|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Raczkowanie
|
moim zdaniem to nie ma znaczenia, ale prostownica super
![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- ja mam Es3 i jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza że mam bardzo kręcone włosy(wcześniej wstawiłam fotki) efekt u mnie utrzymuje się długo, czasami muszę sobie tylko troszkę poprawić. ale każdy włos jest inny i inaczej się zachowuje pod wpływem stylizacji. ( ja wystarczy że zaplotę warkocza na sucho i mam fale). dlatego wybór należy do Ciebie. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zwracam się do was jako do ekspertek w dziedzinie prostownic
![]() Otóż miałam zamiar kupić sobie nową lokówkę, ale zmieniłam plan i chcę kupić prostownicę, którą jednocześnie będę mogła robić loki (takie 2 w 1 ![]() ![]() Co polecacie? (inne pozycje również mile widziane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Przyczajenie
|
prostownice remington
mam pytanie.. kupiłam ostatnio prostownice do włosów firmy remington 2002 i słyszałm że zdzierają się w niej płytki jak można temu zapobiec??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2525 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-33811-opis-prostownica-Anti-Frizz-Wet2Straight-S7902-Remington.htm jak dostanę na pewno napisze ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:01 ---------- Cytat:
![]() ![]() może w Media bedzie większy wybór, mogłam też wcześniej tam zajrzeć ale leń jestem za daleko mi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
a ja jestem o tygodnia szczęśliwą posiadaczką Remingtona s7902
![]() ![]() ![]() Obie funkcje "na mokro" i "na sucho" -działają dobrze ![]() ![]() i powiem, że w Carrefourze jest na nie teraz promocja i kosztuje tam 159 zł ![]()
![]() |
#2527 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() cała obudowa się nagrzewa? czy tylko w miejscu gdzie ta wypukłość? tak mnie wystraszyłaś, że chyba do pierwszego prostowania założę rękawiczki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2528 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam moją prośbę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a dziś się za to dla odmiany poparzyłam w głowę parą ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ---------- mnie się wydaje, że każdą prostownicą o zaokrąglonych brzegach płytki zrobisz loki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Raczkowanie
|
Prostownica Remingtona - jaka najlepsza?
MAm zamiar kupić jakas prostownice od REmingtona. Ale jest ich dosc duzo i nie wiem na ktora sie zdecydowac... Zastanawiam sie nad Prostownica Remington S9950 SHINE THERAPY i nad prostownica Remington S1051 z serii " Sleek&Curl " .
Czy ktoras z Was je ma? Albo jakies inne z tej firmy? jak tak to piszcie ![]()
#2532 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Prostownica Remingtona - jaka najlepsza?
Może ten wątek Ci pomoże, który ma już swoje 3 odsłony
"Najlepsze prostownice do włosów" cz. 1: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=43489 cz. 2: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=211122 cz. 3: http://pretty.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=230423 |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A możecie mi polecic jakieś modele o ktorych wiadomo ze nie beda bardzo niszczyly wlosow? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Zakorzenienie
|
A ja mam Sleek&Curl
![]() ![]() Jedyny problem z tymi prostownicami widzę taki, że nie potrafię nimi robić loków, mimo, że do Sleek&Curl dodają nawet płytę instruktażową - ale może ja jakaś ułomna jestem w tej kwestii ![]()
#2535 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zadomowienie
|
Ja tez mam Sleek&Curl i jestem z niej zadowolona
![]() Juz robilam na niej roznego typu loczki ale jedne mi nie chca wyjsc :takie grube mocno zwiniete jak na walki-zawsze zawine je w zla strone i koncowki wlosa stercza ![]()
#2537 |
Raczkowanie
|
MA ktoras z Was prostownicce REMINGTON S9950 SHINE THERAPY ?? Jesli tak to prosze o opinie
![]()
#2538 |
Przyczajenie
|
Ja aktualnie posiadam "GA.MA DIGITAL TURMALINE " dałam za nia 309zł na allegro, lecz psoiadam też "TONDEO Prostownica turmalinowa AKTYWNA JONIZACJA" (295zł) i z czystym sumieniem polecam ta tansza.. Kupilam nowa poniewaz mysalam ze plytki juz sie "wyrobily" i gorzej prostuje a okazalo sie ze to moje wlosy sa coraz bardziej suche.. (prostowanie susznie przedluzanie solarium wszystko na to wplywa) lecz kiedy doszlam do ladu z nawilzeniem powiem tylko jedna TONDEO to krolowa wsrod prostownic
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy kupowała może któraś z Was prostownice na negozio pl
obecnie jest tam mikołajkowa promocja 7 % i chciałam z niej skorzystać ![]()
#2540 |
Przyczajenie
|
Hmm chciałabym kupić prostownicę. Mam włosy cienkie, i średniej długości. Znalazlam pewną nowość REMINGTONA S2044 link: http://www.allegro.pl/item835160112_...rgladkosc.html
Chciałabym poznać wasze opinie o tej prostownicy ![]() Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zadomowienie
|
ja tez ze szczecina
![]() powiem wam dziewczyny ze w media markt jest mega duzy wybor jesli chodzi o prostownice, bylam jakies 2 tygodnie temu i nie bylo az tyle, wiec chyba dostali dostawe ![]() widzialam jakies prostownice remingtona w promocji za 99zl, ale nie przygladalam sie dokladnie jakie to. kupialam moja upatrzona na ktora napalalam sie juz od dawna ![]() babyliss parowo tytanowa pro230 steam, i po pierwszym prostowaniu jestem bardzo zadowolona ![]() nalalam wody do pojemniczka, przy prostowaniu faktycznie slychac taki charakterystyczny odglos jakby pary, no i wloski sa duzo ladniej wygladzone i bardziej lsniace. nie wydaja sie wcale przesuszone. napewno daje duzo lepszy efekt niz moja poprzednia prostownica phillips salon straight bo juz jej mialam dosc... po tej prostownicy phillipsa chyba nigdy nie mialam takich wygladzonych wlosow jak teraz. no i po phillipsie szybko mi sie skrecaly koncowki;/ zobaczymy czy taki ladny efekt sie utrzyma tez jak wyjde na powietrze, bo wieczorem mam w planach maly spacerek ![]() no i zobaczymy czy ta opcja z para faktycznie nie niszczy wloskow jesli chodzi o prostowanie przez dluzszy czas...
keepin' your love lockdown... Edytowane przez eloania Czas edycji: 2009-11-29 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Zakorzenienie
|
A który konkretnie model Ci doradziła?
#2543 |
Zakorzenienie
|
Ponawiam pytanie
dziewczyny czy kupowała może któraś z Was prostownice na negozio pl obecnie jest tam mikołajkowa promocja 7 % i chciałam z niej skorzystać ![]()
#2544 |
Przyczajenie
|
jaką prostownicę wybrać
Potrzebuje porady w kwestii wyboru prostownicy. Może któraś z Was mi poradzi jakąś dobrą sprawdzoną prostownicę. Jest tyle tego, że sama się gubię w tym wszystkim.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Zadomowienie
|
Dot.: jaką prostownicę wybrać
Dziewczyny od 4 lat prostuje wlosy prostownica Tondeo z aktywną jonizacją- nie jest zła ale chciałabym jednak coś lepszego...czy moglybysci mi cos polecic?
#2546 |
Przyczajenie
|
Kup sobie ghd to juz lepszej nie bedziesz musiala szukac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zadomowienie
|
a który model tych prostownic ghd jest najlepszy?
![]() |
#2548 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam ; DD
Chciałbym sobie sprawić nową prostownicę. Jeszcze rok temu ( kiedy zaczęłam prostować włosy ) miałam taką zwyklą metalową ;/ Totalny badziew za 20 zł z firmy Brown King. Włosy były po niej masakryczne ! Suche, zniszczone, nie dało się rozczesać, od razu po prostowaniu sie skręcały. Przed wakacjami dostałam prostownicę z firmy Stalman , która nie jest najlepsza, z płytkami ceramicznymi za 50 zł. Jest znacznie lepsza od tej metalowej, bo włosy po niej są gładkie i dość długo proste. Ale mam na święta dostać właśnie prostownicę, i mam se wybrać jaką . No to tyle się naczytałam, zę aż mnie głowa boli, lecz chyba zdecyduję się na Remingtona. Dużo jest o nim pozytywnych opinii. Znacie jakieś modele Remingtonów do 250 zł <dostępne w sklepach > ? Z góry dziękuję ; d Pozdrawiam.
#2549 |
Przyczajenie
|
![]()
hej dziewczyny
![]() Mam pytanie do posiadaczek prostownicy GHD z allegro. moja samoistnie, bez jakiegokolwiek upadku czy uderzenia zaczęła mi skrzypieć przy prostowaniu(po pewnym czasie uzytkowania, kupiłam w wakacje tego roku) wiecie na tych zawiasach, jak dociskam płytki do siebie. rozumiecie o co mi chodzi? ;p czy wasze też tak sobie poskrzypują? bo to chyba nie jest normalne? jak sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Zakorzenienie
|
Szukam prostownicy którą mam dostać jako prezent, czaję się na Remingtona S2014 polecanego w KWC ale na Allegro znalazłam takie coś http://allegro.pl/item830395048_pros..._za_s2014.html
Niby następca S2014, czy ktoś kto się zna może mi powiedzieć czym się różnią i którą lepiej wybrać? Mam cienkie, delikatne włosy które dość łatwo się prostują, a szukam czegoś co je jak najmniej zniszczy...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.