|
|
#571 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
|
|
|
|
|
#572 |
|
Raczkowanie
|
No no Broma
Mierzyłam się i odleglość miedzy sutkami to 19 cm.. Wydaje mi się że to duzo.. Tak bym chciala piersi blisko siebie...
|
|
|
|
#573 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale są też inne fajne firmy.. nawet polskie niektóre Cytat:
natomiast kojarzę jeden strasznie nieszczęśliwy przypadek od niego, który w końcu czeka po dwóch op na zabieg u Szczyta.. może Aniu pomyśl o Szczycie.. on tak chyba po róznych "poprawia".. ciężko doradzać tutaj.. musisz poczytać na forach w tych działach o poprawkach.. Broma jest super facet, ale nie chcę Ci sugerować.. ja jestem zadowolona, a jeśli Ty potem nie będziesz jednak, to będzie mi przykro że Ci źle doradziłam czy coś.. ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-26 o 17:13 |
|||
|
|
|
#574 |
|
Raczkowanie
|
Horo ale wiesz.. Tobie nic nie widać.. Ale chyba lepiej zrobić piersi zeby ta klatka nie rzucała się w oczy (jest większa niz "piersi") tylko normalny biust.. Według was lepiej robic czy nie robić?
Mi sie wydawało ze ona będa na tyle elastyczne że bedzie można ułoyc je blisko siebie w staniku.. ![]()
|
|
|
|
#575 |
|
Zadomowienie
|
Aniu, nie poddawaj się jeszcze - moze jakiś inny lekarz umie zrobić biuścik ładny przy takiej budowie klatki.
może dziewczyny tu kojarzą kogoś z taką klatką - i jak to wyszło czy coś.. mi się wydaje że kogoś z rozowego kojarzę.. ale nie pamiętam kurde czy to było akurat to |
|
|
|
#576 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#577 |
|
Raczkowanie
|
Sami a ten przypadek był u Krajewskiego czy u Kasprzyka?
Jak mówisz, że widziałaś piersi na boki u Kasprzyka to już nie załuje ze op nie odbędzie się u niego .. To zadzwonie tez do Szczyta.. Dzieki za wskazówki ![]() |
|
|
|
#578 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() może ten Szczyt da radę.. zawsze to bliżej ![]() warto pojeździć na konsultacje nawet gdzieś daleko, a nuż trafi się na dr, któremu się od razu zaufa że "ten albo zaden" ![]() moje piersi są ok, miekkie na tyle, że jestem zaskoczona, że aż tak układają się ładnie w staniku - tylko stanik musi być dobrze dopasowany do nich ![]() Misia, zacznijmy od obwodu - 65 a miska.. ile masz w cyckach teraz (na wDechu)? Aniu - widzę, że pełna zgodność opinii u nas
|
|
|
|
|
#580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a piersi są już teraz tak "elastyczne", ze w staniczku wygladają idealnie
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Do tej listy dodałabym również dr Szczyta Co do dr Krajewskiego - tu dziewczyny mają super piękne piersi
|
|
|
|
|
#582 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#583 |
|
Raczkowanie
|
http://www.drszczyt.pl/piersi_powieksz.htm
u niego podobają mi się piersi 4 i 5 od dołu .. Tzn podoba mi się to że są blisko i w miarę wysoko (co w moim przypadku byłoby dobre.. ) U nich nie podoba mi się tylko wielkosc tzn dla mnie za duze, wyglądałabym bardzo dziwnie.. ![]() Chociaż te panie napewno nie mają 19cm odleglosci miedzy brodawkami.. A ja mam wiec takiego efektu pewnie nie uzyskam.. ![]() |
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ten "bląd" mojego doktorka to masz na myśli piersi czy nos? ... bo coś czytalam na rożowym o nosie
|
|
#585 |
|
Kazar Lady
|
pod mam niezmiennie 69 w w mam mierzyć na wdechu? lece po meterek
|
|
|
|
#586 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo to było coś takiego, że ona w dzieciństwie miała radioterapię i ma zwłókniałe czy jakieś, mięśnie. i z wkładkami pod mięsien ma ciągle DB ale dr Krajewski jej to poprawiał, i dalej ma.. chyba na takie coś jak ja to by wpadł, przecie ja się na tym nie znam i tak kombinuję..generalnie szkoda mi jej, bo taka fajna babeczka, a tyle przechodzi z tymi cycuchami, że ooojezuu także biuścik Horo ona ma niefajny.. jednak nie twierdzę, że to błąd lekarza jednoznacznie.. bo kto wie.. mam nadzieję że Szczyt jej to poprawi w końcu, tyle czeka na zabieg u niego.. Cytat:
![]() Misia, pod na wYdechu, a w na wDechu
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-26 o 17:31 |
||
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
firma Dalia ma male obwody i duze miski
zobacz tez tutaj: http://www.bieliznaliparie.pl/pl/k/Big-braduze-rozmiary
|
#588 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko w moim "ulubionym" sklepiku mają przeważnie miski do F.. a ja z usztywnianych 65F wychodzę górą Horo, a Ty jak wklejałaś ostatnio fotkę w staniku, to co to była za firma..? |
|
|
|
|
#589 |
|
Raczkowanie
|
Do w mojej liscie obecnie mam: dr Szczyt, Węgrzyn
, Jarliński , Skupin , Skwiercz, Broma. Musze jeszcze ich ograniczyc i wybrac najlepszego bo ich za duzo Na tym linku co podałam u tej dziewczyny jakby mniejsza jest odległosc miedzy piersiami wiec jednak da sie cos takiego zrobic
|
|
|
|
#590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam krzywą klatkę, tzn. prawa strona jest bardziej wypchnięta... o ok.1 cm bardziej do przodu niż lewa i skrecona w bok ![]() ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Cytat:
niektore modele mają do 65 J
|
|
#591 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja chciałam do niego iść, ale te kolejki mnie odstraszyły.. Cytat:
![]() ale miękkie ![]() przynajmniej tak mi babka w sklepie powiedziała.. no tak, po co robić usztywniane czy push up powyzej F heh Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-11-26 o 17:39 |
||
|
|
|
#592 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wieeeelkie dzieki ![]() A teraz sie przyznam , to byla podpucha z tymi nowymi zdjeciami. 'Teraz mam co na pulpit wrzucac P.S. Wlasnie o taki efekt mi chodzi z tym zlapanym cyckiem.
dr Kolasinski 16.12. 2009mentor Hp 300/350 Edytowane przez agnelka.pl Czas edycji: 2009-11-26 o 17:49 |
|
|
|
|
#593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W obwodzie jeden jest 70 drugi 65 i niby ok, ale przy dluzszym chodzeniu (tak ok. 2 - 3 godzin) czuje sie taki dyskomfort na zebrach od fiszbin, jakby byly z drutu kolczastego zrobione W stanikach innych firm tego nie ma, tylko Dalia taka paskudna
|
|
|
|
|
#594 |
|
Kazar Lady
|
Misia, pod na wYdechu, a w na wDechu
![]() 69 i 91/92 to jaki to rozmiar |
|
|
|
#595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
raz przymierzalam push-up 70 I i... wyglądalam strasznie ... same cyce
|
|
#597 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do czego ja doprowadzilam
|
|
#598 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi się je bardzo przyjemnie nosi.. niby 60 J http://www.atlastravel.nazwa.pl/mari...low=69&bust=92 ale.. zacznij od 65tek bo się zrazisz całkiem ![]() 65H może..? |
|
|
|
|
#599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to prawda po paru godzinach zmieniam na top, bo mnie w żebra uwiera ale myślalam, że odzwyczailam się od takich stanikow i dlatego wszystko mnie boli
|
|
#600 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() a na mostku ma leżeć czy odstawać? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:36.

Miesiac temu kupilam dwa Triaction 70E i na chwile obecna sa w cyckach za male 

Tak bym chciala piersi blisko siebie...

Dzieki za wskazówki 

Absolutna, powtarzalna doskonalosc 

, to byla podpucha z tymi nowymi zdjeciami. 'Teraz mam co na pulpit wrzucac