|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Sashka fajnie, że napisałaś co u Was i dobrze, że to pozytywne wiadomości
![]() Gosikk może faktycznie już mu cucuch nie wystarcza, toż to duży chłop ![]() Oby kaszka zdała egzamin! Mamusia musisz wierzyć, że masz aniołka póki co w diabełkowej skórce ![]() ![]() Anulka my też tęskniły ![]() Ursull ![]() Iskierka jaka śliczna dziewczyneczka, cudny uśmiech i jakie włosy!! Mell i ja witam ![]() My po spacerku, miła aura więc spacerowało się fajnie, upatrzyłam sobie bluzkę i jutro po nią pobiegnę, a tż mój niedobry nie zdążył po opiekuńczy iść i znowu do jutra czekam, stresuje mnie ta niepewność Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-26 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Zakorzenienie
|
Właśnie obejrzałam filmik i przeczytałam wypowiedź na temat skoczków i zdecydowanie NIE kupiłabym go małemu.
Iwciag, noo wierzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4563 |
Zadomowienie
|
![]() Ha! Zauważyłaś ![]() ![]() I dziękuje za miły komentarz na nk ![]()
#4564 | |
Zakorzenienie
|
Laseczki jestem,ale tylko na moment,bo mam od cholery roboty
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eve dlaczego szukacie nowego lokum? Pisalaś niedawno,że specjalnie uciekiście z maista i od Polaków,a teraz chcecie tam wracać? ![]() Iwciag niestety pejczyk nie zadziałał,na dziś planuję kałasznikowa ![]() Taniej wychodzi budowa,niż zakup domu? Ja się kompletnie nie orientuję.A ziemię macie,bo to ponoć spory koszt ![]() ![]() ![]() ![]() Illbanka jeśli mi się uda szybko odgruzowac moje mieszkanie to dla ciebie zapiszę i 15 stron ![]() ![]() ![]() Doris mialam zapytać,a czemu Kalinka (imię pochodzenia rosyjskiego)? Śliczne jest i Nataszka również ładne.Ja dałam Milena,bo uwielbiam Millę Jovovich,a to jest to samo imię,tylko,że spolszczone.Do tego swego czasu moim konikiem była historia byłej Jugosławi,a tam imię Mila i Milan (dla chłopca) są bardzo powszechne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Carolajna to chyba jakaś,taka dzika pora roku,że na wszystkich spadają problemy z większą siłą ![]() ![]() ![]() Sashka dzięki za NK ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gossik może być,że to problem głodu,ja daję malej kaszkę na noc z bobovity,je mniej w nocy,ale budzi się teraz na picie,albo,gdy zgubi smoczek ![]() Ewelajn wiesz o nowej liście i kartce? ![]() Anulka ![]() ![]() Jagoda ta mata wygląda super i niedroga,muszę o czymś takim pomyśleć ![]() Iskierka my się nie znamy, a ty też jesteś mamusią majowo-czerwcową? Pytam,bo nie ma ciebie na liście ![]() ![]() Mell ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4566 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4567 | ||
Rozeznanie
|
dzien dobry
moja 2 polowka mnie wzywala to sie zjawilam ![]() tydzien mialam nie lekki ![]() ![]() ![]() Szymek rzeklabym aniolkiem jest a raczej byl a teraz nauczyl sie tak wymuszac wszystko ![]() Gosikk Ty to tez sie biedna umeczzysz , zapodaj mu ta kaszke a noz widelec pospisz sobie ![]() ![]() ja tez swojemu ani skoczka anni chodzika nie planuje zakupic ![]() wiemy ![]() ![]() Cytat:
![]() ale Wam fajnie tyle slazaczek obok siebie ![]() 2kg mniej a same pysznosci zajadasz mow szybko z czego to jedzonko robisz ![]() ![]() nastepna mnie od dentek wyzywa ![]() gratuluje zebolkow ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a ja nie slysze ze Ty ja chwalisz ![]() ![]() Nataszka fajne imie i Kalinka zreszta tez ![]() ![]() cdn....
![]() |
#4568 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fotka na nk super ![]() Cytat:
![]() a jakie tosa rzeczy dla doroslych?? ![]() zeby moj syncio tak sppal wniebowzieta bym byla ![]() qurcze miala zacytowanych jeszcze wiele postow i mi zjadlo ![]() Ursull zaczytalam sie w blogu Milenki ![]() ![]() ![]() ![]() i moja Illbanka mi tu zostala jeszcze ![]() Ty jedna za mna tesknilas ![]() przede wszystkim gratuluje zebolka ![]() ![]() ![]() a i czekam na Twa powiesc, bo juz jestem fanka Twoich wierszy ![]() nie bylo mnie bo sprzatalam mylam okna szafki juz na swieta sprzatalam malego pokoj (czyt. graciarnie) a ze ja mam kompa otwartego przez caly dzien to co jakis czas odswiezam i Was podgladam ![]() ![]() mialam cosik napisac jeszcze hmm..... zapomnialam ![]() Poiglot wlasnie pokaz nam sie odukryj sie jak to mowi Ursullka ![]() a i Szymek nabyl nowa umiejetnosc ,,staje" na kolankach i rekach jak Nikolka Esti i bja sie w przod i w tyl smiesznie to wyglada ale jeszcze nie umie wygiac grzbietu i szybko opada a i oczywiscie tesknilam ![]()
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-11-26 o 17:54 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4569 |
Wtajemniczenie
|
Ursull mieszkania w Wwie są bardzo drogie, poza tym biorąc kredyt na30lat płaci się za***iście dużo odsetek, w naszym wypadku będzie lepiej gdy pobudujemy sobie domek, działkę mamy od rodziców, jak pisałam superzabuli mam ojca budowlańca, więc on nam go pobuduje zawsze będzie mniejszy koszt.
Ten projekt to pomysł mojego tż, do którego powoli się przekonuje, projekty które mi się podobały, też coś w tym stylu, ale bardziej wybajerowane, choć by dach, czy okna. To fajne udogodnienia są dla pracujących w UK rodziców, oj i ja muszę kupić małemu chrupy ![]() Iwcia d Iwo ma podobnie, jak tylko go płlożę jest ryk, ale sekunde, wystarczy jakaś bzdura, choć by jęzor wyciągnięty i już się śmieje ![]() Gratki dla Szymona za nowo nabyte umiejętności A dlaczego żadnej maści nie używasz? Bo chyba nie jestem w temacie ![]() A budowa dopiero na wiosnę, a przed kupa papierów do załatwienia i kupa kasy do wydania, już się boje Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-26 o 17:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja swojemu dawalam chrupki sa takie dlugie rurki kukurydziane bez glutenu ale nie bardzo kumal co ma z tym zrobic ![]()
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-11-26 o 17:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4571 |
Zakorzenienie
|
Iwcia dens
![]() ![]() ![]() ![]() Powiem ci na uszko i po cichutku,że Milena odstawia mi takie same cyrki jak twój Szymuś.Potrafi się czymś zająć,ale szybko się nudzi i ryk.Co ciekawsze na rękach też się szybko nudzi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cieszy mnie,że zaglądacie na bloga Milusi,dziękuję.Już pisałam wcześniej,że byłoby nam bardzo miło,gdybyście ślad po sobie zostawily w "księdze gości" ![]() Iwciag mi się duńskei domy podobają jak np. ten: http://ziemianarozdrozu.pl/i/upload/...kologiczny.jpg i duńska architektura wnętrz,jak to: http://www.loftloft.pl/im/9/5327/z5327779X.jpg ale najbardziej to bym chciała coś takiego ![]() http://www.swiat-zabawek.pl/galerie/...a-300_3013.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#4572 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Iwo wkłada wszystko do buzi, a jak już jakiś smak poczuje, to nie chce wyjąć ![]() Ursull taki domek nie dla mnie, zimny jakiś mi się wydaje, natomiast wnętrze bardzo mi się podoba, elegancko i przestrzennie, a ten trzeci to bajka ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-26 o 18:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
iwcia dens masz tu kobito linka do wysypek,może coś pomoże
![]() http://www.dlarodzinki.pl/artykul/cz...j-wysypke,523/ A brałaś pod uwagę atopowe zapalenie skóry lub ospę wietrzną? Ja bym poszla do kolejnego lekarza ![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- Iwciag a widziałaś dom Cullena w "Zmierzchu"?,własnie coś takiego mi się marzy ![]() http://www.takklefriends.com/wp-cont.../twilight0.jpg http://farm4.static.flickr.com/3226/...0c7d702e6a.jpg poszukaj domu swoich marzeń,chetnie bym zobaczyła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4574 |
Wtajemniczenie
|
Ursull domu swoich marzeń mówisz, heh nie wiem, nie mam takiego, są takie które mnie się podobają, ale i tak nas na nie nie stać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- http://blog.c77c.net/photos/japanese-home-1.jpg to też mi się podoba ![]() Kiedyś nie lubiłam współczesnej architektury,ale gust mi się zmienił odkąd w UK jestem,bo tu naokoło same domy wiktoriańskie z grzybem (też wiktoriańskim) ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4576 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A my nawet mieszkania nie mamy ![]() O wow jaka chata! Ta jest piękna, ale nie wyobrażam sobie takiej, czy tego pokroju na mojej działce na wsi ![]() A jeśli chodzi o domy wiktoriańskie, nie wiem czy dobrze myślę, ale to chyba takie z mnóstwem wieżyczek, takie zameczki? To też nie dla mnie, ja lubie raczej prostotę, ale coś takiego małego odjechanego by się przydało w niej Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-26 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze wynajmuję,do końca tego miesiąca,a w styczniu je sprzedaję.To dość długa i skomplikowana historia.Mam to mieszkanie na spółę z moim ex ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4578 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pytam bo mam kuzynostwo we Wro na studiach i wiem, że mieli jakiś problem z wynajęciem mieszkania. Raczej nie wracacie powiadasz, a czemuż?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4579 |
Zadomowienie
|
Haha, moja Magda jak zobaczy chrupka to się cała trzęsie i robi wielkie oczy
![]() ![]() ![]() Haha! Pamietały, bo ja nie dałam im o sobie zapomnieć...zawsze po wizażowaniu całowałam je w czółko ... na dobranoc ![]() Dziewczyny! Dziękujemy za super komentarze ![]() ![]() ![]() Kobity, niby nie mozna dawać dzieciom glutenu, ale w niektórych produktach gluten po prostu wsytępuje i co wtedy? Ja od jakiegoś czasu daje Dziewczynkom biszkopty z glutenem. Bardzo źle robie? Jak to jest?
#4580 |
Wtajemniczenie
|
Anulka a czemu nie daje sie z glutenem? podobno od tego 5-6 miesiaca mozna?
my nie bedziemy dawac glutenu do roku. jesli w jakims produkcie jest... to sie nie daje, albo kupuje sie zamiennik bezglutenowy, ale to juz bardziej dla osob na diecie
#4581 |
Zakorzenienie
|
cze Kura
![]() Ursull jak to jest z tym Twoim mieszkaniem? masz już kogoś? Anulka spokojnie już możesz jeśli nie ma ryzyka wyst alergii, ja daje zamiast kaszy mannej 1-2 dziennie do deserków ![]()
#4582 |
Zadomowienie
|
Kuro a czemu nie dajesz do roku? Macie diete?
#4583 |
Zakorzenienie
|
któras pytała o fundacje która założyła konto dla Maciusia
A więc konto jest założone specjalnie dla malca i o ile się orientuje mama Maciusia jest współwłaścicielem także wszystko co ma trafić do niego to trafii ![]() Ta fundacja działa u nas 10 lat już a prezesem jest obecnie moja Pani pediatra ![]() i od niej właśnie dowiedziałam się że Maciek choruje ![]()
#4584 |
Wtajemniczenie
|
cze Caro
Anulka ja mam celiakie, wiec jest szansa ze Natan odziedziczyl gen ktory za nia odpowiada. i zeby go zawczesnie nie łechtać ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Ursull marzy Ci sie dom Cullenow ![]() prosze ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/21089/...zedaz_zdjecia/
#4585 |
Zadomowienie
|
Caro, co dokładnie dodajesz zamiast kaszy mannej?
#4586 |
Zakorzenienie
|
Kurka to wyjaśniła się przyczyna Twojej extra figury
![]() Bo znam dwie osoby z celiakią i są one anemiczne wręcz ![]() czy się myle?? ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- wiesz co...ja czasem takie pokruszone daje do deserków biszkopty oczywiście ![]() albo takie rozmiękczone w herbatce, Mały uwielbia ![]() a wszystko co zawiera kasze manną to ![]() wyczuwa nawet łyżeczkę ![]()
#4587 |
Wtajemniczenie
|
Anulka kaszke kukurydziana, ale Ty juz chyba mozesz podawac maluchom gluten?
Caro a widzisz jesli maja anemie to znaczy ze nie bardzo przestrzegaja diety ![]() tak to tez miedzy innymi temu jestem chuda ![]() ale w sumie mi odpada wszystko co mączne
#4588 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a prosze bardzo pieknotek nie dalo sie nie zauwazyc, zastanawiam sie tylko ktora ladniejsza ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() oj to z Szymkiem nie jest jeszcze tak tragicznie jak z corcia Twojej kolezanki ![]() dzieki za linka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4589 |
Wtajemniczenie
|
Anulka i nabiał tez Natankowi mamy dac po roku dopiero, bo mial zdiagnozowana skaze białkowa...
#4590 |
Wtajemniczenie
|
witam panienki ktorych ostatnio nie bylo...
Anulka Carolajna i Kuroikaze Iwcia dens Faktycznie spokojniej sie tu zrobilo... Ja przez te kilka dno nieobecnosci tez jakos ochlonełam od tego nalogu, teraz "zdrowiej" do tego podchodze ![]() Anulka Twoje coreczki sa naprawde sliczne, bardzo do siebie podobne, no i jak beda takimi agentkami jak mamusia, to bedziesz miala dom wariatow ![]() ...ale bedziesz miała wesoło!
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-26 o 19:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:36.