|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Superzabula ciesz się z upy kobito, bo mój stęka kilka minut i jak wystęka to spieczonego i śmierdzącego na maksa bobka
![]() ![]() My też mieszkamy w bloku, ja nie tak tęsknie za domem czy przestrzenią, bo ja lubię mieszkać w bloku, ale za czymś własnym, bo mnie strzyka jak co m-c musimy płacić i to słono za wynajem. Ewelain trzymamy kciukasy za szczepienie. Illbana o widzę, że Ty byś się z moim tżtem dogadała, mówisz jak on ![]() Oj nie ma czego zazdrościć, zaczynamy dopiero na wiosnę, teraz mnóstwo spraw papierkowych do załatwienia, póki co czekamy na urbanistę, bo nie wiemy czy będziemy mogli postawić dom tak gdzie chcemy |
![]() ![]() |
![]() |
#4532 |
Zadomowienie
|
iwciag
U nas problem z kupką był chyba z 3 msc mały bardzo się męczył zmieniłam kaszke na kleik kukurydziany który daje z owocami ![]() a kaszke taką raz dziennie dostaje http://www.☠☠☠☠☠☠.pl/product/7613032...iacu.xhtml?x=c i od 2 dni budzi mnie smrodek dochodzący z pieluszki ![]() dziecko z uśmiechem na twarzy a nie jak do tej pory stękanie musiałam mu pomagać biedaczek cały spocony był ![]() spróbuj nie zaszkodzi a moze pomóc my od tygodnia stosujemy tą kaszke i kleik
#4533 |
Zadomowienie
|
Iwciag my nigdy nie mielismy problemow kupkowych i cale szczescie bo to co sie tu naczytalam o biednych dzieciaczkach to szok. No lepiej wziasc kredyt i placi za siebie niz komus, zgadzam sie w 100% Mi sie marzy dom, od zawsze mieszkam w bloku i juz nie chce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
cze dziołchy
u mnie lipa w domu ![]() tz nie ma zleceń...mniej kasy ![]() u córci podejrzenie naczyniaka (pediatry) ale bez sensu bo przecież takowe się ujawniają znacznie wcześniej a ona ma 4 lata. Albo jakieś pękające naczynka ![]() Mówiła coś o jakimś chirurgu naczyniowym ale skierowania nie dała ani nic. Jedziemy do dermatologa niech zerknie na to. Oprócz tego Małą ciągle boli brzuch i ma bakterie w moczu ![]() trzymcie się ![]()
#4536 |
Zadomowienie
|
no ja tez mieszzkam w bloku ale nie narzekam.. oczywiscie chcemy miec cos wlasnego ale musimy poczekac, a moze wiecie jak teraz jest z przyznawaniem kredytu na budowe domu??
#4537 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Carolajna 3mamy kciuki, by wszystko się ułożyło, a szczególnie kibicujemy córci, by zdrowiała mamie szybciutko! Ewelain najlepiej umówić się z doradcą, mój tż tak zrobił, takie spotkanie jest darmowe, ponieważ oni dostają jakąś prowizję z banku czy jakoś tak, wtedy on rozpatrzy Wasz przypadek indywidualnie. Fajna sprawa, można wszystkiego się wywiedzieć, on wszystko dokładnie wyliczy i powie co i jak, krok po kroku, przynajmniej mój tż trafił na takiego gościa Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-26 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może nie będzie tak zle oby inny lekarz nie potwierdził tych diagnoz ![]()
![]() |
#4539 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 |
Rozeznanie
|
Czesc mamuski
![]() Przede wszystkim bardzo i to bardzo dziekuje za kciuki, wsparcie i slowo otuchy. Jestescie niezastapione, az mi sie lezka w oczku zakrecila jak czytalam wasze posty. Jak to dobrze wiedziec, ze mozna tu przyjsc i sie podzielic swoimi troskami i liczyc na dobre slowo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() U nas.... Kuba ma juz drugiego zebolka, dolna jedynke. Dal mi niezle w kosc. W ogole dochodze do wniosku, ze rosnie mi w domu maly terrorysta. Wszystko wymusza krzykiem i placzem. Jest rozpieszczony przez babcie i dziadzia( moich rodzicow) ![]() ![]() ![]() Moj tato... Wyniku moczu i badanie nerek wyszly super ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jezeli chodzi o nasza sytuacje w domku. To Tz juz od poniedzialku w pracy, maja w koncu co robic ![]() Ale siostra Tzta postanowila nas wspomoc finansowo, wiec damy rade ![]() Wiec jak narazie wszystko idzie ku dobremu, nawet nie wiecie jak ciesze ![]() ![]() Tak przelecialam te wasze posty i widze ze jakos cichutko sie zrobilo. Wiem tylko, ze... Ninka Ciniusiowej ma szmery na serduszku ![]() ![]() Aleksik Gosik daje w kosc, widze ze Tobie tez rosnie terrorysta, trzymaj sie kochana ![]() Aguska wrocila do pracy ![]() Ursull moj maly tez chyba widzi duchy, serio. Zauwazylam ze czesto patrzy sie w sufit i sie smieje, piszczy i wyciaga raczki w gore ![]() Marika bidulka byla chora ![]() Carolajna ma problemy finansowe ![]() ![]() Pakusia z Kubusiem sa w Polsce ![]() Widzialam wasze rymowanki, super. Macie talent dziewczyny ![]() I to tyle, za duzo tego wszystkiego. Wybaczcie ze kogos pominelam, nie czujcie sie zignorowane przeze mnie, macie duze buziaki ode mnie ![]() Postaram sie do Was wpadac czesciej, zaczynamy przygotowania do slubu wiec z czasem bedzie troche ciezko. Trzymajcie sie kochane, buziaki dla maluchow od cioci Sashki ![]()
#4543 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull, ![]() ![]() ![]() Illbana, ja tak ciągle czekam, aż zacznie siedzieć czy pełzać, może w końcu zajmie się czymkolwiek sam ![]() ![]() ![]() Cinusiowa, współczuję ![]() Marika, no manipulanci nam niestety rosną ![]() Malutka, ![]() Iwciag, trzymam kciuki za opiekuńczy i wycieczkę ![]() ![]() Bercia, hehe wszyscy chcą z Tobą spać, rozrywana jesteś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Carolajna, biedna córcia, trzymam kciuki za nią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4545 | |
Zadomowienie
|
A kuku
![]() Wróciłam! Strrrasznie sie za Wami steskniłam, ale za to nadrobiłam kontakty z moimi dziećmi (nie ma tego złego, jak z Wami przerwa to dla dzieci mam wiecej czasu). A teraz dzieci znowu zajmują sie sobą, a ja tu z Wami jezdem ![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj jagoda ![]() ![]() Ja pierrrrdziuu ale mi was brakowało ![]() Nigdy wiecej tak długich rozstań! ![]() ![]() No i schudłam 2 kg w ciagu 10 dni ![]() Teraz wsuwam PĄCZKA ![]() Dobra lece nakarmić moje Kruszynki i zająć się troche domem ( z akcentem na "troche")
![]() |
#4546 |
BAN stały
|
Witam Was laseczki.
Wczoraj mnie nie było, bo miałam dzień pełen wrażeń. Dziękuję wszystkim za życzenia dla Alexika. Wczoraj wyobraźcie sobie od samego rana aż do 22. z kawałkiem miałam gości (z wiadomej przyczyny ![]() http://www.allegro.pl/item816144803_...enowy_hit.html ale jakoś nie pomyślałam, że Alex zamiast na niej leżeć na brzuszku i przyciskać to on leży i ją zwija i mamle, masakra, wezmę ją po prostu i niech poleży jeszcze z parę miesięcy aż będzie bardziej świadomy. Za to polecam wszystkim taki kwiatuszek szeleszczący z Tiny Love http://www.allegro.pl/item829096655_..._do_wozka.html Alex się nim wczoraj bawił cały dzień i mu się nie znudziło, a jak zobaczył siebie w lusterku to biegł jak na wyścigi, myślałam, że umrę ze śmiechu. Jejciu kochane, tak mi humor poprawiłyście tym stwierdzeniem, ze nie wyglądam na swoje lata, że do tej pory się uśmiecham, mi często ludzie mówią, że wyglądam gdzieś własnie na ponad 20 lat, ale myślałam, że sobie jaja robią, albo mocno przesadzają ![]() Seona miło mi Ciebie poznać Czytam o maluszkowych katarkach u Was i innych choróbskach i tak sobie myśle, że ja w szpitalu przy urodzeniu byłam pewna, że mój Alex jak przeszedł zapalenie płuc to będzie często chorował, ale okazało się na szczęście, że nawet katarku nie miał do tej pory. A z tym zapaleniem to w tym szpitalu w Opolu, gdzie rodziłam, masa dzieci je miała- jakaś epidemia była normalnie. Alexik grzecznie śpi od rana, więc tak się rozpisuję, w ogóle całą noc ładnie przespał, ale późno poszedł spać- jak nigdy- o 23.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4547 | |||
Raczkowanie
|
Czesc mamuski.Odzywam sie bo obiecalam czesciej pisac
![]() Maxiula spi wiec pisze mimo ze powinnam teraz sie uczyc niemieckiego ale zawsze znajde pretekst by tego nierobic a potem mi sie ![]() ![]() Widze ze tu SLAZACZKI sie odezwaly to ja wam powiem po cichu ze ja tez ![]() (moze ktoras zna Tarnowskie Gory) Wczoraj sie zdenerwowalam bo zadzwonili z apteki ze musze przyniesc recepte na laktator do konca tygodnia inaczej zaplace 300euro ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane moje
![]() Nie mam czasu,bo muszę do prawnika z kumpelą lecieć. Jak wrócę to wam opowiem i wtedy też nadrobie i odpiszę. Widziałam,że Sashka się pojawiła z dobrymi wieściami ![]() ![]() U nas noc tak jak zwykle czyli zła ![]() Uciekam babeczki,do później ![]() Jagoda dane poprawione ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 |
Raczkowanie
|
Wy naprawde jestescie w porzadku babeczki
![]() ![]() ![]() p.s. dadalam fotke myszki w skoczku ![]()
"Nie żyje się, nie kocha się, nie umiera się na próbe" Edytowane przez iskierka321 Czas edycji: 2010-02-03 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4550 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakie długie włoski ![]() no i skoczek sadząc po uśmiechu spodobał się ![]() Sashka super wiadomości tak trzymaj ![]() ![]()
![]() |
#4551 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Ja znam park wodny w Tarnowskich. Jak jeździmy na Śląsk, to go odwiedzamy. ursull miło mi , że się cieszysz z mojego powrotu ![]() iskierka witaj ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Sashka, cieszę się że Twój Tato dobrze znosi chemię
![]() ![]() ![]() Ewelain, hehe no to mój młody jest właśnie na cycu ![]() ![]() Michaela, oj mam nadzieję że u nas po kaszce też będzie lepiej... Przygotuję Aleksowi dziś big porcję ![]() Iskierka, super włoski ma córcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
Czesc lalunie
![]() Jejku juz dawno nie mialam takiej przerwy od wizazowania.... U nas bez wiekszych zmian, musze sie pochwalic ze odkad robimy z Tz rzeczy dla doroslych duzo lepiej sie dogadujemy ![]() Aleksio jest raczej grzeczny i ladnie spi bo budzi sie tylko raz a o 8 wstajemy, wiec da sie tak zyc... Dziekuje Mariczce i Illbance ze za mna zateskniły ![]() Illbanka dla ciebie tu wrocilam ![]() marika koniecznie zdaj relacje jak Igorek bawi sie nowym sprzecikiem. Oj Carolajna straszne rzeczy piszesz -wspolczuje. zycze duzo zdrowka Twojej corci i oby sie wszystko poukladalo. Zebys wrocila do nas radosna jak zawsze ![]() w Polsce wasze dzieci mialy obowiazekowe badania typu osluchanie serduszka, badanie krwi i moczu? Bo moj jeszcze nic z tych rzeczy... Sashka zdrowka dla tatki ![]() Gosikk oj twoj Aleksio to urwisek... Mozliwe te to glod, a zupki jakies dajesz, czy tylko piers? Ja daje piers plus pol sloiczka obiadku i deseru i najada sie bo ie wola czesciej niz co 3 , 3 i pol godzinki. sprobuj z ta kaszka. Ja wcale nie uwazam jak Ewelain ze to dlatego ze karmisz piersia, ja jestem przykladem ze karmiac cycem mozna zyc normalnie bez jakiegos wielkiego zmeczenia wiec to zalezy od dziecka... Napisz jak bedzie zachowywal sie po kaszce... Jagoda czesc witamy w naszych skromych progach ![]() ![]() Iskierka ale Twoja coreczka ma czuprynke... a kolor jak prosto od fryzjera... ![]() Napisz jak corcia reaguje na skoczka bo tez ie tym interesuje.. Witaj iwciag po powrocie ![]() Poiglot pisz jak wloski....albo lepiej pokaz, pamietam ze w srode mialas isc do fryzjera a we wtorek Twoj domowy-osobisty fryzjer kolorowal ci czuprynke...
#4554 |
Raczkowanie
|
Agatka juz po urodzeniu miala dosc dlugie wloski
![]() ![]() Któraś z Was (pisze ktoras bo za bardzo Was jeszcze nie kojarze ![]() ![]()
#4555 |
Zadomowienie
|
Nie wiem gosik czy te skoczki są takie bezpieczne dla zdrowia. Ja co prawda mam w domu chodzik, ale podobno on też nie jest polecany i pewnie nie bedziemy go używać. Nie wiem, zobaczymy.
Tu jakiś chyba "lekarz" wypowiada sie na temat skoczków SKOCZKI. A tu film ze skoczkiem YOU TUBE Hej Mell ![]() ![]()
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-26 o 13:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Zadomowienie
|
Lece zrobić jakiś obiad, może wiecziem do was zajrze.
Narrrraaa ![]() ziummm.... myk.... fik..... sruuuuu... nie ma mnie
#4558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
Raczkowanie
|
Tak, skoczek troszke miejsca zajmuje... u nas jest ten plus, ze mala ma swoje pomieszczenie na te wszystkie "skarby wsi" łozeczko nadal jest w naszej sypialni ale wszystkie zabawki sa w osobnym pokoiku... i choć w sumie skoczek ma swoje miejsce to i tak w ciagu dnia wedruje po calym domu... czy sa zdrowe i dobre dla dziecka? pewnie nie bardzo zreszta tak jak chodziki itp.... nie zostawiam jej w takim skoczku na 3 godziny lecz najwyzej jakies 30 min dziennie... oj sie rozpisalam na temat skoczka
![]() ![]()
#4560 |
Zadomowienie
|
mell potwierdzam, ze gdy w seksie gra to i w ogole jest wporzo
![]() ![]() anulka jak wstawilas filmik ze skoczkiem to juz sie balam, ze zaraz cos sie stanie temu dziecku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.