;| Tyle,ż[IMG]file:///C:/Users/Julitka/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.jpg[/IMG]e hamowałam w tym samym czasie co on, ale tego nie da się gościowi przetłumaczyć, w ogóle z nimi to nie ma co dyskutować. Wypadek losowy, który wcale nie odzwierciedla tego jak jeździmy. No i negatywny definitywnie..
Za trzecim razem pierwszy raz się bałam, byłam przekonana, że nie zdam mimo, iż wydaje mi się, że dobrze jeżdżę. Nie spałam pół nocy, zasnęłam dopiero ok 2 w nocy, a na 8 już miałam jazdę dodatkową. Moja instruktorka powiedziała, że mnie nie poznaje,że zawsze taka gaduła a tu nagle zgooooooon. Naprawdę strasznie się bałam.. Gdy już przyszło co do czego i zobaczyłam kto mnie wyczytuje ( zaraz po moim poprzednim egzaminatorze) to... aż klasnęłam z radości i wybiegłam do niego w podskokach Wszyscy się na mnie patrzyli jak na głupią, z czego ja tu się cieszę jak wszyscy trzęsą portkami. A ja już wiedziałam, że zdam. Z każdym, byle nie z tamtym. Mój trzeci egzamin trwał całe 20min. Zrobiłam go po całości bezbłędnie, aczkolwiek egzaminator powiedział, że jestem szybka dziewczyna, a on się boi szybkich :P.

Także dziewczyny. W garść... i do dechy!!!!!!!!
Haha. Niewiele osób cieszy się z egzaminu.

Gratulacje.

~ Thomas Fuller ~
Stary 2009-11-24, 20:02   #3377
vanilia85
Raczkowanie

A w ogóle to fajnie, że jesteście. Dżięki Wam, wiem, że nie ejstem taka ciemna i że czasem pech to pech i nic sie na to nie poradzi Dziękuję:roza :
Stary 2009-11-24, 20:24   #3378
julajta
Rozeznanie

GG do julajta

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Haha. Niewiele osób cieszy się z egzaminu.

Gratulacje.

Fakt. Pewnie dlatego się na mnie tak patrzyli

Dziękuję!
Stary 2009-11-24, 20:36   #3379
julka610
Raczkowanie

powoli zaczynam się denerwować, najgorsze że żadnej jazdy dodatkowej teraz nie miałam, ale na egzamin czekałam tylko (na szczęście) tydzień i w moim ośrodku już nie było miejsc.
Na domiar złego coś źle się czuje, nie wiem czy to choroba czy zatrucie pokarmowe;/

Jutro naprawdę mam ważny dzień, rano egzamin z języka a później prosto do WORD'u. I pewnie wrócę znów ok 18;/

3majcie za mnie kciuki, będę happy jak się wszystko uda

czorno01

Tuppence
martaalka
margaritaa

POWODZENIA

julka610 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 07:38   #3380
Mary Alice
Raczkowanie

vanilia85 współczuję. ja tez na pamaranczowym ostatnio nie zdalam.
Kurcze! jakie terminy tam u Ciebie!
ja bym miała w Stolicy przez ten czas jakies 5-6 podejsc..
nie chcesz się przeniesc z papierami gdzie indziej? ja to jestem niecierpliwa, nie dałabym rady chyba tyle czekać...

BTW, mam do Was pytanie, co tu zrobić, żeby o 6 rano być przytomnym na egzaminie?brrrr....:ziewa m: wyspac się, kawę wypic..ale przez kawę będę poddenerwowana..
"Jeśli przebywasz ciągle z tymi samymi ludźmi, to stają się oni w końcu częścią twojego życia. A skoro są już częścią twojego życia to chcą je zmieniać, bo ludziom wydaje się, że wiedzą jak powinno wyglądać twoje życie, nikt jednak nie wie jak powinien przeżyć własne.."
Paulo Coelho
Mary Alice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 08:47   #3381
onlythebest
Raczkowanie

czorno01
Tuppence
julka610
martaalka

margaritaa

Powodzenia!

Zaręczona i przeszczęśliwa od 3.01.2011 r.
onlythebest jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 09:58   #3382
anioleczek25
Rozeznanie

Trzymam kciuki za zdające dziś egzamin
Oby się udało.
A ja dziś sprawdziłam na stronce i mam prawko do odbioru w urzędzie. Ale się ucieszyłam. Dziś idę po odbiór i już nie mogę się doczekać jak je będę już miała w ręku. Napewno będzie to cudowne uczucie i taka satysfakcja, że się je zdobyło o własnych siłach.
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:13   #3383
martaalka
Przyczajenie

ZDAŁAM!

Cieszę sie niesamowicie opisze szczegóły jak zejdzie ze mnie kofeina bo egzamin miałam na 6 i za dużo kaw wypiłam, nie mogę w miejscu usiedziec myślę, że pozytywne nastawienie to podstawa. Dzięki za trzymanie kciuków
martaalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:56   #3384
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1
Konto usunięte

Cytat:
ZDAŁAM!

Cieszę sie niesamowicie opisze szczegóły jak zejdzie ze mnie kofeina bo egzamin miałam na 6 i za dużo kaw wypiłam, nie mogę w miejscu usiedziec myślę, że pozytywne nastawienie to podstawa. Dzięki za trzymanie kciuków
gratulacje!
czekamy na relację!
0c567865bc5bc81ad7100e57ad69b5206a79ca99_61998c2f33ab1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:05   #3385
sonia23
Raczkowanie

Cytat:
ZDAŁAM!

GRATULA CJE
sonia23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:18   #3386
gda
Zakorzenienie

Cytat:
ZDAŁAM!

Super!!! Gratuluję

A ja wczoraj pojechałam sama po prawko, wzięłam na cały dzień samochód i jeździłam po mieście. Wszystko było super, jazda idealna, tylko pod koniec, jak jechałam po mojego chłopaka do pracy koło 22, zrobiłam coś TRAGICZNEGO... Skręcając w lewo na skrzyżowaniu ze światłami, WJECHAŁAM NA NIE NA CZERWONYM ŚWIETLE!!! I zamiast zwiewać (na szczęście nic nie jechało) to ja na nim stanęłam jak ostatnia kretynka i czekałam na zielone na środku skrzyżowania.... Co za wstyd, pewnie wszyscy sobie myśleli "No tak, baba za kółkiem" A ja nie wiem co sobie myślałam...
gda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:21   #3387
anioleczek25
Rozeznanie

Martaalka gratulacje
anioleczek25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:47   #3388
asik666
Raczkowanie

Cytat:
ZDAŁAM!

Gratulacje!!!!
asik666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:51   #3389
Agnes140489
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez benia1169 Pokaż wiadomość
GRATULUJĘ!!!
a u mnie: (11/24/09) Prawo Jazdy:: Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne.

Poza tym gratuluję ostatnio zdanych egzaminów a myślami jestem z tymi, które zdają jutro (m.in. moja kuzynka - spoza forum), a oblanym współczuję i życzę wytrwałości w walce, BO WARTO I DA SIĘ!!!
Sorki, że tak ogólnikowo, ale nawet nie mam czasu czytać tym razem
17tego zdałaś kiedy u mnie przyjęto wniosek a teraz w ten sam dzień co ja miałam do odbioru Ty miałaś przyjęty wniosek
podoba mi się ten zbieg okoliczności, no to teraz klika dni poczekasz i możesz śmigać

Cytat:
ZDAŁAM!

gratuluję

Edytowane przez Agnes140489
Czas edycji: 2009-11-25 o 12:00
Stary 2009-11-25, 11:59   #3390
czorno01
Raczkowanie

martaalka- braaaawo nie wiesz jak ci zazdroszcze ja mam egzamin o 14:30 i to czekanie mnie wykancza az mnie brzuch z nerwow boli
czorno01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Auto Marianna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości