Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie! - Strona 20 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-25, 23:56   #571
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi
Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!

Cytat:
Napisane przez Esti10 Pokaż wiadomość
Czesc Powiem szczerze ze bardzo ladna, ja tez mam jednoczesciowa i tez jest wyszywana krysztalkami svaroskiego
Dziękuję
I can't resist your charm.
Oh, I know I've found in you, my endless love.
myszkaazi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 12:23   #572
moniczka83
Przyczajenie

Ja mam ślub w czerwcu. Sama już nie wiem, kiedy mam zacząć szukać sukni. Na razie buszuje po internecie i ściągam zdjęcia sukienek do specjalnego folderu
Na razie zdecydowana jestem na ta jedną, nawet na 100%, po prostu zakochałam się gdy pierwszy raz ja ujrzałam. Tylko nie wiem czy będą kupowała w salonie - zapewne jest droga, zastanawiam się nad uszyciem.
A może któraś z was orientuje się w jakiej cenie są suknie z marki Mori Lee??
moniczka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 12:46   #573
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniczka83 Pokaż wiadomość
Ja mam ślub w czerwcu. Sama już nie wiem, kiedy mam zacząć szukać sukni. Na razie buszuje po internecie i ściągam zdjęcia sukienek do specjalnego folderu
Na razie zdecydowana jestem na ta jedną, nawet na 100%, po prostu zakochałam się gdy pierwszy raz ja ujrzałam. Tylko nie wiem czy będą kupowała w salonie - zapewne jest droga, zastanawiam się nad uszyciem.
Czesc Moniczka powiem szczerze ze ja tez mam slub w czerwcu i juz ma zamowiona, mysle ze juz powinnas zaczac szukac, Panie z salonow doradzaja ze tak srednio 6 miesiecy przed slubem powinno sie zamawiac . I teraz sa przeceny w salonach wiec a noz trafisz na jakas obnizke tak jak ja np. moja kosztowala 1900zl a ze zamowilam przed koncem roku to place 1620zl zawsze cos. Co do cen tych sokni to nie mam pojecia. A suknia bardzo ladna
Esti10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:35   #574
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Po wielkim boju wreszcie wybrałam ideał!
Ms Moda, model: SARA
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:58   #575
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Po wielkim boju wreszcie wybrałam ideał!
Ms Moda, model: SARA
Śliczna!
Stary 2009-11-26, 22:37   #576
sasasaPATIsasasa
Raczkowanie

GG do sasasaPATIsasasa
Talking Dot.: Panny młode 2010 -pokażcie swoje suknie!

Cytat:

Łaaaadnaaaa!!!bardzo podoba mi sie ta koronka u gory- bardzo eleganckie rozwiazanie. Suknie Mori Lee stoja w granicach 5 tysiecy jak sie orientuje- dla mnie to duzo:/, za duzo. Jesli i dla Ciebie to moze dobrym rozwiazaniem bedzie szycie w jakims salonie z mniejsza renoma? Oni maja nizsze ceny
sasasaPATIsasasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 22:37   #577
__Lara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszkaazi Pokaż wiadomość
Witam! Ja też chciałabym się pochwalić, jaką suknię wybrałam. Niestety nie mam jej zdjęcia, ale jest niemal identyczna jak ta w załączniku. Góra wyszywana kryształkami Swarovskiego, dół z kilku warstw tiulu i szyfonu obszyty na samym dole motywem z gorsetu. Z tyłu ma sznurowanie odsłaniające plecy. Haft i kryształki ma tylko na gorsecie, nie schodzi na dół sukni, z wyjątkiem wspomnianego obszycia u samego dołu. Dodam, że mam 180 cm wzrostu i duże skrzywienie kręgosłupa, które w tej sukni, jako jedynej z tych, które przymierzałam, po prostu niknie dzięki drutowanemu, sztywnemu, niezwykle stabilnemu, ale zarazem bardzo wygodnemu gorsetowi. Gdy ją założyłam - zakochałam się, mimo że "swoją" suknię wyobrażałam sobie zupełnie inaczej. Co myślicie?
PS: Suknia jest jednoczęściowa
Suknia bardzo ładna oj też mam problem ze skrzywieniem kręgosłupa... mam 174/175cm i się garbię, skrzywienie w odcinku piersiowym, więc też szukam właśnie sukni, która zakryje, tzn. w miarę nie uwidoczni tego mankamentu... właśnie mi się wydawało, że suknie jedynie z gorsetem, np. bez ramiączek, uwypuklają skrzywienie, ale jak Ty się w niej dobrze czujesz i wyglądasz to super jest nadzieja, że i ja coś znajdę

Czyli w sumie to przechowywanie sukni nie jest jakieś problematyczne

Edytowane przez __Lara
Czas edycji: 2009-11-26 o 22:40
__Lara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 00:31   #578
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Cytat:
Napisane przez __Lara Pokaż wiadomość
Suknia bardzo ładna oj też mam problem ze skrzywieniem kręgosłupa... mam 174/175cm i się garbię, skrzywienie w odcinku piersiowym, więc też szukam właśnie sukni, która zakryje, tzn. w miarę nie uwidoczni tego mankamentu... właśnie mi się wydawało, że suknie jedynie z gorsetem, np. bez ramiączek, uwypuklają skrzywienie, ale jak Ty się w niej dobrze czujesz i wyglądasz to super jest nadzieja, że i ja coś znajdę
Czyli w sumie to przechowywanie sukni nie jest jakieś problematyczne
Dopóki nie trafiłam do pracowni sukien ślubnych, w której zamówiłam suknię, myślałam podobnie jak Ty. Jednak właściciela tej pracowni, która sukniami zajmuje się od 30 lat, namówiła mnie do przymierzenia takiej gorsetowej i do tego z odsłoniętym sznurowaniem gorsetu (pod sznurowaniem nie ma materiału a gołe ciało) i to był strzał w 10! Ważne jest to, że ten gorset jest taki prawdziwy jak z dawnej epoki, bo te miękkie fiszbiny nie załatwiłyby sprawy. Uwierz mi, że ja mam wieeeeeeeeeeelkie skrzywienie kręgosłupa i okropnie wystającą łopatkę, a ten gorset sprawił, że jestem prosta jak struna (aż moi rodzice nie mogli się nadziwić jak mnie zobaczyli ) Jeśli będziesz szukać sukni nie daj się namówić na wszywanie np. gąbki w jedną część sukni (tam, gdzie np. plecy się lekko zapadają), bo to jest bardzo niewygodne i dobre na krótką chwilę - mi po 10 minutowym staniu wszystko wróciło do normy). Może moja suknia nie wygląda tak, jak sobie ją wymarzyłam, jednak to, jak wyglądają w niej moje plecy rekompensuje wszystko! Większość sukni, które upatrzyłam w necie, a później przymierzałam okazały się niewypałem, głównie z powodu kręgosłupa Dlatego musiałam zostawić marzenia i zejść na ziemię. W gruncie rzeczy wolę wyglądać lepiej w innej sukni, niż okropnie w tej wymarzonej
Lara - Trzymam kciuki i wierzę, że Ty też coś znajdziesz! Jeśli spotkasz tę wymarzoną wstaw fotkę Pozdrawiam!
Stary 2009-11-27, 10:10   #579
moniczka83
Przyczajenie

Zadzwonię do salonu mori lee i się zapytam ile kosztuje ta suknia, ale na pewno tania nie jest. Wolałabym znaleźć coś góra do 3 tysięcy.
Ale suknia tak mnie urzekła, że pójdę też do salonu w moim mieście, może potrafiliby uszyć mi taką samą.
Na początku nie chciałam mieć szytej sukni, ale to jest chyba dobre rozwiązanie.
no i właśnie - ślub w czerwcu a jest prawie grudzień, czy naprawdę powinnam się pośpieszyć?!!
Stary 2009-11-27, 10:31   #580
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Cytat:
Zadzwonię do salonu mori lee i się zapytam ile kosztuje ta suknia, ale na pewno tania nie jest. Wolałabym znaleźć coś góra do 3 tysięcy.
Ale suknia tak mnie urzekła, że pójdę też do salonu w moim mieście, może potrafiliby uszyć mi taką samą.
Na początku nie chciałam mieć szytej sukni, ale to jest chyba dobre rozwiązanie.
no i właśnie - ślub w czerwcu a jest prawie grudzień, czy naprawdę powinnam się pośpieszyć?!!
Wszędzie, gdzie byłam (a trochę różnych salonów zwiedziłam ) mówili, że na suknię czeka się około 6 miesięcy, więc teoretycznie masz jeszcze troszeczkę czasu (myślę, że max. do połowy stycznia). Myślę, że szycie jest dobrym rozwiązaniem w przypadku bardzo drogich sukni, bo np. mojej koleżance w jednej pracowni szyto sukienkę na wzór La Sposy za 1/3 salonowej ceny. Może nie była identyczna, ale odróżniały ją od oryginału tylko szczegóły (np.koronka miała troszkę inny wzór).
Stary 2009-11-27, 12:37   #581
rybkie
Rozeznanie

No dobre do tej pory was tylko czytałam z ukrycia i przyszedł czas na mnie aby pokazać swoją suknie, w ogóle jej nie brałam pod uwagę w dotychczasowych poszukiwaniach czysty przypadek że ją przymierzyłam i okazał się strzałem w dziesiątkę!!!! a dodam że mam tylko tylko 150 cm wzrostu i duży biust 75E!!!!!!
nie mam wprawy za ładowaniu zalączników mam nadzieje że widać bez problemów, model white one nr 176 kolor ecru
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 13:01   #582
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rybkie Pokaż wiadomość
No dobre do tej pory was tylko czytałam z ukrycia i przyszedł czas na mnie aby pokazać swoją suknie, w ogóle jej nie brałam pod uwagę w dotychczasowych poszukiwaniach czysty przypadek że ją przymierzyłam i okazał się strzałem w dziesiątkę!!!! a dodam że mam tylko tylko 150 cm wzrostu i duży biust 75E!!!!!!
nie mam wprawy za ładowaniu zalączników mam nadzieje że widać bez problemów, model white one nr 176 kolor ecru
Witam
Bardzo ladna sukienka i bardzo ladna figura naprawde super
Stary 2009-11-27, 16:42   #583
__Lara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszkaazi Pokaż wiadomość
Dopóki nie trafiłam do pracowni sukien ślubnych, w której zamówiłam suknię, myślałam podobnie jak Ty. Jednak właściciela tej pracowni, która sukniami zajmuje się od 30 lat, namówiła mnie do przymierzenia takiej gorsetowej i do tego z odsłoniętym sznurowaniem gorsetu (pod sznurowaniem nie ma materiału a gołe ciało) i to był strzał w 10! Ważne jest to, że ten gorset jest taki prawdziwy jak z dawnej epoki, bo te miękkie fiszbiny nie załatwiłyby sprawy. Uwierz mi, że ja mam wieeeeeeeeeeelkie skrzywienie kręgosłupa i okropnie wystającą łopatkę, a ten gorset sprawił, że jestem prosta jak struna (aż moi rodzice nie mogli się nadziwić jak mnie zobaczyli ) Jeśli będziesz szukać sukni nie daj się namówić na wszywanie np. gąbki w jedną część sukni (tam, gdzie np. plecy się lekko zapadają), bo to jest bardzo niewygodne i dobre na krótką chwilę - mi po 10 minutowym staniu wszystko wróciło do normy). Może moja suknia nie wygląda tak, jak sobie ją wymarzyłam, jednak to, jak wyglądają w niej moje plecy rekompensuje wszystko! Większość sukni, które upatrzyłam w necie, a później przymierzałam okazały się niewypałem, głównie z powodu kręgosłupa Dlatego musiałam zostawić marzenia i zejść na ziemię. W gruncie rzeczy wolę wyglądać lepiej w innej sukni, niż okropnie w tej wymarzonej
Lara - Trzymam kciuki i wierzę, że Ty też coś znajdziesz! Jeśli spotkasz tę wymarzoną wstaw fotkę Pozdrawiam!
Kochana, mam swoją suknię

obeszłam dziś z mamą z 10 salonów! I słuchajcie, najpiękniej wyglądałam w sukni, której w ogóle nie brałam po uwagę!!! Krój, który sobie wybrałam nie pasuje mi!!! dla mnie to był szok!!!

Do tego okazało się, że w ecru jest mi ładniej niż w białym!!! taki kolor krem dokładnie, między ecru a białym

W sukni ślicznie wyglądam, Panie wpięły mi jeszcze welon i założyły rękawiczki

Suknię jak kupię będę mieć 30% rabat i możliwość za darmo jej przechowania wyczyszczą mi ją przed ślubem, naniosą poprawki Panie były super w salonie, doradzały mi nawet bieliznę jaką kupić latały wokół mnie, przynosiły suknie to pierwszy salon do jakiego weszłam i jak zobaczyłam tą suknię to mówię mamie: "eee, nieee, ta nieee". A wyglądam w niej ślicznie od razu wyczułam, że to ta

Mimo, że obeszłam niemal wszystkie salony w Katowicach to ta przebija wszystkie

Jadę ją chyba kupić

Aha, zdjęcia nie mam, bo nie można było robić, ale to ta:

http://www.sarah.com.pl/foto/galeria..._kat=3&id=2909

Ale jestem szczęśliwa : love:
Stary 2009-11-27, 16:48   #584
aicila
Rozeznanie

Cytat:

obeszłam dziś z mamą z 10 salonów! I słuchajcie, najpiękniej wyglądałam w sukni, której w ogóle nie brałam po uwagę!!! Krój, który sobie wybrałam nie pasuje mi!!! dla mnie to był szok!!!

Do tego okazało się, że w ecru jest mi ładniej niż w białym!!! taki kolor krem dokładnie, między ecru a białym

Suknię jak kupię będę mieć 30% rabat i możliwość za darmo jej przechowania wyczyszczą mi ją przed ślubem, naniosą poprawki Panie były super w salonie, doradzały mi nawet bieliznę jaką kupić latały wokół mnie, przynosiły suknie to pierwszy salon do jakiego weszłam i jak zobaczyłam tą suknię to mówię mamie: "eee, nieee, ta nieee". A wyglądam w niej ślicznie od razu wyczułam, że to ta

Jadę ją chyba kupić

bardzo fajna sukienka więc gratuluję udanego wyboru
a ten salon z miłymi Paniami, to ten sam co w linku? bo ja jestem z Katowic i dobrze wiedzieć w którym salonie jest fajna obsługa, żeby to przymierzanie sukien w koszmar się nie zmieniło

"...Każdy ma po jednej szansie żeby powiedzieć TAK, jak ją straci to musi zostać jaroszem.
A kto to jest jarosz?
Człowiek je tylko same warzywa, bo żona mu nie będzie gotowała schabowych taka przyszłość go czeka!"
aicila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 17:02   #585
__Lara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aicila Pokaż wiadomość
bardzo fajna sukienka więc gratuluję udanego wyboru
a ten salon z miłymi Paniami, to ten sam co w linku? bo ja jestem z Katowic i dobrze wiedzieć w którym salonie jest fajna obsługa, żeby to przymierzanie sukien w koszmar się nie zmieniło
Tak Panie są bardzo fajne!!!

W innych salonach jest już różnie...np. w salonie Lisa Ferrera było daremnie... taka blondyna mnie obsługiwała. W Agnes lepiej, ale też średnio. W salonie Margarett, nowo otwarty koło Placu Andrzeja, też fajnie, ale Panie mało doradzają.
Byłam jeszcze w innych, ale tak średnio.

Najlepiej było właśnie w Sarah, Panie były wspaniałe!
Stary 2009-11-27, 17:03   #586
rybkie
Rozeznanie

__Lara sukienka boska!
sama sie niedawno przekonalam ze co innego na wieszaku a co innego na zdjeciu a jeszcze inaczej wyglada na tobie dlatego Panny młode 2010, nie przegladajcie sukienke w internecie tylko szturmujcie salony!!!!!!
rybkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 17:05   #587
__Lara
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez rybkie Pokaż wiadomość
__Lara sukienka boska!
sama sie niedawno przekonalam ze co innego na wieszaku a co innego na zdjeciu a jeszcze inaczej wyglada na tobie dlatego Panny młode 2010, nie przegladajcie sukienke w internecie tylko szturmujcie salony!!!!!!
Dziękuję

Dokładnie! Ja się cieszę, że nie żyję w złudzeniach dalej, że inna mi pasuje

Bosko to ona na mnie wygląda jak już ją kupię to zrobię zdjęcie w salonie i wkleję
Stary 2009-11-28, 14:30   #588
myszkaazi
Raczkowanie

GG do myszkaazi

Cytat:

Jadę ją chyba kupić

Śliczna ta sukienka Gratuuluję wyboru Ja też się przekonałam, że co innego może nam się podobać na obrazku, a inaczej wychodzi w rzeczywistości
Stary 2009-11-28, 22:30   #589
__Lara
Raczkowanie

Słuchajcie, jednak mam inną suknię dziś mi został jeden salon i nie żałuję...salon Classa, suknia biała, poszerzona, bajeczna już kupiona
Same oceńcie Pani powiedziała, że to bzdura, że pięknie wyglądam w białym kolorze i rzeczywiście pięknie

I radzę naprawdę teraz kupować, bo są niesamowite przeceny tą mam w obniżce za 2000zł, do tego gratis halka i welon

Edytowane przez __Lara
Czas edycji: 2009-12-01 o 18:43
Stary 2009-11-29, 10:05   #590
lilly_l
Przyczajenie

Cytat:
Droga moniczka83. Może ja mogę coś Ci podpowiedzieć odnośnie sukien mori lee. Sama zakupiłam suknię tej firmy więc wiem po swoim przykładzie, że cena wcale nie wynosi 5000 zł jak to ktoś wyżej pisał. Moja kosztowała początkowo 3800 zł, ale kupiłam ją podczas październikowych wyprzedaży, więc ostatecznie mam ją za 1900 zł. Ogólnie ceny tych sukienek są spore ale moim zdaniem liczy się jakość, a za nią niestety trzeba zapłacić. Mierzyłam mnóstwo sukien polskich i zagranicznych i przekonałam się, że warto troszkę dołożyć, bo to ma być idealna suknia na ślub, który bierzesz raz w życiu. A suknie mori lee są naprawdę śliczne i jakościowo bardzo dobre... A jeszcze jak trafi Ci się okazja, jakaś promocja to nawet się nie zastanawiaj. Życzę powodzenia, a Twoja suknia - śliczna!
Stary 2009-11-29, 21:58   #591
moniczka83
Przyczajenie

niestety, przespałam wyprzedaże, pewnie już jest za późno, ja niestety zacznę chodzenie po salonach od następnej soboty, po prostu w inny dzień nie dam rady, a salony w soboty sa czynne od 10 do 14
najpierw udam sie do salonu z sukniami mori lee, może jest cień nadziei, że moja wymarzona będzie na mnie czekała...
Stary 2009-11-30, 12:59   #592
GoodNight
Zadomowienie

Cytat:
Słuchajcie, jednak mam inną suknię dziś mi został jeden salon i nie żałuję...salon Classa, suknia biała, poszerzona, bajeczna już kupiona
Same oceńcie Pani powiedziała, że to bzdura, że pięknie wyglądam w białym kolorze i rzeczywiście pięknie

I radzę naprawdę teraz kupować, bo są niesamowite przeceny tą mam w obniżce za 2000zł, do tego gratis halka i welon
Powiem Ci, ze tamta zdecydowanie ładniejsza. No ta oczywiście nie jest zła ale przeciez o gustach sie nie dyskutuje.
I radziłabym Ci zrezygnowac z rękawiczek, jakos nie moge zrozumiec po co one komu? Ani to ładne, ani praktyczne. No ale.
Szczęścia życzę
GoodNight jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 13:21   #593
moniczka83
Przyczajenie

Byłam dziś w salonie sukien u siebie w mieście - z całej kolekcji podobała mi się tylko jedna - jedyna suknia, załączam jej zdjęcie. Nie przymierzałam jej, ale bardzo mi się spodobała - właśnie czegoś podobnego szukam, w miarę skromna, bez "udziwnień" ale nie wiem już

Pani powiedziała, że szyja wszystko, więc zapewne zaniosę im zdjęcie sukni która zamieściłam powyżej i będę się modliła żeby tylko niczego nie zepsuli

póki co - jadę w sobotę do stolicy...
Stary 2009-11-30, 17:57   #594
principessina
Zakorzenienie

_Lara przepraszam, ze wtrace swoje 3 grosze, ale masz bardzo szczuple ramionka (ja tez stety niestety mam takowe...), one b.rzucaja sie w oczy w sukniach bez ramiaczek, gdyz dekolt jest calkowicie odkryty, wiec moim zdaniem powinnas miec ramiaczka do sukni lub w ogole suknie z szerokimi ramiaczkami w tzw. V. Nie wiem czy do konca zrozumialas o co mi chodzi Zalaczam przykladowe linki
http://madonna.pl/pl/lasposa.php?s=63.lady
http://madonna.pl/pl/lasposa.php?s=febrero

Ja osobiscie do mojej dorobilam ramiaczka, tzn. nie sama tylko Panie w salonie a i tak sie zamarwiam swoimi kurczakowatymi ramionami Oczywiscie to tylko moja sugestia, nie chcialam tutaj nikogo obrazic
Stary 2009-11-30, 18:59   #595
butterfly20
Zakorzenienie

Lara bardzo fajna sukienka. Tylko wyrzuciłabym te getry na rękach. Jak dla mnie psują efekt. A tak poza tym to bomba

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 20:03   #596
>>anka<<
Raczkowanie

Hej dziewczyny wrzucałam już kiedyś fotki sukienek miałam już nawet projekt u krawcowej, ale nie oparłam się pokusie obejrzenia nowych kolekcji. I znalazłam te jedną. Poniżej wklejam fotki. Nie będę miała trenu i będę miała dorobione ramiączka taka koronkowe. Kolor taki śmietankowy.

Życzę wszystkim wytrwania w szukaniu tej jednej, jedynej.

Moniczka83 - ja ślub mam 5 czerwca i krawcowa powiedziała mi że na początku grudnia mam już przyjść do miary. A panie w salonie też mówiły że tak z 6 miesięcy wcześniej trzeba.
>>anka<< jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 20:15   #597
Esti10
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez >>anka<< Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wrzucałam już kiedyś fotki sukienek miałam już nawet projekt u krawcowej, ale nie oparłam się pokusie obejrzenia nowych kolekcji. I znalazłam te jedną. Poniżej wklejam fotki. Nie będę miała trenu i będę miała dorobione ramiączka taka koronkowe. Kolor taki śmietankowy.

Życzę wszystkim wytrwania w szukaniu tej jednej, jedynej.

Moniczka83 - ja ślub mam 5 czerwca i krawcowa powiedziała mi że na początku grudnia mam już przyjść do miary. A panie w salonie też mówiły że tak z 6 miesięcy wcześniej trzeba.
anka suknia bardzo ladna co do slubu to ja tez 05 czerwca
Stary 2009-11-30, 21:36   #598
woda sodowa
Wtajemniczenie

Ja tez juz swoja wrzucalam, ale niedawno stwierdzilam, ze na wesele chce miec woalke. Co o tym myslicie?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 21:37   #599
principessina
Zakorzenienie

>>anka<< b.ladna
Stary 2009-12-02, 10:54   #600
molly18
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Ja tez juz swoja wrzucalam, ale niedawno stwierdzilam, ze na wesele chce miec woalke. Co o tym myslicie?
bardzo ladna ta suknie i uwazam, ze do niej akurat pasuje woalka
w ogole woalki sa fajne, choc mi by bylo szkoda bez welonu chyba
molly18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości