|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata! - czyli miejsce na offtopy dla pachnących - cz. VI
mam wiersza dla gosci!
gosciu - co w sztukach jestes wielu nabyj mi diorowa pomadke 352 przyjacielu kuzwa, jaka ja jestem zdolna ja pierdziu
|
|
|
|
#1532 |
|
niecnotliwa dziewica
|
I szczytujesz na dodatek!
|
|
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Eee - te rzęsy takie po tuszu tylko,
normalnie to one są zwykłe - nie za długie, nie za gęste (linienie bowiem objęło także rzęsy) Dorotka - ja Ci współczuję tej śminki ja znam ten ból (bez Milkę zadany on został)
|
#1534 |
|
Piers do przodu
|
U mnie też
Doroto - jak Ci tam?? ![]() U mnie Kffiecie dziś bezalkoholowo bo pozębnie jadę na antybiotyku, na którym jest napisane - zero alkoholu (nie wiem tylko jakiego, więc z żadnym nie będę eksperymentować )ja mam takie rzęsy i bez malowania, co mi szkła okularowe brudzą regularnie
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
choc zras mi daly poszczytowac, widzita - Margocie, Sanno ...
to Ania una sie ciagle pchala na szczyty i mnie wyparla zawsze a teraz, jak juz mi po wenie kusz opat odpowiadam - Fenris, to byla pomadka Diora 352 addict shine iwsaloratow nie lubie Ragutko, normalnie sobie przycina nozyczkami do paznokci dzieciow, sama widzialam ale czy odrastaja, to nie wiem |
|
|
|
#1536 |
|
Piers do przodu
|
Odrastają, odrastają - podobnie jak skalp - coraz szybciej .... we wczesnym dziecięctwie sobie ciapnęłam króciutko - bo mi przeszkadzały - i odrosły
|
#1537 |
|
Zadomowienie
|
Cocoszko, współczuję śminki
Rzemsy ja też mam długie i prawda - okularów słonecznych sobie nie mogę dobrać, bo w wiekszosci modeli rzęsy zahaczają o szkła, co mnie strasznie wkurza. Wiec okulary rzadko noszę. Tusz Diorshow Iconic mam i sobie bardzo chwalę - właśnie dlatego ze on nie pogrubia tak strasznie, nie skleja i ładnie rozczesuje. Aha, dostałam go w zeszłym roku na gwiazdkę i do teraz nie wysechł - używam go na zmianę z innymi tuszami. A skracanie rzęs też przerabiałam - ale na dolnej powiece. Bo mam też bardzo długie i jak tuszuję rzęsy to do dolnych tylko przykładam szczoteczkę w okolicy zewnętrznego kącika oka. Wpadłam kiedys na pomysł zeby je wyrównać i wtedy całe pomalować - ze dwa czy trzy razy tak je wyrównywałam i zawsze odrastają, ale juz sobie z tym dałam spokój
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
no to podcielam troche
moze tego wlasnie im potrzeba odskoczni zaraz spisze kto tu glosil o odrastaniu zeby nie bylo rozprenzylam sie calkiem tancze Savaga
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Przylazlam pomachac tylko i ucalowac
Za komplementa dziekuje w imieniu Juniorka, przekaze, wypieszcze
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Nasturcjo, czystyy ...
po cos ciela rzechy, Dziewczyno ??? jade popracowac |
|
|
|
#1541 |
|
Wtajemniczenie
|
Wymiatające Kasie - wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
#1542 |
|
Piers do przodu
|
Magnetico
![]() Kffiat to może podciął sobie co insze włochy ... może nie rzensowe tylko kokoszkowe ??
|
#1543 |
|
Zadomowienie
|
Magnetico, witaj
![]() Dorotko, bez paniki, Nasturcjowe rzęsy odrosną No tak, ale po co przycinała to ja nie wiem? Chyba że mają odrosnąć dłuższe?
|
#1544 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Doroto - kolor 352 na All za 86zł. Nie wiem czy to tanio czy drogo.
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Wszystkiego naj dla Solenizantek Wszystkim dziękuję za trzymanie kciuków i pozytywne fluidy!!! Wrócilismy wczoraj ze szpitala popołudniu, jednak dopadła mnie migrena powalająca do łóżka od razu. To pewnie reakcja na stresa. Wieczorem wpadąłm na Wizaż, ale pozawieszało mi się wszystko i nie mogłam wysłać wiadomości. Zgodnie z przypuszczeniami- nie ma medycznych powodów Antkowego niejedzenia, to tzw attention seeker , ktory potrzebuje mnóstwo stymulacji, ciągłych zmian i nie dla niego nudna rutyna . I nie życzy sobie mleka, tylko konkretów, chociaż na odstawienie się od mleka jeszcze za wcześnie. Tak więc wielkie ufff..., z jego marudzeniem jakoś sobie poradzę, natomiast nie wiem, jak by było, gdyby nam doszła jeszcze jedna choroba. Katt, kciuki mocno trzymam, wiesz, u mnie też niczego ci nie powiedzą, tak więc nie zamartwiaj się na zapas
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, to dobre wieści
Kattarino, trzymam kciuki za dobre wyniki ![]() Doroto, ale ta śminka nieposłuszna była ![]() Odnośnie rzęs - mam krótkie i takie sobie potrzebuję sporo tuszu ![]() ale za to moi synowie i munsz ![]() mają takie rzęsy, że można się na nich huśtać ![]() czemu mie natura poskąpiła ![]() Koto, pora na sprawozdanie: byłam, rozmawiałam z miłą panią konsultantką... i wieści raczej niemiłe Aignery zniknęły z Müllerów ![]() [dziwne, bo jeszcze przed miesiącem jak byłam, stały wszystkie ]podobno firma wycofuje sie ze wspólpracy z sieciówką na M. Mogą być w Douglasach, ale raczej na tel i zamówienie ![]() czemu - nie kapuję ![]() do Douglasa już nie dotarłam ![]() Jak kiedyś mi się uda i dowiem się cuś więcej nie omieszkam napisać (a na ebay'u 75ml koszt. ok. 42euro już z przesyłką) Popołudniowo |
|
|
|
#1547 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To jest w Douglasie: http://www.douglas.de/douglas/produc...05x.fro.001000 Wszystkim Kasiom wszystkiego najEdytowane przez Suarti Czas edycji: 2009-11-25 o 16:41 |
|
|
|
|
#1548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czy jest stacjonarnie, bo chodziło o przetestowanie
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zadomowienie
|
Edytowane przez Suarti Czas edycji: 2009-11-25 o 16:51 |
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam
przebieglam przez swiateczne juz miasto nic mnie nie zachwycilo, niedoszyta miernota poza jedna kiecka na ktora poczekam do procent -70 ![]() wywachalam nowy zapach Victora & Rolfa nabylam Martini i Boble-Bombe znaczy bede sie musowac ![]() wewnetrznie i zewnetrznie wypozyczylam dzielo stanowiace o krasie ktore to bede wertowac wytrwale znaczy "Biblie Urody" kiedym ja chciala potraktowac jak biblie-wyrocznie i otwarlam na pierwszej-lepszej stronie, liczac na dobra wrozbe i wskazowne na przyszlosc trafilam na haslo liposukcja ![]() z nowosci rzesy jeszcze nie odrosly ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- och, Kochane a z czegoz to milczenie sie wzielo nie mam z kim omowic wazkiej sprawy -jak byc delikatna taki rozdzial tu mam i wpasowac sie nie mogie a niemozliwe zebym byla niepasujaca dla rownowagi rozpoczynam "Dwor w Haliniszkach" ![]() ach, te sexy, na pszeszczeni wiekow kostke wystarczylo pokazac... "Daleko na Syberii jest jednak ktoś, kto od dzieciństwa kocha Zosię miłością prawdziwą i beznadziejną..." |
|
|
|
#1551 |
|
Rozeznanie
|
Dziołchy i Chłopy (jeśli się takowe znajdą)!
Wczoraj obejrzałam Angelusa. Uchichrałam się momentami serdecznie. Gwara śląska jest bardzo filmowa. Powitać BigMamę! W temacie rzęs: zdarzyło mi się parę razy w życiu widzieć zbyt długie rzęsy. I jak każda przesada - nie wyszło to posiadaczom owych rzęs na dobre. Nie wyglądało korzystnie po prostu. Sama mam średnio długie i średnio gęste. Ale zawsze marzyłam o takich krótkich (nie za bardzo krótkich, wiecie nie takich na 2 mm ), prostych i gęstych rzęsach. Takie to by przykryły oczy wachlarze, a nawet kurtyną...A odrastać - odrastają. Jak każde włosy. Depilujecie brwi i co? Odrastają, bestie. Inne depilowane włosy? Odrastają. To i rzęsy odrosną, bez obawy. Zresztą, gdyby nie odrastały, to już roczne dzieci miałyby oczy łyse, bo przecież codziennie tracimy włosy tak z głowy, jak i z innych miejsc. Doroto-Coco - szlag trafi taki niefart. Łączę się w bólu. Przypomniało mi się, jak kiedyś we własnym mieszkaniu zgubiłam na amen złote kolczyki-łezki. Jak ich szukałam w nerwach, machinalnie wywaliłam prawie nowy tusz HR, nabyty w szaleństwie za 130 zł (4 lata temu!), a potem to już nic nie pamiętam, bo biała gorączka, krew zalała, szewska pasja, plagi egipskie i d'Artagnan
Sun Tzu prawie powiedział: "Jeżeli przeciwnik jest jak ziemia - bądź jak powietrze. Jeżeli przeciwnik jest jak ogień ......- sp....dalaj, bo z ogniem nie ma żartów!" Edytowane przez KomEwa Czas edycji: 2009-11-25 o 17:55 Powód: lit. |
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
różą macham, nie Tobą Jak nowość pachnąca? Ja dziś miast nowości testować starociami się zachwycałam i mężnie podejmowałam decyzje o niekupieniu Otwieraj bąbelki dołączę z toastem czerwonym winem |
|
|
|
|
#1553 |
|
Konto usunięte
|
Macham wieczornie
I wszystkiego naj dla solenizantów |
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uwielbiam Angelusa, dawno już nie oglądałam może na dniach se odświeżę
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Magdulenko
dziewczyno od Niemca pierwsze, zrazila mnie o siebie nieporeczna butelka konkretnie psiukadelko nie takie jak lubie zapach sam w sobie nijaki, powiedzialabym ze delikatny nieco mydlany, podbity niezidentyfikowana popluczyna kwiecia zginal w gaszczu grudniowych woni nie wiem, ale chyba nie lubie testow w taka pore raz, pogoda zewnetrza, snieg i zima wyostrzaja czucie czlek sie raczy perfuma a czlek obok papierosem, a jeszcze inny czlek nie raczyl sie mydlem strasznie sie to zima odczuwa, na tego, in-minus druga sprawa, to przedsiateczny rausz perfumerii i domu handlowego o-cip....c mozna ![]() przesyt no i tlok Kom Ewo dziewczyno ze zlotem
Edytowane przez Nasturcja-Pospolita Czas edycji: 2009-11-25 o 18:07 |
|
|
|
#1556 |
|
Zadomowienie
|
Nasturcjo, co czytalas o Vivaldim? Uwielbiam jego muzyke. Mariolu to masz synka kaprysnika, dobrze, ze to nie choroba. ![]() Doroto wspolczuje straty No nie mam weny, no!
|
#1557 | |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim Kasiom, janserdeczniesze zyczenia, sto lat
Dorota, ja Cie trzymam co za złosliwośc martwej natury,tez mi w recach tancuja przedmioty i ladują na ziemi. Cytat:
uczynił Nasturcjo , no nie mów,ze w Norwegii sie nie myjom![]() a ja znów zakochana Tygrysie, juz wiem co lubisz najbardziej ![]() edit. wzruszam sie i podniecam przy tym utworzeTUmoje skrzypki Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2009-11-25 o 18:31 |
|
|
|
|
#1558 |
|
Zakorzenienie
|
pamietacie, jakis czas temu nasz Taka Taka pisala o zdarzeniu na jednokierunkowej drodze
mialam dzisiaj podobne zdarzenie tyle, ze bylam kierowca po lewej stronie jezdni nie jechalam szybko, kiele 50 i za cholere nie zauwazylam, ze auto z prawej gwaltownie zahamuje zeby wpuscic pieszego na jezdnie i uderzylabym w kobiete w zielonym berecie (ten beret zapamietam, bo mialam przed oczami) zeby nie moj wyuczony odruch gwaltownego skretu kierownica w lewo slabo mi sie zrobilo musialam chwile posiedziec w aucie kierowca okazala sie rowniez kobieta zatrzymala sie i o dziwo - przeprosila, tlumaczac, ze wogole nie spojrzala w lusterko wsteczne, ze sie zgapila, ze nie powinna nagle hamowac nie mialam sily natrzasnac kobity, choc mialam chec to zrobic bylo mi po prostu slabo do teraz mnie cisnie w mostku i tyle Wam powiem ze ma dosc na dzisiaj i ze dziekuje swoim odruchom |
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coco.... ![]() Przyszłam na chwilę- tylko zasygnalizować się w wątku, dzisiaj wróciłam zupełnie na tarczy. ![]() Niewesoło u mnie.
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu, dobrze,ze to tylko kaprysy Antosia a nie coś innego.
Doroto, ale co się stresu najadłaś..... ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Koto,
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

bo pozębnie jadę na antybiotyku, na którym jest napisane - zero alkoholu (nie wiem tylko jakiego, więc z żadnym nie będę eksperymentować
)

, ktory potrzebuje mnóstwo stymulacji, ciągłych zmian i nie dla niego nudna rutyna

co za złosliwośc martwej natury,tez mi w recach tancuja przedmioty i ladują na ziemi.