|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
Matko, ja nie zauważyłam, że już taka godzina jest...
Gdzieś mi czas uciekł dzisiaj. Chociaż PITów i świadectw pracy stosik zrobiłam, a zwykle tak mi się PITologia ciągnie. ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15513970] PS. Dyplomatycznie... [/QUOTE] Poproszę na chwilę na GG. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-26 o 13:56 |
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
matko, chwilę człowiek netu nie ma, a tu jakaś jatka znowu...
[przy okazji odwołuję wszystkie pozytywne rzeczy, które mówiłam o netii] dziewczyny - boskie ciuszki
|
|
|
|
#573 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() W tutejszym KappAhlu ceny podane sa m.in. w euro i w zlotowkach az sprawdzilam w Polsce i byly tocka w tocke na konkretnym ciuchu..
|
|
#574 |
|
Konto usunięte
|
Ok, babolki - idę do ciuchlandu
Kropka, mam nadzieję, że już na all siedzisz |
|
|
|
#575 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#576 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, mam pytanie z serii glupich pewnie...
Otoz wiem co to allegro ale nie korzystalam nigdy i nie mam nawet konta ale gdybym miala to czy wysylaja rzeczy za granice? I czy musze brac udzial w licytacji jesli mi sie w miare spieszy? Musze kupic barwniki spozywcze w proszku, tutaj nie widzialam nigdzie a na allegro wyczilam i stad moje pytanie
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15514409]Ok, babolki - idę do ciuchlandu
Kropka, mam nadzieję, że już na all siedzisz Akurat na gg. Umawiam kawkę... Jak wrócisz to daj głos, bo mam sprawę.
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli jest opcja "kup teraz" to nie musisz brać udziału w licytacji... Czasem można napisać maila do sprzedawcy i dogadać się poza allegro. Ale to radzę tylko u poważnych allegrowiczów.
|
|
#579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak coś chcesz (co nie jest mega meblem i da się wysłać bez problemu pocztą ) to mów - wyślę Ci. Możesz kupić i podać mój adres w Pl, a ja Ci prześlę, albo ja Ci kupię. Jak tam wolisz. A barwniki to chyba nawet u mnie w sklepie na osiedlu widziałam.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-11-26 o 14:21 |
|
|
|
|
#580 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
jeśli jest opcja "Kup teraz" to kupujesz od ręki, jesli licytacja, to musisz licytować, chyba że napiszesz do sprzedającego z prośbą o wcześniejsze zakończenie aukcji za jakoąś konkretną cene- ale to jest neizgodne z regulaminem . Nie wszysycy sptrzedawcy wysyłają za granicę, musisz szukac na aukcjach adnotacji "zgadzam się na wysłanie pzredmiotu za granicę"
|
|
|
|
|
#581 | |||
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jak miło tu dzisiaj... A tak serio nie uczestnicząc w dyskusji i czytając wszystko po fakcie: Marta nikt Cię nie obraził, to Twój komentarz do posta Kropki był "lekko niefortunny" i nie dziwię się Kropce i Szaji że zareagowały, a Twoje późniejsze wycieczki personalne były w coraz lepszym stylu... Cytat:
Cytat:
![]() Macie w domu saunę? Cytat:
grunt to mieć do siebie dystans ![]() Fajne te ciuszki, które pokazałyście. Ja dopiero w zeszłym tygodniu kupiłam pierwszego bodziaka i chyba muszę zacząć nadrabiać. Lindsey - ładna ta Twoja łazienka
|
|
#582 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, muszę was nadrobić, bo wczoraj przejechałam 700 km, jako pasażer naszęście ale już nie miałam siły zajrzeć.
Pochwalę się 16 tygodniowym brzuszkiem. A dzisiaj zaczynamy 17 tydzień.
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
A ciuszki to ja już zamówiłam następne. Kuzynka dziś znów w sklepie w likwidacji i zrobiłam listę Ciekawe ile to mnie będzie kosztować. 2 kaftaniki, 3 śpioszki, 1 body, 1 pajac, 4 pieluszki flanelowe kolorowe (3zł/szt to chyba nie drogo )
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;15514421]Ty mnie nie załamuj! ja czekam na podłączenie od nich netu.
a ostrzegałam niedawno, używając słów małża... no na to wygląda... właśnie mi przysłał długiego smsa, chyba, żeby poglębić moje wyrzuty sumienia. na co ja zadzwoniłam i usiłowałam z nim rozmawiać łamiącym się głosem. to mi się kazał nie denerwować i nie dołować. i zrozum chłopa.. |
|
|
|
#585 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
jeśli jest opcja "Kup teraz" to kupujesz od ręki, jesli licytacja, to musisz licytować, chyba że napiszesz do sprzedającego z prośbą o wcześniejsze zakończenie aukcji za jakoąś konkretną cene- ale to jest neizgodne z regulaminem . Nie wszysycy sptrzedawcy wysyłają za granicę, musisz szukac na aukcjach adnotacji "zgadzam się na wysłanie pzredmiotu za granicę" [/QUOTE]dzieki, kochane jestescie Poszperam jeszcze z 2 dni i jak nie znajde tutaj to sie zglosze i poprosze o przesylke ewentualna. Ja widzialam tutaj barwniki ale tylko w plynie a potrzebuje w proszku. Teraz znalazlam jakas strone i babka ma cukier puder w bardzo intetsywnych kolorach wiec jakbym dodala wody to lukier chyba wyjdzie....do dekoracji piernikow potrzebuje, tak mnie wzielo Cytat:
![]() mamy saune ale tutaj nawet w mieszkaniach w blokach maja, taki kraj
|
|
#586 |
|
Raczkowanie
|
Nie lubcie mnie, bijcie, róbcie co chcecie ale właśnie popełniłam przestępstwo...Sprzątałam łazienkę, tak na fest, łącznie z szorowaniem muszli i jak odsunęłam trochę pralkę, żeby tam wymyć nastąpiło niemiłe spotkanie 3-go stopnia z OGROMNYM PAJĄKIEM. Ze 2 cm miał, łącznie z odnóżami- fuj...No to ja za aerozol jakiś pachnący i w tego potwora
. Majtał się, wił, wiercił aż w końcu padł. Zabiłam go odświeżaczem do powietrza. Jeden plus z tego, ze pachnie i w przedpokoju bo mimo mojego obrzydzenia do pająków to jednak mam jakieś tam wyrzuty sumienia, bo to jednak życie było....Durna jestem, co?
|
#587 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brzucholek jak ta lala ![]() I jakis rysunek chyba wystaje ![]() Gratulacje szczesliwego 17 tygodnia
|
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I my tym ODŚWIEŻAMY pomieszczenia, tak? ![]() Co do samego aktu to nic nie powiem, bo wczoraj zabiłam dużo mniejszego. /W ogóle nie wiem skąd u mnie nagle na 7 piętrze, o tej porze roku pająki, a to już któryś z kolei./ A tak go ścierą napadłam, że mąż spytał czy dać mi karabin. Rozgrzeszam więc. ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
I zgrabniutki.
|
||
|
|
|
#589 |
|
Zadomowienie
|
Kitty, ja też morduję, bo ich nie znoszę i mam ciarki na ich widok. A jak byłam mała to psikałam je farbą w spray'u
|
#590 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zadomowienie
|
O rany nie było mnie pół dnia,a tu tyle nadrabiania i do tego znów afery jakieś....
A ja się wypowiem,bo lubię wyrazić swoje zdanie Marta przeczytałam dokładnie posty...Nie wiem skąd Twoje wnioski,bo nikt Cię nie obraził Ale Twoje wypowiedzi już do dyplomatycznych nie należały i też wydaje mi się,że przesadziłaś!!!Ja wybrałam się dziś spacerkiem do miasta,bo ładne słoneczko było...W drodze powrotnej złapała mnie okropna ulewa...brrr... ![]() Naszła mnie ochota na brzoskwinie,ale w sklepie nie znalazłam (chyba nie brzoskwiniowy okres teraz).Kupiłam za to czarne jagody i już pochłonęłam z bitą śmietaną Laseczki ubranka cudne Ja po poniedziałkowym usg też już zacznę szaleństwo
|
|
|
|
#592 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja też co roku piekę pierniki w mega-ogromnej ilości- tak że wystarczy dla nas, dla moich rodziców, dla teściów, na choinkę i dla mojej siostry w Anglii- pocztą jej wysyłam, bo nie przylatuje na święta. Na tą okazję przychodzi do mnie moja młodsza siostra i obie sobie te pierniki tworzymy, Maksiu też pewnie swoje trzy grosze doda. No i piekę jakoś na początku grudnia, żeby do świąt doszły. To jest taki pierwszy, bardzo milutki, zwiastun zbliżających się świąt. |
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też okrutna jestem ale ostatnio wołam Tz-a do takich spraw... Ale nie zapomnę jak... pojechaliśmy do UK i tam zastaliśmy w łazience 2 wielkie pająki. Tz je wziął w jakiś papier złapał i wyniósł do ogródka Takiego delikatnego miałam męża, nie zabił by, teraz to w odkurzacz wciąga
|
|
#594 |
|
Raczkowanie
|
To było pierwsze co mi pod rękę podeszło, czysty przypadek...bałam się że mi POTWÓR zwieje, jak zacznę czegoś innego szukać..
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
Araczki, Kropka, Eniggma, dzięki
Araczki, spostrzegawcza jesteś, faktycznie wystaje tam ptaszek
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strach się Ciebie bać.
|
|
|
|
|
#597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dlatego dla mnie jesteś bohaterem ![]() Dodam tylko,że lekko nie ma,bo tutaj w UK to dopiero są okazy...Raz ze względu na te potwory zmienialiśmy dom. Teraz wynajmujemy prawie nowy,słoneczny i na szczęście nie ma tego problemu
|
|
|
|
|
#598 | |
|
Raczkowanie
|
Ale fajnie
uważaj bo jeszcze chwila i z Twojego zaproszenia zechce skorzystać więcej dziewczyn. Pewnego dnia usłyszysz pukanie do drzwi a tam tabun dziewczyn z wizażu z walizkami Hmmm to może my Ci od razu przywieziemy te barwniki? ![]() Cytat:
|
|
#599 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki za słowa otuchy...a myślałam, że tylko ja taka okrutna jestem dla tych, tych...fuj!
|
#600 |
|
Raczkowanie
|
Jak to wystaje Ci ptaszek??
![]() No to niezłe musiały być...
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.

Kropka, mam nadzieję, że już na all siedzisz

. Majtał się, wił, wiercił aż w końcu padł. Zabiłam go odświeżaczem do powietrza. Jeden plus z tego, ze pachnie i w przedpokoju bo mimo mojego obrzydzenia do pająków to jednak mam jakieś tam wyrzuty sumienia, bo to jednak życie było....