|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
zmień to, proszę. przecież kochasz.
mi ta prawda nie smakuje. lubię kiedy leżysz blisko. taki prawdziwy. czy to możliwe ze można kochać tak mocno jak ja jego? nie umiem już nawet ubrać w słowa tęsknoty. kiedy Cię nie ma blisko każdy oddech mnie boli.
Edytowane przez agattee Czas edycji: 2009-11-26 o 15:02 |
|
|
|
#2222 |
|
Raczkowanie
|
zazwyczaj siedzieliśmy na ławce śmiejąc się głośno i jedząc razem m&msy. nigdy nie jadłeś tych niebieskich, mówiłeś, że są mulące i takie.. zimne. wyrzucałeś je ja ziemię, nie obchodziło cię, że moje oczy też były niebieskie.
czy jeśli cię przytulę, obiecasz mi, że nie odejdziesz? jest coś pięknego w burzy i deszczu. mógłbyś mnie wtedy przytulać i obkręcać moje włosy wokół swoich palców.
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-11-26 o 15:20 |
|
|
|
#2223 |
|
Zadomowienie
|
agatte - mhmmm <33
...
Pod księżycem poniżej gwiazd jest tutaj małe serce dla ciebie Idąc ze świeczką wyleje na ciebie wosk byś sparzył się choć raz ! |
|
|
|
#2224 |
|
Rozeznanie
|
w sobie skąpani. Niewidzialni. e ritorno da te nonostante il mio orgoglio. I powrócę do Ciebie pomimo mej dumy. mi mano con la tuya se rozó. Parece como ayer y como siempre, pero no.
Moja ręka wraz z Twoja ocierają się. Wydaje się, że tak jak wczoraj i zawsze, ale nie. tu mirada es una caricia más. Twoje spojrzenie jest więcej niż pieszczotą. no me perteneces, ni a ti yo. Cómo no nos damos tiempo para amar completamente. Nie jesteś mój, ani ja Twoja. Dlatego, że nie daliśmy sobie czasu by pokochać się kompletnie. eso que antes nunca comprendí, claro ante mis ojos por fin lo vi. Tego, którego nigdy wcześniej nigdy nie objęłam, moje oczy w końcu zobaczyły.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-26 o 15:28 |
|
|
|
#2225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kocham was ![]() _________________________ _____________ _mandarynka takagwiazdka snide1 allmylifeismusic always be yourself chocapic KaMa2704 xxxLOLKAxxx nastychick nydee panna_miodowa BOSKOŚCI WY MOJE _________________________ _____________ Musze zbadać twoje wnętrze Tak łatwo uledz twojej miłości I wszystkim rzeczom które robisz Jestem jak 3008 Ty jesteś jeszcze 2000, spóźniony W mojej księdze jestem wydawcą I autorem Musisz mi uwierzyć Uwierzyć jak w bajkę Jesteś światłem wychodzącego słońca W moim świecie Czasem deszcz może zmienić się w wodospad. Twoja ciemność rośnie W uczuciach samotności Każdy oddech Tak zimny jak lód Niewinne kłamstwa są pomalowane na czarno Szukające jakiegoś światła, by prowadzić ciebie z powrotem Zagubiłam to miejsce, Głęboko w sercu, Bez drogi do domu, Bez drogi na zewnątrz... Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-11-26 o 15:35 |
|
|
|
|
#2226 |
|
Raczkowanie
|
cherry pie- a no proszę bardzo, miło
![]() ciepły kapuśniaczek, w reklamówce dwa lechy, róg ul. Tuwima i Ty.
.. co się głupio patrzysz? polej przyjacielu. za to, że jesteś taki mocno idealny, tak mocno i nieświadomie ranisz i tak mocno Cię kocham. chlust! .. jeszcze będziesz tego żałowała, o moja pomylona miłości! .. życia kres. z czystym sumieniem. aż się umierać chce.
|
#2227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale ja wiem jedno że Cię okradam talenciaro ![]() Kartek: ty jesteś z koko bongo, a ja z bajabongo czy to blisko baja? ![]() ![]() krzyk zamieniam w szept. nie zadaję bólu mnie też już nic nie boli. ide z nią bo ona idzie ze mną, wiesz jak to się nazywa? LOJALNOŚĆ złap na język płatek śniegu i pokaż mi jak smakuje.
|
|
#2228 |
|
Zadomowienie
|
Każdego dnia noszę na sobie sweter uszyty z niepokoju. Nie tyle, że jest mi w nim dobrze, bo nie jest. Ale tylko w nim mi do twarzy. Przy tobie wszystkie moje zmysły stoją na baczność. niesamowite. Odebrałeś mi siebie. A zostawiłeś z nikomu niepotrzebnym, niepełnosprawnym sercem. No tak, w końcu można się było tego po tobie spodziewać. Bo nikt tak słodko nie torturował mnie swoją obojętnością jak Ty.
|
#2229 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ;**
Primadonna, ciiri, agattee, RealGirl89- morderca Monika zabija
_mandarynka, grise- dziękuje słoneczka ___________ Sława budzi zawiść. Ci, których napotykasz, myślą sobie, no dobrze, kim ona właściwie jest, kim jej się zdaje, że jest tą całą Marilyn Monroe. Czują, że twoja sława daje im jakiś przywilej aby podejść do ciebie i coś ci powiedzieć, cokolwiek, wszystko jedno co, a to i tak nie zrani twoich uczuć – tak jakby przydarzyło się to twojemu ubraniu...
To ogromnie ułatwia wybór, gdy wszystko jest jednakowe. Zawszę dostaję gorzki koniec lizaka. Wszyscy po prostu się ze mnie śmieją. Nie znoszę tego. Czy nie mogę być kimś innym? Mój Boże, jak długo można być sexy? Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać.
|
#2230 |
|
Zadomowienie
|
Will You love me for ever for life? Will You ask me to be Your wife? Będziesz mnie kochał na zawsze, na całe życie? Poprosisz bym została Twoją żoną?
|
|
#2231 |
|
Raczkowanie
|
Nowa ;]
Primadonna nydee - wieeelkie 'wow' w waszą stronę
![]() * * * zadomowiona w twoim sercu. edit: chciałabym z tobą wciągać ten makaron, jak w 'Zakochanym Kundlu'... niebo wydaje się być bardziej błękitne gdy jesteś obok. nie wierzę Ci gdy mówisz, że odchodzisz.
It's amazing how you can speak right to my heart Without saying a word you can light up the dark Try as I may I could never explain What I hear when you don't say a thing przepraszam, czy pan też umiera?
Edytowane przez Good Excuse Czas edycji: 2009-11-26 o 16:06 Powód: dodanie opisów... |
|
|
|
#2232 |
|
Wtajemniczenie
|
magari91, xxxLOLKAxxx - dziekuje ;****
agatte, dontgivemenames - -------------------------- wtulam się w poezję. sypiam na siedząco. radośnie bywa. tylko. zrób coś, bo nie chcę już wstawać o drugiej nad ranem ze strachem i kurewską czerwienią przyklejoną do powiek, bo ten dzień zgniótł mnie subtelnie i sen mnie rozrywa i naprzykrza się. to wszystko jest trudne, nie chcę już czekać. dziś jestem siedemdziesięcioletnią kobietą w szarym wełnianym swetrze wydzierganym przez życie. mam poszarpane myśli i szare nitki wplątane we włosy, ukrywam siatkę zmarszczek pod grubą warstwą makijażu. potykam się o słowa krocząc po brzegu kubka wypełnionego twoim zapachem. niepewnymi pociągnięciami maluję rzęsy i niezdarnie pozbawiam się porcji mojej grzywki. tak, życie spłatało mi niespodziankę, z pozoru błacha sprawa kłuje niczym żołądek kurczący się z głodu. dokładnie, choć tym razem doświadczam głodu, który nie ma nic związanego z układem pokarmowym. głód doznań, głód życia, które nie jest tym wymarzonym, choć jedyne o czym marzę to by kiedyś móc stanąć z podniesioną głową, mokrą od kropel deszczu, szczęśliwą krzycząc, że niczego nie żałuję, niczego. chyba wszyscy zmierzamy do nikąd. chyba za mało rozumiemy. chyba wszystko jest za bardzo zawiłe i poplątane jak kłębek nici lub słuchawki odruchowo wepchnięte do plecaka. tak, chyba nic tu po mnie. |
|
|
|
#2233 |
|
Zadomowienie
|
na miliony dziewczyn, musiałeś zniszczyć życie właśnie mi ?!
- ale wiesz.. moje życie do jeden wielki problem, więc kolejny problem do mojej kolekcji to nie problem. - zbierasz problemy ? - zbieram, mam już sporo. A Ty jesteś na samym początku mojej listy TOP. Sprzedam tanio sentymenty jestem w szoku. szokuje mnie moja własna, osobista bezczynność. I już nikt nie budzi mnie o 2:30 pytając co u mnie. Gdy w pewnym momencie twojej codzienności potrąci Cię na przejściu dla pieszych samochód, połóż się leniwie na ulicy, roześmiej się życiu w twarz i powiedz że i tak jesteś dzisiaj senny. uwielbiam gdy spoglądam na Ciebie ukradkiem , w momencie w którym patrzysz na mnie. - Ence pence w której ręce? - Ale co? - Moje życie. - W takim razie w obu... - Dlaczego? - Bo moje życie jest w Twoich rękach... Otwierasz i zamykasz okienko komunikatora. otwierasz, zamykasz, znów otwierasz. Chcesz do mnie napisać. Wahasz się. Nie lubię gdy tak robisz.
|
#2234 |
|
Rozeznanie
|
me equivoqué queriendo tu amor. Me equivoqué creyendo al corazón.
Pomyliłam się chcąc Twoją miłość. Pomyliłam się wierząc sercu. nunca te tuve y siempre fuiste mio. Nigdy Cię nie miałam i zawsze byłeś mój. me duele el corazón. Boli mnie serce. I'd cross the desert to be where you are. Przeszłabym pustynię by być tam gdzie Ty. I'd go anywhere just to win your heart. Poszłabym wszędzie by tylko zdobyć Twoje serce. I need love. The kind that makes you wanna live. The kind that makes you wanna breathe. The kind that makes you feel too much. And I need you. To help me find a better way. Potrzebuję miłości. Takiej, która sprawia, że chce Ci się żyć. Takiej, która sprawia, że chcesz oddychać. Takiej, która sprawie, że czujesz się najlepiej. I potrzebuję Ciebie. Byś pomógł mi znaleźć lepszą drogę. I will catch you when you fall be the greatest love of all. I promise to be. Będę największą miłością z możliwych. Obiecuje być. panna_miodowa
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-26 o 16:02 |
|
|
|
#2235 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oj, Jak miło ![]() Czy ja mam na czole wypisane: "Możesz się mną bawić. Pocierpię, ale jakoś to będzie''? Niech pani napisze Jego imię 600 razy, z każdą setką odejmując jedną literkę, aż w końcu zniknie. - widziałam Cię dzisiaj. - i co ? - i kocham Cię jeszcze bardziej. lubię tęsknić do Ciebie dobrze że nie wiesz co u mnie, bo pękło by ci serce. i tęsknić wiedząc , że i Ty tęsknisz. Ironiczne spojrzenie opanowałam do perfekcji. Zakochana złośnica. |
|
|
|
|
#2236 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i ten oto, powyżej zabiorę bezczelnie. _______________________ musimy psytulać. mocnooo psytulać. szukam Cię w snach, szukam każdego dnia w tłumie. zaczarowana. w moim świecie pachnie malinową mambą.
|
|
|
#2237 |
|
Rozeznanie
|
Powiedz że mnie kochasz i pocałuj mnie.
Twoje oczy przybrały niespodziewanie habrową barwe a usta wygieły się w uśmiechu.
|
|
#2238 |
|
Rozeznanie
|
panna_miodowa-cudnaś <3
TiS- ja wyrozniona przez Ciebie? ;0 uwielbiam __ nie, nie, nie, nic mi się nie che... tak niedziela a jutro znowu od początku. ale deprecha ciężki dzień, nie che mi się nic. ale jutro piątek może będzie lepiej. Patrz, tyle ku.rwa dróg budują, a nie ma dokąd pójść .. nie proś, nie błagaj, dla mnie nie istniejesz... szczerość, nawet jeśli ma to zaboleć, jak sobie obiecywałam... i co ty kur.wa o mnie wiesz ? jesteś przy mnie kiedy jest mi źle? no właśnie - nie. może kiedyś zrozumiesz,że wystarczyło czasem ustąpić. doceń to, kur.wa. a jesli nie umiesz to daj sobie spokoj. Żal mi okazji, które zmarnowałam przez chwilę tremy... nie lubię jak jest coś, a potem nic. A ja się kłopotam.
|
#2239 |
|
Zadomowienie
|
dontgivemenames- chyba Ty
___________ Nie chciałam umrzeć, jedynie prowokowałam śmierć. Nie otrułam się. Bóg umiera jeśli go nie kochamy, ale ja nie umarłam, choć nikt mnie nie kochał. Nie zależy mi na pieniądzach i na sławie, chcę być tylko doskonała. Nieważne co o mnie myślą, ważne żeby mnie kochali.
|
#2240 |
|
dream big
|
*Żyję z marzeń i śnię o kochaniu dzisiaj ciebie...
*Potrzebuję cię w mojej przestrzeni. *Kochać cię to wypełnienie mojego życia. *Oddalam się od ciebie w stronę ciemności i znajduję się w bagnie... *Cierpienie jest krzykiem. *Zamiast nieba, wybrałam piekło. *Czuję cię w mojej duszy. *Przeżycie końcowej bitwy, jest jak przejście przez pustynię.
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
jestem nie wiedząc, czy chcesz bym była, nie sądź jednak, że oczekuje zapewnień, chciałabym tylko wyeliminować fałszywe dźwięki czy niedomówienia, skoro takie się pojawiły . adrenalina to narkotyczna moc moje serce eksploduje nią . można być jak kamień można być jak dym , można żyć nie czując zupełnie nic . Nie pytaj mnie jak wypada żyć , niewiele wiem, błądzę tak jak Ty . nasze szanse nieskończenie wielkie są. tyle wad ile zalet. dotykam z Tobą dna
|
#2242 |
|
Raczkowanie
|
obiecałeś, że porwiesz mnie w śródku nocy. zaprowadzisz do siebie i otulisz do snu , a z samego rana zrobisz śniadanie. i że będzie tak idealnie. pamiętasz?
i nagle kontakt się urwał. nie ma już sms'ów na dobranoc , nie opowiadamy sobie już naszych snów -,- jesteś potworem,który zjada moje serce. smaczne? ciężar ludzkich spraw . nic więcej u mnie się nie dzieje. tyle razy chciałam napisać Ci liścik , tak taki miłosny, podobny do tych jakie się pisało w podstawówce...nigdy mi się nie udało. stchórzyłam. _______________ 'też chce wierzyć w miłość w coś co da mi szanse ' ![]() Mamo...będzie dobrze,prawda? : * |
|
|
|
#2243 |
|
Przyczajenie
|
Wszystkie tak bajerujesz?
A serce bije mi trzy razy szybciej niż w normie. To coś więcej niż utracony czas.? .tęsknie już ostatni raz. Olewamy trudny poranek. 'To był tydzień nieśmiesznych żartów, różowych neonów.' Ten dzień wyróżnia sie rebeliancką treścią. degustować cie jak wino.. No more tears. .Lecz ja bez Ciebie nie daje rady.
|
|
#2244 |
|
Zadomowienie
|
Wiesz. Moglibyśmy żyć w biedzie. Moglibyśmy zbierać makulaturę i puszki. Moglibyśmy żebrać. Moglibyśmy robić cokolwiek innego. Nie wstydziłabym się. Wiesz dlaczego.? Bo byłabym z Tobą. I tylko to by się liczyło.<3
- to wszystko dlatego, że dziś wstałam lewą nogą - Ty zawsze wstajesz lewą nogą. - To nie moja wina, że z drugiej strony łóżka mam ścianę. -.- Po zjedzeniu tony słodyczy zrozumiałam, że fajna jestem, kurde no.! xD Rozpoczynam poszukiwanie motywacji do nauki ...Prawdziwy mężczyzna nie je miodu, tylko żuje pszczoły.!
|
#2245 |
|
Zadomowienie
|
- myślisz, że gdybym chciała poradzić się ludzi tego, czy powinnam Ci wybaczyć; opowiedziawszy im co zrobiłeś, kazaliby mi wybaczyć Ci? - jestem przekonany, że nie.. - no właśnie.. - a myślisz, że co by mi poradzili ? abym dał z tym wszystkim spokój i odpuścił sobie Ciebie.. Ale gdyby tylko wiedzieli, co czuję, jak bardzo mi Cię brakuje i jak bardzo Cię kocham.. kazaliby mi do upadłego o Ciebie walczyć..
|
|
#2246 |
|
Raczkowanie
|
`dziś to już wczoraj
`zbyt niewiarygodni `W SKUTKACH DOTKLIWY `krajobraz zmienił status na kaleki
|
#2247 |
|
Przyczajenie
|
Dla cierpiących najmniejsza radość jest wielkim szczęściem.
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
to co szczere zawsze będzie, pozostaną ci co byli.
poparcie,szacunek,wiara i siła, sztuka prawdziwej przyjaźni,która z tropu nas nie zbiła. odgradzasz mnie od słów i ludzi złych, by nie mogli mnie zranić. chociaż o nich wiem. widzę jak starasz się, bym wszystko miała za nic. dajesz mi wiarę w życie, gdy mi jej już brakuje. gdy odczuwam brak Twojej obecności, widzę, jaki jesteś dla mnie ważny. miłość jak najmocniejszy narkotyk, podniebne loty, bilet to dotyk. ciągły pęd, a co za chwilę - zobaczymy? sekunda z nim wynagradza te złe godziny.
|
|
#2249 |
|
Zadomowienie
|
;**
dziękuję bardzo za uzanie, mam nadzieję, że ci się u nas spodoba
![]() to już ci nie ujdzie płazem, wzamian zabieram opis! ___ Pieprzę cię miasto! Dowód miłości to nie sms, że kochasz!
|
#2250 |
|
Raczkowanie
|
wpatrzona w chmury, pierzaste latawce ziewałam teatralnie by zabić śmiech.
w oczach znajduję ostateczne spełnienie, a na twarz przyklejam parodię uśmiechu. twoja psychika roztrzaskuje się każdego dnia niczym bezbronna, krucha, szklana szyba. sploty dłoni i oczywiste spojrzenia.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

i ten oto, powyżej zabiorę bezczelnie.