|
|
#2251 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
czuję Cie już nawet w powietrzu.
z twarzą Marylin Monroe. sardoniczna cisza. znam Cię, chce Cię, mam Cię. pełna elastyczność przy Tobie. Edytowane przez operatywna Czas edycji: 2009-11-26 o 17:50 |
|
|
|
#2252 |
|
Raczkowanie
|
Są chwile, gdy czuję się niepotrzebna.
Chodzę ulicami. pogubione myśli zbieram patrząc w dal. Dwa ciała tworzące harmonię. Nie będę nigdy razem, choć myślą o sobie. Czy rozpoznasz mnie, gdy spotkamy się w niebie? Próbowałam być idealna, ale nic nie było tego warte. Potłukłeś moją duszę. Ja wszystko wytrzymam, tylko muszę czuć, że Ty mnie kochasz. Uważaj na słowa.. Tyle straciłam, z obawy przed utratą... Wolność zwana samotnością. Nadzieję wyślę poleconym listem.. zamiast znaczka uśmiech przykleję. Czego wciąż mi brak? Przecież wszystko mam... ____________ Kocham Cię Troo. |
|
|
|
#2253 |
|
Przyczajenie
|
mój miły, to już nieaktualne.
podobno miłość to chemia, kurde ale ja nienawidzę chemii. bądź tak kochany i mnie w końcu pokochaj. |
|
|
|
#2254 |
|
Wtajemniczenie
|
Usiadła i rozpłakała się,
a wiatr osuszał jej niewinne łzy. Oddychaj głęboko i spokojnie, połknij tę dumę. Patrz na moje drżące ręce przez wysuszone, zakrwawione oczy. Zegar zabiera godziny, ja liczę mile. Czy będziesz czekać przebudzona, aż do wschodu słońca? - Znajdziesz moją gwiazdę na niebie? - Już dawno ją znalazłem. Widzisz..? Tam jest. Ta, która świeci dla mnie najjaśniej i najpiękniej. - Dlaczego to powiedziałaś? - Przepraszam, nie byłam sobą... To powiedziała jakaś pusta lalka, która teraz tego żałuje. Koniec. Mieszkanie wysprzątane. Dokonała się dezynfekcja uczuć. Jej życie znów należało tylko do niej. Wyłącznie do niej. Do niej samej. Zwłaszcza „samej”.
|
#2255 |
|
Wtajemniczenie
|
dontgivemenames - <3 słoońce ;*
nydee - jak dobrze że jesteś ;* cudna moja <3 Widziałam dziś twoją reakcję na zapach moich perfum. Chciałabym żebyś wyglądał tak zawsze gdy mnie widzisz. I mogłabym przysiąc że wczoraj w tych oczach dostrzegłam iskierkę miłości. Zebrało mi się na miłostki. Wyznam Ci że Cię kocham. Kocham od tamtego dnia w którym zapytałeś mnie która godzina. Najpierw wyczyść własne sumienie, potem upominaj innych.
|
#2256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
prze cudownie ; * x33. Zrób to czego się obawiasz , a osiągniesz to czego pragniesz ... Nie chcę świata, w którym Ciebie nie ma.. Cztery ściany. pusty pokój. wewnątrz serca samotność. Kto policzy me westchnienia, kto policzy moje łzy..? Gdy kobieta mówi do Ciebie - słuchaj tego, co mówią jej oczy.. "zawsze" jest tylko w bajkach! -Wierzysz w cuda? -Tak, bo jesteś przy mnie <3 Jednego nauczył mnie perfekcyjnie. Tęsknić. Zależy Ci ? To udowodnij . Wyryj w moim sercu siebie.. Wiesz, to nie boli mnie.. Nożyczki z tekturki tną serce na wiórki. |
|
|
|
|
#2257 |
|
Raczkowanie
|
Serdecznie dziękuję za ostatnie pochwały Nie kochałam Cię tak mocno, by zjadać motyle, które zamieszkały w moim brzuchu,![]() ale też nie tak słabo by wyrywać pióra z mokrych poduszek nocą. Na podniebieniu czuć posmak orzechów i gotowanej kukurydzy. ![]() W lustrze rozpoznaję tylko zabłocone sznurówki. Właśnie wracam, wyszłam kiedyś z latarką przez dziurkę od klucza w poszukiwaniu drugiego końca. Czekając aż w szybę uderzą koszmary i poplamią bezsenne noce. Płacze, widać łzy, lecą prędko po policzkach ,a nie spojrzy do góry? Aby sprawdzić kto widzi jej cierpienie? Źrenice jej zatopiłyby Cię w bólu,trwodze,żalu, strachu i tęsknocie... Niczym przepaść bez dna z echem spadających łez... Krzyczy ból ,Jęczy Żal , Wyje strach...Szlocha tęsknota... Straszne ? lecz prawdziwe.. Wiesz... bywa też tak że serce pragnie a rozum wciąż sie boi... Pomaluję łzy. napijemy się wina w windzie jadąc na trzecie piętro piekła ![]() Bo 'kocham Cię' nie jest jak 'dzień dobry'- odpowiadasz, bo musisz.? ![]() Powiedz mi szczerze, w którym miejscu złą drogę wybrałam! ![]() Życie uczy bardziej niż książka. ![]() .
|
#2258 |
|
Rozeznanie
|
Drift- Okradam
__ nie umiem sobie radzić, nie jestem aż tak twarda z najprostszymi sprawami potrzebuję oparcia. To nieodpowiedni czas na kogoś nowego. żebyś przeze mnie nie mógł spać i jeść, tak jak ja przez Ciebie. Żeby wszystko straciło dla Ciebie pierdo.lony sens. Brak synonimu, który oddałby te chwile. Bum, bęc, aaa, papa i znikaj. i pytasz mnie , czy może kogoś mam . i chyba wcale nie żałuje,że tak się stało. gdy on piszę , jak idiotka śmieję się do monitora . śmiertelnie się zakochałam. boję się o samą siebie .
|
#2259 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ;**
Najtrudniejszy jest koniec miesiąca, zwłaszcza 30 ostatnich dni
..aż wreszcie doszło do tego, że nie chciała budzić się ze snów, które wydawały jej się bardziej rzeczywiste. nie chciała usłyszeć prawdy. Nie chciała usłyszeć tego że musi jakoś żyć dalej; pragnęła po prostu...zresztą sama już nie wiedziała czego pragnęła. Chciała być nieszczęśliwa. Wydawało jej się to właściwe i na miejscu. (...) miłość do której się przyzwyczaiły, dawno już została wyprana ze wszelkich kolorów. Musi przestać wreszcie przeżywać swoje życie w wyobraźni i przywoływać wspomnienia. To droga do nikąd. |
|
|
|
#2260 |
|
Zakorzenienie
|
grise, papergirl, primadonna, kamisha, realgirl69, z innej bajki, panna_miodowa, ciiri, agatee, misjaa, dontgivemename, amozefrytkidotego - okradłam
_____ Kolejne Święta za pasem. Te same zwyczaje, Ci sami ludzie, lecz coś się zmieniło. Ty wiesz.
A ja wciąż oddycham ty samym powietrzem - Tobą. Nie jestem miłością, której szukałeś. Nie wiem gdzie idziesz i nie wiem dlaczego. Ale posłuchaj swojego serca zanim powiesz mi do widzenia. Po raz kolejny nie potrafię znaleźć słów, by opowiedzieć Ci o tym wszystkim. Możesz zabrać całą swoją miłość? Możesz zabrać te wszystkie słowa? Nie możesz mnie naprawić, jestem rozdarta... Odkładam z powrotem moje serce. Za każdym razem gdy czuję Twój dotyk, jestem rozbita. Nigdy nie myślałam, że upadnę tak żałośnie, na samo dno. To była najdłuższa jesień bez Ciebie. moje serce kaleczy mój nastrój. moja milosc zaczyna krwawic! this is my bleeding love. Nie mogę się doczekać końca dnia. Będę mogła w końcu znów zobaczyć twoją twarz we śnie. Moje dłonie nie chcą istnieć bez twoich dłoni.
|
#2261 |
|
Raczkowanie
|
nie zamienię siebie nagle, zaczynam to rozumieć, jeśli zaczniesz istnieć kiedykolwiek TY, spróbuj rozumieć to także.
mówisz, że później życie płynie 'z górki', ale czy zapytano mnie czy chcę tak żyć? nabywać nowych chwil co dzień w taki sposób? i nie gasnąć, kiedy ona wychodzi z mojego domu. zawsze potrafiłam słuchać, odpowiadając teraz zapominam, że trzeba też się udzielać. jak obcy mi jest dziś wiatr, tak obcy może być uśmiech, i jarzębina za oknem. poza powietrzem ciągle się uśmiecham chciałabym być właśnie taka. mój podbródek podskakuje, to oznaka jezior zbierających się w moich oczach i nie potrafię tego powiedzieć Komuś.
|
|
#2262 |
|
Zakorzenienie
|
`kobieta chce być kochana bez powodu, dobrych manier, wdzięku, inteligencji, ale dlatego, że ona jest.
`na bok agresja, na bok społeczna presja. `wciąż jeszcze wierzę w Nas. `miłość jest dziką siłą. kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. kiedy próbujemy ją zrozumieć, miesza nam w głowach. `to siła miłości, nie ma drugiego takiego, jak Ty. <3 `zostałam sama w ciszy. `to nie to życie, nie ta bajka.. `trzeba długich lat, żeby zniszczyć czyjąś miłość. ale żadne życie nie jest dostatecznie długie, by odpokutować w nim zabicie miłości, które jest czymś więcej niż tylko zabójstwem. `czasami wydaje nam się, że ludzie są loteryjnymi losami: że znajdują się obok nas, by urzeczywistnić nasze absurdalne nadzieje.
|
#2263 |
|
Raczkowanie
|
'- co się dzieje z człowiekiem, kiedy pęka mu serce ?
- nic. zupełnie nic. przecież żyje, pije herbatę, bierze prysznic, czyta książki, czasem nawet się uśmiecha... z tym, że każda z tych czynności nie ma najmniejszego sensu. rozumiesz ?' Nie uwierzyłbyś jak można być ślepym karmiąc oczy czekaniem... czy to możliwe , że nawet wtedy kiedy mam najgorszy humor świata, a on na mnie spojrzy potrafię się uśmiechnąć ?! i nagle poczuła, że jest dla niej ważniejszy niż kilka dni temu. bo jak nikt inny pasujesz do mojego uśmiechu, brązowych oczów i ciemnych włosów. nawet jeśli ma podły nastrój przy nim uśmiecha się bez przerwy. |
|
|
|
#2264 |
|
Rozeznanie
|
caroline2324 - oh kochana jak miło ..ja ciebie okradam regularnie
_________________________ _______________________ Te niebieskie buty zdają się mi pasować kiedy czuję się beznadziejnie Teraz kiedy Cię znalazłam Odwołam poszukiwanie Jestem zdobyczą skarbie jestem napisana żywa mogę grać na widowisku które sama stworzyłam Rozkręć mnie do sposobu który wykombinowałeś Nie rozumiem cie Taki pusty ty byłam u lekarza powiedział że jestem psychicznie chora! Byłam u mojej babci ona powiedziała -dziecko daj mi przerwę więc usiadłam tam po prostu sama i powiedziałam sobie -bądź dumna bo jesteś inna niż wszyscy inni Mogłabym doprowadzić Cię do szaleństwa. Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-11-26 o 18:54 |
|
|
|
#2265 |
|
Zadomowienie
|
caroline2324- i wzajemnie.
_________ Nie chciała, aby widział, że płacze. Była przecież tak dumna Na pustyni jest się samotnym. Równie samotnym jest się wśród ludzi. Pewnego przyjaciela poznaje się w niepewnym położeniu Stajesz się odpowiedzialny na zawsze za to, co oswoiłeś.
|
#2266 |
|
Raczkowanie
|
loveISshit, lovers2friends, primadonna, agattee tutaj wszyscy jesteśmy chorzy na pamięć i tak strasznie się boję, że za niedługo będziemy rozmawiać tylko o pogodzie lubię podliczać twoje spojrzenia, trochę dla zabawy, trochę dla dowodów 'my' - podobno było oczywiste. jak to, że Ziemia kręci się wokół Słońca. znów zostawiłeś mnie z trzema papierosami. mówiłeś, że szczęście chodzi parami and then she'd say, it's ok, i got lost on the way but i'm a supergirl and supergirls don't cry
|
#2267 |
|
Zadomowienie
|
Masz w sobie to "coś." i to "coś." jest boskie <3
|
|
#2268 |
|
Raczkowanie
|
RobCoChcesz - łaa, zaszczyt, dziękuję za pochwałę
____________ Ale kiedy mnie tulisz w ten sposób
Czuję się tak dobrze... you know that I'll be there for u in the end. /wiesz, że pozostanę z Tobą do końca. / Ty już zawsze będziesz dla mnie taki niedostępny, a ja zawsze taka niewidoczna.. przepraszam. brak weny. ![]()
|
|
#2269 |
|
Raczkowanie
|
od jutra uczę się dwa razy więcej. ale dwa razy zero to nadal zero, a jutro nigdy nie nadchodzi
![]() Osamotnienie. Dobre do namysłu, potworne do życia... ![]() sex jest jak skok na bungee, dodaje adrenaliny a jak pęknie guma to masz przerąbane ![]() Kobiecy ideał mężczyzny- 95 lat, rak płuc i 2 mld dolarów na koncie ![]() Nienack- to stąd przychodzi miłość ![]() - Spodobałaś mi się, mogę się dosiąść? - Sorry, ja też zwracam uwagę na wyglad ![]() OSRAM ci cały dom... oświetli ![]() nauka w Polsce- przygotowuje do egzaminu, nie do życia ![]() gdybym uczyła się pół godziny więcej uczyłabym się pół godziny ![]() muszę się skupić, zrobię wreszcie to zadanie i... ale fajna rysa na ścianie ![]() myślenie jest jak kaszel, w nocy dokucza bardziej ![]() Studencka noc polarna- wychodzisz na impreze- ciemno, wracasz z imprezy -ciemno, budzisz się po imprezie- ciemno
|
|
#2270 |
|
Wtajemniczenie
|
xxxLOLKAxxx - 157, ale jeśli to dla Ciebie wielkość, to możesz się do mnie zwracać per ' wasza wysokość '
![]() Pod warunkiem, że ja do Ciebie będę się zwracała ' wasza sekciarska wysokość. ' <3 Chouchoute - dziekuuuję ![]() Nakradłam się strasznie, kradziejem jestem takim, że ksiądz to mi nawet za pójście do Częstochowy na kolanach, rozgrzeszenia nie da. ![]() A oto biedne okradzione: Madziam90 <3 Tis dontgivemenames papergirl panna_miodowa ciiri <3 kamisha realgirl69 agatee misjaa beMine Keeendy Cholerycznaaa <3 BananowaBrazylijka <3 I jeśli to jednak start choć nie umiem myśleć o jutrze, wiem że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech, choć pewnie łóżko będzie puste, serce pełne, całuję Twoje zdjęcie... "I'm In Love'' A gdy zamknę oczy, pod powiekami widzę tylko twoje imię.
seguidors, Tots units fem força .' Messi ♥ Edytowane przez _Panna_Migotka_ Czas edycji: 2009-11-26 o 19:25 |
|
|
|
#2271 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za pochwałę
_______ Tylko te Pocałunki cenie, które skradłem wzbraniającym się wrogom..
Miłość do Ciebie jest jak katar. Leczona trwa 7 dni, nieleczona tydzień... Już prawie zapomniałam jak to jest mieć wolne miejsce w sercu... I to nie jest dziura, wyrwa czy coś tam jeszcze innego... To takie wolne miejsce. Jak półka na nową książkę, zabawkę... Ot tak po prostu...
|
#2272 |
|
Zadomowienie
|
-Z naszej miłości nic już nie ma.
-Prócz moich sinych oczu, bladych policzków, codziennych spazmów serca na Twój widok i mokrej poduszki... To masz rację, nic już nie ma. wiesz, to nawet zabawne. Ty nigdy poważnie o mnie nie pomyślałeś. a ja nie potrafię sobie Ciebie wybić z głowy... Ok, skumałam. Jesteś palantem. Zgłoszę się do "dom nie do poznania" tylko zamiast domu niech wybudują mi nowe serce zapisałam naszą historie już chyba wszędzie . palcem na piasku ,wyryłam w drzewie , ułożyłam z kwiatów na pobliskiej polanie . Dlaczego zawsze na końcu pisałam , że ciąg dalszy nastąpi ? Chyba wciąż jeszcze nie pogodziłam się , że koniec był tak dawno temu . gdy siedzę przed tv i myślę, rozumiem, że nam już nie może się udać, gdy jednak widzę twoje słoneczko na gg całe moje ciało i dusza pragnie by to wszystko wróciło. za każdym razem gdy włączam telefon mam taką małą nadzieje, że dzwoniłeś. że napisałeś, a ja będę miała pretekst, aby zadzwonić i zapytać co chciałeś. że będę miała pretekst, aby usłyszeć Twój głos.
|
#2273 |
|
Wtajemniczenie
|
ogień-dotrzyma każdej tajemnicy,
którą mu powierzysz. zaufanie raz nadszarpnięte przy kolejnym błędzie traci się bezpowrotnie. niektóre dziewczynki są jak słomki- puste w środku, a na zewnątrz plastik. czasem milimetry naprawdę maja znaczenie. -chciałbym ją pocałować, ale się boję. -dlaczego? -a co jeśli ona nie chce? jeśli mnie wyśmieje? -a co jeśli ona myśli tak samo w stosunku do Ciebie? -wyjdziesz za mnie ? -skąd wiedziałeś, że jestem w ciąży ?
|
#2274 |
|
Rozeznanie
|
nie mogę już dłużej udawać. Nie mogę się dłużej okłamywać, że nie myślę o Tobie przez cały czas. close your eyes and say 'goodnight'. And hold me 'til the morning light. Zamknij oczy i powiedz "dobranoc". I przytulaj mnie aż to porannego światła. when the Sun comes shining through, I'll kiss you. One last time and I'll begin to live my life without you. Kiedy słońce zacznie świecić, pocałuję Cię. Po raz ostatni i zacznę żyć bez Ciebie. love is like a work of art. Once you feel it and you hold it in your heart. Miłość jest jak sztuka. Czujesz ją i trzymasz w swoim sercu.
|
#2275 |
|
Raczkowanie
|
`a przecież w każdym z nich ukryty skarb się tli,
`w bezkresie swój byt spełnieniem skromnie zaznacz `nie patrzeć, nie słuchać, nie myśleć, nie mówić `niestety tunel okazał się ślepą uliczką
|
#2276 |
|
Raczkowanie
|
zaciągam się Tobą .
i gonić z Tobą wiatr..
|
#2277 |
|
Raczkowanie
|
na palcach policzmy marzenia liśćmi przysypane, ukołysane. policzmy w myślach kilka myśli wysnutych pajęczą siecią. uśnijmy.
I ja pozwolę ciszy sie rozdzierać. Pozwolę zniknąć twoim dotykom z mapy mojego ciała. Zbryzgane deszczem szyby, krzyczą, ze dość i ja krzyczę. Że wystarczy tych kilku niepotrzebnych chwil wciaż tkwiących w podświadomości myśli, w opuszkach palców i na czubku nosa. znów gaszę swój nazbyt rozentuzjazmowany wzrok w szklanej popielniczce pełnej petów po nas. Ropruwszy niebo, wypatroszę je z resztek niebieskości. cyk cyryk. żyliśmy- nie żyli nigdy wspólnie. skaczę po strunach życia. gram w gumę na jednej nodze, popychasz mnie, przewracam gitarę. muzyki nie ma, nie ma nic. jeżeli kiedykolwiek zatesknisz, możesz mnie znaleźć zmiętą w kulkę rzuconą gdzieś w kąt, zrozpaczoną. staniesz znowu gdzieś na krawędzi? Będziesz trząść zamkniętymi w puszcze samotnościami barwnymi jak motyle? A potem wypuścisz je na wolność? By jak zbyt małe pisklęta, które nie umieją latać, roztrzaskały cały swój sens o twarde kamienie rzeczywistości? Och, spal mnie. Łapię cię za poły wyrządzonych mi krzywd i potrząsam tobą, życie. A za chwilę zacznę krzyczeć. Dawaj, obejrzyj mnie, jak wylewam na marne swe naiwne łzy, kałuże smutków tworzę i tonę w nich, w sobie, tonę z nudów. Tonę, bo nie mam na siebie lepszego pomysłu. Będę skakać krzykiem do utraty tchu, będę wreszczeć w myślach, bedę wariować, będę rzucać swoją kontrolą o sufit.
|
#2278 |
|
Zadomowienie
|
A kiedy już Cię prawie znam
i łapie Cię za rękę by imię Twoje zgadnąć... Potykam się. Na sznurowadle..
|
|
#2279 |
|
BAN stały
|
całym sercem oddaję się nicnierobieniu.
mieliśmy być poważni. You thought you were. myslałeś, że byłes. Give me a reason. daj mi powód. It now or never to decide trzeba zdecydować: teraz albo nigdy. |
|
|
|
#2280 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o, jak miło ; * że chociaż ktoś okrada.. _______________ I’ll dedicate my life for You..
zadedykuję Tobie moje życie.. I will go where You lead.. always there in times of need. Pójdę tam, gdzie poprowadzisz.. zawsze będę w razie potrzeby.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.