Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-26, 19:23   #1651
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III

Dziewczyny...snuje przypuszczenia ze w grudniu wpadnie w moje rece shimmerek Diora! cos ostatnio Tz za duzo o niego wypytuje..

cuciola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 20:12   #1652
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Na Adrzejki idziemy do klubu z jego (teraz moimi też ) znajomymi - z małżeństwem i parą.
Wczoraj wymysliłam co ubiorę, więc problem z głowy Gorzej, że w weekend mam szkołę Pazury muszę więc jutro pomalować (czarne ze złotymi końcówkami), bo w sobotę nie zdąrzę.
No to zabawa będzie udana ważne jest towarzystwo no to już musisz się zacząć pięknić
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15521028]Uuu, jaki chomiczy polik! Już się boję... Ja mam do usunięcia dwie górne ósemki - rosną jakby w poziomie - haczą o policzek.[/QUOTE]
Nie ma co się bać, tylko się przygotować psychicznie a lepiej usunąć niż mieć potem wadę zgryzu, a wbijanie się w poliko boli okrutnie i często robi rany
Cytat:
Napisane przez edyta29 Pokaż wiadomość
dzień doberek, doczytam Was wieczorem bo dziś caly dzień ukladam puzzle , weszlam Wam tylko napisać przepis na maseczkę na twarz(przepis wyczytany w gazecie) dla tych co mają zbyt dużo kremów do twarzy otóż: kofeina ujędrnia , napina oraz odświeża skórę. zmęczonej skórze przyda się maseczka.Łyżeczkę fusów kawy wymieszaj z kremem , nałóż na twarz i pozostaw na 20 min.
Puzzle? tak w domu czy na kompie ?
Maseczka prawie jak peeling kawowy

Cytat:
Napisane przez zetafon Pokaż wiadomość
witam was
byłam dzisiaj przymierzać te suknie i powiem ze juz wybrałam tą jedyna i najładniejszą. ogolnie przekonałam sie na 100% ze bede miała syrenkowy krój i że będzie na pewno biała.no i bedzie dekolt w kształcie serca.ta suknia która mi sie spodobała ma jeszcze śliczny tren,jest jednoczęsciowa i od gory do pasa ma ładną niekrzykliwą koronkę.jak mnie kolezanki zobaczyły jednogłosnie stwierdziły ze ta jest najlepsza ze wszystkich. udało mi sie ja znaleźć w jednej gazecie i musze teraz pojechac do znajomej krawcowej do olkusza i zapytac sie czy podejmie sie uszycia jej.w salonie suknia kosztuje 3tyś a nie usmiecha mi sie tyle wydawać na jeden raz.ta krawcowa szyje normalnie suknie do 2 salonów w krakowie i widziałam jak szyje.podoba mi sie to co robi i na 99% by sobie poradziła.mam nadzieje tylko ze bedzie chciala mi ją zrobić.przymierzyłam jedną księzniczkową ale totalnie nie mój styl.po przymierzaniu 8 sukienek byłam wykonczona i czułam sie jak po aerobiku.

co do wesela to ja mam małe przyjecie na 50osób,bez orkiestry,bedzie tylko nasz kolega ktory jest dj em. tez nie lubie tych weselnych zabaw bo mnie denerwuja.mamy duzo rzeczy załatwionych po znajomości i mysle ze zamkniemy sie w kosztach od 10 do 12 tys.moze nawet mniej.tort robi nam kumpel cukiernik,obraczki u znajomego złotnika,fryzjerka,kosmet yczka i wizażystka po znajomości,auto od kolegi ( stary mercedes z lat 30tych w kolorze bordowym) w ramach prezentu slubnego,kwiaty od kuzynki TŻta.mysle ze juz sporo zaoszczedzilismy na starcie dzieki takim znajomym
Fajnie, że dobrałaś odpowiednią sukienkę, czekamy na fotki
Podoba mi się projekt Twojego wesela no rzeczywiście Wam się udało zaoszczędzić trochę grosza
Cytat:
Napisane przez cuciola Pokaż wiadomość
Dziewczyny...snuje przypuszczenia ze w grudniu wpadnie w moje rece shimmerek Diora! cos ostatnio Tz za duzo o niego wypytuje..
Oj to coś musi być jak już facet się pyta o takie rzeczy
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 20:28   #1653
princess_m
Raczkowanie

a mi coraz lepiej idzie

dzis dokonczylam :
- peeling do twarzy
- ampulke nawilzajaca
- maske do twarzy
- krem do masazu

a juz koncze tonik ale 2 mam jeszcze
princess_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:10   #1654
zetafon
Zakorzenienie

wklejam moja suknie. wypowiedzcie sie prosze http://www.bridalwave.tv/2009/10/13/...rt%20gowns.jpg

od 01.11.2010 oszczędzam
zetafon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:16   #1655
Koshatka
Zakorzenienie

Wow. Do takiej sukni trzeba mieć idealną figurę.
Stary 2009-11-26, 21:17   #1656
Shpilcia
Zakorzenienie

Cytat:
wklejam moja suknie. wypowiedzcie sie prosze http://www.bridalwave.tv/2009/10/13/...rt%20gowns.jpg
O kurcze prawdziwa syrena! Świetnie podkreśla kobiece kształty, bogata góra, zwiewny dół, pięknie kończy się "góra" na brzuchu. Podoba mi się
Shpilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:22   #1657
zetafon
Zakorzenienie

no wlasnie mam dobra figure bo jestem wysoka,mam waska talie,plaski brzuch i spory biust.wszystko podkresla co najlepsze i jest bardzo kobieca.i nie jest taka strasznie waska jak na zdjeciu,powiedzialabym ze wygodniejsza niz wiekszosc syren ktore mialam na sobie

od 01.11.2010 oszczędzam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 21:22   #1658
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
Oj to coś musi być jak już facet się pyta o takie rzeczy
moj Tz jest kochany!!!! po prostu widzial mnie w perfumerii jak sie przygladam i wzdycham nad shimmerkami i pytal sie jak to sie uzywa i po co..no i wie ze kocham perfumy Diora...i powtarza mi "Dior to dior prawda? to gwarancja i sie podsmiewa

princess swietnie ci idzie..tak trzymaj!

zetafon suknia cudowna..piekna,cudna wyjatkowa!!!!

Stary 2009-11-26, 21:24   #1659
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Osobiście bym takiej nie ubrała - mam dużą pupę, szerokie biodra i grube uda, więc nie dla mnie. Ale ogólnie jest ładna (mogłaby mieć mniej ozdobną góre).

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:28   #1660
zetafon
Zakorzenienie

ciuciola masz super TZta.fajnie ze sie dopytuje i cie slucha.moj nawet tez bo powiedzial ze chce mi kupic kostium kapielowz na gwiazdke bo kiedys jeczalam ze nie mam

hosenko tez mi sie tak wydawalo na poczatku ale mimo ze jest bogato zdobiona to jakos mi to pasuje

od 01.11.2010 oszczędzam

Edytowane przez zetafon
Czas edycji: 2009-11-26 o 21:29
Stary 2009-11-26, 21:29   #1661
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

tak to prawdziwy skarb i trzeba dbac

Bardzo mi smutno dziewczyny ,bo dowiedzialam sie ze umarl moj sasiad z Polski..mial 46 lat..mial raka przelyku..zostawil syna 20-letniego i zone,z ktora dopiero co celebrowal slub tego lata..zycie potrafi byc brutalne..
mam same mile wspomnienia z nim...zabieral mnie na weekend w gory z jego synem..jezdzilismy na narty,na lyzwy,do kina..przyjaznilismy sie..a teraz to tylko wspomnienia

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 21:32   #1662
zetafon
Zakorzenienie

ciuciola przykro mi.ja mialam taka czarna serie 2 lata pod rzad.najpierw zmarla nagle moja przyjaciolka a niecaly rok pozniej sasiad a mial 46 lat i dlugo chorowal.

od 01.11.2010 oszczędzam
Stary 2009-11-26, 21:40   #1663
nynka87
Zakorzenienie

GG do nynka87 Send a message via Skype™ to nynka87

Cytat:
Napisane przez ksiezniczkaa87 Pokaż wiadomość
ja jestem niziutka (158 cm) także u mnie rybka odpadała
ale jak jesteś wysoka to jak najbardziej o chyba najlepszy fason
długo się zastanawiałam nad fasonem, bo w zasadzie wszystko poza rybką i taką odcinaną pod biustem (jak koszula nocna), to w każdej było mi dobrze
po zmierzeniu ponad setki modeli zdecydowałam się na taką:
śliczna jest ta Twoja sukienka moja kuzynka jest niska ale w syrence wyglądała przecudownie, po jej weselu sama zapragnęłam mieć taką sukienkę... bo też jestem mała
Cytat:
Mi od około roku podoba się taka suknia:
Napewno, jeśli kiedykolwiek będę wybierac suknie, to tylko jednocześciową, a nie gorset+spódnica, bez welonu (o makijazu i panzokciach już pisałam kiedyś: frenchowi i delikatnemu makijażowi mówimy stanowcze nie).
piękna
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Wkleję Wam suknię która mi się podoba(zdj. katalogowe i na żywo) i 2 fryzurki- pierwsza mi się wczesniej podobała,a druga teraz
piękna sukienka i fajne fryzurki, tylko dlaczego ja mam krótkie włosy

Cytat:
super podobają mi się takie
dawno mnie nie było bo jakoś nie ma czasu ale na szczęście nic nie kupiłam jak też nie zużyłam
Stary 2009-11-26, 21:53   #1664
Parsifal
Zadomowienie

zetafon suknia przepiękna ale nie ubrałabym takiej z tym samych powodów co Hosenka
zużyłam próbkę żelu do mycia twarzy Synchroline Aknicare

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 21:54   #1665
zetafon
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za opinie.mam tylko nadzieje ze krawcowa mi ja uszyje.po przymiarkach i probnej fryzurze i makijazu wkleje wam zdjecia,czyli pewnie przed wakacjami.bede musiala jeszcze przemyslec kwiaty,bo jak sukienka ma troche koronki to chyba kwiaty powinny byc bardziej proste.

zeby nie byl taki totalny off topic to powiem ze zuzyłam wczoraj probke kremu LRP nawilzajacego.

od 01.11.2010 oszczędzam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-26, 22:00   #1666
Parsifal
Zadomowienie

e no fajny temat nam się zrobił
ja to w sumie nie mam nic przeciwko byciu żoną, gdyby tylko ktoś za mnie wystapił na tym ślubie, polskim weselu i wszystkiemu co z tym związane może to się bierze stąd że nie lubię być "na świeczniku" a rola panny młodej właśnie tak wygląda... ba, ja w ogóle nie lubię jak się ktoś na mnie patrzy nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi

Odwyk od zakupów kosmetycznych!
Parsifal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 22:01   #1667
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

Cytat:
ciuciola przykro mi.ja mialam taka czarna serie 2 lata pod rzad.najpierw zmarla nagle moja przyjaciolka a niecaly rok pozniej sasiad a mial 46 lat i dlugo chorowal.
cos strasznego

zaraz ide do wanny..zel dove juz 3/4 zuzyty..dobrze ze zamowilam avon sunset..na czas dojdzie

Stary 2009-11-26, 22:16   #1668
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

KonikuGarbusku gratuluję sukcesu! świetnie Ci poszło.

Cytat:
Ja z moim jestem krótko - niecałe 2 miesiące Ujął mnie pewną sytuacją na samym początku - dosyć dlugo kaszlałam, do lekarza nie szłam bo "samo przejdzie", aż kiedyś dostałam smsa po 22 żebym zeszła przed klatkę. Czekał tam TŻ z syropkiem przewiązanym kokardką A jak w końcu poszłam do lekarza (po jakimś miesiącu od tego syropku), dał mi taką naklejke, jaka dzieci dostają - "Dzielny Pacjent" - specjalnie jechał 40 km po nią do znajomej lekarki

A ja bym chciała duuże wesele
Ale jest niesamowity!Ale żeby jechać 40km po naklejkę
My mamy jak dla mnie duże wesele, bo będzie ok 120osób!Ale też wszelkim obleśnym zabawom mówię stanowcze NIE! Cieszę się, ze mamy fajny zespół, świetnie grają i będzie można potańczyć i wyszaleć się za wszystkie czasy!
A dziś zamówilismy sobie nową kanapę (TŻ juz od dłuższego czasu przygotowuje sie na moje wielkie przybycie do niego po ślubie, żeby było nam wygodnie, musi być większa niz jego dotychczasowa ) no i jeszcze do naszego gniazdka kupiliśmy talerzyki, widelce, łyżeczki, szklanki, literatki, kieliszki, nóż i wiadro do mopa! A cieszyłam się jak wariatka! Tym samym po tak duzych wydatkach rezygnuję z jakiegokolwiek prezentu od TŻta na święta czy Mikołajki, bo i tak strasznie duzo kasy wydał i jeszcze idziemy na zorganizowanego Sylwestra, a to duużo kasy, więc niech to wszystko będzie dla mnie prezentem
Cytat:
Napisane przez Shpilcia Pokaż wiadomość

co do śmiesznych historii, to po jakimś roku chodzenia ciągle żaliłam się TŻtowi, że nie mam od niego żadnego pierścionka (tak to było w liceum kto miał chłopaka miał pierścionek ) i na gwizdkę otwieram prezent patrzę małe pudełko prawie mi łzy poleciały że pamiętał..a wiecie co było w pudełeczku? Rozłupany orzech włoski z karteczka "na móżdżek" i tak ze spojrzenia kota ze schreka zrobił mi się wzrok rozjuszonego byka! Myślałam że go uduszę za ten żart, a ten się tak rozbawił, że nie mógł przestać się śmiać...i kazał mi pobuszować w torebce po prezencie i na dnie był prawdziwy pierścionek takiego mam psotnika
a na dzień kobiet kiedyś dostałam kaktusa, bo powiedział, że ten kwiat mi nigdy nie uschnie
niezły jajcarz z niego

Cytat:
dzień doberek, doczytam Was wieczorem bo dziś caly dzień ukladam puzzle , weszlam Wam tylko napisać przepis na maseczkę na twarz(przepis wyczytany w gazecie) dla tych co mają zbyt dużo kremów do twarzy otóż: kofeina ujędrnia , napina oraz odświeża skórę. zmęczonej skórze przyda się maseczka.Łyżeczkę fusów kawy wymieszaj z kremem , nałóż na twarz i pozostaw na 20 min.
Czyżby z Tele Tygodnia? też czytalam
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-26, 22:20   #1669
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

luskap kupowanie rzeczy do wspolnego domu to musi byc swietna sprawa jak sobie mysle o naszym przyszlym domu z Tz-tem to zaraz mi sie milo na sercu robi jak pomysle ze trzeba wszystko od poczatku wybierac itp..no moze mniej milo dla portfela

w moim kremiku lawendowym do stop ukazalo sie dno! o nieee! on nie ma sie konczyc!

Dobranoc ja zmykam

Edytowane przez cuciola
Czas edycji: 2009-11-26 o 22:39
Stary 2009-11-26, 23:37   #1670
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
luskap kupowanie rzeczy do wspolnego domu to musi byc swietna sprawa jak sobie mysle o naszym przyszlym domu z Tz-tem to zaraz mi sie milo na sercu robi jak pomysle ze trzeba wszystko od poczatku wybierac itp..no moze mniej milo dla portfela
Na razie jeszcze nie do naszego domku,mamy tylko póki co wybudowany budynek gospodarczy- w nim jest garaż i taki duży pokój czy nie wiem jak to nazwać- no i tam te zakupy szklankowo-wiadrowe. Kanapa na razie do pokoju TŻta, potem jak już będziemy mieć dom te meble weźmiemy ze sobą Mimo, że to zakupy nie do domu to i tak się strasznie cieszę, bo pewnie będziemy tam przesiadywać od wiosny i całe lato no i imprezować
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 01:47   #1671
ksiezniczkaa87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parsifal Pokaż wiadomość
chyba wiem dzięki, muszę sobie sprawić tego flat topa w najbliższym czasie
zapomniałam Ci jeszcze powiedzeć, że od razu się pozbyłam tego plastikowego wieczka z dziurkami, bo mnie wkurzało
Cytat:
Ksiezniczko twoje zuzycia sa nie do pobocia!
Cytat:
ok to ja juz tez wkleje liste:

Listopad 2009

pelnowymiarowe:
1.zel pod prysznic malinowy perlier 125 ml
2. dwufazowy plyn do demakijazu kiko
3. plyn Tantum verde do jamy ustnej
4.Szampon pantene
5.L'oreal accord perfect puder 9 g
6. tusz do rzes
7.oliwka do ciala Nivea
8.Szampon Gliss kur
9.perfumy faberlic konwaliowe
10.fluid Astor Mattitude
11.krem do rak Oriflame narcissus 50 ml
12.odzywka do wlosow fructis 200 ml
13.krem do ciala jablkowo-cynamonowy bottega verde50ml
14.krem do rak leocrema 75 ml
15.dezodorant dove w sprayu
16.peeling malinowy joanna

probki:
1. acqua di profumo erbolario spezie
2. blumarine bellissima
3.Avene emulsja po opalaniu
4.Krem erbolario z fiolkiem i oliwka
5.Zel myjacy do twarzy aloes erbolario
6.Zel pod prysznic Erbolario
7.Zel pod prysznic Erbolario
8.Zel pod prysznic Erbolario
9.krem na niedoskonalosci soraya
10.maseczk shiseido 7ml
11.odzywka do wlosow furterer paris 15ml
12.probka kremu estee lauder
12.probka kremu pod oczy erbolario

kupione:
spray termoochronny avon-potrzebny
krem do stop waniliowy avon
2 cienie kiko
srebrna kredka do oczu-potrzebna
coś mi się wydaje, że poszło nam tak samo dobrze gratuluję
Cytat:

I chciałam donieść że w moim rossie widziałam dziś CARMEXY!
cena od 8,99 mają klasyczne sztyfty, słoiczki i tubki oraz wiśniowe tubki
O jaaa
Cytat:
Napisane przez KonikGarbusek Pokaż wiadomość
Chciałam się wam pochwalić że to właśnie DZIŚ minął 30 dniowy okser ascezy na zakupy i WYTRWAŁAM W NIM!!!!!!!!!!!!!!!!

Bardzo dobrze się z tym czuję i zostaję dalej w niekupowaniu. A więc nie kupuję już od 28.10
Wspaniale! Gratuluję takiej wytrwałości !
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15520096]
Wizaż to tak naprawdę dwa w jednym - napędzacz zakupów, ale i dla mnie przede wszystkim źródło wiedzy o rozsądnym kupowaniu. Owszem, mam teraz więcej kosmetyków niż kiedyś, ale za to wszystkie mądrze wybrane.
[/QUOTE]
Dokładnie Ja mam identycznie
Cytat:
Ja z moim jestem krótko - niecałe 2 miesiące Ujął mnie pewną sytuacją na samym początku - dosyć dlugo kaszlałam, do lekarza nie szłam bo "samo przejdzie", aż kiedyś dostałam smsa po 22 żebym zeszła przed klatkę. Czekał tam TŻ z syropkiem przewiązanym kokardką A jak w końcu poszłam do lekarza (po jakimś miesiącu od tego syropku), dał mi taką naklejke, jaka dzieci dostają - "Dzielny Pacjent" - specjalnie jechał 40 km po niądo znajomej lekarki
Ale super
Cytat:
Jak słodko

co do śmiesznych historii, to po jakimś roku chodzenia ciągle żaliłam się TŻtowi, że nie mam od niego żadnego pierścionka (tak to było w liceum kto miał chłopaka miał pierścionek ) i na gwizdkę otwieram prezent patrzę małe pudełko prawie mi łzy poleciały że pamiętał..a wiecie co było w pudełeczku? Rozłupany orzech włoski z karteczka "na móżdżek" i tak ze spojrzenia kota ze schreka zrobił mi się wzrok rozjuszonego byka! Myślałam że go uduszę za ten żart, a ten się tak rozbawił, że nie mógł przestać się śmiać...i kazał mi pobuszować w torebce po prezencie i na dnie był prawdziwy pierścionek takiego mam psotnika
a na dzień kobiet kiedyś dostałam kaktusa, bo powiedział, że ten kwiat mi nigdy nie uschnie
nie będziesz się z nim nudzić
Cytat:
Też uwielbiam puzzle, marzą mi się akie na 6 tys. elementów, ale ciągle odkładam zakup ze względu na brak kasy
Cytat:
witam was
byłam dzisiaj przymierzać te suknie i powiem ze juz wybrałam tą jedyna i najładniejszą. ogolnie przekonałam sie na 100% ze bede miała syrenkowy krój i że będzie na pewno biała.no i bedzie dekolt w kształcie serca.ta suknia która mi sie spodobała ma jeszcze śliczny tren,jest jednoczęsciowa i od gory do pasa ma ładną niekrzykliwą koronkę.jak mnie kolezanki zobaczyły jednogłosnie stwierdziły ze ta jest najlepsza ze wszystkich. udało mi sie ja znaleźć w jednej gazecie i musze teraz pojechac do znajomej krawcowej do olkusza i zapytac sie czy podejmie sie uszycia jej.w salonie suknia kosztuje 3tyś a nie usmiecha mi sie tyle wydawać na jeden raz.ta krawcowa szyje normalnie suknie do 2 salonów w krakowie i widziałam jak szyje.podoba mi sie to co robi i na 99% by sobie poradziła.mam nadzieje tylko ze bedzie chciala mi ją zrobić.przymierzyłam jedną księzniczkową ale totalnie nie mój styl.po przymierzaniu 8 sukienek byłam wykonczona i czułam sie jak po aerobiku.

co do wesela to ja mam małe przyjecie na 50osób,bez orkiestry,bedzie tylko nasz kolega ktory jest dj em. tez nie lubie tych weselnych zabaw bo mnie denerwuja.mamy duzo rzeczy załatwionych po znajomości i mysle ze zamkniemy sie w kosztach od 10 do 12 tys.moze nawet mniej.tort robi nam kumpel cukiernik,obraczki u znajomego złotnika,fryzjerka,kosmet yczka i wizażystka po znajomości,auto od kolegi ( stary mercedes z lat 30tych w kolorze bordowym) w ramach prezentu slubnego,kwiaty od kuzynki TŻta.mysle ze juz sporo zaoszczedzilismy na starcie dzieki takim znajomym

księżniczko twoja suknia tez śliczna tylko nie w moim stylu.ale ty jestes niska wiec na pewno bedzie dobrze wygladac.pokazałabym ci tą moja ale nie ma nigdzie zdjecia na internecie ale bede jeszcze szukac.

kolejny dzien nic nie kupiłam.

wszystkim gratuluje zużyć.
Cytat:
Jeśli masz idealną figurę to zazdroszczę będziesz wyglądać cudnie, jak królowa Tezz mierzyłam kilka takich fasonów, ale w każdym miałam obsesję że jestem za gruba (choć nie jestem ), bo widać każdy mankament figury
wbrew pozorom wcale nie krępują ruchów te sukienki naprawdę świetny wybór!
Cytat:
tak to prawdziwy skarb i trzeba dbac

Bardzo mi smutno dziewczyny ,bo dowiedzialam sie ze umarl moj sasiad z Polski..mial 46 lat..mial raka przelyku..zostawil syna 20-letniego i zone,z ktora dopiero co celebrowal slub tego lata..zycie potrafi byc brutalne..
mam same mile wspomnienia z nim...zabieral mnie na weekend w gory z jego synem..jezdzilismy na narty,na lyzwy,do kina..przyjaznilismy sie..a teraz to tylko wspomnienia
Cytat:

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
śliczna jest ta Twoja sukienka moja kuzynka jest niska ale w syrence wyglądała przecudownie, po jej weselu sama zapragnęłam mieć taką sukienkę... bo też jestem mała
dzięki
Cytat:
ja to w sumie nie mam nic przeciwko byciu żoną, gdyby tylko ktoś za mnie wystapił na tym ślubie, polskim weselu i wszystkiemu co z tym związane może to się bierze stąd że nie lubię być "na świeczniku" a rola panny młodej właśnie tak wygląda... ba, ja w ogóle nie lubię jak się ktoś na mnie patrzy nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi
wiesz, że ja też mam podobnie: z jednej strony już nie mogę się doczekać tego ślubu i wesela, poczuć się jak księżniczka, żebym była najpiękniejsza i najważniejsza, a zdrugiej stony mnie to przeraża
i chcę i boję się

Edytowane przez ksiezniczkaa87
Czas edycji: 2009-11-27 o 01:48
ksiezniczkaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 07:57   #1672
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
A dziś zamówilismy sobie nową kanapę (TŻ juz od dłuższego czasu przygotowuje sie na moje wielkie przybycie do niego po ślubie, żeby było nam wygodnie, musi być większa niz jego dotychczasowa ) no i jeszcze do naszego gniazdka kupiliśmy talerzyki, widelce, łyżeczki, szklanki, literatki, kieliszki, nóż i wiadro do mopa! A cieszyłam się jak wariatka! Tym samym po tak duzych wydatkach rezygnuję z jakiegokolwiek prezentu od TŻta na święta czy Mikołajki, bo i tak strasznie duzo kasy wydał i jeszcze idziemy na zorganizowanego Sylwestra, a to duużo kasy, więc niech to wszystko będzie dla mnie prezentem
Ale Ci zazdroszczę!
Sama chciałabym już powolutku się urządzać z TŻem, ale wiem że jeszcze musimy trochę poczekać. Uwielbiam takie zakupy do domu, jakieś talerze, meble, dodatki, lampy, itd. Bardzo mnie cieszą takie rzeczy.
Cytat:
jesli by były to perfumy niedostępne to cena ok, ale akurat armani jest w fm za 32 zł za 30 ml bardziej sie opłaca, ale co oryginał to oryginał co nie
Ostatnio koleżanka z grupy się wkręciła w dystrybucję FM i powąchałam kilka - nawet ładne były niektóre zapachy, ale nie kupiłam nic, bo jeszcze mam sporo innych perfum - 3 waniliowe wariacje Sephory (a każda z butelek miała 100ml ) i jedne bardziej lekkie i świeże od TŻa (30ml). Teraz używam tych wanilii, ale mam ochotę na jakieś trawiaste aromaty, podobały mi się niektóre EDC z Yves Rocher i jeszcze jakiegoś owocowego słodziaka w stylu Escady.
Cytat:
Wrocilam od dentysty.Faktycznie nic nie bolalo no i juz wszystko co mialam do zrobienia to zrobilam wiec dentyscie mowie oficjalnie do widzenia

Kupie sobie to co potrzebne w Polsce..ale tez musze uwazac z iloscia po okroili wage walizek
Super, że masz już dentystę za sobą.
A co do zakupów w PL, to myślę, że nawet na małe zapasy możesz sobie pozwolić. W końcu nie jesteś w PL za często.
Cytat:
Ujął mnie pewną sytuacją na samym początku - dosyć dlugo kaszlałam, do lekarza nie szłam bo "samo przejdzie", aż kiedyś dostałam smsa po 22 żebym zeszła przed klatkę. Czekał tam TŻ z syropkiem przewiązanym kokardką A jak w końcu poszłam do lekarza (po jakimś miesiącu od tego syropku), dał mi taką naklejke, jaka dzieci dostają - "Dzielny Pacjent" - specjalnie jechał 40 km po niądo znajomej lekarki
Ojejku, jak słodko...
Ale mój TŻ też na początku zapunktował w podobny sposób. Kiedy jeszcze trenowałam siatkówkę, przed treningiem rozmawialiśmy przez telefon i coś tam mu wspominałam, że jestem głodna i zjadłabym coś dobrego. Kiedy skończyłam trening i wyszłam przed halę TŻ czekał z cieplutkimi rogalikami z moim ulubionym nadzieniem. To było słodkie, zważywszy na to że było już późno i środek zimy.
Cytat:
Dokładnie, tak samo długo nie myślałam o ślubie, nie widzę siebie w kościele w długiej sukni, nie chcę robić wesela po to aby tylko uszczęśliwić rodzinę i przede wszystkim chcę krótka suknie maks do kolan może jeszcze do tego stanu dorosnę nie wiem na razie wszystkiemu co związane ze ślubem kościelnym mówię stanowczo nie już nie mówiąc o wydaniu kilkudziesięciu tysięcy na ten jeden dzień- jak mi się odwidzi przypomnijcie mi tą wypowiedź to się ze siebie pośmieje
i żeby żadna z Was nie brała tego do siebie to jest tylko moje zdanie Wam to nawet pozazdrościć rozumu i wiary
Czasem myślę właśnie tak jak Ty, tzn. że taki ślub z pompą nam niepotrzeny. Wystarczyła by mała uroczystość z najważniejszymi gośćmi, obiad dla rodziny, jakaś impreza dla przyjaciół, a potem wyjazd z TŻem w podróż poślubną do jednego z krajów, o których marzymy od dawna.
A czasem chciałabym takiego tradycyjnego ślubu.
Cytat:
co do śmiesznych historii, to po jakimś roku chodzenia ciągle żaliłam się TŻtowi, że nie mam od niego żadnego pierścionka (tak to było w liceum kto miał chłopaka miał pierścionek ) i na gwizdkę otwieram prezent patrzę małe pudełko prawie mi łzy poleciały że pamiętał..a wiecie co było w pudełeczku? Rozłupany orzech włoski z karteczka "na móżdżek" i tak ze spojrzenia kota ze schreka zrobił mi się wzrok rozjuszonego byka! Myślałam że go uduszę za ten żart, a ten się tak rozbawił, że nie mógł przestać się śmiać...i kazał mi pobuszować w torebce po prezencie i na dnie był prawdziwy pierścionek takiego mam psotnika a na dzień kobiet kiedyś dostałam kaktusa, bo powiedział, że ten kwiat mi nigdy nie uschnie
OMG. Świetny ten Twój TŻ

Wy miałyście dzień samotnika, a ja mam weekend samotnika. TŻ ma zjazd i codziennie przez 3 dni kończy o 21.00. Dziś rano praca+uczelnia, a w sobotę i niedzielę od 8.00-21.00, nie zobaczymy się, bo jeszcze ma sporo nauki, ja też niestety. Mam nadzieję, że w tygodniu znajdziemy dla siebie więcej czasu i jakoś odbijemy sobie tą rozłąkę.

Wczoraj na uczleni miałam taki stresujący dzień i byłam taka zdenerwowana, że szok. Nawet nie chcę o tym myśleć, ale już mi trochę przeszło od wczoraj.

Uczulenie mi całkowicie zeszło.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 08:53   #1673
Koshatka
Zakorzenienie

Gratuluję zużyć.

Cuciola

Cytat:
no wlasnie mam dobra figure bo jestem wysoka,mam waska talie,plaski brzuch i spory biust.wszystko podkresla co najlepsze i jest bardzo kobieca.i nie jest taka strasznie waska jak na zdjeciu,powiedzialabym ze wygodniejsza niz wiekszosc syren ktore mialam na sobie
To możesz sobie na taką pozwolić.

Cytat:
Napisane przez nynka87 Pokaż wiadomość
piękna sukienka i fajne fryzurki, tylko dlaczego ja mam krótkie włosy
To zapuść.

Cytat:
Doskonale Cię rozumiem. Też tak mam ale jakby co będę miała tradycyjne wesele, bo chcę się w ten dzień super bawić z całą moją dużą rodziną.
Stary 2009-11-27, 09:06   #1674
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Ojejku, jak słodko...
Ale mój TŻ też na początku zapunktował w podobny sposób. Kiedy jeszcze trenowałam siatkówkę, przed treningiem rozmawialiśmy przez telefon i coś tam mu wspominałam, że jestem głodna i zjadłabym coś dobrego. Kiedy skończyłam trening i wyszłam przed halę TŻ czekał z cieplutkimi rogalikami z moim ulubionym nadzieniem. To było słodkie, zważywszy na to że było już późno i środek zimy.
Miałam podobnie z Exem - napisałam mu z pracy smsa że jestem głodna, a już wszystko zjadłam. Za pół godziny zadzwonił, żebym wyszła na korytarz - czekał z hot dogiem. Specjalnie wyszedł z pracy (co nie jest u niego proste - tysiące bramek i odbijania karty, a więc i kontrola czy jest w pracy) żeby mi kupić i przywieżć.

Cytat:
Wy miałyście dzień samotnika, a ja mam weekend samotnika. TŻ ma zjazd i codziennie przez 3 dni kończy o 21.00. Dziś rano praca+uczelnia, a w sobotę i niedzielę od 8.00-21.00, nie zobaczymy się, bo jeszcze ma sporo nauki, ja też niestety. Mam nadzieję, że w tygodniu znajdziemy dla siebie więcej czasu i jakoś odbijemy sobie tą rozłąkę.

Wczoraj na uczleni miałam taki stresujący dzień i byłam taka zdenerwowana, że szok. Nawet nie chcę o tym myśleć, ale już mi trochę przeszło od wczoraj.

Ja już się ciesze na myśl o wieczorze - w końcu zobaczę się z TŻ

Cytat:
Uczulenie mi całkowicie zeszło.
I wiesz już od czego ono było??

Instagram

Stary 2009-11-27, 09:14   #1675
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
I wiesz już od czego ono było??
Nie mam pojęcia, ale podejrzewam, że to od tego kremu kakaowego lekka formuła Ziai - odstawiłam go i stopniowo uczulenie mijało, potem wróciłam do sprawdzonego, łagodnego kremu bez parabenów i jest o niebo lepiej.
No i odstawiłam też część kosmetyków, u mnie sprawdza się zasada, że im mniej tym lepiej.

Zazdroszczę wieczoru z TŻem..
Ja dziś się troszkę zrelaksuję po ciężkim tygodniu, następny będzie chyba jeszcze gorszy, więc przyda mi się taki wieczór.

Przy okazji mam w planach użyć nowej maseczki różanej Ziai. Mam nadzieję, że będzie w moim Rossmannie.

A tak poza tym, to wczoraj postanowiłam, że zacznę oszczędzać, bo jeżeli mi się uda, to odłożę na bardzo fajne wakacje. Kocham podróże, więc to będzie idealna motywacja.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 09:36   #1676
Hosenka*
Zakorzenienie

Takie wieczory dla siebie też są fajne Ja przez te 2 dni w końcu porządnie smarowałam się balsamem przed snem, bo jak wracam o 2-3 to już mi się nie chce Wszystko mozna zrobić bez pośpiechu - długa kąpiel, maseczki, peelingi a nie w 2 minuty

Jakiś miesiąc temu byłam na rozmowie w biurze projektowym, pracy wtedy nie dostałam (w przypadku dostania miał zadzwonić na drugi dzień, ale nie zadzwonił). Dziś dostałam maila od właściciela czy dalej szukam pracy, jeśli tak to żebym zadzowniłą. Dzwoniłam, ale nie mógł rozmawiac, oddzwoni za godzinę. Ciekawe o co chodzi?! Może tamta osoba zrezygnowała, a może wie o pracy w jakiejś firmie?? Dowiem się za godzinę

Instagram

Stary 2009-11-27, 09:45   #1677
cuciola
Zakorzenienie

GG do cuciola

czesc dziewczyny..dzis rano sobie troche pospalam..

dziekuje za gratulacje skierowane do mnie

Cytat:
Super, że masz już dentystę za sobą.
A co do zakupów w PL, to myślę, że nawet na małe zapasy możesz sobie pozwolić. W końcu nie jesteś w PL za często.
przegladam juz jakis czas KWC i wypelniam torebke. Wiec zakupy beda w pelni swiadome..przynajmniej wiem ze to co kupie ma dobre opinie.

Hosenka trzymam kciuki moze a noz to jakas okazja!

Stary 2009-11-27, 11:03   #1678
porzeczka2602
Zakorzenienie

Dziewczyny gratuluje zużyć. Ja niestety dalej nic nie zużyłam, zastuj mam straszny. Jak wróce z pracy może zużyje maseczki reszte jak będzie mi się chciało. Niestety to będzie moje ostatnie zużycie w listopadzie. W niedziele ruszam na zakupy, czas rozejżeć się już po woli za prezentami

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 11:23   #1679
Hosenka*
Zakorzenienie

Minęły 2 godziny, a facet nie dzwoni

Instagram

Stary 2009-11-27, 11:33   #1680
KonikGarbusek
Zakorzenienie

a ja na konto listopadowych zużyc dopisuję

1. szampon Farmony ze skrzypu
2. odzywka Pollena Eva pokrzywowa

na razie nie wkleję listy ze zużyciami, bo do końca miesiąca na pewno coś jeszcze zużyję. Już 24 pełnowymiarówki na moim koncie
KonikGarbusek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości