|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010
Cytat:
![]() owszem. mega zgaga mnie pali, zazwyczaj wieczorem ![]() ![]()
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Drcron – gratuluję duuużej dziewczynki. Naprawdę wydaje mi się jakaś duża. Ale do rekordu polskiego 8-mio kg Kacperka jej jeszcze daleko.
![]() ![]() Madziwina- dbaj o siebie. Ja już wcześniej zastanawiałam się jak Ty dajesz sobie radę z tym remontowo-budowlanym sprzątaniem. Izumi – zdjęcie naprawdę dobre. Pokaż inne. ![]() Dausia – Ty naprawdę trochę przesadzasz z tym pisaniem. Tutaj nikt za tobą nie nadąża. ![]() A ja się dzisiaj w końcu wyspałam i oczywiście przyjechałam godzinę spóźniona do pracy. A teraz dodatkowo pójdę po wyniki badań moczu a po 14-tej idę do okulisty na badanie dna oka. I chciałam jechać sama a dowiedziałam się że nie będę mogła prowadzić przez 2 godz. Więc muszę jeszcze poszukać kierowcy. I oczywiście wczoraj pojechałam do „Oszołoma” i kupiłam dwie butelki 150ml firmy TT, bo któraś tu z Was napisała że są w promocji.
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
wstawie wam jeszcze moje ulubione zdjecie chrześnicy;-) Kornelcia- niestety ieszka w Londynie i widzimy sie ze 4 razy do roku ale wtedy jest szał;-)
|
|
|
|
#4564 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak na razie zgagi nie zaobserwowałam. Ja w ogóle nigdy nie miałam i nawet nie wiem czego się spodziewać
![]() ![]() Ja w ogóle ostatnio to jakaś bezobjawowa jestem. Czasem aż się martwię czy u mnie wsio ok, że nie mam żadnych dolegliwości. No poza tym że czasem coś zakuje i przechodzi. Tylko sikam troche częściej niż kiedys i łapie mnie w najmniej oczekiwanych momentach, jak nie mam gdzie zrobić grrr...
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
zgaga straszna, lece do wanny.
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- [QUOTE=ASIULEK_23;15490336]Ja jak na razie zgagi nie zaobserwowałam. Ja w ogóle nigdy nie miałam i nawet nie wiem czego się spodziewać ![]() ![]() Uwierz, że jak będziesz miała to będziesz wiedziała, że to to, ja tez nigdy nie mialam , a teraz piecze jak diabli, dobra lece sie wykapac bo czas na aplikowanie tablet;/ |
|
|
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
O boszzzz... schrupałabym ją!! Ja już chcę mojego bobaska!!
|
#4567 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a z tym sikaniem to masz racje, czasem jak mnie w sklepie zlapie to mi sikanie oczami wycieka :P trudno wytrzymac, albo jak mnie mala wieczorem po pecherzu kocha kopac... wtedy jestem w ciagu godziny nawet z 7 razy w kibleku :P a o nocy to juz nie wspomneJa tez bym juz chciala miec mojego bobasa przy sobie... tak bym przesunela czas do marca... ahhh... tak co by szybko zlecialo
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4568 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdzie kupiłas ten kocyk tygrysa ? Normalnie wymiata . wszystko oczywiście piękne ale jakoś ten kocyk wyjątkowo Cytat:
Cytat:
Dziewczyny współczuje wam tych nocek , ja to kimam jak zabita do samego rana , no chy
|
|
#4569 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez bym juz chciala wozzeczke ja tez a moz mnie ciagle stopuje razem z tesciem i moimi rodzicami mowia zebym poczekala do konca roku ze beda wyprzedaze i takie tam a jak powuiedzialam ze chce uzywany kupic < znajoma ma w bardzo dobrym stanie x-landera uzywala go tylko 3 miesiace i to kilka razy > to maz malo mnie nie zjadl uznal ze jestem nienormalna ![]() co do przepisu to ja ostatnio eksperymentuje z ciachami i dzisiaj zrobilam takie o : biszkopt upieklam przekroila na dwie czesci ubilam krem < taki z paczki > posmarowalam czescia jeden kawalek biszkopta potem ulozylam na tym kremie okragle biszkopty wylalam na to ostudzona galaretke wymieszana z ananasami < galaretka truskawkowa > potem jeszcze raz nalozylam krem i przykrylam biszkoptem mialam na wierzch wylac polewe karmelowa < z mleka kondensowanego slodzonego gotowanego> ale tylko nim wierzch posmarowalam i posypalam wiorkami < bleeee nie cierpie wiorek zawsze je sciagam ale nie bylo nic innego > a tylko posmarowalam tym mlekiem bo reszte z puszki wyzarlam jak czekalam az sie galaretka zawiaze i wyszlo ciacho - moj cudak tylko pomyslalam sobie ze lepiej by wygladalo jak by biszkopt byl ciemny bo biszkopty by sie odznaczaly a tak to zaginely w tlumie ale i tak mi smakuje potem wkleje zdjecie kawalka jak zejde do kuchni bo narzie lezakuje ![]() Cytat:
ale nie jestes sama hehe ja potrafie siedziec godzinami zwlaszcza jak nie moge spac i grac w pokera wlasnie sie zalamalam kolejna plomba mi wypadla holercia niedlugo bede miala wszystkie zeby do wymiany musze sie umuwic do dentysty ciekawe kiedy znajdzie dla mnie czas
|
|
#4570 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Darusiaaaa;15490349]zgaga straszna, lece do wanny.[COLOR="Silver"]
Na zgage polecam mietowe tik taki mnie pomagaja. Pa dziewczyny jade na 2 dni do rodzicow, pewnie zajze na forum. pa
|
#4571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja mam wszystko na 50, 56 i 62 nic wiekszego nie mam niestety ![]() aniap - u nas < to znaczy w miescie obok bo na wiosce to nic nie ma > - jest taka hala targowa manhatan i wlasnie tam go kupilam ma kapturek i ogonek byly jeszcze posciele z kubusiami i tygryskami i baldachimy ale takie kremowe bezplciowe nie podobaly mi sie ![]() Darusia - przecudna ta twoja siostrzenica ja tez bym ja schrupala sama slodycz
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
drcron- ja nie nastawiałam się na używany, obserwowałam i takie i nowe. I jak porównywałam ceny to zdecydowałam się właśnie na taki. Podejrzewam, że i tak mi się szybko znudzi i będę chciała nowy więc szkoda tyle kasy wydawać na nówkę
Te wózki nie są wcale zniszczone jak dobrze się trafi. Mój Tż na szczęście przekonał się do komisów i ciucholandów Ale wiadomo, nie każdy lubi i ja to rozumiem ![]() Mykam na zakupki bo w lodówce przeciąg
|
#4573 |
|
Wtajemniczenie
|
drcron, ale Ty będziesz stroić tą małą... tygrysek świetny rzeczywiśćie, a możesz zdradzić ile kosztował i czy był jakieś inne jeszcze wzory? Może jest nazwa producenta???
Z przeziębieniem to nie szalej, do lóżeczka najlepiej sie zapakuj i wyleż nie ma co ryzykować. A homeopatię to można w ciąży stosować? Herbatkę z sokiemj malinowym sobie zrób, czosnek do kanapki albo salatki i odpoczywaj dużo. Izumi, zdjęcie fajne, tak dramatycznie ta modelka wygląda. Biznes rozkręć, bo to Twoje też super. Może Ci zaczniemy wysyłać nasze ciążowe do takiego ladnego obrobienia no i powodzenia dzisiaj.DArusia, nie obrażaj sie Ty dziewczyno, ale to co koleżanki móią to fakt. Ja sama sie zastanawiam czy nie za dużó przy kompie leżę, chociaż mam mini laptopa a one niby bezpieczniejsze. Gdyby coś z dzieciaczkami było nie tak to nie wiem co bym zrobiła... Ja leżałąm plackiem przez dwa tygodnie i to jeszcze w niepewności - na bóle pleców pomaga... czytanie ... raz na jednym boku poleżysz raz na drugim. JAkaś wciągająca lektura i czas leci. Ja czytałam CHmielewską i lekkie babskie serie. A poza tym jak boli to męża zaprosić do masażyku - naprawdę rozluźnia i pomaga. Można się odwdzięczyc tym samym, masażyki każdy lubi a facetowi wystarczy karczek pougnoatać i już dobrze działa ROdzinkę masz fajną i sisostrzenicę śliczną ![]() BAobabek, celulit to i ja mam wcześniejszy, po ciązy zmobilizuję małża ( w ramach spędzania wsólnego czasu) do masażyków, moze coś pomoże... A teraz, co poradzimy... izaizula, a Ty kobito nic tylko po kuleżankach sie włóczysz to TWoje dziecko to jakieś cygańskie jest ech, zazdroszczę Ci kontaktó towarzyskich, do mnie ktoś dzwoni czasem i mówi, odwiedzę cię ale nie teraz bo ci jeszcze co przywlokę.... nawet teściowa nie chce sie zbliżac na powitanie ![]() co do zgagi to mnie męczy dość regularnie, chyba wogole mam tendencję do nadkwasoty, chwilami jeszcze jakieś przełykowe probllemy mi się uaktywniają. Miłę to nie jest, ale staram się tak jeść żeby do niej nie dopuścić mniejsze porcje a częściej. No i lekarz mi poradził Rennie, więc jak już zjem co miałąm do zjedzenia biorę sobie rennie - nie chcę też za dużo, niby możńa do 3-4 razy dziennie, ale zawsze to jakiś lek. Kładę się z kilkoma poduszkami żeby mieć kadłub wyżej i jakoś przeżyję...A tictaci nie każdemu pomagają, czasem zgaga wręcz nie znosi mięty ![]() POP70., to niesprawiedliwe z tym oszołomem,,a powiedz, na tych butelkach tt rzczywiśćie jest adnotacja że nie zawierają tego szkodliwego związku?? MAm nadziejęże u Ciebie się już uspokoiło trochę, życze dobrych wyników. Nie powiedziałaś kiedy masz wizytę najbliższą... Współćzuje bezsennym, ja klądę się strasznie późno, ale ostatnio wstaję na siku koło 6 i nawet jak nie mogę zasnąc to mi raźniej, a potem to zasne i budzę się kolo 10. NAjbardziej stresuje mnie jak mam problemy z oddychaniem, ale póki co nie zdarza sie to za często. TO ja się też pochwalę brzuszkiem zdjęcie prawie sprzed tygodnia więc chyba jeszcze urósł
|
|
|
|
#4574 |
|
Zakorzenienie
|
Martuko - ale masz fajowy brzuszek, malusi
Aż niemożliwe, że tyle się w nim mieści. Oczywiście zazdraszczam
|
#4575 |
|
BAN stały
|
zastanawiam się czy mogłabym do Was dołączyć?
termin mam na 26 kwietnia
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, tak! im więcej tym lepiej i kolejna mamusia bliźniakowa
|
|
#4577 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale naparwde miałam siłe do sprzatania i kilka razy odkurzałam kilka razu zamiatałam i co chwile jechałam z mopem i szmata tyle kurzu było.. biuuuuuIZUMI ale zaje***biaszczowe zjęcie!!!![]() BRZUSZKI wszytskie słodkie tylko głasiać i całowac... Dobrze że sama z bezsennościa nie jestem... Drcron GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI Jej idę leżec wiecie że mi nie przechodzi ten ból i napięcie kurka DO JUTRA JESZCZE CAŁE 24 GODZINY MOŻE BPRZEJDZIE JAK NIE TO O 12 JADĘ...a w sobotę zabawa ostatkowa.. musi mi przejśc!!! Ściskam mocno... MUSIAŁAM WSTAC I SIE PRZYWITAĆ!!! UPRZEJMIE PROSZE O ZWOLNIENIE TEMPA W POSTACH
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
FASOLOWE POLE Mamusie MARCOWE 2010 Już 56 megi-megi( Magda 29lat).tp. 1.03.10r. Jakub Gmyrelka (Agnieszka, lat 24) tp. 30.03.10 ZbynioAsiuulka89 ( Asia 20 lat ).tp. 2.03.10r. Zuzia ![]() P0P70 (Ela lat 39) tp. 3.03.10r. Ania ![]() evitka21 (Ewa, 25 lat) tp. 4.03.10r. Lena libra777 ( Agnieszka i 32 lata) tp. 7.03.10rMarysia lubMikołaj asienka240 (Asia 21lat ) tp. 8.03.10r. Emilka ![]() Roza26 ( Hania 25 lat) tp. 8.03.10r. ???lub ??? karolka2211 ( Karolina ) tp. 8.03.10r. ??? lub ??? mrowak (Ola lat 31) tp. 9.03.10r. ??? ![]() mysia1234 (Joanna 21 lat).tp. 9.03.10r. Wiktoria ![]() zwariowanna ( Gosia 19lat)tp. 11.03.10r. ??? catro (Kasia, lat 27) tp. 11.03.10r. Ola ![]() dogisia( ??) tp. 12.03.10r. ??? lub ??? mezatka07 (Joanna, 23 lata) tp. 17.03.10r. ??? lub ??? zosia21 (Ewelina l.24) tp. 17.03.10r. ??? lub ??? apple66 (Paula, 25lat)tp. 18.03.10 MAJA lub FILIP magda3456 (Magda 23l ) tp. 20.03.10r Denis minka26 ( Asia 26 lat ) tp. 20.03.10r.Amelka ![]() tylkooliwka (Agnieszka 28 lat) tp. 15.03.10??? ISIS23 (Iza 25 lat ) tp.22.03.10 Lena lub Cezary inridia (Asia 31 lat )tp.22.03.10r. ??? ![]() ilkia24 ( Ilona 24 ) tp. 24.03.10r. ??? Impersona ( ??? lat ??? ) tp. 26.03.10r.Hania lub Leon madziwnia (Magda, 24 lata ) tp. 27.03.10r. Mikołaj JoannM ( Asia 25 lat ) tp.27.03.10r. Gabrysia ![]() gooffi (Iza, lat 29,) tp 27.03.10r. ??? lub ??? Baobabek ( Monika lat 25 ) tp. 30.03.10r. Jakub Mamusie KWIETNIOWE 2010 Agnieszka09 (Aga,lat 24)tp.1.04.10 r.Karinka ![]() izaizula(Iza lat 27)tp. 2.04.10r. Marysia iAntoś i ita83 (Paulina 26 lat)tp. 4.04.10r??? lub ??? Katalin (Kasia 24 lata )tp. 04.04.10??? lub ??? justys76 ( Justyna 33 lata )tp. 5.04.10r. ???lub ??? drcron (Paulina,27 lat)tp. 05.04.10r. Nadia ![]() natka294( Natalia lat ?? )tp.8.04.10r. Lenka lub Mateusz Beatka1984 (Beata 26 lat)tp. 9.04.10r. Wiktoria lub Przemek fasolka73 ( Jola 36 lat )tp. 9.04.10 Oliwia ![]() czarymary (maria 30 lat)tp 10.04.10r. Malina lub Witek malgo421(Malgosia 27lat)tp. 12.04.10r. ??? lub ??? Kasina87 ( Kasia 22 lata)tp. 14.04.10r. Amelia lub Leon La_wenda (Kasia 33 l) tp. 14.04.10r Konrad mloda1989 (Patrycja ) tp.14.04.10r. ??? lub ??? Olasia (Ola 21 lat)tp. 15.04.10r. Laura lub Leon ania P ( Ania 27 lat)tp 15.04.10r. ??? lub ??? trolla2405 (Joanna)tp. 16.04.10r. ???lub ??? Izumi (Izabela, 23 lata )tp. 16.04.10r.??? lub Michaś Asiulek_23 (Aśka, lat 27)tp. 16.04.10r. Weronisia lub Kubuś martuko (Marta) tp.16.04.10r. ??? lub ??? gosieg1 (Małgorzta )tp. 18.04.10r.??? lub ??? koglus ( Agnieszka 29 lat) tp. 21.04.10r. ??? lub ??? lucy007 (Ewa, lat 30) tp. 22.04.10r. Maja lub Adam Eppona (Aga lat 27) tp. 23.04.10r. Zuzanna lub Gustaw aneczkkaa (Ania ) tp.23.04.10r. Angelika ![]() gusiek (agata ) tp.23.04.10r. ??? lub ??? dytuś77 ( Edyta 31 lat ) tp. 24.04.10r. Kornelia lub ??? Maddie ( Marlena ) tp. 29.04.10r.??? lub ??? Nasze Aniołki: karolcia228 Aniołek [*] Karna 33 Aniołek [*]
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje za zmiane w danych
![]() tak mozna stosowac homeopatie pytalam lekarza ja pokryjomu przed mezem zagladam do ciuchlandkow i kupuje tak by nie widzial a ceny z nowych to i tak odrywam tygryek ma metke disney i nic wiecej byl jeszcze elefant i kubus prosiak sowa klapoluchy ale tygrysek najbardziej mi sie podobal ![]() dziewwczyny pedze do lekarza zadzwonilam do osrodka z pytanie do lekarza czy moge jakis syrop bo mowic nie moge a pani mi ze mam natychmiast przyjechac na badanie wiec sie umylam i pedze < cholercia znow 2 busami > odezwe sie wieczorem jak wroce od mamci na obiad sie zalapie mniamiiiii
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z zakupów i mnie coś brzusio zaczął boleć. Tzn. w drodze bolał. Chyba muszę się położyć, bo też czasem mi twardnieje. Wizyta dopiero za tydzień więc muszę się oszczędzać.
Już się nie mogę doczekać jak zobaczę moje maleństwo czuję, że to będzie chłopak, ciekawe czy moje przeczucie się sprawdzi
|
#4581 |
|
Wtajemniczenie
|
drcron gratuluję DZIEWCZYNKI
martuko i izaizula macie takie fajne brzuszki,ze w zyciu bym nie pomyslala ze to ciąża bliźniacza ![]() przyłączam się do cellulitowych i zgagowych niestety jak macie jakies jeszcze sposoby na tą okropną zgagole to piszcie proszę![]() a ja dzisiaj mam taaaaaakiego lenia,nic mi sie nie chce,jest 12.30 a ja jesszcze w szlafroku i na wizazu siedze hihi |
|
|
|
#4582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche nie w moim stylu...ale fajnie wykonane... tu cos mojego :http://img694.imageshack.us/i/dsc2987a.jpg/ http://img697.imageshack.us/i/dsc3013a.jpg/ http://img694.imageshack.us/i/dsc7160kopiaa.jpg/ http://img691.imageshack.us/i/dsc7253kopiaa.jpg/ ostatnie troche niecezuralne:P http://img694.imageshack.us/i/dsc7485max.jpg/ http://img697.imageshack.us/i/dsc7507max.jpg/ a czym izumie fotki strzelasz??ja osttanio nie mam ochoty jakos po sesjach latac...tylko jak tezet sie umowi...to ja tez ide cos pocykac
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
Młoda śliczne focie.. ale to ty jestes na tych zdjęciach ???
Pytam o jedne i drugie ale bardziej mi o te niecenzuralne chodzi?
|
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
nie....ja robilam te zdjecia
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- hehe gdyby nie ciaza....to moje niecenzyralne bylyby w ckmie...bo ostatnio mialam propozycje wspolpracy ale musialam przelozyc ja....bo poki co brzuszek juz troche widac....ale chociaz mnie troche dowartosciowali
|
|
|
|
#4585 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie czy nie ale byłam juz u Was kiedyś-na liście jestem ale nie odzywałam sie bo nie miałam neta przez długi czas-remont w mieszkaniu-na szczęście już się skończył
Jestem w 25tc-jeszcze nie wiem czy noszę pod serduszkiem syna czy córeczkę,na ostatniej wizycie dzidzia za dużo fikała i nie można było nic zobaczyc teraz kolejna wizyta 30 listopada ale pewnie bez usg więc na płeć będe musiała troszke zaczekać!Czuję się dobrze-chociaż coraz abrdziej ociężała-brzuszek coraz większy i ciężej mi ze wszystkim-ogólnie mam lenia i nic mi się nie chce!Męczy mnie najbardziej zgaga i to sikanie co chwile ale wieczorne kopniaki maleństwa wynagradzają wszystko bo wiem że mu tam dobrze Mam do nadrobienia kilkadziesiąt stron i nie wiem czy zdołam ogarnąć ale postaram się-wiem jednak że teraz chce być z Wami juz do końca-termin porodu mam na 8 marca więc moglaby mała kobietka sie urodzić pozdrawiam Was gorąco
|
|
#4586 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ilkia24;15490850]
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale piszecie laski , wyprasowałam pranie i już miałam co nadrabiac
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
madziwnia...niecenzuralne ze mna jest tutaj...ale to jeszcze sprzed ciazy... http://img149.imageshack.us/i/54361586.jpg/
Edytowane przez mloda1989 Czas edycji: 2009-11-25 o 13:32 |
|
|
|
#4588 |
|
Raczkowanie
|
Czytałyście to drogie mamusie: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...osc_prasa.html
Ciekawe ile z tego faktycznie zostanie zrealizowane. A tak poza tym to dzień dobry
|
|
#4589 |
|
Zakorzenienie
|
Izumi, młoda- alescie utalentowane laski
![]() mnie zgaga meczyła w zeszłym tygodniu porzadnie i jak na razie od tamtej pory spokój... wczoraj w szkole rodzenia moja położna częstowała nas herbatka z imbirem na zgage własnie.. pyszna była ta herbatka... a smakowała cytrynowo jak cos to za tydzien zapytam co to za specyfik![]() ja dzis byłam w mieszkaniu TZ, odebrac poczte, zrobiłąm małe zakupy twórcze i odwiedziłam pracę.... wypłacili mi juz pieniązki za ten miesiąc ![]() ![]() ![]() Róża- witamy znowu
|
#4590 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chcialabym miec taka buźkę gładziutką jak wlasnie jest na zdjęciach piekne foteczkiIsis pytaj o herbatke chętnie zakupię,tym bardziej,ze bardzo lubię takie różnosci smakowe ja tez mam fajny artykuł moze komus pomoże http://www.twoja-firma.pl/wiadomosc/...orobowych.html |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

a z tym sikaniem to masz racje, czasem jak mnie w sklepie zlapie to mi sikanie oczami wycieka :P trudno wytrzymac, albo jak mnie mala wieczorem po pecherzu kocha kopac... wtedy jestem w ciagu godziny nawet z 7 razy w kibleku :P a o nocy to juz nie wspomne
), więc trochę was zaniedbałam i dziś ten proceder będzie trwał, więc jak wrócę jutro, to pewnie nie będę wiedziała od czego zacząć nawet
ale naparwde miałam siłe do sprzatania i kilka razy odkurzałam kilka razu zamiatałam i co chwile jechałam z mopem i szmata tyle kurzu było.. biuuuuu
ale zaje***biaszczowe zjęcie!!!