Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-25, 12:07   #511
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
No to sie pojawilam poznym wieczorkiem..... Bylismy w serwisie samochodowym... i mamy sprzeglo do wymiany, bagatela 700zl. Ale trzeba zrobic bo nie daj Boze cos sie w drodze do W-ch albo z popsuje i bedziemy miec problema. A mechanik w szoku ze ono jeszcze w ogole dziala , bo od nowosci bylo nie ruszane a auto ma juz 6 lat.

Izula ale ty masz kiece. Miniowa rewelacja i te nogi... ...

A ja wam sie pochwale ze zaczynamy miec gosci. Jak sie uda to jutro Madziczek nas odwiedzi. W niedziele z Walbrzycha przyjedzie z nami nasza swiadkowa i pobedzie do srody. A dzis nasz przyjaciel z Korei pytal sie czy go przenocujemy 5-7 styczen bo 7go ma byc w klinice w Legionowie na zabiegu z odbudowy wiazadla. ale sie cieszymy to ten co mial nam slubu udzielac, ale wyjechal 2 m-ce wczesniej na misje...

PS. Specjalnie dla Izulki wklejam jedno zdjecie
1.Dobrze, że w porę pojechaliście do serwisu,bo były dopiero problemos.
2. Za komplementos dziękować Ci dobra kobieto.
3. Ale Ty masz fajnie...później odsyłaj swoich gości do mnie...oki? Mnie rzadko ktoś odwiedza... Chyba się "wsytdnieją" teściów mych. Hm
Ojej toż to 2 w 1. Podoba mnie się bardzo. Ale cóż to za dawkowanie, że tylko jedno? Dam radę znieść kilkanaście więcej nawet...naprawdę.
daget śliczne masz włoski.

Ciekawe po kim ten charakterek ma mały Dawidek?

Pomóżcie mi nawoływać kasienkę, rozweseliła bym nam wątek, bo usycha coś. Tylko nie wiem czy nastraszyć lepiej, czy zaczarować, zwby wróciła szybko?
Wracaj Łobuzie.

[ Idę wpisać faktury. A w piątek cheba jedziemy ze szwagierką do Wa-wy i może na jakieś zakupki skoczymy jak się nie zgubimy.
Chcę opiłować troszkę moje tipsiaki, bo skubane mi przeszkadzają, takie długie już.
Mamy ostatnio szał na gry.pl z mężem. Jak wraca z pracki oboje siadamy i na przemian gramy w logiczne. Wiem...oszołomiło nas, ale to najprawdopodobniej przejściowe. ]

Co kupujecie mężom na prezent pod choinkę?

O kurczaczku nieogarnięty...zapomniała m się przywitać. Więc:

CZEŚĆ PSZCZÓŁKI.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2009-11-25 o 12:21 Powód: nie przywitałam się..
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 13:23   #512
katarzinka
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

heloł
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
no tak... Tobie tez by sie przydalo troche wytchnienia
moze popros zeby tak osto nie szalal, bo potrzebujesz jego pomocy przy niuni
taak już ja tam wiem jak wyglądają jego imprezy z pracy
będę się na niego fochac jak się nabzdryngoli i już
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Hej
Dawid dzisiaj przeszedł samego siebie, z mężem relacje czysto służbowe a i proszę ładnie trzymać kciuki, bo jutro na 17 mam wizytę u gina i kontrolne usg

cholera z tymi chłopami
no to super, że Dawidek jest pogodny
co do męża - sama napisałaś i jeden i drugi
no i kciuki trzymam

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość

Z Tobą katarzinko jest jak najbardziej oki, tylko płeć przeciwna uważa, że to z nimi wszystko gra. Żeby tak "solidna" rozmowa coś skutkowała...ale to by było zbyt proste.
A zdjęcie stongmenki bezcenne... mała gwiazda.
niebieskim
widzę, że zakupki udane

a faceci to ja nie wiem czym myślą (choć w sumie wiem)

Cytat:
No to sie pojawilam poznym wieczorkiem..... Bylismy w serwisie samochodowym... i mamy sprzeglo do wymiany, bagatela 700zl. Ale trzeba zrobic bo nie daj Boze cos sie w drodze do W-ch albo z popsuje i bedziemy miec problema. A mechanik w szoku ze ono jeszcze w ogole dziala , bo od nowosci bylo nie ruszane a auto ma juz 6 lat.

Katarzinko uwielbiam kiedy faceci potrafia kobiece plany popsuc i nie widza w tym zadnego ale. Wez haczke i sie nawet nie zastanawiaj

może dla Izulki, ale też pozwolilam sobie zerknąć ładnie się prezentujecie

Cytat:

mój zasługuje na RÓZGĘ

coś mam wrażenie, że tych samców naszych coś ostatnio opętało czy jak
dobrze, ze mój męzul cały dzień w pracy, bo od wczoraj nie chce mi się na niego patrzeć - próbowałam mu powiedzieć, co mi się nie podoba
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:06   #513
mooonik
Zakorzenienie

Heeej

pojawiam się w końcu w lepszym humorze (chociaż też nie do końca ..)

wujek miał w końcu operację w poniedziałek i przez dwa dni nie wiedzieliśmy na czym stoimy, bo lekarze tylko powiedzieli, że leży na oiomie i śpi, no ale dzisiaj się dowiedzieliśmy, że się obudził i po południu go przenoszą na normalną salę pooperacyjną i będzie można go odwiedzić więc jak mąż wróci z pracy jedziemy do niego. Tak się baliśmy o niego, że szok, jeszcze ja głupia zamiast starać się nie myśleć, to wyszukiwałam sobie o tym jak wygląda taka operacja wymiany zastawki i dodatkowo się stresowałam
Ale chyba jest dobrze skoro tak szybko go puszczają z oiomu

no ale żeby nie było zbyt pięknie, wczoraj mi mam powiedziała, że sąsiad z klatki, mój kolega rok starszy ode mnie leży w szpitalu, bo wykryli u niego tętniaka mózgu ma mieć operację jeszcze w tym tygodniu. Normalnie nie mogłam uwierzyć, mój kumpel z którym przesiadywaliśmy pod klatką całe wieczory ma tętniaka a bolała go głowa tylko...
mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, ma żonę i córeczkę a drugie dziecko w drodze, 6 miesiąc, ehh jak sobie myślę, jakie życie jest czasem okrutne

Gosiu
dużo pozytywnych myśli i energii w Twoją stronę przesyłam mam nadzieję, że szybko wszystko będzie dobrze

Dageciku Czika to wygląda na większą od Ciebie taka duża mięciutka kulka
szkoda że @ przyszła, oby następnym razem się udało

Malutka za wizytę kciuki co do sprzątania, też tak mam, że generalnie mi się nie chce, ale jak już zacznę to wtedy wszystko robię a jaka później satysfakcja, że tak wszystko lśni

Cytat:
Hejka żonki
Ja juz po badaniu i nie jest tak zle - lekarka mowila ze cos tam tylko lagodnie nie tak zobaczymy wyniki dopiero po swietach
o no to dobrze, że badanie OK tylko strasznie długo trzeba czekać na wynik ..

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
I dodatkowo niedzielny uśmiech małej

oj mala sie obudziła... mam nadzieje ze zdaze wyslac posta zanim wejdzie na niebespiecznie wysokie czestotliwosci...
dobre określenie a mała cudowna

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
a ja mam kaca, boli mnie d..ka i stopa poszlismy z malzem i przyjaciolmi do baru no i troszke sie zasiedzielismy i w domu bylismy o 4 rano a po wyjsciu z baru gralismy w noge znaleziona pusta, plastikowa butelka i 3 razy zaliczylam glebe to dlatego boli mnie tyl
biedna Kocia pupka

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Dzisiaj odpoczywam po ciężkiej nocy
Izuś jak Ci się to pierwszy raz przytrafiło to migiem do lekarza, takie omdlenia to nie są przelewki i przystopuj troszkę, nie można się też tak nadwyrężać

mi niestety przy @ się często zdarza zasłabnąć i prawie mdleć, do tego mam bardzo bolesne okresy, no ale podobno taka moja uroda- babcia i mama miały tak samo- przeszło po urodzeniu dziecka, więc jeszcze chwilkę się pomęczę

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
a to mała strongmenka
ale kochana mała siłaczka

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
Na imię mam Agnieszka, jestem alkoholiczką od dnia ślubu ..... piję malibu do monitora bo nie mogę na trzeźwo wytrzymać z moim mężem ..... z mitingu AA...... jak go kiedyś ........no to hlup mój monitorku w ten głupi dziub

edit1 - Mój małż też pije jakieś zielone świństwo z procentami ze swoim laptopikiem ...... jestem zazdrosna.......

edit2 - idę po drugiego drina bo się zestresowałam widokiem dna w szklance .... jeszcze widzę literki .....

edit3 - kończę drugiego drina i idę kimać bo już z trudnością trafiam w klawiaturę ..... ojć jutro głowa będzie bolała

hehehe nie powiem, żebym zrozumiała coś z tej wypowiedzi ale uśmiać się uśmiałam
Cytat:
czesc

niestety nie mam dzis nastroju na pogaduszki bo dzis sie dowiedzielismy ze zmarla nasza prababcia
przykro mi Kotku

Cytat:
CZEŚĆ OKRUSZKI.
moooniś wróciłam do dentysty i jestem z jednym zębem mniej.
Gratki dla siostry.
no Izuś w końcu pojawiłaś się
biedactwo
dziękuje w imieniu siostry

a co do prezentu jeszcze nie mam pomysłu, chociaż od jakiegoś czasu, mój choruje na taką lampkę z Ikei na biurko metalową z długą rączką i może mu w końcu sprawię...

Cytat:

Pomóżcie mi nawoływać kasienkę, rozweseliła bym nam wątek, bo usycha coś. Tylko nie wiem czy nastraszyć lepiej, czy zaczarować, zwby wróciła szybko?
Wracaj Łobuzie.

Kasieńko wracaj do nas bo jak nie to poślemy Pana z Pałką i nie będzie tak kolorowo a jakby było mało to jeszcze można lańsko wysmażonej pupeczki zrobić

wracaj szybko

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:07   #514
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
3. Ale Ty masz fajnie...później odsyłaj swoich gości do mnie...oki? Mnie rzadko ktoś odwiedza... Chyba się "wsytdnieją" teściów mych. Hm
Ojej toż to 2 w 1. Podoba mnie się bardzo. Ale cóż to za dawkowanie, że tylko jedno? Dam radę znieść kilkanaście więcej nawet...naprawdę.
daget śliczne masz włoski.

Co kupujecie mężom na prezent pod choinkę? [/B]
Chetnie Ci jakichs gosciow podrzuce , kogo chcesz??? A ja nie dawkuje tylko jakos ostatnio zdjeciow nie robimy, opuscilismy sie zem strasznie A co do wloskow to dziekuje, choc taka nie uczesana bylam

a pod choinke w tym roku robimy sobie wspolny prezent i w zwiazku z duzymi wydatkami zdecydowalismy ze zafundujemy sobie router wifi do internetu

Cytat:
taak już ja tam wiem jak wyglądają jego imprezy z pracy
będę się na niego fochac jak się nabzdryngoli i już

Uuuu to powinien sie bac.... dziekuje serdecznie w imieniu swoim i mojej milusinskiej .

Mooonik super ze wujek juz wraca do zdrowia. Trzymalam kciuki..... A Czika faktycznie tylko do miziania chociaz uparciuch czasami z niej i az mnie krew zalewa czasami...

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2009-11-25 o 14:14 Powód: bo Mooonik napisala szybciej
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 14:07   #515
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzien doberek.
Myszki najprawdopodobniej się podtrułam (zjadłam w szkolnym bufecie bogracz) i odwodniłam (miałam straszną sraczkę)i stąd to osłabienie. Badania krwi sobie zrobię, teraz dużo pije lekko jem i wcianam gastrolit i czuję się o niebo lepiej.
Druga wiadomość-kupiliśmy autko Opel corsa 1,3 tdi z grudnia 2004 roku. Mały ale żwawy-no cóz w tym roku skończyły się Kamilowi znizki PKP, mi też zostało raptem kilka dni więc trzeba było się o bryczkę postarać
Teściu u nas był bo wynikły jakies chocki klocki z zarejstrowaniem autka ale juz wszystko wyprostowane(mój mąż ma stały meldunek nad morzem, firmę we Wrocławiu a ieszka w Obornikach i trochę się w urzędach pokomplikowało)

A co do fochów mężowskich-wiem coś o tym bo mój teraz zaczął nowe studia i wiele rzeczy jest dla niego nowych (tak jak dla mnie rok temu na mechanice). Przez to chce mnie zapędzić do pisania sprawozdań ale jak ja mu zadaję pytania podstawowe to się złości bo tez nie wie, a ja go jeszcze denerwuję i takie tam. Ale ja wiem co brałam-mój mąz jak przychodzi stres boksuje się strasznie i mi się obrywaZawsze tak było. Tyle że nauczyłam się to ignorowac
Stary 2009-11-25, 14:27   #516
paulinaizabela
Zakorzenienie

Hej żonki
Mezus mnie wczoraj zaskoczyl - zrobil zakupki, ugotowal obiadek - spagetti, kupil winko,zapalil swieczuszki i dal mi chyba pierwszy raz kwiaty bez okazji Milo bylo fajny wieczorek

Malutka kciuki za wizyte u ginka

Izka super zakupki lasencja z Ciebie ze szok
a fotek ciagle zapominam zrobic postaram sie obiecuje...

Dagecik swietnie wygladacie razem z Czikulinka

Moonik suoper ze wujek ma sie lepiej teraz juz na pewno wroci do zdrowia
Duzo zdroweczk dla kolegi jaki ten swiat niesprawiedliwy...

Izazusia ciesze sie ze lepiej sie czujesz i Gratki zakupu bryki

co do swiatecznych przezentow to my sobie nie robimy - chyba ze cos wspolnie dla siebie

a dla wszystkich niedobrych mezow
Stary 2009-11-25, 14:59   #517
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
Mooonik super ze wujek juz wraca do zdrowia. Trzymalam kciuki..... A Czika faktycznie tylko do miziania chociaz uparciuch czasami z niej i az mnie krew zalewa czasami...
dziękuje Dageciku
psiaki mają to do siebie chyba, że są takie słodkie, kochane, ale czasami mogą nas prawie doprowadzić do szału

Cytat:
Dzien doberek.
Myszki najprawdopodobniej się podtrułam (zjadłam w szkolnym bufecie bogracz) i odwodniłam (miałam straszną sraczkę)i stąd to osłabienie. Badania krwi sobie zrobię, teraz dużo pije lekko jem i wcianam gastrolit i czuję się o niebo lepiej.
Druga wiadomość-kupiliśmy autko Opel corsa 1,3 tdi z grudnia 2004 roku. Mały ale żwawy-no cóz w tym roku skończyły się Kamilowi znizki PKP, mi też zostało raptem kilka dni więc trzeba było się o bryczkę postarać
Teściu u nas był bo wynikły jakies chocki klocki z zarejstrowaniem autka ale juz wszystko wyprostowane(mój mąż ma stały meldunek nad morzem, firmę we Wrocławiu a ieszka w Obornikach i trochę się w urzędach pokomplikowało)
no to dobrze Izuś, że się lepiej czujesz
gratki zakupu autka to naprawdę niesamowita wygoda mieć samochód
p.s. co to "bogracz" ??

Cytat:
Hej żonki
Mezus mnie wczoraj zaskoczyl - zrobil zakupki, ugotowal obiadek - spagetti, kupil winko,zapalil swieczuszki i dal mi chyba pierwszy raz kwiaty bez okazji Milo bylo fajny wieczorek

Moonik suoper ze wujek ma sie lepiej teraz juz na pewno wroci do zdrowia
Duzo zdroweczk dla kolegi jaki ten swiat niesprawiedliwy...
dziękuje Paulinko i za kciuki jeszcze bardziej, przydadzą się

a popatrz jaki z męża może być romantyk fajnie, że się tak postarał

no i na fotki też czekam

Julitka

Stary 2009-11-25, 15:02   #518
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
dziękuje Paulinko i za kciuki jeszcze bardziej, przydadzą się

a popatrz jaki z męża może być romantyk fajnie, że się tak postarał

no i na fotki też czekam
bede trzymala za zdrowko wujka i kolegi

no czasem mu sie zdarzy

a fotki niedlugo...
Stary 2009-11-25, 18:23   #519
izka19855
Zadomowienie

Cytat:

mój zasługuje na RÓZGĘ

coś mam wrażenie, że tych samców naszych coś ostatnio opętało czy jak
dobrze, ze mój męzul cały dzień w pracy, bo od wczoraj nie chce mi się na niego patrzeć - próbowałam mu powiedzieć, co mi się nie podoba
1.katarzinko trudno nie zwrócić uwagi na takie "puszyste" i z dodatkiem wdzięku kobiecego foto.
2. Ojj widzę, że sporo naskrobał Twój mąż...
Mojemu na szczęście już minęło.

Cytat:
wujek miał w końcu operację w poniedziałek i przez dwa dni nie wiedzieliśmy na czym stoimy, bo lekarze tylko powiedzieli, że leży na oiomie i śpi, no ale dzisiaj się dowiedzieliśmy, że się obudził i po południu go przenoszą na normalną salę pooperacyjną i będzie można go odwiedzić więc jak mąż wróci z pracy jedziemy do niego. Tak się baliśmy o niego, że szok, jeszcze ja głupia zamiast starać się nie myśleć, to wyszukiwałam sobie o tym jak wygląda taka operacja wymiany zastawki i dodatkowo się stresowałam
Ale chyba jest dobrze skoro tak szybko go puszczają z oiomu

no ale żeby nie było zbyt pięknie, wczoraj mi mam powiedziała, że sąsiad z klatki, mój kolega rok starszy ode mnie leży w szpitalu, bo wykryli u niego tętniaka mózgu ma mieć operację jeszcze w tym tygodniu. Normalnie nie mogłam uwierzyć, mój kumpel z którym przesiadywaliśmy pod klatką całe wieczory ma tętniaka a bolała go głowa tylko...
mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze, ma żonę i córeczkę a drugie dziecko w drodze, 6 miesiąc, ehh jak sobie myślę, jakie życie jest czasem okrutne

mi niestety przy @ się często zdarza zasłabnąć i prawie mdleć, do tego mam bardzo bolesne okresy, no ale podobno taka moja uroda- babcia i mama miały tak samo- przeszło po urodzeniu dziecka, więc jeszcze chwilkę się pomęczę

no Izuś w końcu pojawiłaś się
biedactwo
dziękuje w imieniu siostry

a co do prezentu jeszcze nie mam pomysłu, chociaż od jakiegoś czasu, mój choruje na taką lampkę z Ikei na biurko metalową z długą rączką i może mu w końcu sprawię...
1. Trzeba być dobrej myśli. Zawsze to powtarzam Zdrówka dla wujka i pomyślnej operacji dla kolegi.
2. Mnie tez się zdarzało zemdleć, gdy miałam @. Też liczę, że po ciąży miną dolegliwości.
3.Uwielbiam Twoje powitania, nieskromnie przyznam, że lubię jak na wątek zaglądasz.
4. I jak siostra mniej już się denerwuje?
5. Żona doskonała w końcu wie co mąż potrzebuje.
Mój to byłby zadowolony z tablicy podświetlanej (logo Scanii) i najlepiej wszystko co ze Scanią związane, także będę działać.
Cytat:
Chetnie Ci jakichs gosciow podrzuce , kogo chcesz??? A ja nie dawkuje tylko jakos ostatnio zdjeciow nie robimy, opuscilismy sie zem strasznie A co do wloskow to dziekuje, choc taka nie uczesana bylam

a pod choinke w tym roku robimy sobie wspolny prezent i w zwiazku z duzymi wydatkami zdecydowalismy ze zafundujemy sobie router wifi do internetu
daget ja bym sobie tak marzyła Pm 2008 w kolejności przypadkowej, co tydzień jedna, żeby mi się rozłożyły wizyty na dłuższy okres...
Ale skoro się nie da, to podrzuć kogo tam masz...

I proszę się poprawić w robieniu zdjęć psiakowi, no i nie tylko jemu...

Fajny wspólny prezent.

Cytat:
Dzien doberek.
A co do fochów mężowskich-wiem coś o tym bo mój teraz zaczął nowe studia i wiele rzeczy jest dla niego nowych (tak jak dla mnie rok temu na mechanice). Przez to chce mnie zapędzić do pisania sprawozdań ale jak ja mu zadaję pytania podstawowe to się złości bo tez nie wie, a ja go jeszcze denerwuję i takie tam. Ale ja wiem co brałam-mój mąz jak przychodzi stres boksuje się strasznie i mi się obrywaZawsze tak było. Tyle że nauczyłam się to ignorowac
Izuś dobrze, że już lepiej. Ale badania nie zaszkodzą.
GRATKI autka.

Cytat:
Hej żonki

Izka super zakupki lasencja z Ciebie ze szok
No no no...jaki romantyk.
Dzia paulinko. I dalej czekam na foty.

malutka
jak wizyta u gina i usg?

Czas edycji: 2009-11-25 o 18:26
Stary 2009-11-25, 18:43   #520
kotekk81
Zakorzenienie

Hellooll

Wlasnie wrocilam z pierwszego dnia w pracy (bardziej to takie szkolenie bylo) i powiem Wam ze podoba mi sie tylko mam tyle do zapamietania i nauczenia sie ze....nie ogarniam az mnie glowa rozbolala jak ja sobie poradze sama to niewiem hihihi

nawet nie nadrabialam wiec nie odpisuje ale szybkim rzutem oka moge stwierdzic jakis wiekszy ruch na watku co cieszy mnie niezmiernie oby tak dalej dziewczynki

a teraz zmykam cos przekasic bo jestem dzis bez obiadu

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 19:33   #521
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:
bede trzymala za zdrowko wujka i kolegi

no czasem mu sie zdarzy

a fotki niedlugo...

oby mu się częściej tak zdarzało

ja jak kiedyś powiedziałam mojemu, że mógłby mi kiedyś przygotować kolację przy świecach albo coś podobnego to powiedział, że nie ma jak bo zawsze jestem w domu przed nim i nie ma kiedy przygotować niespodzianki heh, myślałby kto, że sobie taką wymówkę znalazł

Cytat:
1. Trzeba być dobrej myśli. Zawsze to powtarzam Zdrówka dla wujka i pomyślnej operacji dla kolegi.
2. Mnie tez się zdarzało zemdleć, gdy miałam @. Też liczę, że po ciąży miną dolegliwości.
3.Uwielbiam Twoje powitania, nieskromnie przyznam, że lubię jak na wątek zaglądasz.
4. I jak siostra mniej już się denerwuje?
5. Żona doskonała w końcu wie co mąż potrzebuje.
Mój to byłby zadowolony z tablicy podświetlanej (logo Scanii) i najlepiej wszystko co ze Scanią związane, także będę działać.
1. dziękuje
wiem, że pozytywne myślenie jest najważniejsze, ale jednak gdy w grę wchodzi życie najbliższych osób to czasem jest ciężko...
jednak nie pojechaliśmy do wujka bo zadzwonił, że nie czuje się jeszcze na siłach, żeby przyjmować gości, w sumie się nie dziwię, tyle co się obudził, jeszcze nie przebrany i osłabiony na pewno i dopiero jutro pojedziemy
2. oby nam przeszło po ciąży
3. ej tam bo się zawstydzę ja strasznie lubię Ciebie czytać, bo piszesz tak kolorowo
4. siostra juz lepiej, przynajmniej na tyle ile mogę stwierdzić po rozmowie przez tel czy gg, ale mam tez mówi ze się poprawiło i ze pomału staje na nogi chociaż dzisiaj jak z nią rozmawiałam to była załamana ze siedziała 6h i nic nie robiła , to ja wyśmiałam mówiąc ze jeszcze się narobi, niech poczeka trochę, bo dopiero zaczyna
5. no się zobaczy co z tym prezentem
co do Scanii- hmmm sama bym chciała takich rzeczy szukać jako ze uwielbiam ciągniki siodłowe zresztą liczę, ze od mężula dostane puzzle z czerwonym BZIUMKIEM * ( kiedyś wyszperałam w necie i mu pokazywałam, mam nadzieje, ze zrozumiał aluzje )

* bziumek to moja nazwa na ciągniki

Cytat:
Wlasnie wrocilam z pierwszego dnia w pracy (bardziej to takie szkolenie bylo) i powiem Wam ze podoba mi sie tylko mam tyle do zapamietania i nauczenia sie ze....nie ogarniam az mnie glowa rozbolala jak ja sobie poradze sama to niewiem hihihi

nawet nie nadrabialam wiec nie odpisuje ale szybkim rzutem oka moge stwierdzic jakis wiekszy ruch na watku co cieszy mnie niezmiernie oby tak dalej dziewczynki

smacznego obiadku Kotek
fajnie, ze pierwszy dzień się podobał na pewno sobie poradzisz i z każdym kolejnym dniem będzie coraz lepiej

spadam na pocztę bo mi zaraz zamkną

Julitka

Stary 2009-11-25, 20:11   #522
katey
Rozeznanie

GG do katey

hejlol

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 20:24   #523
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
hejlol
hellolll

co slychac??

Stary 2009-11-25, 20:47   #524
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
hellolll

co slychac??
a wiesz kocie, ze nic takiego...

jakos tak mi niajk...ale wiosny mi sie chce!!! mam dosc tego mroku za oknem, zimna i deszczu...

a tak pozatym to zyjemy jakos...ja sie zastanawiam na prawkiem(strach mnie ogarnia jak o tym mysle!) ale musze zrobic je zanim pojdziemy mieszkac na wichure...nie wyobrazam sobie mieszkania tam bez auta...a z drugiej strony paniczny lek przed prowadzeniem samochodu po wypadku i sie kolko zamyka

no a dzis z malzem kupilismy sobie prezent do domu komplet sztuccow a w zasadzie 2 kpl( wlidlu taki sam kosztowal 99zl a w bierdonce kupilismy 2x49,90 -dobry interes) na prezent ze niby dla mnie....

16.08.2008

Stary 2009-11-25, 20:55   #525
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz kocie, ze nic takiego...

jakos tak mi niajk...ale wiosny mi sie chce!!! mam dosc tego mroku za oknem, zimna i deszczu...

a tak pozatym to zyjemy jakos...ja sie zastanawiam na prawkiem(strach mnie ogarnia jak o tym mysle!) ale musze zrobic je zanim pojdziemy mieszkac na wichure...nie wyobrazam sobie mieszkania tam bez auta...a z drugiej strony paniczny lek przed prowadzeniem samochodu po wypadku i sie kolko zamyka

no a dzis z malzem kupilismy sobie prezent do domu komplet sztuccow a w zasadzie 2 kpl( wlidlu taki sam kosztowal 99zl a w bierdonce kupilismy 2x49,90 -dobry interes) na prezent ze niby dla mnie....

to ja tak od konca odpisze

bardzo dobry interes z tymi sztuccami (a jakas fotke masz,bo ja tez bym se musiala taki jeden komplet sprawic)

a co do prawka to wiem co czujesz ja rowniez mam coraz wieksze "parcie" na prawko (juz nawet raz chodzilam na kurs) ale mam lekka panike (rowniez po wypadku) Chyba bede musiala sie w koncu przelamac bo teraz bez auta to jak bez reki (tym bardziej ze moj malz tez nie ma prawka )

Stary 2009-11-25, 21:02   #526
katey
Rozeznanie

GG do katey

http://sklep.dajar.pl/index.php?naw=...nr_min=a&typ=0

O taki wlasnie model...widze ze nawet taniej w biedronce niz u producenta
sa proste,ale ja lubie takie niewymyslne..bez zadnych zdobien/tloczen itp... proste,eleganckie do uzywania na codzien

to co zbieramy sie razem na to prawko?

zmykam z siurem na spacer- bo juz spiewac zaczyna

dobranoc

16.08.2008

Edytowane przez katey
Czas edycji: 2009-11-25 o 21:11
Stary 2009-11-25, 21:52   #527
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
http://sklep.dajar.pl/index.php?naw=...nr_min=a&typ=0

O taki wlasnie model...widze ze nawet taniej w biedronce niz u producenta
sa proste,ale ja lubie takie niewymyslne..bez zadnych zdobien/tloczen itp... proste,eleganckie do uzywania na codzien

to co zbieramy sie razem na to prawko?

zmykam z siurem na spacer- bo juz spiewac zaczyna

dobranoc

ad 1. bardzo chetnie tylko jest maly problem bo u nas kursy zaczynaja sie najpozniej o 19 a ja pracuje do 20 wiec nie wiem jak by tu rozwiazac problem z wykladami

ad 2. posikalam sieee

dobranoc

no w morde jeza zapomnialam napisac ze stucce baardzo mi sie podobaja takie proste klasyczne mniammii

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2009-11-25 o 21:53
Stary 2009-11-25, 21:52   #528
izka19855
Zadomowienie

Cytat:

1.Poradzisz sobie kotku, poradzisz, widać po emotce ->
2.Goździkowa przypomina, na ból głowy Etopiryna, albo co tam chcesz.
3.Ruszyło sie co nieco.
4. Zmykaj, najedz się dobrze i wróc.
Cytat:
ja jak kiedyś powiedziałam mojemu, że mógłby mi kiedyś przygotować kolację przy świecach albo coś podobnego to powiedział, że nie ma jak bo zawsze jestem w domu przed nim i nie ma kiedy przygotować niespodzianki heh, myślałby kto, że sobie taką wymówkę znalazł
wiem, że pozytywne myślenie jest najważniejsze, ale jednak gdy w grę wchodzi życie najbliższych osób to czasem jest ciężko...
jednak nie pojechaliśmy do wujka bo zadzwonił, że nie czuje się jeszcze na siłach, żeby przyjmować gości, w sumie się nie dziwię, tyle co się obudził, jeszcze nie przebrany i osłabiony na pewno i dopiero jutro pojedziemy
2. oby nam przeszło po ciąży
3. ej tam bo się zawstydzę ja strasznie lubię Ciebie czytać, bo piszesz tak kolorowo
4. siostra juz lepiej, przynajmniej na tyle ile mogę stwierdzić po rozmowie przez tel czy gg, ale mam tez mówi ze się poprawiło i ze pomału staje na nogi chociaż dzisiaj jak z nią rozmawiałam to była załamana ze siedziała 6h i nic nie robiła , to ja wyśmiałam mówiąc ze jeszcze się narobi, niech poczeka trochę, bo dopiero zaczyna
5. no się zobaczy co z tym prezentem
co do Scanii- hmmm sama bym chciała takich rzeczy szukać jako ze uwielbiam ciągniki siodłowe zresztą liczę, ze od mężula dostane puzzle z czerwonym BZIUMKIEM * ( kiedyś wyszperałam w necie i mu pokazywałam, mam nadzieje, ze zrozumiał aluzje )

* bziumek to moja nazwa na ciągniki
1. A to cwaniak jeden! Wykombinował sobie no. My nawet nie mamy możliwości niespodziewajek (przy świecach)...bo teściki...eh.
Nie powiem, bo jak chciał mnie zabrać na kolację fajną do restauracji, to Go wyciągnęłam do Mc'D bo miałam ochotę na tortillę i po kolacji było. I tak to się zawsze kończy.
2. mooonik no ciężko oczywiście, ale jak się zwątpi, to jak ma być dobrze. Czaruję, żeby wszystko pomyślnie się ułożyło.
3. Nawet mam przykład bratowej, która tez miała bolesne i uciążliwe @, a po dziecku zupełnie jakby nie miała.
4. Ad 3
5. Siostra się pracy domaga..hihi, za jakiś czas pewnie zmieni zdanie.
6. A co to za puzzle? Masz tą stronkę z Bziumkiem, chętnie zobaczę. Ja też uwielbiam ciągniki(jak na żonę faceta, który jeździ tirem przystało) i nie ma takiego za którym bym się nie obejrzała. Takie tam "malusie" zboczenie. A swoją drogą, jaka pieszczotliwa nazwa.
Cytat:
hejlol
Hejjj Myszko. Jak minął dzionek, opowiadaj.
Stary 2009-11-25, 22:45   #529
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej Żoneczki
Byłam dzisiaj z mamą na zakupach świątecznych i praktycznie wszystkie prezenty mam już kupione, jeszcze muszę tylko kupić prezenty dla: mojego brata, męża, szwagra i babci męża. Wizyta u gina z dobrymi wieściami, bo nie mam żadnej torbieli no i mąż mnie wczoraj przeprosił

Cytat:
malutka widzę, że mąż też "wywija" i nerwy psuje żonie.

A my weekendzik mieliśmy zakupkowy
ad. 1 a no wywija
ad. 2 zakupki jak zakupki, ale jaka fajna modelka

Cytat:
Bylismy w serwisie samochodowym... i mamy sprzeglo do wymiany, bagatela 700zl.

Ach Malutka widze, ze twoj mniejszy mezczyzna tez ma charakterek

A ja wam sie pochwale ze zaczynamy miec gosci. Jak sie uda to jutro Madziczek nas odwiedzi. W niedziele z Walbrzycha przyjedzie z nami nasza swiadkowa i pobedzie do srody. A dzis nasz przyjaciel z Korei pytal sie czy go przenocujemy 5-7 styczen bo 7go ma byc w klinice w Legionowie na zabiegu z odbudowy wiazadla. ale sie cieszymy to ten co mial nam slubu udzielac, ale wyjechal 2 m-ce wczesniej na misje...

ad. 1 że tak powiem: dziecko i samochody to worki bez dna
ad. 2 no czasami ma charakterek
ad. 3 normalnie zazdraszczam gości miłych spotkań
ad. 4 jaka ona fajna

Cytat:
Ciekawe po kim ten charakterek ma mały Dawidek?

ad. 1 charakterek po tatusiu, a głosik to na pewno po mamusi
ad. 2 czapkę

Cytat:
no to super, że Dawidek jest pogodny
co do męża - sama napisałaś i jeden i drugi
no i kciuki trzymam
małemu zdarzają się i pogodne dni i niestety dni strasznego marudzenia

Cytat:
wujek miał w końcu operację w poniedziałek i przez dwa dni nie wiedzieliśmy na czym stoimy, bo lekarze tylko powiedzieli, że leży na oiomie i śpi, no ale dzisiaj się dowiedzieliśmy, że się obudził i po południu go przenoszą na normalną salę pooperacyjną i będzie można go odwiedzić

Malutka za wizytę kciuki co do sprzątania, też tak mam, że generalnie mi się nie chce, ale jak już zacznę to wtedy wszystko robię a jaka później satysfakcja, że tak wszystko lśni
ad. 1 szybkiego powrotu do zdrowia dla wujka
ad. 2 i dla kolegi też jakie to życie czasem jest cholernie niesprawiedliwe
ad. 3 fakt narobię się wtedy, ale przez kilka dni mam święty spokój

Cytat:
gratki no to teraz Iza będzie szaleć po bezdrożach

Cytat:

Malutka kciuki za wizyte u ginka
ad. 1 e no dla męża
ad. 2

Cytat:
malutka jak wizyta u gina i usg?
==> początek postu

Cytat:
pierwsze koty za płoty, z każdym dniem będzie coraz lepiej, poza tym jesteś PM2008 - Żona Doskonała

Cytat:
hejlol
no to żeś się rozpisała
Stary 2009-11-25, 22:47   #530
czekoladka79
Zadomowienie

A ja tylko tak na chwilkę wieczorową porą i zaręczam żem trzeźwa .... jak temperówka ..... na okragło

Chciałam tylko dodać, że Ci nasi małżowie to chyba wszyscy gdzieś złapali
WIRUS OŚLEJ GRYPY
diagnoza - dr czekotubulec

Czary mary hokus pokus , tfuuu przez lewe ramię i do kociołka wrzucamy troszkę sproszkowanego serca żaby, kawałek rogu jelenia, ususzone jądra szczura kilka kwiatów paproci i mieszamy i łapiemy się za rączki i powtarzamy

KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-11-25 o 22:49
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-25, 22:49   #531
mooonik
Zakorzenienie

Cytat:

1. A to cwaniak jeden! Wykombinował sobie no. My nawet nie mamy możliwości niespodziewajek (przy świecach)...bo teściki...eh.
Nie powiem, bo jak chciał mnie zabrać na kolację fajną do restauracji, to Go wyciągnęłam do Mc'D bo miałam ochotę na tortillę i po kolacji było. I tak to się zawsze kończy.
2. mooonik no ciężko oczywiście, ale jak się zwątpi, to jak ma być dobrze. Czaruję, żeby wszystko pomyślnie się ułożyło.
3. Nawet mam przykład bratowej, która tez miała bolesne i uciążliwe @, a po dziecku zupełnie jakby nie miała.
4. Ad 3
5. Siostra się pracy domaga..hihi, za jakiś czas pewnie zmieni zdanie.
6. A co to za puzzle? Masz tą stronkę z Bziumkiem, chętnie zobaczę. Ja też uwielbiam ciągniki(jak na żonę faceta, który jeździ tirem przystało) i nie ma takiego za którym bym się nie obejrzała. Takie tam "malusie" zboczenie. A swoją drogą, jaka pieszczotliwa
nazwa.

1. romantico kolacja w McD (wybacz )
a czemu przy teściach odpadają świeczuszki? chyba nie zaglądają Wam do pokoju? zawsze można jakoś wykombinować, żeby było milutko

2. dziękuje za czary, teraz już musi być dobrze

3. właśnie liczę na to, że tak jak babci i mamie przejdzie mi z tymi boleściami

Bziumek http://www.trefl.com/puzzle.php?prod...2&elementow=25 taaaaaaaak mi się spodobał i jeszcze w moim ulubionym kolorze

a z tym 'malusim zboczeniem' bardzo dobrze Cię rozumiem oglądam się za każdym na ulicy (ale to zabrzmiało )
a najlepsze, że pod Krk jest MAN i jak wracamy skądś zawsze przejeżdżamy tamtędy, żebym mogła sobie popatrzeć

właśnie się wyjaśniły nasze plany na andrzejki- idziemy ze znajomymi do klubu na imprezę w stylu lat 70- i 80-tych

edit :

Cytat:
Hej Żoneczki
Byłam dzisiaj z mamą na zakupach świątecznych i praktycznie wszystkie prezenty mam już kupione, jeszcze muszę tylko kupić prezenty dla: mojego brata, męża, szwagra i babci męża. Wizyta u gina z dobrymi wieściami, bo nie mam żadnej torbieli no i mąż mnie wczoraj przeprosił

ad. 1 szybkiego powrotu do zdrowia dla wujka
ad. 2 i dla kolegi też jakie to życie czasem jest cholernie niesprawiedliwe
1.wow już prawie wszystko pokupowane, też się muszę wybrać na zakupy jakieś, nie lubię na ostatnią chwilę kupować
super, że wszystko w porządku
no i brawo dla mężowego że przeprosił niech już więcej nie broi

2. dziękuje

Cytat:
A ja tylko tak na chwilkę wieczorową porą i zaręczam żem trzeźwa .... jak temperówka ..... na okragło

Czary mary hokus pokus , tfuuu przez lewe ramię i do kociołka wrzucamy troszkę sproszkowanego serca żaby, kawałek rogu jelenia, ususzone jądra szczura kilka kwiatów paproci i mieszamy i łapiemy się za rączki i powtarzamy

KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ

trzeźwa jak temperówka

jakie czary- mary czy Ty aby na pewno nic nie piłaś

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2009-11-25 o 23:03
Stary 2009-11-25, 23:14   #532
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:

WIRUS OŚLEJ GRYPY

KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
ad. 1 taa, a świstak zawija je w te sreberka
ad. 2 no to kiedy otwierasz prywatny gabinet
ad. 3 się zrobiło czarodziejsko - wiedźmowato

Cytat:
Bziumek

właśnie się wyjaśniły nasze plany na andrzejki- idziemy ze znajomymi do klubu na imprezę w stylu lat 70- i 80-tych

wow już prawie wszystko pokupowane, też się muszę wybrać na zakupy jakieś, nie lubię na ostatnią chwilę kupować
super, że wszystko w porządku
no i brawo dla mężowego że przeprosił niech już więcej nie broi
ad. 1 jaki fajny
ad. 2 extra imprezka
ad. 3 jutro po pracy idę na końcowe zakupy, potem tylko jakieś słodycze zobaczymy jak długo nie będzie broił

dobranoc
Stary 2009-11-26, 09:56   #533
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry skarby.
Odkąd Gosi w pracy zablokowali wizaz żadna rano nie pisze. Nasz wątek przygasa-trzeba dowalić do pieca Ja również nawołuje...Kasieńko wróć!!! Małpo przebrzydła pojaw się na wątku i swoją ekspresją rozpal nam wątek
I nie martw się o ewentualny pożar- katey trzymała już sikawkę to wie co i jak

U nas wczoraj pożar był-pożar emocji. Mój mąz był tak wściekły, tak obrzydliwie wściekły że jak wracałam z nim z Trzebnicy z urzędu to bałam się o swoje życie (mój mąz nie jest typem rajdowca-zaznaczam).
Znowu problemy z rejestracją samochodu- dzwonimy do dziadów -wszystko zalatwimy nie ma zadnego problemu. A na miejscu się okazuje że problem jest i z rejstracją trzeba jechać do kamienia Pomorskiego. To my specjalnie ściągamy teścia, ja specjalnie odwołuje spotkanie z Kasią a te @$&*^@& nam pierniczą że musi byc adres zameldowania.
Wszystko okej-tylko czemu we Wrocławiu urzad dopuszcza pobyt czasowy(adres zamieszkania), czemu w końcu oni sami przez telefon pierniczą ze NO PROBLEM??
Grrrr musiałam się wygadac
Stary 2009-11-26, 12:10   #534
kasienka1985
Zakorzenienie

Cytat:

WIRUS OŚLEJ GRYPY

KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
Ach... Czeko- Ty zakręcie
Proszę Cię ... nie przesadzaj, bo w wiedźmę nam się przerodzisz i nie będzie Cie chciał Twój nauczyciel angielskiego!

Czytam Was na bieżąco i ciesze się, że wszystko u Was ok... i że mężowie się nawracają powoli <na początek u Malutkiej>.
Dzieciaczki Wasze cudowne jak zawsze i zdjęcia ich oglądam z wielką przyjemnością!!!

Tymczasem weny mojej zabrakło... <więc spokojnie - pożaru nie będzie>.
Ściskam i całuję

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 19:19   #535
katey
Rozeznanie

GG do katey

Cytat:
Dzień dobry skarby.
Odkąd Gosi w pracy zablokowali wizaz żadna rano nie pisze. Nasz wątek przygasa-trzeba dowalić do pieca Ja również nawołuje...Kasieńko wróć!!! Małpo przebrzydła pojaw się na wątku i swoją ekspresją rozpal nam wątek

U nas wczoraj pożar był-pożar emocji. Mój mąz był tak wściekły, tak obrzydliwie wściekły że jak wracałam z nim z Trzebnicy z urzędu to bałam się o swoje życie (mój mąz nie jest typem rajdowca-zaznaczam).
Znowu problemy z rejestracją samochodu- dzwonimy do dziadów -wszystko zalatwimy nie ma zadnego problemu. A na miejscu się okazuje że problem jest i z rejstracją trzeba jechać do kamienia Pomorskiego. To my specjalnie ściągamy teścia, ja specjalnie odwołuje spotkanie z Kasią a te @$&*^@& nam pierniczą że musi byc adres zameldowania.
Wszystko okej-tylko czemu we Wrocławiu urzad dopuszcza pobyt czasowy(adres zamieszkania), czemu w końcu oni sami przez telefon pierniczą ze NO PROBLEM??
nie noooo sikawke to kazda z zon juz trzymala jestem tego pewna
ale jakby co to sluze radami p/poz hihi
Iza- za pomyslne zakonczenie sprawy!

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Proszę Cię ... nie przesadzaj, bo w wiedźmę nam się przerodzisz i nie będzie Cie chciał Twój nauczyciel angielskiego!

Czytam Was na bieżąco i ciesze się, że wszystko u Was ok... i że mężowie się nawracają powoli <na początek u Malutkiej>.
Dzieciaczki Wasze cudowne jak zawsze i zdjęcia ich oglądam z wielką przyjemnością!!!

Ściskam i całuję
czyzby dopadla jesienna deprecha?? wiem cos o tym... bleeeeeeeee wioooooooooooooooosnyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

16.08.2008

Stary 2009-11-26, 20:57   #536
czekoladka79
Zadomowienie

Cytat:

Ściskam i całuję
O jaaaaa P!ERDZIELE !!!!!!!
Lece po szklaną kulę i czarnego kocura ...... moje czary działają !!!!!!!!!

A co do przeadzania się w wiedźmę to ja już tak wyglądam, że dać mi tylko miotłę to sama odlecę

Edytowane przez czekoladka79
Czas edycji: 2009-11-26 o 20:59
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:52   #537
biedronka19876
Rozeznanie

Witam

Cytat:

WIRUS OŚLEJ GRYPY

KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ

Hahaha Twoja wypowiedź mnie bardzo rozbawiła

My na zabawę Andrzejkową nie idziemy bo mój mężul pracuje na drugą zmiane.

Pozdrawiam
biedronka19876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 22:05   #538
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

H E J Ż U C Z K I ! ! !

Cytat:
1. romantico kolacja w McD (wybacz )
a czemu przy teściach odpadają świeczuszki? chyba nie zaglądają Wam do pokoju? zawsze można jakoś wykombinować, żeby było milutko

2. dziękuje za czary, teraz już musi być dobrze

3. właśnie liczę na to, że tak jak babci i mamie przejdzie mi z tymi boleściami

Bziumek http://www.trefl.com/puzzle.php?prod...2&elementow=25 taaaaaaaak mi się spodobał i jeszcze w moim ulubionym kolorze

a z tym 'malusim zboczeniem' bardzo dobrze Cię rozumiem oglądam się za każdym na ulicy (ale to zabrzmiało )
a najlepsze, że pod Krk jest MAN i jak wracamy skądś zawsze przejeżdżamy tamtędy, żebym mogła sobie popatrzeć

1. mooniku on ma pomysł romantyczny, ale silniejsze jest moje uzależnienie od tortilli. I tu nie ma nic do "śmiacia"
2. Nie zaglądają. Milutko jest, ale bez świeczek. I właściwie nie wiem czemu to tak. Hm.
3. Musi musi, innej opcji nie można brać pod uwagę. A jak trzeba, to użyć trzeba sproszkowane serce żaby z przepisu keczoladki.
4. Ojjj...cheba mojemu muszą pokazać tego bziuma.
5. Ulalaa...zabrzmiało ostro. A tak poważnie, to to bardzo przyjemne takiego oglądanie...niektórzy maja tak "zbajerzone" te auta, że głowa mała.]
6. Fajne andrzejki Wam się szykują. A u nas w gronie rodzinnym, bo tatko Andrzej.
Cytat:

WIRUS OŚLEJ GRYPY

KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ
KASIEŃKO WRÓÓÓÓÓĆ

keczoladek trzeźwa.. Niemożliwe.
Dobrze, że mam spodnie wodoszczelne, bo bym posikała fotel.
Wariatuńcio.
Ale co za działanie efektowne. Nie pogadasz. Nawet nie ma opcji, żeby kasienka sie temu czarowi oparła.
A cóż za skład:serce żaby w proszku. Ale najsympatyczniejsze to trzymanie się za łapki.
Cytat:

ad. 1 a no wywija
ad. 2 zakupki jak zakupki, ale jaka fajna modelka

ad. 1 charakterek po tatusiu, a głosik to na pewno po mamusi
ad. 2 czapkę
malutka fajnie czytać, że wszystko oki.
Kawałek materiału i zaraz modelka...
Głosik po mamusi...ah to tak się podzieliłaś z synkiem.
Cytat:
Dzień dobry skarby.

Fakt, jak Gosia nie pisze, to potem dłuuuugo cisza...aż sie przestraszyłam ostatnio, ze pierwsza pisałam po południu...
katey trzymała sikawkę i ja nic nie słyszałam o tym. Opowiedzcie coś blizej.
izuś a z tym urzedem to nie przypominaj mi nawet, bo bym im najchetniej tam dynamit podrzuciła i patrzyła czy równo wylatują w powietrze. (mam na myśli nasz urząd).
Cytat:

Ściskam i całuję
kasienko oby wena szybko wróciła, bo uschniemy tu jak żuczki na słońcu. Trzymaj sie cieplutko i zaglądaj.

biedronko my tez nie idziemy nigdzie.

Dziś się nałaziłam. Najpier urząd, potem bank, hurtownia jedną, drugą, potem koleś, który ma zrobić logo do Scanii i parę innych rzeczy.
Mąż mi wyjechał na Śląsk i śpię sama.
Jutro o 5:30 wstaję. A w weekend uczelnia. Chyba się upiję kubusiem marchew-jabłko-pomarańcza i pójdę spać. Ale za nim to zrobię, to zjem prażynki i zagryzę je andrutami.

Czas edycji: 2009-11-26 o 22:10 Powód: dopisałam
Stary 2009-11-26, 23:09   #539
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej babole
U nas wsio ok na razie, synek grzeczny, mąż jeszcze mnie niczym nie wkurzył

Cytat:
U nas wczoraj pożar był-pożar emocji. Mój mąz był tak wściekły, tak obrzydliwie wściekły że jak wracałam z nim z Trzebnicy z urzędu to bałam się o swoje życie (mój mąz nie jest typem rajdowca-zaznaczam)
ta urzędy, służba zdrowia ==> Polska jak się patrzy

Cytat:

Tymczasem weny mojej zabrakło... <więc spokojnie - pożaru nie będzie>
ad. 1 dobrze napisałaś powoli
ad. 2 masz na poprawę humoru

ps. a jak się pracuje w nowym miejscu pracy?

Cytat:
Głosik po mamusi...ah to tak się podzieliłaś z synkiem.

Chyba się upiję kubusiem marchew-jabłko-pomarańcza i pójdę spać. Ale za nim to zrobię, to zjem prażynki i zagryzę je andrutami.
ad. 1 no tak mąż się śmieje i mówi, że Dawid wziął jeszcze ode mnie mój rozum
ad. 2 no dobra to teraz powiedz tutaj jak księdzu na spowiedzi dlaczego takie rzeczy jadasz i jesteś taka szczuplutka

dobranoc kochaniutkie
Stary 2009-11-26, 23:17   #540
kotekk81
Zakorzenienie

Bry wieeeczooorrr laseczki

normalnie wpadlam jak po ogien bo za pare minutek malz wroci z pracy

bylam dzis kolejny raz na przeszkoleniu i juz jest troche lepiej iz bylo wczoraj (znaczy sie juz troche sie orientuje ale to jeszcze zbyt malo zebym poczula sie pewnie ) mam nadzieje ze z kazdym dniem bedzie lepiej i przelame swoj wstyd przed klientem hihih (bo tak naprawde to ja baaardzo wstydliwa jestem )

a jutro na 8 ide do lekarza - tzn mam nadzieje ze sie dostane bo musze szefowej dostarczyc karteczke ze sie nadaje chyba musze troche zasumulowac coby nie wyszlo ze pod beretem mam niezbyt rowno i na 15 ide znowu sie szkolic

ok uciekam bo slusze ze malz nadchodzi (alem sie stesknila za nim )

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości