|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozmów Zmierzchomaniaczek i Edwardomaniaczek część IX
Cytat:
![]() ![]() jakie podejscie;D hmm...ale ja mam takie samo...jak zdjęcia z sylwestra na n-k wstawialam to tylko na siebie patrzyłam, czy jest ok i wgl, a potem komenatarze od znajomych typu:" no ładnie ładnie, moje zdjęcie to musiałaś najgorsze wstawić;D " |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4263 |
Zakorzenienie
|
heeej; ***
Mali to co ty zrobiłas? ; D.
![]() |
#4264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo krótko bardzo ;o Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- haha ![]() a Ty Karola n-k masz?;D |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4265 |
Zakorzenienie
|
No własnie nic nie zrobilam -_- Katechetka sie uwziela
|
![]() ![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Katechetki sa straszne. Sama pamiętam jak kiedyś moi rodzice musieli szkołe odwiedzić na prośbę mojej katechetki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4268 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4269 |
Konto usunięte
|
heeeeeej ;D
dziś stwierdziłam, że mój nauczyciel z angielskiego jest totalnie poryty ![]() my piszemy sprawdzian, a on mówi, że jako dał nam banalny test, to musi nas trochę rozproszyć, żeby było trudniej - i zaczął puszczać piosenki ze swojego telefonu i bawiliśmy się w jaka to melodia jednocześnie pisząc sprawdzian ![]() ![]() ![]() ![]() a co u was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4270 |
Wtajemniczenie
|
Ja zawsze miałam fajne katechetki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- [1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;15496201]heeeeeej ;D dziś stwierdziłam, że mój nauczyciel z angielskiego jest totalnie poryty ![]() my piszemy sprawdzian, a on mówi, że jako dał nam banalny test, to musi nas trochę rozproszyć, żeby było trudniej - i zaczął puszczać piosenki ze swojego telefonu i bawiliśmy się w jaka to melodia jednocześnie pisząc sprawdzian ![]() ![]() ![]() ![]() a co u was? ![]() O lol ![]()
#4271 |
Zakorzenienie
|
Ale czasami sa dobre kopie kinowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4272 |
Wtajemniczenie
|
Jednak i tak wolę się wstrzymać ;D ;D
#4273 |
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;15496201]heeeeeej ;D
dziś stwierdziłam, że mój nauczyciel z angielskiego jest totalnie poryty ![]() my piszemy sprawdzian, a on mówi, że jako dał nam banalny test, to musi nas trochę rozproszyć, żeby było trudniej - i zaczął puszczać piosenki ze swojego telefonu i bawiliśmy się w jaka to melodia jednocześnie pisząc sprawdzian ![]() ![]() ![]() ![]() a co u was? ![]() mattkooooo ![]()
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
siedze sobie a ta do mnie takim glosem normalnie (ALleluja):
- Uspokoj sie -Przeciez nic nie robie Uspokoj sie mowie! - No dobrze... -Dziecko szatana! -moja mina: -_- -No i z czego sie smiejesz?! -Nie smieje sie Po lekcji poszłam jej dac pieniadze na jakas tam akcje a ona: - Ja nie wiem czy moge przyajc te pieniadze. One sa brudne! skazone grzechem! - TO nie sa pieniadze dla panie. Mysle ze dizewczyna chora na raka nimi nie pogardzi Jakby to byla suma 2 zl to bym ise nie klocila ale znaiolsam jej 20 zl i jeszcze wonty miala -_- Dzisiaj sie czepila ze medalika nie nosze -_- I sie na mnie drze, ze mi 20 zl szkoda na medalik. I cos tam dalej gledzi a mnie tak strasznie glowa bolala a ona mi ise drze nad uchem. No to ise wkurzylam i mowie jejj: Za te 20 zł to mozna kupic 10 bochnekow chleba dla głodujacych dzieci z Afryki i bedize to rozsadniejszy wydatek. usiadłam a onja stala z mina ![]() OMG ale sie rozpisałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4275 | |
Zakorzenienie
|
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;15496201]heeeeeej ;D
dziś stwierdziłam, że mój nauczyciel z angielskiego jest totalnie poryty ![]() my piszemy sprawdzian, a on mówi, że jako dał nam banalny test, to musi nas trochę rozproszyć, żeby było trudniej - i zaczął puszczać piosenki ze swojego telefonu i bawiliśmy się w jaka to melodia jednocześnie pisząc sprawdzian ![]() ![]() ![]() ![]() a co u was? ![]() Jezuuuu!! Ja miałam takiego faceta od angielskiego w liceum! No mistrz normalnie! Cosmopolitany z nami czytał i o pozycjach sexulanych z nami dyskutował ![]() ![]() ![]() Bez kitu. Ale przy okazji super- extra uczył. Dużo mu zawdzęczam jeżeli chodzi o przygotowanie do matury ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
Ona jakas nawiedzona jest... Fanatyczka :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4276 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4277 |
Zakorzenienie
|
fajny ten nauczyciel angielskiego
![]() Ja mam taka babke od fizyki super ![]() -Na lekcji wszelkie mp3, telefony wibratory (chodizlo o wibracje) powylączane - Klasa: ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- weeezcie nie slyszalyscie jej głosu :/ Przeciaga sylaby i mowi takim zgaszonym głosem |
![]() ![]() |
![]() |
#4278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozwaliło mnie to 'dziecko szatana' i 'pieniadze skazone grzechem' ; p
![]() ![]() |
![]() |
#4279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mowie na nia 'Anemia' ![]() Hej ![]() Mialam dzis isc na trg, ale nie chce mi sie ![]() ![]() Dzis tak smialam sie z kolezanka gdy wracalysmy ze szkoly, az zaczepil nas taki jeden chlopak ![]() ![]()
![]() |
#4280 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
dziś stwierdziłam, że mój nauczyciel z angielskiego jest totalnie poryty ![]() my piszemy sprawdzian, a on mówi, że jako dał nam banalny test, to musi nas trochę rozproszyć, żeby było trudniej - i zaczął puszczać piosenki ze swojego telefonu i bawiliśmy się w jaka to melodia jednocześnie pisząc sprawdzian ![]() ![]() ![]() ![]() a co u was? ![]() olanina, a latwy byl ten spr? ![]()
#4282 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4283 |
Zakorzenienie
|
ma ksywkę: Nawiedzona -_-
|
![]() ![]() |
![]() |
#4284 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() czasami tylko mnie wkurza na maksa, ale zazwyczaj jest ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() -komuś wibruje (chwila ciszy) oo, to mi.. ![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo łatwy, chociaż odgrażał się wcześniej, że będzie taki trudny i w ogóle za jeden błąd w czasowniku ocena niżej... był tak prosty, że nie dało rady błędu zrobić ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- i słusznie :/ idę oglądać Housa bo na serialeonline dodali nowy odc. 6 sezonu ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4285 |
Wtajemniczenie
|
olanina wierz mi miałabyś co oglądać
![]() ![]() ![]()
#4286 |
Zakorzenienie
|
U mnie ogsc od anglika jest żałosny -_- Caly czas os opowiada i mysli ze to smieszne -_- Raz mu sie tylko udało: Mielismy kartkowe ze słwoek z działu 'Dom' I dydktuje: nakarmic kota. Na to koleżanka: NBo ale to nie było z 'domu'. GOsc: No, to było ze stdoodly Wszyscy sie tak smiali xDDDDD
---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Candy ja jak tylko jestem zła to lepiej nie podchodzic lae tak to ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4287 |
Zakorzenienie
|
No krótko ;D Musimy zatańczyć klasowo. Przedstawić scenkę parodiując nauczyciela. Ułożyć piosenkę o klasie. ![]()
![]() |
#4288 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja kiedyś dałam koledze z liścia bo mnie wkurzył ![]()
![]() |
#4289 | ||
Zakorzenienie
|
pff;/
Cytat:
[1=70dd468e07eb673ab65e89e 138309c61dced7434_5f137f2 51019b;15496201]heeeeeej ;D dziś stwierdziłam, że mój nauczyciel z angielskiego jest totalnie poryty ![]() my piszemy sprawdzian, a on mówi, że jako dał nam banalny test, to musi nas trochę rozproszyć, żeby było trudniej - i zaczął puszczać piosenki ze swojego telefonu i bawiliśmy się w jaka to melodia jednocześnie pisząc sprawdzian ![]() ![]() ![]() ![]() a co u was? ![]() łoo, ale świetny, taki jak mój od historii xD Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Dzisja na fizyce to normlaniee n/c
Mamy z babka dwie lekcje. I czesto ona zostawia dziewczyny w klasie ![]() Masz tlefon? Ja: Nie On taka mina: ![]() Dzownilem i ktos u ciebie odebrał - Co powiedziałes? * Zaczalem sie drzec Otwooooooorz!!!!!!!!!! Ja sie tylko smiac zaczelam. Ale jak przyslzam teraz do domu to mi tata opowiadal inna wersje wydarzen :/ Ponoc gdy oderbala moja mama zaczal sie drzec a potem powiedzial ze do niego caly czas wydzwaniam i zebym dala mu spokoj :/ Moja mama mnie zabije :/ Mam nadzijee że tata sobie jaja robil, chociaz mial powazna mine :/ Edytowane przez MaliMariposa Czas edycji: 2009-11-25 o 15:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.