![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAC, Fragonard, Clinique, Dior, Chanel - kolorowka, zapachy, pielegnacja i inne
Nie oddam, już poprawione, że jest rezerwacja dla Ciebie
![]()
![]() |
#62 | |
perfumove love
|
Dot.: MAC, Fragonard, Clinique, Dior, Chanel - kolorowka, zapachy, pielegnacja i inne
Cytat:
![]() A Shiseido ile jeszcze jest? Za Fendi by się dało? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Rozeznanie
|
Może tuszyki ode mnie za - Clinique szachownica In the pink, ubytek pewnie 5 - 10%, zupelnie niewidoczny ?
![]() |
#64 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#65 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
krzyknęłam u siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
perfumove love
|
A szampon Wella jeszcze masz? Bo po jakiejś "dorzutce" do Shiseido oddam Theo bez bicia w razie czego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
pisalam w poprzednim watku i wstyd przyznac w zabieganiu przegapilam odpowiedz
![]() blyszczyk lancome wciaz mam a jesli chodzi o kompakt givenchy to jest to niby puder brazujacy ale tak naprawde ja bym go tak nie nazwala, bo daje bardzo delikatny efekt ozywiajaco-rozswietlajacy, ma kolor takiej brzoskwinki. no i cudny zapach, jak to givenchy ![]() daj znac czy cos by Cie interesowalo i przepraszam za brak odpowiedzi do tej pory |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jezeli sie piszesz na niego + wella szampon, to zapraszam na PW ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Natomiast chetnie zamienilabym kompakt lancome na blyszczyk + ze 2 - 3 (?) smakersy (nie mam bladego pojecia jaka one maja wartosc ![]() ![]() EDIT/: Drei zastanawia mnie jeszcze roz shiseido ale musialabym go zmacac ![]() Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-11-23 o 20:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie, dostanę, potestuję i dopiero będę wiedziała
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
OK
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
- miniaturki Fragonarda
- MAC Sculpt & Shape - Dior 5 Color Eyeshadow 270 Myriad - Lancome Color Ideal Hydra Compact To chyba to co najbardziej ![]() ![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
gdyby spodobałby Ci się zapach Kylie to daj znać u mnie proszę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() blyszczyk tez jest wolny wiec bede go trzymac ![]() ![]() czekam wiec na dalsze wiesci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Dam znac
![]() Cytat:
![]() ![]() a typem jestem chlodnym i na dodatek bladym, wiec ten shiseido mnie zaczal krecic, tylko nie wiem jak na tlustej cerze by sie sprawdzil... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
cośik za MAC Sculpt & Shape oraz róż Chanel?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
hej piszę bo byłas u mnie zainteresowana podkładem Armani
rozswietlacz Diora z numerkiem 012 to w jaki odcien wpada?? ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- bardzo proszę odpisz u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Masz piekny watek ale niestety nic mi sie nie przyda
![]() Pozdrawiam! Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
to super
![]() ![]() jesli by Ci odpowiadala wymiana na moj podkład to czekam na odp ![]() aha jaka pojemność jest rozswietlacza?? ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- czy to ten rozswietlacz przykryty puszkiem ??bo trudno mi sie dopatrzec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, to ten z puszkiem ![]() ![]() ![]() Wstepnie bylabym chetna, tylko sobie poczytam jeszcze, czy ten kolor bedzie dla mnie dobry ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
perfumove love
|
em moja ty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
BAN stały
|
- Fragonard, miniaturki w ozdobnym pudeleczku, 10 x 2ml. Wszystkie przetestowane i moga leciec dalej
![]() - Gwen Stefani L.A.M.B., edp 100ml z malusim ubytkiem. Jest kartonik. cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety nic. Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chociaz to nadal moje gdybanie, bo nie testowalam jeszcze ![]() ![]() Edytowane przez m-habibi Czas edycji: 2009-11-25 o 15:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
BAN stały
|
- 1 MILLION Paco Rabanne, edt, 50ml z ubytkiem kilku psikow. Zakupione w sephorze. Tylko na inny meski zapach, ktory spodoba sie TZtowi...
- moze na paco rabanne - paco? 90 ml a poza tym, moze znajdziesz cos tym razem u mnie za: - Toni & Guy Beach Curl Spray, spray do wlosow kreconych - uzyty 2 razy. i roz chanel? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:36.