|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 514
|
Dot.: Br±zowow³ose farbowane :)
Zauwa¿y³am w Superpharmie now± farbê L'oreal Excellence odcieñ 630 (wyglada jak jasny br±z) jestem ciekawa czy która¶ z Was ju¿ jej u¿ywa³a?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2912 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 693
|
Dziewczyny
![]() ![]() Marzy mi siê taki od d³u¿szego czasu ![]() Foty w za³±cznikach ![]()
#2913 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 688
|
Cytat:
http://e-styl.com/photo/product_big/...b537a78f5f.jpg
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 574
|
Cytat:
![]() przynajmniej u mnie tak by³o. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 148
|
hej dziewczyny, na dzien dzisiejszy mam taki kolor wlosow jak widac na zalaczonych zdjeciach, wg mnie jest jakis dziwny, nieokreslony. chcialabym uzyskac kolorek mniej wiecej taki jaki ma pani na opakowaniu farby loreal (ale na opakowaniu, bo ten obok juz jest taki jakis dziwny). jaka farba udaloby mi sie przejsc z mojego obecnego koloru na pozadany?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mo¿e to naturalny? moim zdaniem jest boski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
Raczkowanie
|
dziekuje
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
pewnie te przeb³yski s± win± pasemek, ale radzê Ci jeszcze poczekaæ kilka zmyæ, kolorek mo¿e spraæ siê do bardziej naturalnego
![]() a je¶li masz ochotê na br±zik , który pokryje blond to polecam z Nutrissa Ciemny Szatyn, ale troszkê ciemno wychodzi, taki ciemny br±z. |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 732
|
Raczej nie poleca³abym tego sposobu, bo skracaj±c czas dzia³ania farby w³osy mog± siê zafarbowaæ nierównomiernie...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2922 |
Zakorzenienie
|
no w sumie je¶li w grê wchodz± pasemka to racja, moja znajoma mia³a jednolity kolor wiec nie mia³a z tym problemu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 143
|
hej
![]() Wiecie moze jak wychodzi gorzka czekolada z wellatonu?? Chcialabym sobie zafarbowac, ale nie chce zeby wyszedl jakis taki z rudymi refleksami. |
![]() ![]() |
![]() |
#2924 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 959
|
A o to moj brazik
![]() Garnier Color&Shine ciemny blond ![]() zdjecia robione z lampa wiec dok³adnie nie oddaja koloru
#2925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jedno co dobre to w³oski l¶ni± ju¿ prawie miesi±c bez ¿adnych od¿ywek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 867
|
Dziewczyny a ktore farby wed³ug Was s± najtrwalsze? juz 3 razy farbowa³±m w przeci±gu miesi±ca farb± profesjonaln± julien&julien jasny br±z i po poltora tyg sie wymywa! kupilam londe ciemny kasztan , zawsze farbowalam ciemny braz lond± i kolor byl trwaly, jednak troszenke jasniejszy chce teraz uzyskac kolor.
jak Wam londa trzyma?? lub ktorym jestescie wierne?? Edytowane przez Emilia1 Czas edycji: 2009-11-23 o 12:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2928 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 289
|
Witam wszystkie dziewczyny
![]() Ostatnio, pomalowalam wlosy loreal madras zloty bursztyn nr A1 i wyszedl mi taki kolor jak widac na zalaczniku. Wlosy mile w dotyku i o dziwo blyszczace i miekkie zobaczymy jak sie bedzie zmywal bo przechodze z blondu na ciemniejszy odcien:P to nie jest moje pierwsze farbowanie wczesniej uzylam garniera kolor blond nie polecam szybko sie zmywa pozniej caffe latte ladny kolorek ale rowniez szybko sie zmyl mam nadzieje ze po 3 malowaniu odcien utrzyma sie dluzej bo nie chce meczyc wlosow ciaglym farbowaniem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 355
|
Je¶li chodzi o trwa³o¶æ, to nie polecam garniera- farbujê opalizuj±cym szatynem i kolor szybko siê wyp³ukuje. Dzisiaj kupilam sobie safirê drzewo sanda³owe-zobaczymy co wyjdzie, teraz siê zastanawiam, czy nie wzie³am zbyt jasnego odcienia, ale jednak na moich w³osach szatyn garniera jeszcze jest i nie chcia³am zeby wysz³y czarne, no i drzewo sanda³owe jest chyba najbardziej popielate.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomys³y na prezent
![]() |
#2930 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Cytat:
![]() ![]() Chocia¿ powiem jedno, pomimo tego ¿e sp³ywa³a z wod± za ka¿dym razem to kolor na w³osach pozosta³ d³ugo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 355
|
O kurcze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 060
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 679
|
Witam was dziewczynki
![]() Mam pytanie jak widze jestescie obeznane w tenacie ciemnych wlosków ![]() mam zafarbowane w³osy na ciemny braz palette i chcia³abym kolor safira drzewo sanda³owe albo garnier opalizujacy szatyn... czy myslicie ze te farby pokryja moje ciemno brazowe w³osy??
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 289
|
Witam, z tego co wiem moze wyjsc taki kolorek "safira drzewo sanda³owe" jedynie na Twoich odrostach reszta wlosow moze byc w takim samym stanie jak przed farbowaniem najlepiej jakbys wrzucila zdjecie bo tak trudno jest cokolwiek napisac pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Rozeznanie
|
no miom zdaniem farby brozowe niestety ale nie rozjasniaja wlosow... wiec albo odcien podobny do wyjsciowego albo dekoloryzacja, mozesz sprubowac myc szamponem przeciwlupioezowym jakis czas-dzieki temu szybciej i mocniej wyplukuje sie farba z wlosow;]
#2936 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny kupilam ciemna czekolada Londa naturalns. w ksc wychwalaj± t± farbê. Moze miala ktoras do czynienia z ni±? jutro klade wiec dam znac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2938 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 373
|
a jak z trwa³oscia? moze sie skusze nastepnym razem. bo uzywam garnier color&shine jasny brazbo tylko z niego wychodzi mi taki kolor jak chce ale splukuje sie blyskawicznie, moze z londy bym znalazla cos podobnego
![]()
#2939 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Kupilam sobie color&shine z garniera ciemny blond, za tydzien moze poltora zrobie sobie wlosy ta farbka, a na razie wklejam fotke wlosow po szamponetce palette jasny braz i po 2 myciach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
Zrobilam wczoraj wlosy i mylam juz je. farbowalam londa ciemna czekolada. kolor troszke ciemniejszy ale nie czarny, widac ze to br±z a na tym mi zalezalo. wlosy lsni±ce i niezniszczone. jak na razie jestem zadowolona. u mnie londa zawsze sie spisywala, dlatego po farbowaniu profesjonalnymi, ktore ciagle sie wyplookiwaly jupilam ja zeby miec kollor na glowie a nie w wodzie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:36.