|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2. Za komplementos dziękować Ci dobra kobieto. 3. Ale Ty masz fajnie...później odsyłaj swoich gości do mnie...oki? Mnie rzadko ktoś odwiedza... Chyba się "wsytdnieją" teściów mych. Hm![]() Ojej toż to 2 w 1. daget śliczne masz włoski. ![]() Ciekawe po kim ten charakterek ma mały Dawidek? Pomóżcie mi nawoływać kasienkę, rozweseliła bym nam wątek, bo usycha coś. Wracaj Łobuzie. [ Idę wpisać faktury. A w piątek cheba jedziemy ze szwagierką do Wa-wy i może na jakieś zakupki skoczymy jak się nie zgubimy. Chcę opiłować troszkę moje tipsiaki, bo skubane mi przeszkadzają, takie długie już. Mamy ostatnio szał na gry.pl z mężem. Jak wraca z pracki oboje siadamy i na przemian gramy w logiczne. Wiem...oszołomiło nas, ale to najprawdopodobniej przejściowe. ] Co kupujecie mężom na prezent pod choinkę? O kurczaczku nieogarnięty...zapomniała m się przywitać. Więc:CZEŚĆ PSZCZÓŁKI. ![]() Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-11-25 o 12:21 Powód: nie przywitałam się.. |
|
|
|
|
#512 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
heloł
Cytat:
będę się na niego fochac jak się nabzdryngoli i już ![]() Cytat:
co do męża - sama napisałaś i jeden i drugi ![]() no i kciuki trzymam Cytat:
a faceci to ja nie wiem czym myślą (choć w sumie wiem Cytat:
ładnie się prezentujecie mój zasługuje na RÓZGĘ coś mam wrażenie, że tych samców naszych coś ostatnio opętało czy jak ![]() dobrze, ze mój męzul cały dzień w pracy, bo od wczoraj nie chce mi się na niego patrzeć - próbowałam mu powiedzieć, co mi się nie podoba
|
|
|
#513 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Heeej
pojawiam się w końcu w lepszym humorze (chociaż też nie do końca ..)wujek miał w końcu operację w poniedziałek i przez dwa dni nie wiedzieliśmy na czym stoimy, bo lekarze tylko powiedzieli, że leży na oiomie i śpi, no ale dzisiaj się dowiedzieliśmy, że się obudził i po południu go przenoszą na normalną salę pooperacyjną i będzie można go odwiedzić ![]() Ale chyba jest dobrze skoro tak szybko go puszczają z oiomu no ale żeby nie było zbyt pięknie, wczoraj mi mam powiedziała, że sąsiad z klatki, mój kolega rok starszy ode mnie leży w szpitalu, bo wykryli u niego tętniaka mózgu ma mieć operację jeszcze w tym tygodniu. Normalnie nie mogłam uwierzyć, mój kumpel z którym przesiadywaliśmy pod klatką całe wieczory ma tętniaka a bolała go głowa tylko... mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, ma żonę i córeczkę a drugie dziecko w drodze, 6 miesiąc, ehh jak sobie myślę, jakie życie jest czasem okrutne ![]() Gosiu dużo pozytywnych myśli i energii w Twoją stronę przesyłam Dageciku Czika to wygląda na większą od Ciebie taka duża mięciutka kulka ![]() szkoda że @ przyszła, oby następnym razem się udało Malutka za wizytę kciuki co do sprzątania, też tak mam, że generalnie mi się nie chce, ale jak już zacznę to wtedy wszystko robię a jaka później satysfakcja, że tak wszystko lśni Cytat:
Cytat:
Cytat:
Izuś jak Ci się to pierwszy raz przytrafiło to migiem do lekarza, takie omdlenia to nie są przelewki mi niestety przy @ się często zdarza zasłabnąć i prawie mdleć, do tego mam bardzo bolesne okresy, no ale podobno taka moja uroda- babcia i mama miały tak samo- przeszło po urodzeniu dziecka, więc jeszcze chwilkę się pomęczę ![]() ale kochana ![]() Cytat:
hehehe nie powiem, żebym zrozumiała coś z tej wypowiedzi ale uśmiać się uśmiałam Cytat:
Cytat:
biedactwo dziękuje w imieniu siostry a co do prezentu jeszcze nie mam pomysłu, chociaż od jakiegoś czasu, mój choruje na taką lampkę z Ikei na biurko metalową z długą rączką i może mu w końcu sprawię... Cytat:
Kasieńko wracaj do nas bo jak nie to poślemy Pana z Pałką i nie będzie tak kolorowo a jakby było mało to jeszcze można lańsko wysmażonej pupeczki zrobićwracaj szybko
|
|
#514 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, kogo chcesz??? A ja nie dawkuje tylko jakos ostatnio zdjeciow nie robimy, opuscilismy sie zem strasznie ![]() a pod choinke w tym roku robimy sobie wspolny prezent i w zwiazku z duzymi wydatkami zdecydowalismy ze zafundujemy sobie router wifi do internetu Cytat:
. Mooonik super ze wujek juz wraca do zdrowia. Trzymalam kciuki..... A Czika faktycznie tylko do miziania chociaz uparciuch czasami z niej i az mnie krew zalewa czasami... Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-11-25 o 14:14 Powód: bo Mooonik napisala szybciej |
||
|
|
|
#515 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien doberek.
Myszki najprawdopodobniej się podtrułam (zjadłam w szkolnym bufecie bogracz) i odwodniłam (miałam straszną sraczkę)i stąd to osłabienie. Badania krwi sobie zrobię, teraz dużo pije lekko jem i wcianam gastrolit i czuję się o niebo lepiej. Druga wiadomość-kupiliśmy autko Opel corsa 1,3 tdi z grudnia 2004 roku. Mały ale żwawy-no cóz w tym roku skończyły się Kamilowi znizki PKP, mi też zostało raptem kilka dni więc trzeba było się o bryczkę postarać![]() Teściu u nas był bo wynikły jakies chocki klocki z zarejstrowaniem autka ale juz wszystko wyprostowane(mój mąż ma stały meldunek nad morzem, firmę we Wrocławiu a ieszka w Obornikach i trochę się w urzędach pokomplikowało) A co do fochów mężowskich-wiem coś o tym bo mój teraz zaczął nowe studia i wiele rzeczy jest dla niego nowych (tak jak dla mnie rok temu na mechanice). Przez to chce mnie zapędzić do pisania sprawozdań ale jak ja mu zadaję pytania podstawowe to się złości bo tez nie wie, a ja go jeszcze denerwuję i takie tam. Ale ja wiem co brałam-mój mąz jak przychodzi stres boksuje się strasznie i mi się obrywa Zawsze tak było. Tyle że nauczyłam się to ignorowac
|
#516 |
|
Zakorzenienie
|
Hej żonki
Mezus mnie wczoraj zaskoczyl - zrobil zakupki, ugotowal obiadek - spagetti, kupil winko,zapalil swieczuszki i dal mi chyba pierwszy raz kwiaty bez okazji Milo bylo Malutka kciuki za wizyte u ginka ![]() Izka super zakupki a fotek ciagle zapominam zrobic postaram sie obiecuje...Dagecik swietnie wygladacie razem z Czikulinka Moonik suoper ze wujek ma sie lepiej ![]() Duzo zdroweczk dla kolegi jaki ten swiat niesprawiedliwy...Izazusia ciesze sie ze lepiej sie czujesz ![]() co do swiatecznych przezentow to my sobie nie robimy - chyba ze cos wspolnie dla siebie ![]() a dla wszystkich niedobrych mezow |
|
|
|
#517 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
psiaki mają to do siebie chyba, że są takie słodkie, kochane, ale czasami mogą nas prawie doprowadzić do szału ![]() Cytat:
gratki zakupu autka to naprawdę niesamowita wygoda mieć samochód p.s. co to "bogracz" ?? ![]() Cytat:
a popatrz jaki z męża może być romantyk fajnie, że się tak postarał ![]() no i na fotki też czekam
|
|
#518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no czasem mu sie zdarzy ![]() a fotki niedlugo... |
|
|
|
|
#519 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. Ojj widzę, że sporo naskrobał Twój mąż... ![]() Mojemu na szczęście już minęło. Cytat:
2. Mnie tez się zdarzało zemdleć, gdy miałam @. Też liczę, że po ciąży miną dolegliwości. 3.Uwielbiam Twoje powitania, nieskromnie przyznam, że lubię jak na wątek zaglądasz. 4. I jak siostra mniej już się denerwuje? 5. Żona doskonała w końcu wie co mąż potrzebuje. Mój to byłby zadowolony z tablicy podświetlanej (logo Scanii) i najlepiej wszystko co ze Scanią związane, także będę działać. Cytat:
![]() Ale skoro się nie da, to podrzuć kogo tam masz... ![]() I proszę się poprawić w robieniu zdjęć psiakowi, no i nie tylko jemu... ![]() Fajny wspólny prezent. Cytat:
GRATKI autka. ![]() Cytat:
Dzia paulinko. I dalej czekam na foty. malutka jak wizyta u gina i usg? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-11-25 o 18:26 |
|||||
|
|
|
#520 |
|
Zakorzenienie
|
Hellooll
![]() Wlasnie wrocilam z pierwszego dnia w pracy (bardziej to takie szkolenie bylo) i powiem Wam ze podoba mi sie tylko mam tyle do zapamietania i nauczenia sie ze....nie ogarniam jak ja sobie poradze sama to niewiem hihihi ![]() nawet nie nadrabialam wiec nie odpisuje ale szybkim rzutem oka moge stwierdzic jakis wiekszy ruch na watku co cieszy mnie niezmiernie a teraz zmykam cos przekasic bo jestem dzis bez obiadu
|
|
|
|
#521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oby mu się częściej tak zdarzało ![]() ja jak kiedyś powiedziałam mojemu, że mógłby mi kiedyś przygotować kolację przy świecach albo coś podobnego to powiedział, że nie ma jak bo zawsze jestem w domu przed nim i nie ma kiedy przygotować niespodzianki heh, myślałby kto, że sobie taką wymówkę znalazł ![]() Cytat:
wiem, że pozytywne myślenie jest najważniejsze, ale jednak gdy w grę wchodzi życie najbliższych osób to czasem jest ciężko... jednak nie pojechaliśmy do wujka bo zadzwonił, że nie czuje się jeszcze na siłach, żeby przyjmować gości, w sumie się nie dziwię, tyle co się obudził, jeszcze nie przebrany i osłabiony na pewno i dopiero jutro pojedziemy 2. oby nam przeszło po ciąży ![]() 3. ej tam bo się zawstydzę ![]() 4. siostra juz lepiej, przynajmniej na tyle ile mogę stwierdzić po rozmowie przez tel czy gg, ale mam tez mówi ze się poprawiło i ze pomału staje na nogi chociaż dzisiaj jak z nią rozmawiałam to była załamana ze siedziała 6h i nic nie robiła , to ja wyśmiałam mówiąc ze jeszcze się narobi, niech poczeka trochę, bo dopiero zaczyna ![]() 5. no się zobaczy co z tym prezentem ![]() co do Scanii- hmmm sama bym chciała takich rzeczy szukać jako ze uwielbiam ciągniki siodłowe zresztą liczę, ze od mężula dostane puzzle z czerwonym BZIUMKIEM * )* bziumek to moja nazwa na ciągniki Cytat:
![]() fajnie, ze pierwszy dzień się podobał na pewno sobie poradzisz i z każdym kolejnym dniem będzie coraz lepiej spadam na pocztę bo mi zaraz zamkną
|
|
#522 |
|
Rozeznanie
|
hejlol
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#524 |
|
Rozeznanie
|
a wiesz kocie, ze nic takiego...
jakos tak mi niajk...ale wiosny mi sie chce!!! mam dosc tego mroku za oknem, zimna i deszczu... a tak pozatym to zyjemy jakos...ja sie zastanawiam na prawkiem(strach mnie ogarnia jak o tym mysle!) ale musze zrobic je zanim pojdziemy mieszkac na wichure...nie wyobrazam sobie mieszkania tam bez auta...a z drugiej strony paniczny lek przed prowadzeniem samochodu po wypadku i sie kolko zamyka no a dzis z malzem kupilismy sobie prezent do domu komplet sztuccow a w zasadzie 2 kpl( wlidlu taki sam kosztowal 99zl a w bierdonce kupilismy 2x49,90 -dobry interes) na prezent ze niby dla mnie....
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja tak od konca odpisze ![]() bardzo dobry interes z tymi sztuccami (a jakas fotke masz,bo ja tez bym se musiala taki jeden komplet sprawic) a co do prawka to wiem co czujesz )
|
|
|
|
|
#526 |
|
Rozeznanie
|
http://sklep.dajar.pl/index.php?naw=...nr_min=a&typ=0
O taki wlasnie model...widze ze nawet taniej w biedronce niz u producenta ![]() sa proste,ale ja lubie takie niewymyslne..bez zadnych zdobien/tloczen itp... proste,eleganckie do uzywania na codzien ![]() to co zbieramy sie razem na to prawko? ![]() zmykam z siurem na spacer- bo juz spiewac zaczyna ![]() dobranoc
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-11-25 o 21:11 |
|
|
|
#527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad 1. bardzo chetnie tylko jest maly problem bo u nas kursy zaczynaja sie najpozniej o 19 a ja pracuje do 20 wiec nie wiem jak by tu rozwiazac problem z wykladami ad 2. posikalam sieee dobranoc no w morde jeza zapomnialam napisac ze stucce baardzo mi sie podobaja takie proste klasyczne mniammii Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2009-11-25 o 21:53 |
|
|
|
|
#528 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
2.Goździkowa przypomina, na ból głowy Etopiryna, albo co tam chcesz. ![]() 3.Ruszyło sie co nieco. 4. Zmykaj, najedz się dobrze i wróc. Cytat:
![]() Nie powiem, bo jak chciał mnie zabrać na kolację fajną do restauracji, to Go wyciągnęłam do Mc'D bo miałam ochotę na tortillę i po kolacji było. ![]() 2. mooonik no ciężko oczywiście, ale jak się zwątpi, to jak ma być dobrze. Czaruję, żeby wszystko pomyślnie się ułożyło. 3. Nawet mam przykład bratowej, która tez miała bolesne i uciążliwe @, a po dziecku zupełnie jakby nie miała. 4. Ad 3 5. Siostra się pracy domaga..hihi, za jakiś czas pewnie zmieni zdanie. ![]() 6. A co to za puzzle? Masz tą stronkę z Bziumkiem, chętnie zobaczę. Ja też uwielbiam ciągniki(jak na żonę faceta, który jeździ tirem przystało) i nie ma takiego za którym bym się nie obejrzała. Takie tam "malusie" zboczenie. A swoją drogą, jaka pieszczotliwa nazwa.Hejjj Myszko. Jak minął dzionek, opowiadaj. |
||
|
|
|
#529 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Żoneczki
![]() Byłam dzisiaj z mamą na zakupach świątecznych i praktycznie wszystkie prezenty mam już kupione, jeszcze muszę tylko kupić prezenty dla: mojego brata, męża, szwagra i babci męża. Wizyta u gina z dobrymi wieściami, bo nie mam żadnej torbieli ![]() Cytat:
![]() ad. 2 zakupki jak zakupki, ale jaka fajna modelka ![]() Cytat:
ad. 2 no czasami ma charakterek ![]() ad. 3 normalnie zazdraszczam gości ad. 4 jaka ona fajna Cytat:
![]() ad. 2 czapkę ![]() Cytat:
Cytat:
ad. 2 i dla kolegi też ![]() ad. 3 Cytat:
![]() Cytat:
dla mężaad. 2 ==> początek postu ![]() Cytat:
no to żeś się rozpisała
|
|
#530 |
|
Zadomowienie
|
A ja tylko tak na chwilkę wieczorową porą i zaręczam żem trzeźwa .... jak temperówka ..... na okragło Chciałam tylko dodać, że Ci nasi małżowie to chyba wszyscy gdzieś złapali WIRUS OŚLEJ GRYPY ![]() diagnoza - dr czekotubulec ![]() ![]() Czary mary hokus pokus , tfuuu przez lewe ramię i do kociołka wrzucamy troszkę sproszkowanego serca żaby, kawałek rogu jelenia, ususzone jądra szczura kilka kwiatów paproci i mieszamy i łapiemy się za rączki i powtarzamy KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-11-25 o 22:49 |
|
|
|
#531 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. romantico kolacja w McD a czemu przy teściach odpadają świeczuszki? chyba nie zaglądają Wam do pokoju? zawsze można jakoś wykombinować, żeby było milutko ![]() 2. dziękuje za czary, teraz już musi być dobrze ![]() 3. właśnie liczę na to, że tak jak babci i mamie przejdzie mi z tymi boleściami ![]() Bziumek http://www.trefl.com/puzzle.php?prod...2&elementow=25 taaaaaaaak mi się spodobał i jeszcze w moim ulubionym kolorzea z tym 'malusim zboczeniem' bardzo dobrze Cię rozumiem oglądam się za każdym na ulicy (ale to zabrzmiało a najlepsze, że pod Krk jest MAN i jak wracamy skądś zawsze przejeżdżamy tamtędy, żebym mogła sobie popatrzeć ![]() właśnie się wyjaśniły nasze plany na andrzejki- idziemy ze znajomymi do klubu na imprezę w stylu lat 70- i 80-tych ![]() edit : Cytat:
![]() super, że wszystko w porządku no i brawo dla mężowego że przeprosił niech już więcej nie broi ![]() 2. dziękuje Cytat:
trzeźwa jak temperówka jakie czary- mary
Julitka ![]() Edytowane przez mooonik Czas edycji: 2009-11-25 o 23:03 |
|||
|
|
|
#532 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ad. 2 no to kiedy otwierasz prywatny gabinet ![]() ad. 3 się zrobiło czarodziejsko - wiedźmowato ![]() Cytat:
ad. 2 extra imprezka ad. 3
|
|
#533 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry skarby.
Odkąd Gosi w pracy zablokowali wizaz żadna rano nie pisze. Nasz wątek przygasa-trzeba dowalić do pieca Ja również nawołuje...Kasieńko wróć!!! Małpo przebrzydła pojaw się na wątku i swoją ekspresją rozpal nam wątek![]() I nie martw się o ewentualny pożar- katey trzymała już sikawkę to wie co i jak ![]() U nas wczoraj pożar był-pożar emocji. Mój mąz był tak wściekły, tak obrzydliwie wściekły że jak wracałam z nim z Trzebnicy z urzędu to bałam się o swoje życie (mój mąz nie jest typem rajdowca-zaznaczam). Znowu problemy z rejestracją samochodu- dzwonimy do dziadów -wszystko zalatwimy nie ma zadnego problemu. A na miejscu się okazuje że problem jest i z rejstracją trzeba jechać do kamienia Pomorskiego. To my specjalnie ściągamy teścia, ja specjalnie odwołuje spotkanie z Kasią a te @$&*^@& nam pierniczą że musi byc adres zameldowania. Wszystko okej-tylko czemu we Wrocławiu urzad dopuszcza pobyt czasowy(adres zamieszkania), czemu w końcu oni sami przez telefon pierniczą ze NO PROBLEM?? Grrrr musiałam się wygadac
|
#534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę Cię ... nie przesadzaj, bo w wiedźmę nam się przerodzisz i nie będzie Cie chciał Twój nauczyciel angielskiego! Czytam Was na bieżąco i ciesze się, że wszystko u Was ok... i że mężowie się nawracają powoli <na początek u Malutkiej>. Dzieciaczki Wasze cudowne jak zawsze i zdjęcia ich oglądam z wielką przyjemnością!!! Tymczasem weny mojej zabrakło... <więc spokojnie - pożaru nie będzie>. Ściskam i całuję
|
|
#535 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jestem tego pewnaale jakby co to sluze radami p/poz hihi Iza- za pomyslne zakonczenie sprawy! ![]() Cytat:
||
|
|
|
#536 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O jaaaaa P!ERDZIELE !!!!!!! Lece po szklaną kulę i czarnego kocura ...... moje czary działają !!!!!!!!! A co do przeadzania się w wiedźmę to ja już tak wyglądam, że dać mi tylko miotłę to sama odlecę Edytowane przez czekoladka79 Czas edycji: 2009-11-26 o 20:59 |
|
|
|
|
#537 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
Hahaha Twoja wypowiedź mnie bardzo rozbawiła My na zabawę Andrzejkową nie idziemy bo mój mężul pracuje na drugą zmiane. Pozdrawiam
|
|
#538 | |||||
|
Zadomowienie
|
H E J Ż U C Z K I ! ! ! ![]() Cytat:
![]() 2. Nie zaglądają. Milutko jest , ale bez świeczek. ![]() I właściwie nie wiem czemu to tak. Hm.3. Musi musi, innej opcji nie można brać pod uwagę. A jak trzeba, to użyć trzeba sproszkowane serce żaby z przepisu keczoladki. 4. Ojjj...cheba mojemu muszą pokazać tego bziuma. 5. Ulalaa...zabrzmiało ostro. 6. Fajne andrzejki Wam się szykują. A u nas w gronie rodzinnym, bo tatko Andrzej. ![]() Cytat:
keczoladek trzeźwa.. Niemożliwe. ![]() Wariatuńcio. Ale co za działanie efektowne. Nie pogadasz. Nawet nie ma opcji, żeby kasienka sie temu czarowi oparła. A cóż za skład:serce żaby w proszku. Ale najsympatyczniejsze to trzymanie się za łapki. Cytat:
Kawałek materiału i zaraz modelka... Głosik po mamusi...ah to tak się podzieliłaś z synkiem. ![]() Cytat:
![]() katey trzymała sikawkę i ja nic nie słyszałam o tym. Opowiedzcie coś blizej. ![]() izuś a z tym urzedem to nie przypominaj mi nawet, bo bym im najchetniej tam dynamit podrzuciła i patrzyła czy równo wylatują w powietrze. (mam na myśli nasz urząd). ![]() Cytat:
biedronko my tez nie idziemy nigdzie. Dziś się nałaziłam. Mąż mi wyjechał na Śląsk i śpię sama. Jutro o 5:30 wstaję. A w weekend uczelnia. Chyba się upiję kubusiem marchew-jabłko-pomarańcza i pójdę spać. Ale za nim to zrobię, to zjem prażynki i zagryzę je andrutami.
Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-11-26 o 22:10 Powód: dopisałam |
|||||
|
|
|
#539 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej babole
![]() U nas wsio ok na razie, synek grzeczny, mąż jeszcze mnie niczym nie wkurzył Cytat:
Cytat:
ad. 2 masz ps. a jak się pracuje w nowym miejscu pracy? Cytat:
mąż się śmieje i mówi, że Dawid wziął jeszcze ode mnie mój rozum ![]() ad. 2 no dobra to teraz powiedz tutaj jak księdzu na spowiedzi dlaczego takie rzeczy jadasz i jesteś taka szczuplutka ![]()
|
|
#540 |
|
Zakorzenienie
|
Bry wieeeczooorrr laseczki
normalnie wpadlam jak po ogien bo za pare minutek malz wroci z pracy bylam dzis kolejny raz na przeszkoleniu i juz jest troche lepiej iz bylo wczoraj (znaczy sie juz troche sie orientuje ale to jeszcze zbyt malo zebym poczula sie pewnie ) mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie lepiej i przelame swoj wstyd przed klientem hihih (bo tak naprawde to ja baaardzo wstydliwa jestem )a jutro na 8 ide do lekarza - tzn mam nadzieje ze sie dostane bo musze szefowej dostarczyc karteczke ze sie nadaje chyba musze troche zasumulowac coby nie wyszlo ze pod beretem mam niezbyt rowno ![]() ok uciekam bo slusze ze malz nadchodzi )
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:59.

, bo od nowosci bylo nie ruszane a auto ma juz 6 lat.
...
i pobedzie do srody. A dzis nasz przyjaciel z Korei pytal sie czy go przenocujemy 5-7 styczen bo 7go ma byc w klinice w Legionowie na zabiegu z odbudowy wiazadla. ale sie cieszymy to ten co mial nam slubu udzielac, ale wyjechal 2 m-ce wczesniej na misje...
Chyba się "wsytdnieją" teściów mych. Hm

taka duża mięciutka kulka
co do sprzątania, też tak mam, że generalnie mi się nie chce, ale jak już zacznę to wtedy wszystko robię 

)