|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Jagoda ciii tu się nie chwali!!!
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-27 o 09:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
BAN stały
|
iwciag jejku jak ja Ci współczuję, nie dość, że głowa, to niewyspana, kupki, masakra
---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- Ide coś wrzucić na ruszt, mam makrelę to ją wszamam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja juz wiecej tego nie zrobie.. u nas iwciag-nocka tez nie za bardzo ..udana,a bylo juz tak pieeeknie ![]() wspolczuje problemow brzuszkowych Iwusia ![]() U nas przy zmianie mleczka tezsie pojawily... ale podalam kleik kukurydz.i po 2 dniach Kala zrobila ogromnego kupsztala ![]() ![]() Ania(cyferki)-ja wczoraj widzialam propozycje ale juz nie mialam sily nic napisac..musialam sie z tym "przespac" ![]() ale obie propozycje mi sie podobaja,z tym ze bardziej pierwsza ![]() Marika-ojej..cale szczescie,ze nic sie Igusiowi nie stalo,kwardy chlop z niego ![]() Anulka-Ty to masz glowe kobito!nie od parady ![]() to kiedy startujemy?mnie pasuje o dowolnej porze,dnia i godziny ![]() dostosuje sie do reszty ![]() Iwciadens-odstawic wszystko oprocz mleczka i kleiku ![]() ![]() Mell-witaj ![]() widze,ze dzisiejszej nocy nasze bable chyba sie zmowily..bo spac nie chcialy.. ![]() blondynkapoznan-witaj ![]() wlasnie mi przypomnialas..tak u nas tez badanie sluchu bylo,raz w szpitalu a potem na 6tydzien.gdy ja i Kala bylysmy na sparawdzeniu ![]() dobra,dzieczyny od tej pory jesli nie bede narzekac na noc i spanie corci tzn.ze bylo super ![]() bo glosno juz tego nie powiem(ani cicho.. ![]() teraz sobie wlasnie zasnela..uffffff Anulka-a ja mam kawe..niesety,niesety bo postanowilam od dzis jej nie pic.Pilam jeden kubek,z jednej lyz.i mleka(pol-na pol)i moze w tym byl sek braku snu w ciagu dnia u Kaliny ![]() tzn.ona chce spac i jest bardzo marudna ale nie moze sasnac.. a jak juz to spi 0,5godz! nie wiem jak ja to wytrzymam ![]() ![]() i ponoc nie wazne ,czy to jest na 2 czy 4 godz.przed karmieniem.. kawa tak szybko nie wyparuje z organizmu,dzidzia wyczuje,wiec jestem po kubeczku zielonej herbatki(bez cukru..alem dumna ,ehh ![]() ---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
![]() a ja bym uwierzyla..bo mam taki sam(tylko ,ze nie od wczoraj,to trwa duzo dluzej ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
BAN stały
|
Doris0208 witam Cię kochana, ja od wczoraj to przegiełam na maxa z żarełkiem a tak ogólnie to wpierdzielam jak szalona na okrągło
![]() ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- w sumie może to i byś uwierzyła, ale na pewno mnie nie przegoniła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() No, poprawiłyście się. ![]() ![]() ![]() Dzisiaj też mam gości, więc zajrzę dopiero wieczorkiem. ![]() Nocka – średnia. Nie rejestrowałam, ile razy się cysialiśmy, ale chyba ze trzy razy. Przyjechało krzesełko do karmienia – właśnie monsz je składa. ![]() Caro – trzymam kciuki za córeczkę. ![]() ![]() ![]() Sashka – cieszę się, że powoli jakoś Wam się układa. Nadal trzymam kciukasy i modlę się za Twojego tatę. ![]() ![]() Gosik – mnie się nie wydaje, że to kwestia niedojadania. ![]() ![]() ![]() Anulka – nam też Ciebie brakowało. ![]() ![]() Michaela – nie, Tarnowskie Góry to nie moje rejony. ![]() ![]() Iskierka – śliczna Agatka. I jaką ma czuprynę. ![]() Berciu – mnie tam zaproszenie niepotrzebne. ![]() ![]() ![]() Mell – nareszcie jesteś ![]() Iwcia dens - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull – piękne domy wkleiłaś. Tzn. takie totalnie przeszklone jednak nie są w moim guście. Trochę za bardzo czułabym się jak rybka w akwarium. ![]() ![]() Eve&Ursull – to ja też do Was przyjadę z Guzikiem i psicą. ![]() ![]() Malutka – pięknie Dawidek siedzi. ![]() ![]() Aniu – Guzik powiedział, że on by wolał, żeby Jula jednak spełniała się zawodowo. ![]() Iwciag – współczuję nocy. U nas też kupale teraz nieregularne – się coś Guzikowi poblokowało. Deserek śliwkowy bardzo pomaga. Marika – się nie stresuj, bo gospodarzom się stres udzieli i Ci drzwi nie otworzą. ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4656 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Anulka bedzie problem bo ja juz dawno koldre schwalam...ale zrobilam to na sucho -bez ![]()
#4657 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oj, dobrze, ze nic sie nie stalo ![]() Ja sie urodzilam w Lodzi ![]() Mamy wode morska, ale tylko raz probowalam mu psiknac... niewykonalne... Cytat:
Swietny pomysl, ale ja musze swoje odczekac, moze za rok o tej porze zaczne starania, albo troche wczesniej ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zjadl, pokotlowal sie troche i o 9.30 znowu zasnal ![]() Dzien Dobry Szanownym Paniom, Jak powyzej napisalam, noc byla piekna, czyli katar w nocy nie meczyl, ale rano znowu mu gilki wisialy ![]() Mam nadzieje, z jakos sobie poradzimy z tym dziadostwem. Lece troche odgruzowac, poki Olus spi, nie szalejcie tutaj ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4658 |
BAN stały
|
Eve1603 no to ładnie Ci Oluś pospał, mój to przeważnie 7 godzin śpi- tak jak wczoraj czyli 10 h to śpi raz do dwóch razy w tygodniu, choć zdarzy się i kilka nocy, że wstanie na ciumkanie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Misio śpi jeszcze, ale będę się powoli zbierać na spacerek- ładne słoneczko wyszło,... |
![]() ![]() |
![]() |
#4659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
E! Starania wstrzymane Czekamy na Eve ![]() W ramach zasady "Jeden za wszystkich wszyscy za jednego!" Dobra Eve...załatwione! Nie musisz dziękować, myślę, ze kazdej to bedzie na reke. Niech sie nasze maciczki jeszcze porelaksują, a potem do roboty. ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- Mell na sucho ![]()
![]() |
#4660 |
Zadomowienie
|
Illbana
Już sie bałam ,że sie pogniewałaś bo tak ten tekst z zaproszeniem walnęłam ![]() Ufff... kamień z serca ![]() ![]() to tyle musiałam to napisac zajrzę pozniej
#4661 |
Zadomowienie
|
hihi, miałam na spacer wyjść, ale czekamy na TŻ, bedzie milusio
![]()
![]() |
#4662 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wlasnie moje dziecko wprawilo mnie w oslupienie, myslalam, ze on caly czas spi, a on... zrobil taka kupe, ze cale pietro zasmrodzil ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 | |
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------
Cytat:
![]() ![]() ![]() ale zazdroszcze ![]() mi pozostaje wierzyc,ze kiedys...tez to szczescie przespanej nocy mi sie zdarzy ![]() widzisz jakiego masz skarbka ![]() co do prezentu-to kosmetyki odpadaja ![]() ![]() Jesli chodzi o totka....to on sobie sam puszcza i to dosc czesto ![]() czesto sie chwali jak ocs tam wygra..a jak nie to sie nie chwali ![]() ![]() Raz zapytalam,czy jakby wygral glowna nagrode i "strzelil szostke" to by mi sie przyznal,czy kazal sie pakowac ![]() ("maz do zony,po gl.wygr.w totka-pakuj sie!!!ona-huuurrra ![]() ![]() uwilebiam tez zart ![]() takze dziewczyny,ja nie zartuje..prosze podpowiadajcie..moze w koncu cos od Was podpatrze ale dziekuje jagoda za odp |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4664 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Iwcia dens, hehe u nas dokładnie tak samo, jak tylko próbuję położyć Aleksa jest ryk nie z tej ziemi. Dopóki leży to leży, jak już trafi na ręce nie odłożysz ![]() Cinusiowa, biedna Ninulka, a czy refluks przechodzi dziecku z wiekiem czy już zostaje ![]() Mell, u nas Aleksa tylko pediatra osłuchiwała. Poza tym żadnych badań, ani krwi ani moczu. Jak pytałam czy nie powinno się robić powiedziała że nie ma potrzeby ![]() DORIS, no właśnie, u nas to raczej też nie jest problem głodu. Myślę że to i nawyk i chęć pociumkania cyca. No i przede wszystkim wina tego że nie usypia inaczej niż przy cycu bądź na rękach. Więc kiedy budzi się w nocy podnosi alarm...Nie wiem jak go oduczyć tego wstawania, będę go dokarmiać tą kaszką ale pewnie wiele to nie pomoże. A że sam za nic nie usypia więc kółko się zamyka... Illbana, właśnie tak podejrzewam że ten typ tak ma ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
Cześć me ukochane
![]() Zaczęłam was czytać,ale odpowiadać miałam zamiar wieczorkiem,ale tak się nie da,ja muszę poprostu cos napisać.Przede wszystkim: Ania4891 Mi się bardzo podoba to co zrobiłaś,szczególnie ty z Julcią (ale faktyccnie zbyt drastyczne ![]() ![]() ![]() ![]() Moja propozycja to: 1,robisz jeszcze jeden album ze zdjęciami dzieciaczków na twoim profilu 2.robisz swoją wersję kartki światecznej,podeślę ci kilka fotek dzieciaczków w strojch światecznych jesli chcesz,albo lepiej założę swiąteczny album na swoim profilu 3.daj mi emaila podeśle ci swoję zdjęcie i Miluci,bo ja też chcę być taka przedarta ![]() A nie myślałaś o pracy przy retuszowaniu fotek? Teraz tyle lasek chce być modelkami i potrzebują portofolio z dobrym retuszem.Ja się nie orientuje,ale tak sobie własnie pomyslałam o tym ![]() Iwcia dens też se nicka wymyśliłaś ![]() ![]() Iwciag biedulko,my na szczęście noc mięlismy nieco lepszą,ale mala już od 6-tej rządziła,a mi sie tak spac chciało(za długo na wizazu siedzę). Marika dżizas dziecko ci spadło i nawet nie zapłakało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anulka to co dajesz fotki do kartki? ![]() ![]() Ja mam kawe to wpadaj ![]() ![]() Mell nadal mam Focha ![]() ![]() Jagoda nie chwal małego,bo go zepsujesz ![]() ![]() Doris dzień dobry,u nas nie pada,mamy przymrozek, a jak u was? Jakby się ktoś dziwił czemu o pogodzie rozmawiamy,to przypominam,że to taki angielski zwyczaj ![]() Illbana ![]() ![]() ![]() Eve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gossik tego się obawialam,Milucha też zamieniała mleko na picie,i nadal się budzi.trzymamy kciuki za ząbki ![]() To tyle,bo na spacer iść muszę,dziś pierwszy raz zalożę Milusi zimową,puchową kurtkę,bo u nas przymrozek,przynajmniej nie pada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4666 |
Wtajemniczenie
|
No! Mam około godzinne wakacje -dziecko spi
![]() Ursull ![]() ![]() Gosikk wiec pewnie przyzwyczajenie... ![]() Mam w rodzinie chlopca ktory ma prawie 2 latka i caly czas sie budzi jednej nocy ze 2 razy a innej co 2 h... a jego mama wlasnie jest w drugiej ciazy i wrocila do pracy wiec ledwo zyje.... Najgorsze sa noce bo jak czlowiek jest wyspany to w dzien na wszystko ma sile... oby te pobudki minely Twojemu synkowi... przesylam Aleksowi fluidki od Aleksa ![]() Magducha jak z sukienka? wybrałas?
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-27 o 12:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4667 |
Zakorzenienie
|
Ursull
![]() Ale tu ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaa.... a mnie sie nic nie chce i zamiast prac, prasowac, ja wole na wizazu leniuchowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 |
Zakorzenienie
|
Ursull,
![]() Mell, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4671 |
Wtajemniczenie
|
Malutka jejku to duzo zdrowka dla synka..
Gosikk a ty solidna pracownica... ![]() i bardzo dobrze! Przynajmniej wiemy co u ciebie a w domu masz czas dla rodziny ![]()
#4672 |
Wtajemniczenie
|
Jagoda powiedziałaś o makreli i musiałam pędem lecieć, bo myślałam, że mi jęzor do tyłka wskoczy
![]() ![]() Doris też mam nadzieje, że minie mu to zatwardzenie, bo mi go tak strasznie szkoda Illbana szukałam deserka i w Tesco i w Almie i nei było ![]() Szybko nam tu pokazuj Hubusia w krzesełku! Ursull pj mój tż by powiedział żeś uzależniona ![]() Malutka zdrowiejcie szybciutko!! mz po spacerku Iwo kochany, jak sobie przypomne te horrory wczesniejsze to mam dreszcze |
![]() ![]() |
![]() |
#4673 |
Zakorzenienie
|
Malutka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4674 |
Wtajemniczenie
|
Eve waśnie sobie pomyślałam, co Ty tak od południa dziś wizażujesz, bo Ty raczej nocny Marek, a Ty sobie dzień lenistwa urządziałaś, fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4675 | |||
Zakorzenienie
|
A wiecie co jest najfajniejsze na Wizażu? To,że codziennie jestem wycałowana przez większość was i ja też wiekszość was wycałowuję
![]() ![]() ![]() Wróciłyśmy ze spacerku,ale potem raz jeszcze idziemy,bo pieluchy muszę kupić.Mała zrobiła mi akcję z rykiem zwierzęcym pt: "ja nie chcę spać!!!!!!!!!!!" i ...śpi ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Iwciag przyznam ci się,trudno,w końcu ta terapia polega na przyznaniu się przed samym sobą i resztą świata,że JESTEM UZALEŻNIONA OD WIZAŻU ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4676 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja pytam matki ![]() Wyjasnie krotko... kobietki bez slubu... Jak to jest z ta spowiedzia, isc nie isc?
![]() |
#4677 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4678 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-27 o 14:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4679 |
Zadomowienie
|
Nie powiem, ze ty mnie aj law ju
![]() ![]() To bedzie nasza tajemnica...
#4680 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ursull Iwciag dziekuje za odpowiedzi ![]() Poprosze o wiecej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.