|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
![]() Granatowe w³osy ;/
Mój naturalny kolor to ciemny br±z. Co¶ mnie podkusilo zeby zafarbowac wlosy na czarno wybralam odcien GRANATOWA CZERÑ firmy palette i po niej moje wlosy sa granatowe, przy wiekszym swietle prawie niebieskie ;/ co mam teraz z tym zrobic? Moze kupic szampon koloryzuj±cy na 24 mycia kolor CZERÑ i zafarbowac ...co o tym myslicie? czy nie byloby widac tego odcieniu granatu? Prosze o odpowiedz. Z góry dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Granatowe w³osy ;/
noo help ! ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 267
|
a mo¿e lepiej wybrac siê do fryzjera...?
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 955
|
Heh ja akurat u¿ywa³am kiedy¶ tej farby w³a¶nie dla tego efektu
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 020
|
ten granat szybko siê wypierze, ja pare lat farbowa³am tym kolorem i zaraz po w³osy by³y az niebieskie w ¶wietle. No mnie siê akurat to podoba³o, ale 2 tygodnie i po granacie nie by³o ¶ladu, zosta³a tylko czerñ.
Na³ozenie czerni niewiele da, mozesz za to za bardzo obci±zyc w³osy i zaczn± wypadac, albo straca po³ysk. Szampon przeciw³upie¿owy to dobre wyjscie. A nastepnym razem uzyj koloru bez epitetu 'granatowa' ![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
dziekuje wam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Napawne nie farbuj w³osów znowu,jesli juz to poczekaj conajmniej 3 tygodnie,daj wlosom odpoczac.
Najlepsze Promocje i Wyprzeda¿e
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
wgl zaluje ze zafarbowalam wlosy na czarno ;( bd musiala czekac conajmniej 1,5 roku az mi odrosna i jeszcze chodzic z odrostami na glowie ...ahh koszmar ;///
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Are you talking to me?!
Wiadomo¶ci: 5 875
|
Granatowy Ci siê wyp³ucze za jaki¶ czas, pozostawiaj±c czerñ (ale wci±¿ mo¿e nieco atramentow±)...
Je¶li czerñ bardzo Ci zbrzydnie, mo¿esz spróbowaæ j± zdj±æ dekoloryzatorem. Ja mia³am ¶ci±gany ¶redni blond z Palette (bo wyszed³ stanowczo zbyt ciemny). W³osy po tym procesie by³y dziwnie miêkkie i sflacza³e, ale wola³am to, ni¿ ciemny br±z. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Popieram Quench. Mo¿esz zdjac kolor dekoloryzatorem i miec ja¶niejsze w³osy, nawet blond. Poczekaj az siê trochê farba wyp³ucze a potem pokombinuj
![]() Na pewno w³osy troche ucierpi±, ale lepsze to niz chodzic z odrostami na pó³ g³owy. Poza tym naciesz siê t± czerni±, bo jak zachce Ci siê blondu i bêdziesz juz w pó³ drogi do niego, to szkoda bedzie znów na ciemno farbowac ![]()
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
ja zapusczam odrosty,aby powrocic do swojego koloru. naszczescie odrost nie rzuca sie w oczy
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
cieszê siê, ¿e kolor jest wreszcie taki, jak chcia³as
![]() Po palecie niestety czesto lec± w³osy, szkoda ich, ale wypadanie ustanie w przeciagu 2 miesiêcy, wiec nie denerwuj sie tym bardzo. Bierz jakies witamy na wzmocnienie cebulek- osobisie polecam belisse, mnie pomog³a juz po miesi±cu stosowania a w³osy szybciej ros³y. No i nie katuj ich juz palet±.
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:32.