|
|
#811 | |
|
Kazar Lady
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Cytat:
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() :pal a:
|
|
#813 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#814 | |
|
Raczkowanie
|
jezu gdzie się tyle płaci.... boshe... za spartolone cyce w dodatku...
ja to bym tam z kolegami z lolami wpadła jak boga kocham... ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() heheheeh a ty znowu smaczki na anala ???
|
|
#815 |
|
Zadomowienie
|
śmieszne co
mi się wydaje że tam tak było zawsze, tylko ja aż tyle nie pisałam i nie czytałam, co podczas paru ostatnich tygodni na forum.. i tu mi się coś nie zgadzało, tam coś.. i w odpowiedzi na pytania dostała bana, ot tyle to jest to kreowanie wizerunku lekarzy o czym pisała zacna administratorka tegoż cudownego miejsca żartujecie...?? Mya naprawdę zapłaciła prawie 20tys za te piersi???? Mya, kiciu, procesuj się z nimi koniecznie! to dziady, tyle hajsu skasować i jeszcze za to nie odpowiedzieć.. bosh!! |
|
|
|
#816 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a jak z śińcami pod oczami? kiedy zeszły? wszyscy bedą myśleli jak mnie na wiosce zobaczą że mnie pewnie jakis nowy men tłucze ![]() ![]() he to mnie najbardziej cieszy, mohery bed miały sensacje, a jak powiększony biust zobacza to będzie sensacja ze w ciazy jestem bo mi cycki urosły a później ze skrobana - bo oczywiscie nie urodze i zanim wpdna na to ze mam cycki powiększone to rok minien ![]() kocham wiejskie klimaty
|
|
#817 |
|
Kazar Lady
|
no dziewczynki kupiłam brukselkę
będą gołąbki
|
|
|
|
#818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#819 |
|
Kazar Lady
|
na rózowym chyba jest opisany przypadek dziewczyny co wygrała..
|
|
|
|
#820 | |
|
Zadomowienie
|
gołąbki..
![]() pysia! ale z.. brukselki..? nie cierpię brukselki a jak się robi gołąbki z brukselką? Cytat:
szok! Misia, jedna na pewno wygrała, z tym Wilgusem czy jak on się zwie.. nie wiem czy jest na rozowym, ale kojarzy mi się, że wygrała.. |
|
|
|
|
#821 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
Wypróbowałam tego garniera - jest super - cera od razu ładniejsza.. i nie śmierdzi jednak (tak minimalnie czuć nie tak jak w innych) Edytowane przez Miskaa78 Czas edycji: 2009-11-27 o 14:39 |
|
|
|
|
#822 |
|
Zadomowienie
|
ale ona też się męczyła z tym, w tv parę razy była..
biedna, dobrze, że wygrała, utarła dziadowi nosa kurde
|
|
|
|
#823 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
ale wygrała |
|
|
|
|
#824 |
|
Raczkowanie
|
A widzialyscie cycuszki Mandaryny w ckm miala sesje, 2 zdjecia widzialam na necie, ma naprawde piekne cycuszki nie za duze nie za male .Fajna dupa z niej ;-)
|
|
|
|
#825 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W koncu ktos z podobnymi wymiarami do moich Przynajmniej bede wiedziala,jak bede wygladala Po op zaraz zdjecia wstawiaj, ok. ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
)
|
|
#826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ania pewnie może coś ciekawego nam napisać o tych zdjęciach do pisemek
|
|
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2009-11-27 o 15:28 |
|
|
|
#828 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnelka u mnie było tak:
pierw poszlam zapłacic za reszte op. do recepcji, następnie skierowali mnie do góry tam wypisywałam wszelakie dokumenty, zgode, informacje o implantach, po chwili zawołała mnie pielęgniarka -wszystkie są przemiłe! zostawiła mnie w pokoiku, kazała przebrać w piżamke-spodenki, z rozpinaną górą( wziełam swoją bo myslałam, ze tak ma być) do tego dali mi laczki-jednorazowe, porannik i tak sobe siedziałam czekałam na Dr, aha musiałam przemyć sobie klatke piersiową taką gabęczką- wszystko ci powiedzą. nie rób sobie żadnej fryzury, makeup. bez sensu. Wez ze soba: szczoteczke do zebów, paste, mydełko, ręcznik-choć tam toaleta jest kapitalnie wyposażona, wygodne buciki na powrót, najlepiej ciepla rozpinaną bluzę, albo dresik, słodycze;-)) tam jest sklepik ale obok, po 17;00 dali mi am am, ale jak lubisz to wez sobie cos słodkiego.Jak juz dr. przyszedl zrobiliśmy ostatnie przymiarki, to zjechaliśmy windą na sale operacyjną tam musiałam załozyc papcie ochronne ,(spodnie od piżamki mialam cały czas, tylko góre mi ściągnęli) czepek i na stól...no i obudziłam się spojrzałam na piersi i powiedziałam do siebie " o yeah" hhehe
|
#829 |
|
Kazar Lady
|
To był jakiś dowcip o skąpym Żydzie jak kupował brukselkę na gołąbki..ale nie pamiętam go dokładnie ale samo wyobrażenie gołąbka z liścia brukselki mnie rozwala..
Mya - my tu uważamy że ta klinika powina spaść z tego rankingu..
|
|
|
|
#830 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do momentu ustosunkowania sie firmy Allegran, to bym poczekala. Ale jak oni faktycznie by stwierdzili, ze ta dziura powstala podczas op., to bym ich skrzyla. Uwazam tak samo jak Twoj TZ, kazdy jest do ruszenia. Tylko znowu ten czas, nerwy, no i kasa... No ale to juz MyaDiva musi podjac decyzje.
|
|
#831 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aj z tymi rankingami, z forami "kreującymi wizerunek" itd.. jak się cieszę, że ja już po operacji uffff.. jakbym teraz miała znowu wybierać i szukać, to.. chyba bym oszalała
|
|
|
|
|
#832 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po wojażach
wróciłam z 3-sity bardzo zadwolona A potem Nasza dr Listopadowa zaprosiła mnie na pyszną kawkę No i niestety ja też powaliłam Listopadową moimi piersiami -mam nadzieję, że nie przyśniły jej się w nocy.......mam zaległości od 8 str
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#834 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak sie boje tej narkozy, ze ja chyba wlasnie z tego, ze sie obudze,bede sie najbardziej cieszyc. A pozniej oczywiscie CYCKI
|
|
#835 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tak uważam
|
|
|
|
#836 | |
|
Kazar Lady
|
Tylko??????? to musiałaś wchodzić koło południa
---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ---------- Cytat:
a tu mnie bach uspili nawet nie mam pojęcia kiedy - przeciez byłam w trakcie rozmowy z nimi ![]() nic żadnego "zakręci się w glowie" nic obudziłam się w łóżeczku jak Dr mi tłumaczył ze jednak te 420 bardziej do mnie pasowały i potem to już Sami pamiętam.. |
|
|
|
|
#837 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, zapewne chodzi o Mmmamajeczkę, która wygrała z Wilgusem
. Tyle, że u Sankowskiego jest tak sprytnie sformułowana zgoda na zabieg (UWAŻAJCIE CO PODPISUJECIE!!!), że po jej podpisaniu lekarz umywa ręce od wszelkiej odpowiedzialności :p ala: . I niestety Mya to gówno podpisała |
|
|
|
#838 |
|
Przyczajenie
|
Witam , nie udzielam się na forum ale przeczytałam całe trzy czesci , niez zamierzam operowac biustu, ale pozwole sobie napisac kilka słów ...jesteście wspaniałe...pozdrawiam ciepło wszystkie Dziewczynki z Dziewczynkami , moją zmorą jest brzuszek po dwóch ciązach ale mam nadzieję go wyćwiczyć , wymasować i wyklepać , a kiedy to nie pomoże to siup na korektę , ale do tego czasu pozwolicie od czasu do czasu zerknąć na wasz watek , daje mi taką siłę i energię że w ciągu kilku miesięcy dwa orbitreki zajeździłam na amen , i zawsze sobie powtarzam nie ma nie mogę - wszytko mogę....a następne lato na plaży nasze
))
|
|
|
|
#839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już Wam mówę jak to wyglada z gwarancją. Po skontaktowaniu się z Ewopharmą-obecnym przedstawicielem firmy Allergan-oddzwoniła do mnie p.Katarzyna zajmująca się Waraszwą. I wszystko byłoby jasne i proste gdybym ja wymieniała implanty na implanty firmy allergan. I nie ma znaczenia kto by mi je wymieniał-mam prawo wybrać innego lekarza. Gwarancja AllerganPlus obejmuje bezpłatną wymianę na nawet inny model implantów oraz wsparcie finansowe do 1000 EUR, zwrot kosztów sali operacyjnej i pokrycie honorariów personelu chirurgicznego. Jeśli dziura w implancie było wadą implantu-oczywiscie obejmuje to powyższa gwarancja. Jeśli implant został uszkodzony w momencie wszczepiania-wtedy pokrywa to Standartowa Polisa Wymiany Allergan-lekarze są ubezpieczeni od takich przypadków i pacjentka też dostaje pełny zwrot. I tak kiedy lekarze P&C usłyszeli, iż mam dowód że implant jest dziurawy - chcieli mnie od razu operować, zaznaczając że dostanę wszystkie zwroty bo jestem objęta gwarancją. Dla nich ta dziura to było najlepsze co mogło się stać (nawet jeśli to oni ją zrobili) -całą swoją partaninę zamietliby pod dywan, i jeszcze za operacje dostaliby kasę. Tylko , że ja nie chcę juz słyszeć o tej klinice-to po pierwsze. I nie chcę juz słyszeć o implantach tej firmy . Jednak przedstawiciel będzie myślał jak mój przypadek podciągnoć pod gwarancję. Pani Katarzyna z firmy Ewopharma sama zaproponowała, że jeśli tylko lekarz operujący się zgodzi, przyśle mi osobiście specjalne sterylne pojemniki do kliniki, w której będę operowana. Do tych pojemników pani dr zapakuje implanty po które przyjedzie kurier. Nastepnie implanty pojadą do analizy. I jesli firma będzie chciała wyjsć z twarzą z całej sytuacji dostanę zwrot finansowy Więc teraz wszystko będzie w rękach Ewopharmy i pani Kasi-i jak załatwią moja sprawę z firmą Allergan.
|
|
|
|
|
#840 |
|
Kazar Lady
|
Mya, zagadaj jeszcze z tą lekarką czy jest szansa zrobic foto czy coś - w jakim stanie oddaje te implanty - tak żeby nic nie zachachmęcili..
chociaz fotki z MR już powinny być wystarczającym dowodem.. a w ramach gwarancji nie powinnaś mieć możliwości skorzystania z innej kliniki na zasadzie że tam już się boisz? nie wiem tak gdybam..jestem sercem z Tobą Trzymaj się kochana już niedługo wszystko będzie tak jak trzeba !! a tamtym i tak zepsujemy opinie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:26.

Ja juz po porannym treningu 

16.12. 2009
. Myślę, że sprawa byłaby przegrana dla Myadivy, choć mój mąż ma inne spojrzenie na tę sytuację (twierdzi, że każdy jest do ruszenia). Tyle, że z Sankowskim już procesował się ten chłopak od spapranego nosa i okaleczonego podczas zabiegu ucha... i sprawę w sądzie przegrał

. Jednak przedstawiciel będzie myślał jak mój przypadek podciągnoć pod gwarancję.