![]() |
#4801 |
Przyczajenie
|
Dot.: Niemcy :)
13-go mi pasuje, teraz jeszcze gdzie i o ktorej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4802 |
Konto usunięte
|
mila jako zes ty swieze miesko to najlepiej bylo by na Hbf pod dm, tam sie wszystkie nowe nabytki odnajda, bo w miescie to moze ktos nie wiedziec gdzie i jak, a na dworcu pod Dm to kazdy trafi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | ||
Zakorzenienie
|
Super
![]() Cytat:
![]() Ja tez sie ciesze na nowa znajomosc ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-11-24 o 15:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4804 |
Wtajemniczenie
|
Ale Wam fajnie, ja tez chce, ja tez
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() widze, ze szykujecie sie do spotkania - zazdraszczam ![]() Mam pytanko - jak jest pieczywo zytnie po niemiecku?? Pozdrawiam!
#4806 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 |
Konto usunięte
|
maja na powrot na HHA tez musialabym kupic nowy bilet . To jak wolisz spotkac sie pod galeria KÖ to niech bedzie. Kto nie wie to Heinrich-Heine-Allee i jak sie wyjedze schodami do gory to i tak jestesmy w podziemu, wiec idziemy na lewo i jest wejscie do Galerii. Dlalej sa schody po ktorych jak sie wyjdzie to odrazu sie jest pod wejsciem do Galerii od strony torebek, ale te schody sa przebudowywane i zagrodzone, nie mozna ich uzywac. Jesli sie do 13-tego grudnia nic nie zmieni to wchodzimy wejsciem do Galerii i szukamy schodow na parter, bo bedziemy w piwnicy sklepu. Jedziemy schodami do gory i szukamy zaraz pierwszego wyjscia po prawej stronie.
Mam nadzieje ze dobrze wyjasnilam nowym, ktore nie za bardzo sie w Düsseldorfie znaja? |
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Wtajemniczenie
|
Jesli ktos jest nowy i sie nie zna, to chetnie odbiore go z Hbf.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4809 |
Zadomowienie
|
karenina19 dawno Ciebie tu nie bylo,juz sie zastanawialam co jest
![]() ![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie,moze wrzuc jakas fotke pociechy jesli masz ochote. Trzymaj sie ![]()
13.01.2012 -oficjalny kierowca- ![]() ![]() ![]() Edytowane przez bierka83 Czas edycji: 2009-11-24 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#4810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() O super pomysl! ![]() Melduje,ze Karoli (mloda71) ten termin pasuje ![]() Czyli mamy juz: Sylwia Moni Mila Karola Ja czekamy na potwierdzenie: Moniaaaaaa i Monis z Hagen Ale sie ciesze na to spotkanie,juz dawno nie bylo nas tyle... ![]() Asienka,Kami zapraszamy serdecznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4811 |
Zakorzenienie
|
fajnie macie
![]()
#4812 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4813 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja bede wiedziec tak kolo 10 to wam dam znac
![]() ![]() A dziewczyny ile macie latek jesli mozna zapytac? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Przyczajenie
|
Ja to mam 30-ke na karku
![]() ![]() Dziewczyny, a moglabym sie moze do tych, co jada z Neuss juz na Neuss Hbf dolaczyc, czy gdzie wsiadacie do U 75? Ale moze jednak sprubuje znalezc to miejsce w Kaufhofie, chociaz wedlug opisu nie jest to takie proste.., ale napewno jakos sie to znajdzie..albo jednak na dworcu w D'dorfie. A powiedzcie mi, czy Wy wszystkie sie juz znacie? |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobrze, ze z Kittka ok. Mimo wszystko lepiej ja przebadac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie pamietam, czy juz gratulowalam... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobrej nocki zycze ![]()
![]() |
#4816 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja tak pomyslalam, ze wszystkie osobki z Neuss to moglabym zgarnac autkiem, jesli bym nie musiala jechac do pracki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja mysle.... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pomysl dobry ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4818 |
Konto usunięte
|
Maja ale jaki to skomplikowany opis. Wysiadasz z U-Bahny na HHA i schodami muszisz wyjechac do gory, potem po lewej stronie szukasz wejscia do galerii co to za skomplikowany opis? No nie robisz tak samo?
moniaaaaa ja mam 33 lata |
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Zadomowienie
|
Mam Navi, bez Navi ani rusz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba napisac po prostu,zeby wyjsc z podziemia i kierowac sie w kierunku galerii,a potem szukac tego wejscia do Kaufhofu gdzie sa torebki/kosmetyki A poza tym,zartowalam... ![]() To dobrze,bo juz sie martwilam,ze bedziemy musialy z Mila pod Skihalle jechac ![]() ![]() Edytowane przez *majka* Czas edycji: 2009-11-25 o 09:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4821 |
Konto usunięte
|
No tak Maja ale jak wyjedziesz z podziemi to nie widac galerii, wiec napisalam, ze jest po lewno zeby jej tam szukac ;o)
Maja jutro przyjezdzam. patrzylas w Dm za limitowanka? Jest juz cos? A w Tchibo za tym blizniaczkiem? Handy juz naladowalam heheheh jak mi znow wyskoczy Netzsuche to bedzie super |
![]() ![]() |
![]() |
#4822 |
Zakorzenienie
|
Jak jestes juz na zewnatrz/na dworze to widac galerie
![]() Bylam wczoraj w dm,ale limitowanki Alverde jeszcze nie bylo,do Tchibo nie wchodzilam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 |
Konto usunięte
|
No przeciez o tym pisalam. jak wyjedziesz schodami to nadal jestes w podziemu i tam sa te butiki i Galerii nie widac, trzeba isc troche do przeodu zeby zobaczyc drziw, ale jak ktos nie wie, to tez nie wie gdzie szukac, tego wejscia do Galerii, dlatego pisze zeby dziewczyny patrzyly na lewo. A na ulicy to juz inna bajka, moj opis to dla tych co U-Bahna przyjada.
Perony to co innego, Pasaz z butikami jest nad peronami, ale to nadal podzienia Edytowane przez 201608040942 Czas edycji: 2009-11-25 o 09:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieki
![]() Cytat:
Dziekuje slicznie ![]() Moje slonko urodzilo sie 16 pazdziernika ![]() Ogolnie nie bede oryginalna i napisze, ze moj synio jest najkochanszy i najwspanialszy na swiecie ![]() Przez pierwsze 3-4 tygodnie tylko spal i jadl wiec mielismy z malzem blogi spokoj...Teraz doszly jeszcze inne "atrakcje", ale nadal nie moge narzekac...Fajnie jest byc mama... ![]() Fotki pewnie, ze wstawiam...a wiecej zdjec André jest w albumie w moim podpisie takze jak ktos ma ochote to zapraszam... ![]() Jaaasne...tylko zapakuje malego do plecaka i smigam... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2009-11-25 o 10:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 |
Zakorzenienie
|
Zazdroszcze spotkania
![]() Ja tez chce ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- umieram ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4827 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zadomowienie
|
karenina19 synus jest przepiekny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i raz jeszcze gratuluje ![]() Dziewczynyale macie fajnie,milo jest sie spotkac tak na zywo,porozmawiac,poznac sie bardziej ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam i zycze Wam milego,slonecznego popoludnia ![]()
#4829 |
Zakorzenienie
|
Przy okazji Babcie odwiedzicie
![]() Madzia,tak sobie mysle,ze moze kiedys uda nam sie w Pl spotkac,w koncu nie mamy do siebie daleko ![]() ![]() ![]() Dziewczyny,nie chce byc przyczyna Waszych zgonow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4830 |
Zakorzenienie
|
Majku, a skad ty jestes??
![]() Zapomnialo mi sie ![]() MUSIMY sie spotkac czy tu czy tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.