|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część VII
Dzięki za kalkulatorek
|
|
|
|
#3842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba jutro muszę pojechać w delegację do Douglasa Mają już Guerlaina to pomacam sobie tę bazę ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Nie ma sprawy
|
|
#3843 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A wiesz coś na jej temat? Bo na watku gurelainowskim gothic daisy pisała,że dosyc twarda i nikt wiecej się nie wypowiedział |
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
o-b-o-w-i-ą-z-k-o-w-o
Cytat:
Podoba mi się odwyk Króliczka Marudziłam i wykupili mój lakier do ust Diora buuu
|
|
#3845 |
|
Raczkowanie
|
Na temat Cinema mogę dodać, ze zapach jest bardzo trwały. Sweter wyjęty po miesiącu z szafy pachniał tak mocno, że nie miałam wątpliwości co to za zapach. Trudno mi było sobie przypomnieć kiedy ja go w ogóle zakładałam.
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamiast kolorówki będę kupować zapachy i pielęgnację
|
|
|
#3847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[ a teraz pytanie. dostalam moje zamowenie - 2 biothermy. mialy byc tez blyszczyki clinique, no ale sie skonczyly i nie ma ich. czy truskawa sama pamieta, ze ma mi oddac kase w tym przypadku czy raczej nie za bardzo i powinnam im przypomniec o tym? [/QUOTE]Ja już dostałam zwrot za te błyszczyki, zreszta wczesniej tez mialam kilka takich sytuacji- nic się nie martw, pamiętają no ale to się slimaczy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywista. a właśnie temacie: Dziewczyny jak szybko wam schodzi kolorówka?? bo wszystkie mamy chyba całe kilogramy kosmetyków a ja mam wrażenie ze prawie nic mi nie ubywa. Z chęcia wywaliłabym jakieś puste opakowanie no ale .. nie da się. Wszystko mam ledwo maźnięte, może nie nówki ale prawie. Róże po 2 latach prawie jak nowe a przecież się codziennie maluję, pudry to samo, ciężko mi cokolwiek skończyć.
|
|
#3849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez mag11111111 Czas edycji: 2009-11-26 o 20:26 |
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
no mnie to chyba nikt nie pobije mam uwaga: 8 letnie zestawy (cienie, pudry, szminki, kredki) elizabeth arden - wtedy to było coś, ze Stanów
Żal mi to wyrzucić bo ładne opakowania. Już dwa razy leżały w koszu ale ładnie wyglądają więc je trzymam aczkolwiek oczywiście nie używam.a co do cinema psikałam się na egzaminy, trudne sytuacje w pracy, jakoś dodawało mi to pewności siebie. Ktoś przyrównał do poeme - coś mają faktycznie z poeme. Edytowane przez mag11111111 Czas edycji: 2009-11-26 o 20:34 |
|
|
|
#3852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja pewnie też bym trzymała
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nadal nie mam swoich 2 paczek 14 i z 15 listopda
nawet laurki nie ma
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola,
Insolence mi się bardzo podobają ale niektórzy się wypowiadają, że czują w nim atmosferę pogrzebu ![]() najlepiej sama sprawdź w perfumerii Cinema Festival zamówiłam, bo też mi się bardzo podoba, ale UC przechwycił i jeszcze ich nie mam myślę, że spodobałyby się Tobie i jedne i drugie
|
|
|
|
#3855 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3856 |
|
Rozeznanie
|
Chlip
![]() Dostalam swoja pierwsza w zyciu laurke i troche nie wiem co z tym zrobic. Prosze o pomoc.. W mojej laurce pisze, ze mam wyslac dokumenty potwierdzajace zakup i wplate, ok. Ale w punkcie 2 pisze, ze jezeli przesylka została otrzymana bezplatnie od nadawcy, to mam wyslac wypelnione oswiadczene zamieszczone z tylu laurki. Czy zatem przesylka z Truskawy (owszem damowa) zalicza sie do tego i mam wypelniac oswiadczenie z tylu kartki (zeskanowac) + order confirmation + potwierdzenie zapalty czy tylko wyslac im order confirmation + potwierdzenie zapalty (a olac te oswiadczenie o bezplatnej przesylce z tylu laurki)??? aha w punkcie B pisze, ze kazdy towar objety procedura celna musi byc zgloszony do tej procedury + jakies upowaznienie do odbioru przez poczte? ee wysylacie takie zgloszenie celne towaru? czyli zapisujecie sie w elektornicznym systemie rejestracji zgloszen celnych Celina? |
|
|
|
#3857 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
|
|
|
|
#3858 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No dobra, jadę jutro
Cytat:
Chociaż jak tam coś wącham to mi się okropnie podoba, kupuję i czar pryska W mojej okolicy nie było ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio zakup na tru Lancome Eliksir mnie nie powalił na kolana i dzisiaj przejrzałam swoją szafkę z mężem i wybraliśmy wspólnie flaszki, które pójdą do odstrzału, chociaż niektóre buteleczki takie ładne, że aż żal, np. Lalique Cytat:
![]() ja już dawno zainwestowaąłm w duży kufer i nową szafę łazienkową
|
|
#3859 |
|
Rozeznanie
|
No miałam na myśli dwa koszyki wiklinowe z Ikei- jeden mniejszy na cienie i większy na wszystko inne, część mam w kosmetyczce , którą noszę w torbce, tak jakoś mi się uprościło, ale kuferek by mi się przydał, szkoda,że na tru w promocji nie mają żadnych
|
|
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może po łańcuszkach bedą dodawać kufry Moze trzeba im podsunąć pomysł Nie wytrzymałam i kliknełam te Cinema, bo właśnie udało mi się pozbyć Lancome Eliksir Kliknęłam sobie jeszcze błyszczol EL 104 Fresh Berry i mogę wreszcie zjeść kolację i pójść w spokoju ducha spać Dziewczyny jakie bransoletki bierzecie ? ja wzięłam tę, którą najsłabiej widać, tę nad seruszkami ![]() A-ha no i tradyzyjnie kliknełam jako chinka Dodatkowo jakiś kosmetyk Bourjours
|
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja Wam powiem tak...
wczoraj patrzyłam na konto i był debet 530 zł ( osobne konto mam do tru więc tam tylko te zakupy) ; przelałam więc z naszego konta 200 zł i stwierdziłam że te 330 przeleje za kilka dni ( pensja już wpłynie i nie będzie tak źle wyglądać ); dziś wchodze, patrze, a tam debet 122 zł!! jakim cudem zmiejszył się o 208 zł?? tajemnica - płatności księgują się z dużym opóźnieniem więc pewnie dowiem się za jakieś 3-4 dni o co w tym lata - ale tymczasem ..... tak sie ucieszłyłam że stwierdziłam że chyba mogę sobie kupić trójeczkę stila za jedyne 32 zeta nie ?
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Mariola,
w wawie ani w Douglasie ani w Sephorze nie ma już Cinema Festival ![]() chyba go wycofali ciekawe czy u Ciebie będzie |
|
|
|
#3863 | |||
|
Zadomowienie
|
Ciekawe czemu Wam nie wierzę
![]() Cytat:
Moje zamówienie z 20 listopada tez gdzieś w drodze, na szwedzkiej stronie widnieje jako wysłane 22.11. Czemu ja sie połasiłam na 3 rzeczy zamiast zamówić wszystko osobno? Swoją drogą myślałam że pielęgnacja poleci jedną paczką a perfumy drugą ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#3864 | |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3865 |
|
PIP.
|
jestescie zle niedobre i paskudne - niczego nie chcialam, a teraz to http://pl.strawberrynet.com/perfume/...mer-eau/67352/ chodzi mi po glowie
|
|
#3866 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozumiem, że żadna z Was nie zauważyła jeszcze nowej promocji??
do 6 grudnia daja bransoletkę gratis przy łacznych zakupach perfum i ksmetyków. są 4 do wyboru na jedna z nich mam chrapkę.. tylko chciałąbym poczekać do niedzieli moze bedzie coś nowego z kosmetyków... a perfumy - chce ckupic Lacoste TŻ... moze wiecei czy fajny ten zapach? |
|
|
|
#3867 |
|
PIP.
|
widzialysmy widzialysmy, ktoras o tym pisala
![]() a ja nie wiem... nic nie chcialam. ale teraz mnie skusily woda i juz nie wiem ![]() ---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- przeczytalam 3 opisy na krzyz tego cinema na kwc i nie wiem. kusi mnie i podoba mi sie i to zleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee . ale nie wiem jak pachnie na zywo. jest ble, ulepek i nietrwaly???
|
|
#3868 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tylko co to Dzisiaj jest tańsza
|
|
#3869 |
|
PIP.
|
wiecie co
ze mna juz jest zle niestety.. co mi np tru odda kase za vat to sobie tlumacze, ze moge cos kupic, bo przeciez mi oddali, a nie musieli. a jak juz mi np za cos zwroca [np za krem, ktory starawy byl], to juz w ogole swieto [i potem sobie 5 nastepnych zakupow tym tlumacze] teraz zaczynam rozwazac klikniecie tej cinemy, bo przeciez mi oddadza kase za blyszczyki clinique
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
ja wczoraj zrobiłam zamówionko
![]() wybrałam: Bransoletka srebrna Sterling Double-Strand Heart & Star with Orbs Silver Bracelet - ale jakos nie mam wielkich nadziei co do jakości i urody tego cudeńka
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.

tu wszystkie kobity niewinne, a najbardziej obrażona Dimitii, ale ją wzieło
[/QUOTE]
??

Pamiętam, że był dostć ostry, pieprzny taki, miał jakąś goryczkę w sobie i chłodek 

nawet laurki nie ma
Swoją drogą myślałam że pielęgnacja poleci jedną paczką a perfumy drugą