Mamusie marcowo-kwietniowe 2010 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-25, 10:21   #4561
asienka240
Rozeznanie

Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2010

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
wieciecie jak mi juz bije?;D byl wczoraj u mnie chrześniak i wyobrazcie sobie ze gral w jakas durną gre, robil hot dogi dla ludzi czy cos i poszedl a ja 3,5 godziny w to gralam! uwsteczniam sie;p Czy was też wyżera tak zgaga? normalnie wszystko na raz, katar, kaszel, bol kosci, o plecach nie mowie i jeszcze zgaga wrrrrrrrrrrrr
nie odchodz od nas nigdzie !! ani na metr !!

owszem. mega zgaga mnie pali, zazwyczaj wieczorem
Stary 2009-11-25, 10:27   #4562
P0P70
Zakorzenienie

Drcron – gratuluję duuużej dziewczynki. Naprawdę wydaje mi się jakaś duża. Ale do rekordu polskiego 8-mio kg Kacperka jej jeszcze daleko.

Madziwina- dbaj o siebie. Ja już wcześniej zastanawiałam się jak Ty dajesz sobie radę z tym remontowo-budowlanym sprzątaniem.

Izumi – zdjęcie naprawdę dobre. Pokaż inne.

Dausia – Ty naprawdę trochę przesadzasz z tym pisaniem. Tutaj nikt za tobą nie nadąża.

A ja się dzisiaj w końcu wyspałam i oczywiście przyjechałam godzinę spóźniona do pracy. A teraz dodatkowo pójdę po wyniki badań moczu a po 14-tej idę do okulisty na badanie dna oka. I chciałam jechać sama a dowiedziałam się że nie będę mogła prowadzić przez 2 godz. Więc muszę jeszcze poszukać kierowcy.

I oczywiście wczoraj pojechałam do „Oszołoma” i kupiłam dwie butelki 150ml firmy TT, bo któraś tu z Was napisała że są w promocji.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:28   #4563
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

wstawie wam jeszcze moje ulubione zdjecie chrześnicy;-) Kornelcia- niestety ieszka w Londynie i widzimy sie ze 4 razy do roku ale wtedy jest szał;-)
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:29   #4564
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ja jak na razie zgagi nie zaobserwowałam. Ja w ogóle nigdy nie miałam i nawet nie wiem czego się spodziewać

Ja w ogóle ostatnio to jakaś bezobjawowa jestem. Czasem aż się martwię czy u mnie wsio ok, że nie mam żadnych dolegliwości. No poza tym że czasem coś zakuje i przechodzi. Tylko sikam troche częściej niż kiedys i łapie mnie w najmniej oczekiwanych momentach, jak nie mam gdzie zrobić grrr...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:31   #4565
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

zgaga straszna, lece do wanny.

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ----------

[QUOTE=ASIULEK_23;15490336]Ja jak na razie zgagi nie zaobserwowałam. Ja w ogóle nigdy nie miałam i nawet nie wiem czego się spodziewać

Uwierz, że jak będziesz miała to będziesz wiedziała, że to to, ja tez nigdy nie mialam , a teraz piecze jak diabli, dobra lece sie wykapac bo czas na aplikowanie tablet;/
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:32   #4566
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
wstawie wam jeszcze moje ulubione zdjecie chrześnicy;-) Kornelcia- niestety ieszka w Londynie i widzimy sie ze 4 razy do roku ale wtedy jest szał;-)
O boszzzz... schrupałabym ją!! Ja już chcę mojego bobaska!!

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2009-11-25, 10:36   #4567
asienka240
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ja jak na razie zgagi nie zaobserwowałam. Ja w ogóle nigdy nie miałam i nawet nie wiem czego się spodziewać

Ja w ogóle ostatnio to jakaś bezobjawowa jestem. Czasem aż się martwię czy u mnie wsio ok, że nie mam żadnych dolegliwości. No poza tym że czasem coś zakuje i przechodzi. Tylko sikam troche częściej niż kiedys i łapie mnie w najmniej oczekiwanych momentach, jak nie mam gdzie zrobić grrr...

TY się ciesz ze tak bezobjawowo ci ciaza mija a z tym sikaniem to masz racje, czasem jak mnie w sklepie zlapie to mi sikanie oczami wycieka :P trudno wytrzymac, albo jak mnie mala wieczorem po pecherzu kocha kopac... wtedy jestem w ciagu godziny nawet z 7 razy w kibleku :P a o nocy to juz nie wspomne

Ja tez bym juz chciala miec mojego bobasa przy sobie... tak bym przesunela czas do marca... ahhh... tak co by szybko zlecialo
Stary 2009-11-25, 10:44   #4568
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość

Wczoraj byłam na kolejnych zajęciach w szkole rodzenia. Było o tym, jak odróżnić poród od innych podobnych historii i powiem Wam, że lekko może nie być. A najlepsze jest to, kiedy powinnyśmy jechać do szpitala: 1) dla matek panikujących - jeśli przynajmniej od 2 godzin są skurcze co 5 minut; 2) dla matek mniej panikujących - jeśli od co najmniej godziny są skurcze, co 7 minut; 3) jak odeszły wody. No i skurcze mają być bardzo, bardzo bolesne :/ No to ja nie wiem, to chyba nie na moją cierpliwość jest.

Baobabku- dla świętego spokoju może odwiedź lekarza - to brzmi niepokojąco.
U mnie babki gadały tak jak się zaczynają skurcze wanna z dość ciepłą wodą , dwie nospy , pół kieliszka wina ( o ile mnie tu nikt za to nie zlinczuje ).. Jak po tym nie przejdzie znaczy że rodzimy A reszta mniej wiecej jak u ciebie żeby nie panikować i że lepiej jak najdłużej być w domu . Mam taka kolezankę wytrwała w domu była do 5 rano , urodziła o 7 .. skurcze miała od wieczora .. Dzielna kobita........

Cytat:
Napisane przez drcron Pokaż wiadomość

wklejam brzuszek i wczorajszo - przewczorajszo - niedzielne zakupy

Gdzie kupiłas ten kocyk tygrysa ? Normalnie wymiata . wszystko oczywiście piękne ale jakoś ten kocyk wyjątkowo

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Aleście się rozpisały znowu Później wszystko nadrobię, póki co to widzę nowe mamusie i że drcorn się rozpłuciła ...
Ja wczoraj byłam robić zdjęcia pewnej dziewczynie (zarabiam na łóżeczko dla malucha ), więc trochę was zaniedbałam i dziś ten proceder będzie trwał, więc jak wrócę jutro, to pewnie nie będę wiedziała od czego zacząć nawet Wszystko przez Darusie, wpadła jak grom z jasnego nieba i pisze... i pisze.... i pisze..... widać, że kobietka z tych "leżących"
Póki co chwalę się jednym zdjęciem z wczorajszej sesji właśnie i czekam na opinię http://img301.imageshack.us/img301/5069/dsc08669.jpg
Izumi - piękna foteczka , szkoda że ty nie bliżej być mi zrobiła ciązową sesje

Cytat:
Wczoraj dokonałam zakupu wózka. Kupiłam używanego X-landera X-T na pompowanych kołach, w pięknym kolorze turkusowym, 3 w 1 z całym wyposażeniem za 900 zł. Wygląda jak nówka. Idealny stan. Mam nadzieję, że to dobry zakup. Tez wózki mają to do siebie, że wszystko dosłownie można ściągnąć (materiałowe części) i prać w pralce.
jak myślicie, dobry zakup?
Napewno będziesz bardzo zadowolona

Dziewczyny współczuje wam tych nocek , ja to kimam jak zabita do samego rana , no chyba że się moje dziecie przyturla i się układa u nas w łóżku co zwykle wyglada tak że on zajmuje 3/4 wyrka a my 1/4.. ALe lubie jak tak rano się przychodzi tulić
Stary 2009-11-25, 10:55   #4569
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asienka240 Pokaż wiadomość
myślę że dobry chociaz ja wybrałam cos innego. Ale duzo babeczek ma te wozki wiec pewnie sa dobre, a na forach tez je polecaja wiec wydaje mi sie ze dokonalas dobrego wyboru

drcron ja tez lubie piec masz moze jakies ciekawe przepisy ??
mnie tez sie wydaje ze bardzo dobrego zakupu dokonalas
ja tez bym juz chciala wozzeczke ja tez a moz mnie ciagle stopuje razem z tesciem i moimi rodzicami mowia zebym poczekala do konca roku ze beda wyprzedaze i takie tam a jak powuiedzialam ze chce uzywany kupic < znajoma ma w bardzo dobrym stanie x-landera uzywala go tylko 3 miesiace i to kilka razy > to maz malo mnie nie zjadl uznal ze jestem nienormalna nic nowego nie odkryl ja juz to dawno wiedzialam ze taka jestem heheh

co do przepisu to ja ostatnio eksperymentuje z ciachami i dzisiaj zrobilam takie o :
biszkopt upieklam przekroila na dwie czesci ubilam krem < taki z paczki > posmarowalam czescia jeden kawalek biszkopta potem ulozylam na tym kremie okragle biszkopty wylalam na to ostudzona galaretke wymieszana z ananasami < galaretka truskawkowa > potem jeszcze raz nalozylam krem i przykrylam biszkoptem mialam na wierzch wylac polewe karmelowa < z mleka kondensowanego slodzonego gotowanego> ale tylko nim wierzch posmarowalam i posypalam wiorkami < bleeee nie cierpie wiorek zawsze je sciagam ale nie bylo nic innego > a tylko posmarowalam tym mlekiem bo reszte z puszki wyzarlam jak czekalam az sie galaretka zawiaze i wyszlo ciacho - moj cudak tylko pomyslalam sobie ze lepiej by wygladalo jak by biszkopt byl ciemny bo biszkopty by sie odznaczaly a tak to zaginely w tlumie ale i tak mi smakuje potem wkleje zdjecie kawalka jak zejde do kuchni bo narzie lezakuje

Cytat:
wieciecie jak mi juz bije?;D byl wczoraj u mnie chrześniak i wyobrazcie sobie ze gral w jakas durną gre, robil hot dogi dla ludzi czy cos i poszedl a ja 3,5 godziny w to gralam! uwsteczniam sie;p Czy was też wyżera tak zgaga? normalnie wszystko na raz, katar, kaszel, bol kosci, o plecach nie mowie i jeszcze zgaga wrrrrrrrrrrrr
hehe faktycznie Ci bije ale nie jestes sama hehe ja potrafie siedziec godzinami zwlaszcza jak nie moge spac i grac w pokera

wlasnie sie zalamalam kolejna plomba mi wypadla holercia niedlugo bede miala wszystkie zeby do wymiany musze sie umuwic do dentysty ciekawe kiedy znajdzie dla mnie czas

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 10:58   #4570
ilkia24
Raczkowanie

[QUOTE=Darusiaaaa;15490349]zgaga straszna, lece do wanny.[COLOR="Silver"]

Na zgage polecam mietowe tik taki mnie pomagaja. Pa dziewczyny jade na 2 dni do rodzicow, pewnie zajze na forum.
pa
Stary 2009-11-25, 11:05   #4571
drcron
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Drcron – gratuluję duuużej dziewczynki. Naprawdę wydaje mi się jakaś duża. Ale do rekordu polskiego 8-mio kg Kacperka jej jeszcze daleko.

Madziwina- dbaj o siebie. Ja już wcześniej zastanawiałam się jak Ty dajesz sobie radę z tym remontowo-budowlanym sprzątaniem.

Izumi – zdjęcie naprawdę dobre. Pokaż inne.

Dausia – Ty naprawdę trochę przesadzasz z tym pisaniem. Tutaj nikt za tobą nie nadąża.

A ja się dzisiaj w końcu wyspałam i oczywiście przyjechałam godzinę spóźniona do pracy. A teraz dodatkowo pójdę po wyniki badań moczu a po 14-tej idę do okulisty na badanie dna oka. I chciałam jechać sama a dowiedziałam się że nie będę mogła prowadzić przez 2 godz. Więc muszę jeszcze poszukać kierowcy.

I oczywiście wczoraj pojechałam do „Oszołoma” i kupiłam dwie butelki 150ml firmy TT, bo któraś tu z Was napisała że są w promocji.
lo boziu nie strasz ja nie chce miec 8 kg dzidziaka o nie nie prosze tylko nie takie duze bo ja mam wszystko na 50, 56 i 62 nic wiekszego nie mam niestety

aniap - u nas < to znaczy w miescie obok bo na wiosce to nic nie ma > - jest taka hala targowa manhatan i wlasnie tam go kupilam ma kapturek i ogonek byly jeszcze posciele z kubusiami i tygryskami i baldachimy ale takie kremowe bezplciowe nie podobaly mi sie

Darusia - przecudna ta twoja siostrzenica ja tez bym ja schrupala sama slodycz

Stary 2009-11-25, 11:10   #4572
ASIULEK_23
Zakorzenienie

drcron- ja nie nastawiałam się na używany, obserwowałam i takie i nowe. I jak porównywałam ceny to zdecydowałam się właśnie na taki. Podejrzewam, że i tak mi się szybko znudzi i będę chciała nowy więc szkoda tyle kasy wydawać na nówkę Te wózki nie są wcale zniszczone jak dobrze się trafi. Mój Tż na szczęście przekonał się do komisów i ciucholandów Ale wiadomo, nie każdy lubi i ja to rozumiem

Mykam na zakupki bo w lodówce przeciąg

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2009-11-25, 11:42   #4573
martuko
Wtajemniczenie

drcron, ale Ty będziesz stroić tą małą... tygrysek świetny rzeczywiśćie, a możesz zdradzić ile kosztował i czy był jakieś inne jeszcze wzory? Może jest nazwa producenta???
Z przeziębieniem to nie szalej, do lóżeczka najlepiej sie zapakuj i wyleż nie ma co ryzykować. A homeopatię to można w ciąży stosować? Herbatkę z sokiemj malinowym sobie zrób, czosnek do kanapki albo salatki i odpoczywaj dużo.

Izumi, zdjęcie fajne, tak dramatycznie ta modelka wygląda. Biznes rozkręć, bo to Twoje też super. Może Ci zaczniemy wysyłać nasze ciążowe do takiego ladnego obrobienia no i powodzenia dzisiaj.

DArusia, nie obrażaj sie Ty dziewczyno, ale to co koleżanki móią to fakt. Ja sama sie zastanawiam czy nie za dużó przy kompie leżę, chociaż mam mini laptopa a one niby bezpieczniejsze. Gdyby coś z dzieciaczkami było nie tak to nie wiem co bym zrobiła... Ja leżałąm plackiem przez dwa tygodnie i to jeszcze w niepewności - na bóle pleców pomaga... czytanie ... raz na jednym boku poleżysz raz na drugim. JAkaś wciągająca lektura i czas leci. Ja czytałam CHmielewską i lekkie babskie serie. A poza tym jak boli to męża zaprosić do masażyku - naprawdę rozluźnia i pomaga. Można się odwdzięczyc tym samym, masażyki każdy lubi a facetowi wystarczy karczek pougnoatać i już dobrze działa
ROdzinkę masz fajną i sisostrzenicę śliczną

BAobabek, celulit to i ja mam wcześniejszy, po ciązy zmobilizuję małża ( w ramach spędzania wsólnego czasu) do masażyków, moze coś pomoże... A teraz, co poradzimy...
izaizula, a Ty kobito nic tylko po kuleżankach sie włóczysz to TWoje dziecko to jakieś cygańskie jest ech, zazdroszczę Ci kontaktó towarzyskich, do mnie ktoś dzwoni czasem i mówi, odwiedzę cię ale nie teraz bo ci jeszcze co przywlokę.... nawet teściowa nie chce sie zbliżac na powitanie
co do zgagi to mnie męczy dość regularnie, chyba wogole mam tendencję do nadkwasoty, chwilami jeszcze jakieś przełykowe probllemy mi się uaktywniają. Miłę to nie jest, ale staram się tak jeść żeby do niej nie dopuścić mniejsze porcje a częściej. No i lekarz mi poradził Rennie, więc jak już zjem co miałąm do zjedzenia biorę sobie rennie - nie chcę też za dużo, niby możńa do 3-4 razy dziennie, ale zawsze to jakiś lek. Kładę się z kilkoma poduszkami żeby mieć kadłub wyżej i jakoś przeżyję...A tictaci nie każdemu pomagają, czasem zgaga wręcz nie znosi mięty

POP70., to niesprawiedliwe z tym oszołomem,,a powiedz, na tych butelkach tt rzczywiśćie jest adnotacja że nie zawierają tego szkodliwego związku??
MAm nadziejęże u Ciebie się już uspokoiło trochę, życze dobrych wyników. Nie powiedziałaś kiedy masz wizytę najbliższą...

Współćzuje bezsennym, ja klądę się strasznie późno, ale ostatnio wstaję na siku koło 6 i nawet jak nie mogę zasnąc to mi raźniej, a potem to zasne i budzę się kolo 10. NAjbardziej stresuje mnie jak mam problemy z oddychaniem, ale póki co nie zdarza sie to za często.

TO ja się też pochwalę brzuszkiem zdjęcie prawie sprzed tygodnia więc chyba jeszcze urósł
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:46   #4574
megi-megi
Zakorzenienie

Martuko - ale masz fajowy brzuszek, malusi Aż niemożliwe, że tyle się w nim mieści. Oczywiście zazdraszczam
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:48   #4575
eniggma
BAN stały

zastanawiam się czy mogłabym do Was dołączyć? termin mam na 26 kwietnia
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 11:51   #4576
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość

tak, tak! im więcej tym lepiej i kolejna mamusia bliźniakowa
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 11:59   #4577
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

.
No widzisz!? juz masz odpowiedź ... teraz musze leżec ale naparwde miałam siłe do sprzatania i kilka razy odkurzałam kilka razu zamiatałam i co chwile jechałam z mopem i szmata tyle kurzu było.. biuuuuu

IZUMI ale zaje***biaszczowe zjęcie!!!

BRZUSZKI wszytskie słodkie tylko głasiać i całowac...

Dobrze że sama z bezsennościa nie jestem...

Drcron GRATULUJĘ DZIEWCZYNKI

Jej idę leżec wiecie że mi nie przechodzi ten ból i napięcie kurka DO JUTRA JESZCZE CAŁE 24 GODZINY MOŻE BPRZEJDZIE JAK NIE TO O 12 JADĘ...
a w sobotę zabawa ostatkowa.. musi mi przejśc!!!

Ściskam mocno... MUSIAŁAM WSTAC I SIE PRZYWITAĆ!!!

UPRZEJMIE PROSZE O ZWOLNIENIE TEMPA W POSTACH

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 12:02   #4578
madziwnia
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE
Już 56
Mamusie MARCOWE 2010

megi-megi( Magda 29lat).tp. 1.03.10r. Jakub
Asiuulka89 ( Asia 20 lat ).tp. 2.03.10r. Zuzia
P0P70 (Ela lat 39) t
p. 3.03.10r. Ania
evitka21 (Ewa, 25 lat) tp. 4.03.10r. Lena
libra777
( Agnieszka i 32 lata)
tp. 7.03.10rMarysia lubMikołaj
asienka240
(Asia 21lat ) tp. 8.03.10r.
Emilka
Roza26
( Hania 25 lat) tp. 8.03.10r. ???lub ???
karolka2211 ( Karolina ) tp. 8.03.10r. ??? lub ???
mrowak (Ola lat 31) tp. 9.03.10r. ???
mysia1234
(Joanna 21 lat).
tp. 9.03.10r. Wiktoria
zwariowanna
( Gosia 19lat)tp. 11.03.10r. ???

catro (Kasia, lat 27) tp. 11.03.10r. Ola
dogisia
( ??)
tp. 12.03.10r. ??? lub ???
mezatka07 (Joanna, 23 lata) tp. 17.03.10r. ??? lub ???
zosia21 (Ewelina l.24) tp. 17.03.10r. ??? lub ???
apple66 (Paula, 25lat)tp. 18.03.10 MAJA lub FILIP
magda3456
(Magda 23l ) tp. 20.03.10r Denis

minka26 ( Asia 26 lat ) tp. 20.03.10r.Amelka
tylkooliwka (Agnieszka 28 lat) tp. 15.03.10???
ISIS23
(Iza 25 lat ) tp.22.03.10
Lena lub Cezary
inridia (Asia 31 lat )tp.22.03.10r. ???
ilkia24
( Ilona 24 ) tp. 24.03.10r. ???
Impersona ( ??? lat ??? ) tp. 26.03.10r.Hania lub Leon
madziwnia (
Magda, 24 lata ) tp. 27.03.10r. Mikołaj "Chybachłopak"
JoannM
( Asia 25 lat ) tp.27.03.10r. Gabrysia
gooffi (Iza, lat 29,) tp 27.03.10r. ??? lub ???
Baobabek ( Monika lat 25 ) tp. 30.03.10r. Jakub
Gmyrelka (Agnieszka, lat 24) tp. 30.03.10 Zbynio

Mamusie KWIETNIOWE 2010

Agnieszka09
(Aga,lat 24)
tp.1.04.10 r.Karinka
izaizula(Iza lat 27)tp. 2.04.10r. Marysia iAntoś i
ita83
(Paulina 26 lat)
tp. 4.04.10r??? lub ???
Katalin (Kasia 24 lata )tp. 04.04.10??? lub ???
justys76 ( Justyna 33 lata )tp. 5.04.10r. ???lub ???
drcron (Paulina,27 lat)tp. 05.04.10r. Nadia
natka294( Natalia lat ?? )tp.8.04.10r. Lenka lub Mateusz
Beatka1984 (Beata 26 lat)
tp. 9.04.10r. Wiktoria lub Przemek
fasolka73 ( Jola 36 lat )tp. 9.04.10 Oliwia
czarymary (maria 30 lat)tp 10.04.10r. Malina lub Witek
malgo421
(Malgosia 27lat)
tp. 12.04.10r. ??? lub ???
Kasina87
( Kasia 22 lata)tp. 14.04.10r. Amelia lub Leon
La_wenda (Kasia 33 l)
tp. 14.04.10r Konrad
mloda1989
(Patrycja ) tp.14.04.10r. ??? lub ???
Olasia
(Ola 21 lat)
tp. 15.04.10r. Laura lub Leon
ania P
( Ania 27 lat)tp 15.04.10r. ??? lub ???
trolla2405
(Joanna)tp. 16.04.10r. ???lub ???
Izumi
(Izabela, 23 lata )
tp. 16.04.10r.??? lub Michaś
Asiulek_23
(Aśka, lat 27)
tp. 16.04.10r. Weronisia lub Kubuś
martuko
(Marta) tp.16.04.10r. ??? lub ???
gosieg1 (
Małgorzta )tp. 18.04.10r.??? lub ???
koglus ( Agnieszka 29 lat) tp. 21.04.10r. ??? lub ???
lucy007 (Ewa, lat 30)
tp. 22.04.10r. Maja lub Adam
Eppona (Aga lat 27) tp. 23.04.10r. Zuzanna lub Gustaw
aneczkkaa (Ania ) tp.23.04.10r. Angelika
gusiek (agata ) tp.23.04.10r. ??? lub ???
dytuś77 ( Edyta 31 lat )
tp. 24.04.10r. Kornelia lub ???
Maddie ( Marlena ) tp. 29.04.10r.??? lub ???

Nasze Aniołki:
karolcia228 Aniołek [*]
Karna 33 Aniołek [*]

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2009-11-25, 12:08   #4579
drcron
Zakorzenienie

dziekuje za zmiane w danych

tak mozna stosowac homeopatie pytalam lekarza
ja pokryjomu przed mezem zagladam do ciuchlandkow i kupuje tak by nie widzial a ceny z nowych to i tak odrywam
tygryek ma metke disney i nic wiecej byl jeszcze elefant i kubus prosiak sowa klapoluchy ale tygrysek najbardziej mi sie podobal

dziewwczyny pedze do lekarza zadzwonilam do osrodka z pytanie do lekarza czy moge jakis syrop bo mowic nie moge a pani mi ze mam natychmiast przyjechac na badanie wiec sie umylam i pedze < cholercia znow 2 busami > odezwe sie wieczorem jak wroce od mamci na obiad sie zalapie mniamiiiii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-25, 12:25   #4580
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Ja właśnie wróciłam z zakupów i mnie coś brzusio zaczął boleć. Tzn. w drodze bolał. Chyba muszę się położyć, bo też czasem mi twardnieje. Wizyta dopiero za tydzień więc muszę się oszczędzać.
Już się nie mogę doczekać jak zobaczę moje maleństwo czuję, że to będzie chłopak, ciekawe czy moje przeczucie się sprawdzi

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2009-11-25, 12:25   #4581
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

drcron gratuluję DZIEWCZYNKI

martuko i izaizula macie takie fajne brzuszki,ze w zyciu bym nie pomyslala ze to ciąża bliźniacza

przyłączam się do cellulitowych i zgagowych niestety jak macie jakies jeszcze sposoby na tą okropną zgagole to piszcie proszę

a ja dzisiaj mam taaaaaakiego lenia,nic mi sie nie chce,jest 12.30 a ja jesszcze w szlafroku i na wizazu siedze hihi chyba będę robiła dzisiaj wielkie NIC a wczoraj tyle w planach mialam.
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 12:56   #4582
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Izumi Pokaż wiadomość
Aleście się rozpisały znowu Później wszystko nadrobię, póki co to widzę nowe mamusie i że drcorn się rozpłuciła ...
Ja wczoraj byłam robić zdjęcia pewnej dziewczynie (zarabiam na łóżeczko dla malucha ), więc trochę was zaniedbałam i dziś ten proceder będzie trwał, więc jak wrócę jutro, to pewnie nie będę wiedziała od czego zacząć nawet Wszystko przez Darusie, wpadła jak grom z jasnego nieba i pisze... i pisze.... i pisze..... widać, że kobietka z tych "leżących"
Póki co chwalę się jednym zdjęciem z wczorajszej sesji właśnie i czekam na opinię http://img301.imageshack.us/img301/5069/dsc08669.jpg

troche nie w moim stylu...ale fajnie wykonane...
tu cos mojego:
http://img694.imageshack.us/i/dsc2987a.jpg/
http://img697.imageshack.us/i/dsc3013a.jpg/
http://img694.imageshack.us/i/dsc7160kopiaa.jpg/
http://img691.imageshack.us/i/dsc7253kopiaa.jpg/

ostatnie troche niecezuralne:P
http://img694.imageshack.us/i/dsc7485max.jpg/
http://img697.imageshack.us/i/dsc7507max.jpg/

a czym izumie fotki strzelasz??ja osttanio nie mam ochoty jakos po sesjach latac...tylko jak tezet sie umowi...to ja tez ide cos pocykac
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 13:02   #4583
madziwnia
Zakorzenienie

Młoda śliczne focie.. ale to ty jestes na tych zdjęciach ???
Pytam o jedne i drugie ale bardziej mi o te niecenzuralne chodzi?

Pola ur. 3 czerwca 2014!
Stary 2009-11-25, 13:10   #4584
mloda1989
Zakorzenienie

nie....ja robilam te zdjecia

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

hehe gdyby nie ciaza....to moje niecenzyralne bylyby w ckmie...bo ostatnio mialam propozycje wspolpracy ale musialam przelozyc ja....bo poki co brzuszek juz troche widac....ale chociaz mnie troche dowartosciowali
Stary 2009-11-25, 13:12   #4585
roza26
Raczkowanie

czesc dziewczyny!nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie czy nie ale byłam juz u Was kiedyś-na liście jestem ale nie odzywałam sie bo nie miałam neta przez długi czas-remont w mieszkaniu-na szczęście już się skończył Jestem w 25tc-jeszcze nie wiem czy noszę pod serduszkiem syna czy córeczkę,na ostatniej wizycie dzidzia za dużo fikała i nie można było nic zobaczycteraz kolejna wizyta 30 listopada ale pewnie bez usg więc na płeć będe musiała troszke zaczekać!Czuję się dobrze-chociaż coraz abrdziej ociężała-brzuszek coraz większy i ciężej mi ze wszystkim-ogólnie mam lenia i nic mi się nie chce!Męczy mnie najbardziej zgaga i to sikanie co chwile ale wieczorne kopniaki maleństwa wynagradzają wszystko bo wiem że mu tam dobrzeMam do nadrobienia kilkadziesiąt stron i nie wiem czy zdołam ogarnąć ale postaram się-wiem jednak że teraz chce być z Wami juz do końca-termin porodu mam na 8 marca więc moglaby mała kobietka sie urodzić pozdrawiam Was gorąco
Stary 2009-11-25, 13:20   #4586
ania p
Zakorzenienie

[QUOTE=ilkia24;15490850]
Cytat:
zgaga straszna, lece do wanny.[COLOR="Silver"]

Na zgage polecam mietowe tik taki mnie pomagaja. Pa dziewczyny jade na 2 dni do rodzicow, pewnie zajze na forum.
pa
Dobrze wiedziec od dzis jem tonami .. a wiecie co ma 2tyś kalorii ? tysiąc tik taków he he

Cytat:
drcron- ja nie nastawiałam się na używany, obserwowałam i takie i nowe. I jak porównywałam ceny to zdecydowałam się właśnie na taki. Podejrzewam, że i tak mi się szybko znudzi i będę chciała nowy więc szkoda tyle kasy wydawać na nówkę Te wózki nie są wcale zniszczone jak dobrze się trafi. Mój Tż na szczęście przekonał się do komisów i ciucholandów Ale wiadomo, nie każdy lubi i ja to rozumiem

Mykam na zakupki bo w lodówce przeciąg
Ja tez tak zrobiłam jak TY , kupiłam używke mutsy i to była super decyzja , bo potem zamarzyła mi się lekka spacerówka . A jakbym miała nowe mutsy za prawie 3 koła i mędziła męzowi o maclarena , to by się chyba wkurzył

Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
troche nie w moim stylu...ale fajnie wykonane...
tu cos mojego:
http://img694.imageshack.us/i/dsc2987a.jpg/
http://img697.imageshack.us/i/dsc3013a.jpg/
http://img694.imageshack.us/i/dsc7160kopiaa.jpg/
http://img691.imageshack.us/i/dsc7253kopiaa.jpg/

ostatnie troche niecezuralne:P
http://img694.imageshack.us/i/dsc7485max.jpg/
http://img697.imageshack.us/i/dsc7507max.jpg/

a czym izumie fotki strzelasz??ja osttanio nie mam ochoty jakos po sesjach latac...tylko jak tezet sie umowi...to ja tez ide cos pocykac
Piękne focie

Ale piszecie laski , wyprasowałam pranie i już miałam co nadrabiac
Stary 2009-11-25, 13:23   #4587
mloda1989
Zakorzenienie

madziwnia...niecenzuralne ze mna jest tutaj...ale to jeszcze sprzed ciazy... http://img149.imageshack.us/i/54361586.jpg/

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2009-11-25 o 13:32
Stary 2009-11-25, 13:37   #4588
MadCat
Raczkowanie

Czytałyście to drogie mamusie: http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,tit...osc_prasa.html
Ciekawe ile z tego faktycznie zostanie zrealizowane.
A tak poza tym to dzień dobry

MadCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 13:54   #4589
Isis23
Zakorzenienie

Izumi, młoda- alescie utalentowane laski świetne foty..pokazywac więcej do podziwiania

mnie zgaga meczyła w zeszłym tygodniu porzadnie i jak na razie od tamtej pory spokój... wczoraj w szkole rodzenia moja położna częstowała nas herbatka z imbirem na zgage własnie.. pyszna była ta herbatka... a smakowała cytrynowo jak cos to za tydzien zapytam co to za specyfik

ja dzis byłam w mieszkaniu TZ, odebrac poczte, zrobiłąm małe zakupy twórcze i odwiedziłam pracę.... wypłacili mi juz pieniązki za ten miesiąc teraz moge sobie planowac wydatki ;]

Róża- witamy znowu

i moje wypocinki fotograficzne

mama aniołka *28.02.2010- [*] 17.03.2010

Isis23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:09   #4590
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
nie....ja robilam te zdjecia

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

hehe gdyby nie ciaza....to moje niecenzyralne bylyby w ckmie...bo ostatnio mialam propozycje wspolpracy ale musialam przelozyc ja....bo poki co brzuszek juz troche widac....ale chociaz mnie troche dowartosciowali
no mloda pogratulowac chcialabym miec taka buźkę gładziutką jak wlasnie jest na zdjęciach piekne foteczki

Isis pytaj o herbatke chętnie zakupię,tym bardziej,ze bardzo lubię takie różnosci smakowe

ja tez mam fajny artykuł moze komus pomoże http://www.twoja-firma.pl/wiadomosc/...orobowych.html
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości