|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć V
Cytat:
Wysłałam Ci wiadomość na nk.
Razem od 14.02.2006 Mąż i żona 26.09.2009 Mama Aniołków [*]14.02.2010[*]15.01.2011 Maja jest już z nami 08.04.2012 Edytowane przez michel82 Czas edycji: 2009-11-27 o 10:40 |
|
|
|
|
#1052 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1053 |
|
Zakorzenienie
|
Helou
. Ja też grypuję - przez to przesunął mi się wyjazd do rodziców . Ja też mam swobodę z bucikami na obcasie bo dzieli nas 20 cm. Ale to i tak pikuś bo chodziłam z chłopakiem, który miał 196 cm wzrostu . Nawet całowanie było trudne technicznie .
|
|
#1054 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biedactwo. Mi sie juz choroba chyba konczy pomalu, bo czuje sie juz lepiej. Dzis nawet troche postrzatalam w domu.U nas jest roznica tylko ok 6-7 cm wiec z butami niestety musze uwazac. Ale i tak chodze na obcasach bo lubie i juz
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jeżeli mamy w czym chodzić to się nam nie spieszy. Ja mogę mieć 3 swetry na krzyż i jedną parę spodni i jest ok Na zakupy takie ciuchowe chodzimy jak już na prawdę musimy![]() To duże te różnice wzrostowe są między Wami ![]() Ja mam 172 cm a Grzesiek 186 więc niewiele ponad 10 cm różnicy ![]() U mojej siostry jest z kolei odwrotnie - to ona jest wyższa od swojego męża o 14 cm ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Gosiu wiem co czujesz. Ja mam zwolnienie jeszcze do poniedziałku a we wtorek mam przyjść na kontrolę i nie wiadomo czy mi nie przedłużą. Niby wszystko jest już prawie w porządku ale kaszel mnie męczy cały czas. I przez to też nie pojedziemy do Ostrowca dzisiaj i nie będzie mnie na imprezie imieninowej mojego taty. Jest mi z tego powodu strasznie przykro
|
|
#1056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie wiem. Ale widzę, że teraz nadrobiłaś zaległości ![]() Dobra dziewczynki ja uciekam, zabieram się za mycie okien. Może później do Was zajrzę.
|
|
#1057 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkim chorującym zyczę szybkiego powrotu do zdrowia
Azakowana a jak ty się czujesz? Lepiej już? Co z wyjazdem do rodziców? Piękna zima w tym roku podobno wcale ma nie być śniegu, słyszałyście cos o tym? A temp ma dochodzić do 14st. pewnie dlatego te wirusy tak szaleją.Aga już doczytałam
Edytowane przez mehja Czas edycji: 2009-11-27 o 11:03 |
|
|
|
#1058 |
|
Zakorzenienie
|
Łoj, ja pewnie też powinnam umyć okna, ale nawet ręką czy nogą nie mogę ruszyć. A dziś jest najlepiej od środy. Eh, tak się cieszyłam na ten wyjazd bo tata wrócił z pracy
. No cóż - za to dostaną Mikołajkowe prezenty na Mikołaja.
|
|
#1059 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladałam wczoraj pogode i ma byc ciepło poki co. Z jednej strony to dobrze, ale troche sniegu tez by sie przydało zwłaszcza na swieta.
|
|
|
|
#1060 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam bym chciała, żeby już był prawdziwa zima
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cóż miło mi bardzo się zrobiło ![]() Zależy od pana młodego
|
|
|
|
|
#1062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z nami też świadkowie nie jechali. My jesteśmy pulchnymi osobami i jeszcze tego by brakowało, żeby świadków brać do samochodu, szczególnie, że moja świadkowa była jeszcze o wiele pulchniejsza ode mnie
|
|
#1063 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja wole aby bylo tak jak teraz. Strasznie nie lubie chodzic w kozakach, kurtkach zminowych,czuje sie wtedy jak wielki balwan. I do pracy jezdze samachodem wiec sniegu sie boje
i wole aby go nie bylo ![]() Ja sie zastanawiam co na obiad zrobic, chyba poszukam przepisu na jakies spaghetti. |
|
|
|
#1064 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczynki,
Wracajcie szybciutko do zdrowia Michel mi tez umknęły Twoje zdjęcia, ale już sie poprawiłam ![]() U nas jest chyba 13-14 cm róznicy wzrostu ![]() A Ania nadal sie nie odezwała... |
|
|
|
#1065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie było baaardzo spokojnie nie lubię much no chyba, że do smokingu z tym tez mam problem
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wręcz odwrotnie - uwielbiam chodzić w glanach, kurtce i szaliku ![]() Uwielbiam zimę. Ale widzę często właśnie jak dziewczyny w szpileczkach ledwo sobie dają radę na chodnikach. Ja tego problemu nigdy nie miałam, bo dla mnie chodzenie w zimę w szpilkach to samobójstwo
|
|
#1067 |
|
Zadomowienie
|
Kiepsko z ta zima kobietki.Coś by mogło tego śniegu skampnąć.
Jej, sprzątnęłam kucznie i padłam. W następnym tyg. mają przywieść nam kuchnię. Dopiero bedzie bajzel w domu.... ![]() A wczoraj pobiła bym kolesia,który przyjechał z DEK-u po szawkę na buty bo reklamację zgłosiliśmy. ![]() Rozwaliła się jedna z szufladek.Tylko to nie taka normalna szufladka tylko wiecie, jak w barkach na alkohol sa czasami,takie na teleskopach( te ich nie nimiały) .Wyłamała się bo się sama(powaznie) otworzyła. Oczywiscie rekalamcji nie uznał bo mechaniczna. Ja,że przeciez nie mają żadnego zabezpieczenia przed otwarciem te szufladki a on mi na to...... przeciez widzieli państwo co kupuja.......... ![]() Tylko cos reklamować, same przyjemnosci.
K.CZ. (F). ![]() ![]() Edytowane przez ninuska Czas edycji: 2009-11-27 o 11:42 |
|
|
|
#1068 |
|
Zakorzenienie
|
A co to kucznia?
O kurcze ale ze mnie ciemna masa - to chyba o kuchnię chodzi
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2009-11-27 o 11:36 |
|
|
|
#1069 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się Aga - mi przed oczami stanął jakiś sprzęt gimnastyczny do kucania
.Co do aut - my jechaliśmy Czajką. Ona jest 6-cio osobowa, więc spokojnie i my i świadkowie się zmieścili .
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1071 |
|
Zadomowienie
|
Penie,ze kuchnia
juz poprawiłam
|
#1072 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj z mama pojechałyśmy do Tesco po 22 - bo była obniżka zabawek. rany ile ludzi było.
Zakupiłyśmy już wszystkie zabawki - oszczędziłyśmy 40 zł.
|
#1073 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
madrobiłam wszystko. MAm mało czasu bo na zjazd się muszę przygotować, masakra jest teraz na uczelnija też na uczelni siedzę do 19 i w niedzielę teżCytat:
![]() ja mam, tylko na razie czekam aż się na suknię zdecyduję, a potem czy mi to pasuje. Chyba że do ślubu coś innego znajdę. Cytat:
Cytat:
Dużo zdrówka dziewczynki
|
|
#1074 |
|
Zakorzenienie
|
Ywanka a jak Ty się w ogóle czujesz?
|
#1075 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja zabralam sie za gotowanie: http://pychotka.pl/przepisy-kulinarn...bolognese.html
Ale super pogoda za oknem, juz sie nie moge doczekac kiedy wyjde z domu. Nawet juz mi sie za praca teskni. Od wtorku siedze i choruje
|
|
|
|
#1076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1077 |
|
Zakorzenienie
|
Waniliaania ja siedzę w domu już ponad tydzień i szlag mnie trafia
![]() My dzisiaj będziemy na obiad jeść kotlety sojowe z grzybami + ziemniaki i surówka z jabłka i marchewki. Jest mało roboty przy nich, na piątkowe danie w sam raz
|
#1078 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Kupuję takie w opakowaniu w proszku - dodaję do tego podsmażone i posiekane pieczarki zalewam wodą, czekam aż napęcznieją
. Taki gotowiec w sumie ale my je bardzo lubimy
|
#1080 |
|
Wtajemniczenie
|
Już jestem z Wami. Nie umyłam wszystkich okien, ale najgorsze za mną. Została jeszcze kuchnia i jeden pokój. Najważniejsze, że okna w dużym pokoju są już umyte, a w tym okno balkonowe. I pokój mojego męża też mam już z głowy. Reszta zostanie na jutro, o ile pogoda będzie taka jak dzisiaj.
Ja obiadu dzisiaj nie muszę robić. W środę robiłam pierogi z serem i trochę za dużo mi się zrobiło, więc na dzisiaj akurat będą na obiad.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:45.

. Ja też mam swobodę z bucikami na obcasie bo dzieli nas 20 cm. Ale to i tak pikuś bo chodziłam z chłopakiem, który miał 196 cm wzrostu
.
....

pewnie dlatego te wirusy tak szaleją.