|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
![]() po pół godz. nie pojawił sie nawet cien drugiej kreski ![]() TZ zawiedziony ![]() Madzialenko -gratuluje wyjazdu ![]() Ania20m - tak mi przykro ![]()
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-11-25 o 14:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale ja bym na wszelkie co, rano tez zrobiła |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4473 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Następna koleżanka osobiście zawoziła CV - umawiała się na rozmowę z osobą od rekrutacji/dyrektorem/kierownikiem - z kim się dało i też dzięki temu dostała pracę, bo ją sobie wychodziła. Niestety czasami samo wysłanie CV to za mało. Trzymam kciuki. ![]() Bardzo mi przykro. Naprawdę nieładnie Cię szef potraktował. Ale z Twoich opisów wynika, że masz niezłe doświadczenie, więc głowa do góry - nowy rok nowa praca! No i masz prawo do zasiłku. Cytat:
![]()
![]() |
#4474 |
Wtajemniczenie
|
Madzialenka, super że już niedługo wyjeżdżacie, ja nadal rozglądam się ale nic konkretnego nie ma, a jak już to na dłuższy okres czasu, a ja chciałabym wyjechać na 2 miesiące.
Wogóle teraz z tą pracą jest ciężko, rano też z tego powodu popłakałam się bo tż mnie wkurzył, nie moge znaleźć pracy a on zamiast mnie wspierać to wymyśla mi że siedze w domu i nic nie robie, nie dociera do niego że to nie takie proste, szczególnie jak się mieszka na zad....iu, a do większego miasta jest 30 km. ![]()
#4475 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4476 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4477 |
Wtajemniczenie
|
My przed ślubem zastanawialiśmy się czy nie wyjechać do Niemiec na stałe, jednak zostaliśmy i czasami tego żałuję. Tż chciał zostać bo razem z ojcem prowadzi gospodarstwo, a teraz mi wypomina że nie mam pracy, w Niemczech na pewno bym miała, bo skończyłam germanistykę a w wakacje dorabiałam na zachodzie.
#4478 |
Zakorzenienie
|
oj przykro mi bardzo
![]() ![]() Madzialenka gratuluje wyjazdu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4479 |
Wtajemniczenie
|
ania20m, nie matrw się, jeszcze będą błagać żebyś wróciła
![]()
#4480 |
Zakorzenienie
|
Prosić to raczej nie będą...
![]() ale pewnie nie raz zatęsknią, albo pożałują ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4481 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszekk88
tez bym chciala zobaczyc twoje zdjecia ![]() ![]() ania20m przykro mi z powodu pracy my poki co narazie nie odczulismy kryzysu.... moze dlatego twierdze, ze go nie ma ![]() madzia12344321 gratuluje wyjazdu a wiecie co w niedziele jak bylam na ksiezycu w nowiu to mialam niezla przygode: podwiezli mnie rodzice pod kino i stalo 2 kolesi i jakies tam laski jako, z ekino otwarte mialo byc za 30 minut to musialam chwilke poczekac po 15 minutach ci kolesie zaczynaja odkluczac drzwi no i wchodz ado kina a ja widze, ze zbieraja sie ludzie wiec pytam: czy te rezerwacje internetowe u was dzialaja? a jeden z nich: oczywiscie, a ja mowie, ze nie dostalam zadnego potwierdzenia, a on dzialaja a ja okej to pozniej wchodze do kina, kupilam zarezerwowany bilet i usiadlam patrze podchodzi jeden z nich i sie pyta : a kolezanka na jaki film? to mu odpowiadam, ze na new moon a on aha i go splawilam poszlam do wc a on pozniej caly czas mi sie przygladal, miezyl mnie dopoki nie weszlam na sale kinowa przy ktorej on stal i odrywal bilety wiec przez caly film stal na boku i sie na mnie patrzyl a po filmie mnie goni i mowi tak: WIESZ CO CHCIALEM CI COS POWIEDZIEC............... ...............JESZCZENIG DY ZADNA DZIEWCZYNA MNIE TAK NIE OSMIELILA.......MAM PYTANKO..........CZY NIE WYSZLABYS ZE MNA TERAZ ZAPALIC PAPIEROSKA? A JA MOWIE SORY ALE NIE BO SIE SPIESZE A TAK W OGOLE JESTEM MEZATKA... A ON AAA MEZATKA TAK? ( TAKI ZAWIEDZIONY) A JA TAK, JUZ DLUZSZY CZAS A ON A MOGLABYS MI DAC SWOJ NR TELEFONU? A JA OCZYWISCIE, ZE NIE A ON NA PEWNO ? A JA NIE.... A ON SZKODA... I POSZLAM ZACZAL WOLAC PRZY WSZYSTKICH LUDZIACH: NO TO DZIEKI, PAA opowiedzialam to tz a on nie skomentowal tego w ogole... ![]() dawno mnie nikt nie podrywal hihih ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4482 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A fotki na dole ![]() Cytat:
![]() super, jestem za Cytat:
![]() nic konkretnego nie planowałam, poza znacznym skróceniem, miałam włosy do łopatek, chciałam ściąć do karku i mnieje więcej wyszło to co chciałam. Ciekawe co mąż powie, bo jeszcze nie widział nowej fryzury. bardzo mi przykro ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i fotki mojej nowej fryzury. Wyciełam sobie buźke bo brzydko dziś wyglądam |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4483 |
Zakorzenienie
|
baja no jaka zmiana. nie bylo Ci szkoda?
agus hehehe to Ci podrywacz. ![]() ania szkoda. Życzę Ci aby los był łaskawy i żebyś szybko znalazła prackę. Ja tak na szybko wpadłam bo nie mam czasu ![]() co myslicie?: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=384095 |
![]() ![]() |
![]() |
#4484 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a u nas jutro Thanskgiving ... a w piatek " black Friday" czyli sklepy od 5 rano otwarte i OGROMNE znizki .. mam tylko nadzieje ze w tym roku ludzie nikogo nie staranuja na smierc ![]() ja tez ![]() jestem za !!!!!!!!!!!!! ![]() dokladnie hehe ![]() przykro mi kochana ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TZet pewnie nic nie powiedzial ... ale w srodku go tam rszylo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A półeczki koniecznie do sufitu dziekować |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4486 |
Zakorzenienie
|
Chyba znaleźlismy naszą wymarzoną działkę
![]() Rodzicom tez bardzo się podobała. bylismy w urzędzie sprawdzic plan zagospodarowania i wszystko spoko. media są (tzn prąd jest) a woda i gaz w trakcie roboty ale w nastepnym roku juz będą. działka otoczna laskiem, nie przy głownej ulicy, jeden dom juz jest tam pobudowany, jeden w stanie surowym i kilka działek juz sprzedanych. A co najlepsze to 5km od mojego domu, a od miasta jakies 3 moze nie całe nawet. szkoła tez jest blisko, choc ta w miescie (gdzie akurat uczył się mój brat i ja miałam tam praktyki) prawie tyle samo drogi od działki. Powiedziałam facetowi, ze do soboty dam mu znać. jutro jedziemy do natariusza dac pełnomocnictwo moim rodzicom bo jak sie zdecydujemy to juz nie zdązymy nic zrobic. Działka ma 20 arów. ar jest po 5 tys. (dlatego, ze jeszcze mało domków tam stoi) a kilka metrów dalej jest najlepsze osiedle (za miastowe, ze tak napiszę) gdzie są juz najdroższe działki w naszym regionie, bo nawet po 8-9 tys za ar. mieszkaja tam sami lekarze, prawnicy itp. Powiem, ze działka jest bardzo kusząca i co najwazniejsze taka spokojna Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2009-11-25 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#4487 |
Zakorzenienie
|
Madzialenka to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4488 |
Zakorzenienie
|
1 ar - 100 metrów kwadratowych
zabcia no jak tak patrze teraz po chwili na te polki to tez bardziej te do sufitu mi sie podobaja. Mam nadzieje, ze beda odbijac swiatlo (biale) i nie*(edit ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-11-25 o 20:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4489 | ||
Zakorzenienie
|
Mąż kupił mi smims3 na imieniny, ale jakoś mnie nie pochłonęła tak jak dwójka. Może dlatego, że ta podstawowa wersja jest taka goła, a w dwójce miałam wszyściutkie dodatki. Ale mężuś już mi obiecał nowy dodatek do trójki, "wymarzone wakacje" chyba, więc znowu będę grać
![]() Bardzo mi przykro ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4490 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Baja, fajna odmiana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4491 | |
Wtajemniczenie
|
Ale super, że Wam się udało ją znaleźć przed wyjazdem.
![]() Cytat:
![]() Kliwia - ja bym te półki do sufitu zrobiła. Różnica w sumie żadna, ale denerwowała by mnie ta "luka" u góry - ani tam coś postawić, kurz tylko łapie. Nie boisz się tylko że Ci ścianki boczne światło będą zabierały? Zwłaszcza jak chcesz jeszcze oprócz rolet karnisz zostawić? Ja bym chyba ten karnisz wywaliła.
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2009-11-25 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4492 |
Zakorzenienie
|
ja soie za to dzis miejsca nalesc nie moge i jakos tepo sie wpatryuje w allegro. Normalnie nie wiem o co kaman.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie go ruszyllo a ja wam powiem, ze mam szał na serial plotkara! wczoraj zaczelam oigladac sciagam skad tylko sie da i zaraz bede ogladac 4 odcinek ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4494 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam nadzieje ze dzialka juz wkrotce bedzie wasza ![]() Cytat:
![]() te drugie wygladaja tak jak by nie byly dokonczone ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4495 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myszko no to najlepiej poczekaj jeszcze troszke i zrób drugi test za pare dni, ale już z samego rana od razu po przebudzeniu, bo to jest pewniejsze niż w ciągu dnia ![]() aniu bardzo mi przykro z powodu pracy, ale z takim doświadczeniem na pewno znajdziesz o wiele lepszą pracę, gdzie szef nie będzie Cię tak denerwował tylko doceniał, trzymaj się ![]() madziu też mam nadzieję, że będziesz miała tam neta i nie zapomnisz o nas ![]() A ja jak zwykle nie umiem spać. Mój mąż poszedł do pracy a ja siedze na necie i przeglądam sobie łóżeczka i wózeczki dla dzieci ![]() Dzisiaj na obiad będziemy mieli pizze wiem, że to niezdrowe, ale mam taką ochotę ![]()
Edytowane przez kwiatuszekk88 Czas edycji: 2009-11-26 o 03:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4496 |
Zakorzenienie
|
ło matko! ile tu nowości!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4497 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myszko, ja też nie zrobiłabym drugiego testu dzisiaj rano. Lepiej faktycznie poczekać jeszcze na nadejscie @. A zakupiony test będziesz miała na kolejny raz i przynajmniej nie będziesz trzymała nas w niepewnosci tak długo ![]() Aniu ja na Twoim miejscu popracowałabym jeszcze z tydzien i potem poszla na zwolnienie lekarskie. Na pewno nie przekazywałabym swoich obowiazków innej osobie i uczyła cokolwiek robic. Byłabym bardzo rozżalona. A jeśli Twój mąż ma dobrą pracę, to zastanowiłabym się nad zajściem w ciążę jeszcze przed upływem czasu wypowiedzenia. A potem byłabym na zwolnieniu od gina przez 9 misiecy. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2009-11-26 o 07:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4498 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() uuuuuuuuuuu, a ja juz myslalam, ze beda wizazowa ciocia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4499 |
Raczkowanie
|
superrr!! gratulacje!!
sprawdzcie tylko jeszcze czy sprzedajacy jest osobą prywatną czy nie. Bo jeśli nie to płacisz jeszcze od tego VAT 22%. Aniu przykro mi ![]() ![]() O pracę jest najgorzej jeśli nie masz doświadczenia. Ale Ty na szczęście już masz co do CV wpisać, więc działaj już! Zobaczysz, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło ![]()
![]() |
#4500 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie zmniejszyłam je, bo żeby wstawić na n-k też muszą być mniejsze, a bardziej się nie da, bo potem bardzo się jakość psuje i nic nie widać na nich
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:53.