|
|
#481 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
znalazłam stare zdjęcie, nie robiłam takich wiec nie jest zbyt otwarte, ale widac ze cosik ciekawego miałam nie to co teraz
|
|
|
|
#482 |
|
Rozeznanie
|
zobaczymy co zaproponuje dr, ja chce średniaki, by było widac że mam
![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Gospodarzowi świnie nie chciały jeść. Zmartwiony chłop poszedł do weterynarza. Ten przepisał tabletki ale niewiele pomogły . Załamany chłop poszedł do wioskowego znachora który zajmował się też zwierzętami. Znachor poradził mu żeby zawiózł świnie do lasu i żeby wy...chał je tam wszystkie po kolei. Zdesperowany facet załadował świnie na Żuka i do lasu. Bzyknął wszystkie i do domu. Na drugi dzień świnie nic - nadal nie jedzą. No to powtórka - na Żuka i do lasu. Trzy dni pod rząd powtarzał te akcje. Czwartego dnia nad ranem leży jeszcze chłop w łóżku a tu z podwórka żona się drze: -Stachu! Stachuuuu! Świnieeee! Chłop się zerwał, leci i krzyczy: -Jedzą? -Nieee! Siedzą na Żuku i trąbią! ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- W przedziale jedzie facet i kobieta w mini. W pewnej chwili lasce poszło oczko w rajstopach. Facet patrzy i patrzy aż wreszcie pyta: - Co to jest? - Droga do kuchni -odpowiada laska - A mogę zagrzać parówkę? - Niestety dziś mamy barszczyk ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Polak, Niemiec i Rusek rozbili się na bezludnej wyspie. W 1 dniu u stalili że żeby przeżyć, codziennie będą sobie ucinali po części ciała.2 Dzień Niemiec odciął sobie rękę. Upiekli i zjedli. 3 dzień Rusek uciął sobie nogę. Upiekli i zjedli. 4 Dzień Polak wyciąga ptaszka. Niemiec z Ruskiem: - O Polska kiełbasa. A Polak na to: -Nie Panowie po jogurciku i spać Edytowane przez marchwianka Czas edycji: 2009-11-26 o 11:43 |
|
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnelka oto mój biust z profilu..zaspany jeszcze
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-26 o 11:35 |
|
|
|
#484 |
|
Rozeznanie
|
Kobiecy orgazm ma 5 form:
1. Relaksacyjna: Ach, ach, ach. 2. Uległa: Tak, tak, tak. 3. Geograficzna: Tuu, tuu, tuuu. 4. Religijna: O mój Boże! 5. Kryminalna: Zabiję Cię, jeśli teraz przestaniesz! Po upojnej nocy pełnej uniesień nadchodzi ranek: - Dzień dobry kwiatuszku... - Dzień dobry słoneczko. - Posłuchaj myszko... - Tak, kotku? - Zrobisz sniadanie, rybko? - Oczywi¶cie, skarbeńku. - Jajeczniczke, złotko? - Ze szczypiorkiem, pieseczku. - Ale na masełku, żabciu? - Nie może byc inaczej, misiu. - K...... przyznaj sie! Ty też nie pamietasz, jak mam na imię... ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- cudnie wyglądają Ty masz okrągłe? Przychodzi wielki jak tur, napakowany, cały w dziarach, kierowca polskiego TIR'a do domu publicznego. Burdel-mama prawie zemdlała jak go zobaczyła. Długo się zastanawiała czy dać mu jakąś swoją dziewczynę. Ale myśli sobie: - pieniądz to pieniądz, osobiście go przyjmę. Na wszelki wypadek wzięła jednak dwa pudełka wazeliny. Polski kierowca TIR'a zaczyna się rozbierać. Zdejmuje t-shirt'a, a tam muskuły jak u Pudzianowskiego, tors jak u Schwarzenegera. Burdel-mamę ogarnął strach jak go da radę obsłużyć. Otwiera więc pudełko wazeliny iw pośpiechu smaruje się miedzy nogami. Kierowca TIR'a ściąga następnie spodnie - trach! A tam uda jak filary mostu. Burdel-mama już w totalnym szoku, więc dawaj dalej smarować się wazeliną między nogami. Kierowca zdejmuje slipy, a tam trach - pała jak u słonia! Burdel mama prawie zemdlała i w przypływie rozpaczy otworzyła i zużyła w całości drugie pudełko wazeliny. Na to kierowca TIR'a wyciąga długi łańcuch i owija nim swoją pałę mówiąc: - co jak co, ale w taką ślizgawicę bez łańcuchów nie pojadę...
no mało się nie posikałam |
|
|
|
#485 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no okrągłe, pod mięsien ,350 wysoki profil
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#488 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#489 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#490 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#491 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15512186]boże jaki cudny
![]() też taki chcę ![]() a prospos kawałów, jestem w pracy i nie mam jak się skupić na papierach bo tak się śmieję prawie się posikałam laski [/QUOTE]Dziękuje
|
#492 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#493 |
|
Wtajemniczenie
|
70A
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-26 o 13:03 |
|
|
|
#494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ja przetrwam w pracy, spac mi się chce chyba będzie dzis dzień kawy
|
|
|
|
|
#495 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#496 |
|
Wtajemniczenie
|
zalezy co ubiore, jak mam koszule to jakbym nie miala robionych
![]() w tubach widac co nie
|
#497 |
|
Raczkowanie
|
![]() :brzyda l: Piękne są....ciekawe jak mój bedzie wyglądał po operacji ![]() a jak mam wywalić swoje foto które wstawiłam
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
Lucy Pinder- moje Guru ;-))) angielska fotomodelka...ta to ma biust 100% naturalny!!
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-26 o 13:19 |
|
|
|
#499 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Kochana moje zwiski sa straszne... nawet pod mięsień przez nie nie mogę mieć wsadzonych implancików bo tyle tego zwisu jest...
|
|
#500 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#501 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oni maja z nas niezly ubaw
|
|
#502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dzięki
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
Zawsze mozna sprobowac, niz na stare lata zalowac.
|
#504 |
|
Raczkowanie
|
hehehe szcególnie z naszych przepisów na lody i mnetki
|
#505 |
|
Kazar Lady
|
mam dzikie wrażenie że któregoś dnia nie znajdziemy wątku powiększanie piersi tylko banda zboków cz.3
|
|
|
|
#506 |
|
Raczkowanie
|
Po długim rejsie marynarz wrócił do domu i spędził upojną noc z żoną. Rano do sypialni zagląda jego mały synek i szybko cofa głowę.
- Nie bój się Krzysiu. Przecież jestem Twoim ojcem... - Tak, tak... Wszyscy tak mówią... Dwóch studentów biologii rozmawia po egzaminie: - I co napisałeś na to pytanie - "Po co jest zgrubienie na końcu członka"? - Napisałem, że po to, by sprawić większą przyjemność dziewczynie... - To ja pewnie mam źle... - A co napisałeś? - Żeby się ręka nie ześlizgiwała... Trzy myszy przechwalały się w barze, która jest większym chojrakiem. Pierwsza mówi: - Ja biorę sobie trutkę, dzielę na porcje i wciągam nosem. Na to druga: - A ja ćwiczę bicepsy na pułapkach. Trzecia mysz nie mówi nic, i zabiera się do wychodzenia. Tamte pytają: - Gdzie idziesz? - Do domu, posunąć kota. Spotyka się dwóch gejów: - Co słychać? - A wiesz... Zwolnili mnie z roboty. - Gdzie pracowałeś? - W banku spermy. - A za co Cię wywalili? - Piłem w pracy.
|
#507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a marchwianka ma wąską klatkę... tak mi wyglada, więc za dużo sie nie zapakuje
|
|
#508 |
|
Rozeznanie
|
Ja tez chce taaaaakie
Po prostu zaja-ste. ![]() Agnes- one sa troche mniejsze niz krotko po op???, czy to znowu te zdjecia ?
|
#509 |
|
Raczkowanie
|
Wczesnym rankiem Kowalski, zapalony żeglarz, wybrał się na żagle. Na dworze było strasznie zimno, ale nie wiało. Kowalski przeszedł kawałek w stronę jeziora i pomyślał, że taki dzień lepiej spędzić w łóżku. Wrócił więc do domu, rozebrał się i położył obok żony. Kowalska zaspanym głosem pyta:
- To Ty skarbie? - Tak, to ja - wymruczał Kowalski, przytulając się do małżonki. - Bardzo zimno? - pada kolejne pytanie. - Zimnica taka, że i psa by nie wygonił... - No widzisz, a ten idiota znów na tej swojej żaglówce...
|
#510 |
|
Wtajemniczenie
|
wstawiłam fotki dla ciebie
dzis rano robilam, sa mniejsze bo opuchlizna zeszła
21.10.2009 Kolasinski, Poznan, 350 hp ![]() " W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac" Edytowane przez agnes281 Czas edycji: 2009-11-26 o 14:03 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

stalili że żeby przeżyć, codziennie będą sobie ucinali po części ciała.

chyba będzie dzis dzień kawy

16.12. 2009