|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna VII
cześć dziewczyny
![]() ja już gotowa ide do tego dziekanatu.... kawka wypita
|
|
|
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz ubrana ogarnieta i po kawce
|
#2883 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja bym w sumie nie miala nic przeciwko przybraniu paru kg ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2884 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po kawce i śniadanku i dalej mi się chcę spać.
Jeszcze z wyrka nie wstałam nawet. Strasznego mam lenia dzisiaj
|
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
ichii aprpo kapci to ja mam takie rozowe tylko ze na plaskim z takim wlasnie puszkiem
![]() dostalam od Tż'ta na ktores urodziny i do tego jeszcze rozowy szlafrok ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1259276189 ja wlansnie wcinam platki
|
#2886 |
|
Zakorzenienie
|
Tez kiedys chcialam takie klapeczki z futerkiem, chyba czas spelnic marzenie
Ale musza byc na obcasie.Ja sobie wypelniam rozne dokumenty i w miedzyczasie wizazuje |
|
|
|
#2887 | |
|
Wtajemniczenie
|
ja już wstałam, za godzinę wychodzę do dziekanatu, a jak wrócę to będę się uczyć
![]() czemu ostatnio ciągle świeci słońce i to prosto na moje łóżko? ![]() ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
|
|
#2888 |
|
Zakorzenienie
|
Renatka ja w nd w miare wczesnie kończe więc mysle ze ok 16 17 bede w opolu więc może jakaś wspólna woda mineralna:P
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
aaa nie moge przestac sluchac
szczeeeecin ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-11-27 o 11:59 |
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
Jakiii leń.
strasznie mi się dzisiaj nie chcę iść do pracy. Masakra jakaś. Idę jeszcze ten weekend a potem robię sobię troszkę wolnego. Po pracy chyba skocze na solarium bo musze wykorzystać 15 minut darmowego opalania
|
|
|
|
#2891 |
|
Zakorzenienie
|
byłam wypełnić druczki do akademika
pierwszy raz dzis odwiedziłam pokój ma-sa-kraaaaaa wchodze, myslałam że pomyliłam sie (są 4 obok siebie) wyglądało jakby tam minimum 2 osoby mieszkały. Syf że hej, pełno ciuchów wszędzie, jedzenie, czajniczek, kawka, obejrzałam wszystko - na kompie jakieś rzeczy, zmywcza lakier cienie obok laptopa, jeee nie spodziewałam się czegoś takiego po lasce ![]() wyczaiłam z katalogu co na jej biurku leżał jak się nazywa i już ja na nk sprawdziłam pójde tam wieczorem jak ją zastane żeby pogadać, brrr odechciało mi się szzerze mówiąć - pierwsze wrażenie okropne |
|
|
|
#2892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#2893 |
|
Zakorzenienie
|
jade do wrocka, miłego weekendu
![]() renatko w razie 'W" jestem pod telefonem
|
#2894 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-11-27 o 13:25 |
||||
|
|
|
#2895 |
|
Zakorzenienie
|
no na pewno
![]() ja tam nie bede nawet pół roku chyba, zawale coś czuje tą mate nic no dziś tam pójde z tż, pewnie bedzie chciał objerzeć musi mi ona troche miejsca tam zrobić, bo widać jest jak ja - pełno ciuchów tip może ją powiadomili że ktos do niej dołączy i specjalnie zrobiła bałagan, żeby mnie odstraszyć i mieć pokój dla siebie
|
|
|
|
#2896 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
A ja dzisiaj zaspałam i przyszłam na zajęcia godzine spóźniona Na szczęście to takie projektowe zajęcia więc nie było problemu A reszte zajęć sobie dzisiaj odpuściłam. I teraz leniuchuje. Wieczorem sie pewnie za coś wreszcie zabiore. Wczoraj kupiłam pare cieni (czerwony, fioletowy i zielony) i będę kombinować z makijażami i wreszcie dorwałam legginsy jak jeans takie jakich szukałam
|
|
|
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja chyba dziś na imprezę postaram się zrobić taki makijaż, który wklejała kiedyś neheszta. tylko mam jedno pytanie - czym najłatwiej zrobić kreskę na górnej powiece? mam do dyspozycji kredkę, czarny cień i ajlajner w formie pisaka
|
|
#2898 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
coś tam czasem użyje,ale to jakies neutralne barwy zazwyczaj.. ide w weekend cos kupic ![]() Cytat:
Chociaz wg.mnie eyeliner jest najtrwalszy |
||
|
|
|
#2899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak robie kreske cieniem to i tak ja zawsze poprawie linerem. u mnie to nieodłączny element makijażu |
|
|
|
|
#2900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to dziwne że ja jeszcze chodze w pólbutach, ponczochach i dzinsach? Mi jest taaak ciepło,że ja bym nie dała rady w kozakach póki co.. Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-11-27 o 13:42 |
|
|
|
|
#2901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz będę kombinować w połączeniu fiolet, szarości i czerń, lub czerwien z czernią no i z tą zielenią to tez pewnie jakieś szarości i czerń, albo może coś z brązem pomyśle Przede mną weekend to będę kombinować ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- No chyba tak tylko szkoda że blisko siebie nie mieszkamy ![]() ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Ja latam w kozakach, ale to z wygody bo kupiłam zwykłe płaskie. Ale czasem też mnie nachodzi żeby ubrać jakieś szpileczki. Ja dużo dziewczyn widuje w półbutach. |
|
|
|
|
#2902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w niedziele sie spotkam z Anią i postanowione- wracam do bycia brunetką w grudniu, no co kto nie ombinuje.. ![]() Nie wiem czy od razu czern, ale jakies ciemny braz na pewno ![]() a co do cieni- ja czasem na ruchomej powiece mazne sie jakims złotem,brązem, szaroscia +eyeliner.. ale nie umiem cieniowac, mieszac kolorkow no nic dla mnie to czarna magia.
|
|
|
|
|
#2903 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już się tak do eyeliner'a przyzwyczaiłam, że nie wyobrażam sobie życia bez niego. Kredką bym chyba nie potrafiła nic namalować ;P
|
|
|
|
#2904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 tygodnie temu, na uczelni tez byłam chyba jedyna na roku w półbutach no,ale w ten weekend tez sie z nimi nie rozstane.Przeciez na dworze jest jak na wiosne u mnie, dzisiaj 13 stopni
|
|
|
|
|
#2905 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A będziesz kombinować z ciemniejszym rudym? Co to cieniowania to tak jak Kasia polecam pedzelki Co do łączenia kolorów to można zawsze cos podpatrzeć i potem ćwiczyć w domu Idę sobie herbatke zrobić. ---------- Dopisano o 13:52 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
u mnie dzisiaj też ciepło, nie wiem ile dokładnie, ale w koazakach było mi ciepło. Całe szczęście pojechałam tylko na chwile
|
||
|
|
|
#2906 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i też czasami mi jest za gorąco w tych botkach Cytat:
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
REnatka jak Ci ciepło to co się przejmujesz
![]() U mnie pada i zimno więc w półbutach bym zmarzła. Poza tym ja zawsze marznę. Uciekam do pracy. Miłego dnia dziewczyny
|
|
|
|
#2908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W niedziele ide z Anią gdzies popołudniu To Ona Wam opisze co mysli ![]() Ok, od jutra zaczynam sie bawic tymi cieniami co mam ![]() Chociaz mi najbardziej podbaja sie wszelakie brazy, złota, szarosci, czernie i fiolety. tez ide po herbatke, zieloną z owocem flaszowca mniam ![]() a myslalam,ze jestem jakas nienormalna,ze chodze w czólenkach
|
||
|
|
|
#2909 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
![]() Ja bedę pić grzańca śliwkowego
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:54.

ale juz pierwszy efekt jest poszlo tylko w pupe reszta bez zmian
ale to i tak mnie cieszy juz ogromnie