|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
ciuciola a twoja tesciowa to chociaz dobrze gotuje?mi sie zawsze wydawalo ze taka la mamma to siedzi pół dnia w garach,ale chyba to stereotyp.moja ma tzw.kombajn kuchenny.kupiła takiego robota kuchennego i w nim wszystko robi( no prawie).często jednego dnia robi w nim chleb,bułki,sernik,masło czosnkowe a potem zabieramy do siebie tony jedzenia
![]()
#1532 |
Zakorzenienie
|
wlasnie ze nie!!!!robi sto rzeczy na raz,jest roztrzepana..i najchetniej to by nie wchodzila wogole do kuchni. Najczesciej te kobiety z poludnia Wloch sa wspanialymi kucharkami..choc tu na polnocy tez...zalezy od kobiety i checi!
Nie wiem jak mozna wogole nie miec zainteresowan..cos przeciez trzeba robic a nie tylko sprzatac i zalic sie nad soba albo siedziec przed tv.. No i tesciowa praktycznie ciagle na diecie (nie na takiej madrej bo glodzi sie) zeby potem w swieta siedziec non-stop przy stole. Mam wrazenie ze polubie ja dopiero jak zaczniemy mieszkac na swoim i przyjda do nas na obiadek i podwieczorek...bo ciasta to ona uwielbia melduje ze zuzylam peeling joanna i przelozylam do tego pojemniczka pelling meski faberlic |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
ciuciola a w jakim miescie mieszkasz?moja tesciowa ma ciekawe zainteresowania bo lubi wszystko co zwiazane z energoterapia,aurami,anio łami,wrozbami,czakramami itp.ale nie jest jakąs maniaczką,mysle ze to jej sposob na odreagowanie po pracy bo ma wysokie stanowisko w jednej korporacji i duzo stresu.
przegladam sobie wątek o minerałach i juz sie boje co to ze mna bedzie.miałabym ochote najpierw kupic sobie kilka pędzli,ale to zrobie dopiero jak znajde pracę.mam nadzieje ze w miare szybko ![]()
#1534 |
Zakorzenienie
|
Zużyłam dziś próbkę perfum Gosh Kaos
![]() cuciola, współczuję teściowej. Może jednak znajdziecie jakiś wspólny temat podczas jazdy i nie będzie tak źle. A TŻ nie chciał przyjechać do Ciebie? Ja mam fajną teściową, można z nią pogadać i jest kompletnie bez nerwów. Też będę musiała pomieszkać trochę z teściami- z rok, dwa. Wolałabym tego uniknąć, no ale nie można mieć wszystkiego od razu.
#1535 |
Zakorzenienie
|
mieszkam na polnocy..30 km pod Mediolanem..wszedzie wokolo tu pola ryzowe..
nie wiem juz jak temat poruszac bo mamy kompletnie rozne gusta i poglady wiec..rybka ![]() ide smarowac stopki ![]() luskap pozycz jakiegos peelingu bo zostalam bez Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2009-11-24 o 22:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
chętnie, tylko przydałaby się teleportacja!
![]()
#1537 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co mój Tż wymyslił?
![]() Jak założyłam nowy wątek to siedziałam dziś pół dnia na wymiankowym. No i Tż się zapytał, co ja tam wyrabiam przed tym monitorem tyle czasu. Opowiedziałam mu o targowisku, o co chodzi, a on tak się na mnie patrzy i mówi: "A mnie też wymienisz na karton kremów?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 | ||||||
Zakorzenienie
|
Edytko, doczytałam jakie miałaś perypetie z tym kuponem.
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Strasznie długo. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1539 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to Ci TŻ sprawił suprise ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja nie chcę aby coś mi się teraz skończyło ![]() ![]() dziś bedzie parówka z ziół, maseczka kojąca i wieczór u TŻta ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zakorzenienie
|
Zuzyte: pomadka HR, szampon HairX Ori, saszetka maseczki drozdzowej Soraya, pasta Colgate z granulkami plynu do plukania ust.
Koncza sie: zel do mycia twarzy Optimals Ori, tonik Kwiaty Polskie, blyszczyk Sensique, puder Sublime Ori, woda toaletowa Pamir. ![]()
#1541 |
Miss Pudernica
|
Podsumowanie listopada:
Zużyte: 1. krem nawilżający na noc AA Therapy Trądzik 2. oliwka Babydream 3. maseczka do stóp Nivelazione Farmona 4. krem masło kakaowe lekka formuła Ziaja 5. żel do mycia twarzy Calma Ziaja 6. masło pomarańczowe Ziaja 7. żel pod prysznic Isana wanilia i karmel 8. mleczko Bedtime J&J 9. dezodorant Aquaselin 10. balsam ujędrniający Garnier 11. peeling pomarańczowy Ziaja 12. krem do rąk i stóp sake i ryż Avon 13. krem kokosowy Bielenda 14. mleczko do demakijażu Calma Ziaja 15. mydło Sopot Spa Ziaja 16. szampon lawendowy J&J 17. odżywka z cementem Elseve Od 21 października kupiłam 21 rzeczy ![]() Sporo, ale wszystko jest w użyciu, a niektóre rzeczy to były niezbędniki albo zbędne lakiery.
#1542 |
Zakorzenienie
|
ja też za chwilke zrobie liste.byłam dzisiaj oglądać suknie ślubne i sie zaczełam zastanawiać do jakiego typu urpdy pasują takieśnieżno białe?to pytanie raczej na inny wątek ale moze mi któraś powie?ja mam jasną oliwkową cere,szaroniebieskie oczy i ciemno brązowe włosy z ciepłym połyskiem.
#1543 |
Zadomowienie
|
a ja zużyłam próbkę żelu do mycia twarzy Plante System Aknorm 2 ml
![]()
#1544 | |||
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale zamowilam z avonu zelik wiec na razie sie wstrzymuje przed tymi.. Cytat:
![]() a dzis w aucie rano z tej ciszy...zasnelam ![]() poza tym dzisiaj tesciowa zadzwonila cala w placzu do syna swojego ze dostala mandat ![]() mowilam juz ze jest roztrzepana prawda? ![]() aante gratuluje zuzyc! ale z zakupami lekko przesadzilas..tyle dobrze ze wszystko w uzyciu.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
U mnie już prawie tydzień bez zakupów kosmetycznych
![]() ![]() ![]()
#1546 |
Zakorzenienie
|
mnie dzisiaj kusily podkolanowki w zebre
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1547 |
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() Dobrnęło zamówionko: -2 balsamy Avon naturals miód&olejek migdałowy ![]() -krem miód i olejek migdałowy ![]() -Avon solutions krem na dzień -Clearskin szybko dzialajacy zel myjacy na wypryski Zużyłam: Ziaja Oliwkowa żel pod prysznic! ![]()
#1548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myslę, że nie do końca powinnaś się kierować swoim wyglądem, raczej tym co bardziej Ci się podoba jak pytałam o radę ekspedientek, to każda miała inną teorię (zazwyczaj na potrzebę sprzedaży konkretnej sukienki ![]() ![]() ja od zawsze chciałam białą bez względu na opinie i wybrałam białą ![]() ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- jak to przeczytałam Tżtowi, to powiedział że tak nisko się nie ceni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Ja mam jednak już 24 lakiery, albo i 25. Dużo.
Na mikołajki chcę buty z H&M takie totalnie imprezowe. Nie wiem gdzie w nich będę chodzić ale są boskie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
ksiezniczko u mnie jest ten problem ze mam sprecyzowane plany tylko co do fasonu ifryzury,ale nie mam pomysłu na kolor.wiem tylko ze odpadają wszelkie żółto beżowo brudne
![]() wezme sobie jutro 2 kolezanki ktore maja byc szczere,ale i tak bede sie sugerowac moją opinią . a ja biore ślub praktycznie miesiąc po tobie ![]()
#1551 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jaki fason wybrałaś i fryzurkę, bo jestem ciekawa? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze kieruję sie tym co MI się podoba i w czym się dobrze czuję, a nie jakimiś pseudo-zasadami czy modą ![]()
![]() |
#1553 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazłam tą sukienke ktora kiedy przymierzalam,ale średnio mi pasują te rekawy http://www.slubnasuknia.pl/cymbeline...d/hortenia.jpg dodam ze na żywo wyglada o wiele lepiej
![]() ![]() od 01.11.2010 oszczędzam ![]() Edytowane przez zetafon Czas edycji: 2009-11-25 o 16:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Zakorzenienie
|
Takie na lekkiej platformie z przodu, na obcasie bardzo wysokim. Peeptoe, z takiego jakby udawacza wężowej skórki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dumam nad zamówieniem z Oriflame i nie mogę się zdecydować. Nie wiem czy wziąć krem do ciała Embrace (250ml)-19,90 i świateczny kem do ciala 150ml za 14,90, czy zestaw- wodę Embrace 15 ml + krem do ciała 100ml (37,90) Mam na wszystko upust 20% ![]()
![]() |
#1556 | ||||
Zakorzenienie
|
oj skąd ja to znam... mój TZ zawsze jak sie go pytam dlaczego mi kwiatów nie daje odpowiada, że on też ode mnie nie dostaje więc dlaczego ma mi dawać... ręce opadają. Z drugiej jednak strony nie mam co narzekać, bo jak już kupuje prezenty to takie fest typu wycieczka czy laptop więc nie jest źle ale każda kobieta uwielbia kwiaty.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i po co ci te zbędne rzeczy? Ja od 28 października kupiłam tylko 1 rzecz tylko dlatego ze ta maseczka wyszła już z katalogu Ori a znalazłąm ją w super promocji za 6,5 na All. Inaczej bym jej nie kupiła. Cytat:
![]() ![]() Ja jestem z TZ juz 3,5 roku i nawet nie jesteśmy zaręczeni, bo jemu się nie spieszy. Ja już bym chciała przygotowywać ślub ale nie on... pewnie na 2013 będziemy gotowi ![]() ![]() Księżniczko, Luskap i inne dziewczyny - uaktualniłam wątek wymiankowy, przybyło sporo rzeczy więc zapraszam
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-11-25 o 17:33 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Zadomowienie
|
a mnie ślub to tak przeraża że szok
![]()
#1558 |
Zakorzenienie
|
koniku u mnie było na odwrót i chyba mam kompletnie innych znajomych.to ja nie spieszyłam sie do wychodzenia za mąż i szczerze to nawet za bardzo nie chciałam,ale jak juz poprosił to mi sie odmieniło i byłam szczesliwa.
mysle ze w wiekszosci przypadków jest tak,ze dla facetów same przygotowania to nie jest nic nadzwyczajnego i nam daja wolną rekę.u kobiety ten dzien jest chyba inaczej odbierany,bo nie chodzi o samą przysiege itp.ale tez kazda chce wygladac najlepiej i czuc sie jak królewna.no i wszystko skupia sie na niej.a przynajmniej bardziej sie patrzy na panne mlodą niz na pana.chyba wiecie o co mi chodzi... a co do chlopaków z mojego otoczenia,to wiekszosc z nich chcialaby juz miec zone,dziecko ale spotykaja same nieodpowiednie ![]()
#1559 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już, to może ten zestaw (choć ja wód z Oriflame nie lubię, bo chwili czuję zapach mydła ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1560 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Powinnaś mieć zakaz na przeglądanie katalogów - zauważyłam, że zawsze narobią Ci na coś ochoty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.