|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2551 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dziewczyny z Plus Size z przyjemnością gubią kochane ciałko :)
a ja dzis ładnie...pol godziny biegania z przerwami na marsz i to w deszczu a co do jedzonka to 1100 kcal...
i najważniejsze!!! sięgnęłam po ulubionego cukierka z wedla i go odłożyłam!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2552 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja dziś 45 minut stepperka, 30 rowerka i 50 przysiadów plus do tego pół dnia prac w ogródku. A jeśli chodzi o jedzenie, to dziś u mnie kiepsko, ale nie w sensie, że złe, tylko mało. Bo rano 2 jajka na miękko + grahamka i inka z dodatkiem mleczka, a potem jogurt naturalny 400 g z granatem (bardzo dobry ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2553 | ||
Zadomowienie
|
Dziś zjadłam ok. 1200 kcal z czego spaliłam 370 na rowerku-1h.
Jutro ćwiczenia, zobaczymy, czy moja wielka 2- miesięczna blizna pooperacyjna na brzuchu to wytrzyma ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2554 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do mnie, to jakoś tak wyszło, chciałam zjeść więcej, ale nie miałam czasu. Jutro obiecuję poprawę, bo dziś więcej spaliłam kalorii niż zjadłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2555 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koniecznie się popraw ![]() ![]() ![]() Do jutra . Edytowane przez aldi1174 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobranoc! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2557 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ten wątek na nowo odżył i normalnie nie nadążam za wami ale to SUPER
![]() A Wiola to naprawde zapomniała o nas albo ma jakieś kłopoty ![]() Kochane kupiłam sobie wczoraj zieloną herbate liściastą nie exspresową z pomarańczą i pigwą są supet tą bez smaku to chyba już się przepiłam. Pozdrawiam kochane a co do wagi to mąż stwierdził że zacznie mnie ważyć żeby już nie spadała bo jestem jak skwarek.Najgorsze jest to że piersi to nie mam prawie wcale ![]() ![]() Jeszcze raz Pa ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2558 |
Zakorzenienie
|
Magdzie, ja właśnie też się o Wiolę martwię, bo tak często tu bywała, a teraz cisza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2559 |
Przyczajenie
|
witam Was wszystkie!!!
tak sobie tu zaglądnęłam wczoraj i aż się serce raduje bo widze że to co dla mnie od dłuższego czasu nieosiagalne jednak jest możliwe ![]() gratuluje wszstkim które dopięły swego ![]() mam nadzieję że i ja będę mogła niedługo pochwalić się takimi sukcesami ![]() liczę skromnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2560 |
Zadomowienie
|
jeszcze rroszke i bede miala 76...mam nadzieje ze do niedzieli bedzie
![]() a co do cukierka to dorwalam go przypadkiem jak chowalam talerzyki... jak mam ugotowac makaronu troszke zeby byl nie za miekki ani nie za twardy...tzn jak wyczuc moment?? a i ma ktos przepis na te salatke z tunczyka?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2561 |
Rozeznanie
|
Dzis zaczełam pierwszy dzień diety orkiszowej no i zobaczymy jak efekty ale jestem pełna zapału i nadzieii że pomoże .
Magda też mam nadzieję że u Wioli wszystko oki tylko brak czasu nie pozwala jej do nas zagladać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2562 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
![]() Widzę, że majcia00 zaczęła orkiszową dietę, ja to może jak turbo skończę to się na nią przestawię, chyba, że turbo da dobre efekty to nie będę z niej rezygnować. Ja na tej diecie turbo to patrzę, że jedzenie przestaję lubić, już w sumie 14 godzina jest, a ja jeszcze nic nie jadłam, w ogóle mi się nie chce, dzisiaj to chyba tylko 3 posiłki będą u mnie zamiast 6, jak to jest w diecie. majcia00 daj znaka jak tam orkisz Ci smakuje, a i czy kleik sobie orkiszowy kupiłaś czy sama robiłaś? Witamy Cię iwonkaaaaa13. Z nami na pewno Ci się uda też osiągnąć swój cel ![]() ![]()
![]() |
#2563 |
Przyczajenie
|
czesc jestem tu nowa dopiero dołaczylam do was. od wczoraju zaczełam diete odchudzanie na zawołanie. mam nadzieje ze dowiem sie od was paru ciekawych rzeczy na temat odchudzania pozdrawiam
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- jeszcze niezdązyłam zapoznac sie z waszymi wszystkimi wypowiedziami ale wiem ze nadaje sie do tego przedzialu wagowego wzrost 164 waga 76,5 cel 65 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2564 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, razem zawsze jest łatwiej, bo jest kto wesprzeć w chwilach zawahania. A jaka jest Twoja wyjściowa i docelowa waga? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co to jest to odchudzanie na zawołanie? |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2565 |
Rozeznanie
|
Co do orkiszu
Jeśli chodzi o smak to dla mnie bomba ale jak lubię wszelkiego rodzaju ziarna a to ma taki lekko orzechowy posmak . Kupiłam ziarno orkiszowe i namoczyłam na noc a później ugotowałam z 4 szklankami wody aż było miękkie. Na śniadanie zjadłam 1/3 całej porcji ale suche tylko kawą popijałam i do 15 naprawdę nie byłam głodna a między czasie jeszcze 45 minut ćwiczyłam. Na obiad zjadłam kolejną 1/3 część orkiszu ale ugotowanego z połową paczki brokuł i do tego mała pierś z kurczaka robiona na grillu choć powiem szczerze że to mięso musiałam już w siebie wmusić ale chce zachować kaloryczność posiłków no i muszę jeść białko bo dość dużo ćwiczę w sumie wychodzi jakieś 2,5 godziny dziennie intensywnego treningu ale muszę i co najważniejsze to naprawdę mam na to ochotę. Na kolację koło 19 zjem ostatnią część orkiszu. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2566 |
Przyczajenie
|
to jest dieta gdzie sie je tylko białka i weglowodany i odpowiednio sie je łączy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2567 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2568 |
Przyczajenie
|
do magdzie
dopiero dołączylam i jeszcze wszystkiego nieprzeczytalam ale prosze o pomoc magdzie powiedz mi prosze jak tego dokonałas jestem pełna podziwu, |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2569 |
Przyczajenie
|
hmmm... a więc taak...
wzrost: jakieś 168cm waga: ufff... 94kg a cel: hmm gdybym chociaż 10kg zrzuciła to byłoby fantastycznie, ale marzy mi się rozmiar 42-44 do czerwca przyszłego roku (wesele brata) więc będę się baaardzo starać i podglądać Was tu wszystkie... ii mam nadzieje że się uda ![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- aaa... i dziękuję za miłe przyjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2570 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() majcia, to nieźle trenujesz, ja póki co ćwiczę w sumie około 1,15 h, ale zobaczymy jak to będzie w grudniu, jak zacznę pracę, no i na basen się w końcu wybiorę. Skoro mówisz, że ten orkisz taki dobry, to jutro jadę go kupić ![]() Ja już po ćwiczeniach i nawet wykąpana, piję właśnie herbatkę z L-karnityną i zastanawiam się czy ona w ogóle coś daje, że niby spala tłuszcz, bo przecież w niej są znikome ilości tych "pożeraczy tłuszczu", ale co tam, wypić nie zaszkodzi, bo smak ma dobry. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2571 |
Zadomowienie
|
Cześć, cieszę się, że coraz nas więcej
![]() Dziś zgodnie z planem poćwiczyłam 1h- podejrzewam,że jutro będę czuła każdy najmniejszy mięsień ![]() Zjadłam znów ok. 1200 kcal, może niezbyt dietetycznie, ale może być. Na weekend mam 2 propozycje ( piątek i sobota?) od znajomych- czyli ![]() ![]() ![]() ale i tak nie przestrzegam ścisłej diety, chyba że MŻ lub inaczej ŻP ![]() Za mało jem do południa-tylko 1-2 herbaty (zielona, czarna) ,sok bez cukru (kubuś, pomidorowy), jogurt lub jakiś owoc ( nie więcej niż 300kcal), potem ok. 14-15-tej 2 nieduże kanapki( chleb razowy albo ziarnisty)- ok. 350 kcal i ok. 17-18-tej obiad ok. 400-450 kcal, ew. jakaś przekąska słodka100-150 kcal (jak już nie mogę wytrzymać) , potem ok. 19-20 ćwiczę i już tylko wieczorem zielona lub biała herbata. Dziś piję Bioactive zieloną z pigwą- b. dobra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() W soboty (chyba, że pracuję albo mam szkolenie- pół dnia ![]() ![]() Na spotkaniach ze znajomymi będę jeść głównie sałatki, ryby, wędliny, unikać pieczywa, serów pleśniowych, słodyczy. 2 kieliszki winka, nie więcej, postaram się ![]() Edytowane przez aldi1174 Czas edycji: 2009-11-26 o 22:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2574 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2575 |
Zadomowienie
|
Miałam na myśli 2 w piątek i 2 w sobotę
![]() ![]() ![]() Motto na ten tydzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2576 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry! Ja już po śniadanku i zaraz zmykam na zakupy, bo muszę sobie spodnie kupić, gdyż wszystkie się jakieś luźne zrobiły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2577 |
Zadomowienie
|
a ja wlasnie przed drugim śniadańkiem ...robie plan na dzisiaj i zrobilam na 1196 kcal...
śniadanie jedna kromka z serem i warzywka plus szklanka mleka na drugie salatka owocowa na obiadek rybka z kalafiorem podwieczorek sałatka grecka kolacja jogurt i troszke kalarepki żeby się dojeść na noc a i ujżałam wreszcie 76.7 ale i jestem wniebowzięta!!!!!!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2578 |
Raczkowanie
|
Cześć moje drogie!!
![]() Właśnie wróciłam z uczelni i padam ze zmęczenia!!! Spałam dziś niecałe 4 godziny!! I sama się sobie dziwię, że dziś wytrzymałam na zajęciach!! No, ale tak to jest jak baluje się do 3-ciej nad ranem w tygodniu!:P Co prawda nie mogłam nic wypić, ani ruszyć jedzenia (ale też jakoś mnie nie ciągnęło)....ale za to wytańczyłam się za wsze czasy!;D I dziś rano staję na wagę (jakoś nie wytrzymałam do poniedziałku :P), a tam 73,3 kg ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2579 |
Raczkowanie
|
Avika - chyba faktycznie trzeba częściej powtarzać takie balety, człowiek się wyskacze i trochę kalorii zgubi
![]()
![]() |
#2580 | |
Raczkowanie
|
Whoa hoa!!! Gratuluje Muminek88!!
![]() ![]() Btw, Majcia00 jak tam dieta orkiszowa idzie?? ![]() Swoją drogą dlaczego wszyscy twierdzą, że orkisz smakuje jak orzechy....hmmm.....dla mnie on tak nie smakuje heheh ale może moje kubki smakowe już przestają działać hehe ---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Avika Czas edycji: 2009-11-27 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.