CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III - Strona 157 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-27, 14:41   #4681
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Anulka to co dajesz fotki do kartki? Ja za ciążą jak najbardziej,popieram pomysl,bo po mojej myśli jest
Ja mam kawe to wpadaj i u mnie non stop leci tv muzyczne ,a tam xsmasowe kawałki
A kto ma dostęp do tej kartki? Wszyscy? I co się z nią potem stanie, jak już ją stworzysz do konca? Opublikujesz? No i w koncu, jak ty masz zamiar zmiescic tam wszystkie dzieci?

anulka anulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 14:48   #4682
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

ja na chwilunke , sprzatam bo jutro gosci mam i przerwe se zrobilam , pojawie sie pewnie w niedziele dopiero

Cytat:
Napisane przez Illbana Pokaż wiadomość
I moja miłość wróciła.

Dzisiaj też mam gości, więc zajrzę dopiero wieczorkiem.
Nocka – średnia. Nie rejestrowałam, ile razy się cysialiśmy, ale chyba ze trzy razy.
Przyjechało krzesełko do karmienia – właśnie monsz je składa.

Iwcia dens - . Dziękujemy za gratulacje.Biedny Szymek. Może faktycznie idź do trzeciego lekarza. To Szymek zdolny jest, skoro już się za raczkowanie powoli bierze. Guzik ma wszystko gdzieś.:A Ty niedobra jesteś – zdradzasz mnie z jakimś oknami.Ja mam brudne okna, bo cały czas siedzę na wizażu i wypatruję Ciebie. Bierz przykład ze mnie. Mnie się też podoba imię Lenka.

zamawiam fotke Guzika w krzeselku
tez nocke widze mialas srednio ale wiesz nie ma sie co Guziczkowi dziwic do cycusia Illbankowego niejeden chcialby sie poprzytulac
ja tez mam gosci ale jutro caly dzien
wiem wiem zdradzilam Cie i strasznie zaluje ale okna sa juz czyste i przez rok juz sie ich nie tkne obiecuje

Cytat:
Napisane przez DORIS0208 Pokaż wiadomość

co do prezentu-to kosmetyki odpadajaMoj lubi ale ma swoje ulubione i no wlasnie..juz je ma..Zreszta dosc czesto je kupowalam ,wiec potrzebuje swiezego pomyslu
Jesli chodzi o totka....to on sobie sam puszcza i to dosc czesto
czesto sie chwali jak ocs tam wygra..a jak nie to sie nie chwali
Raz zapytalam,czy jakby wygral glowna nagrode i "strzelil szostke"
to by mi sie przyznal,czy kazal sie pakowac
("maz do zony,po gl.wygr.w totka-pakuj sie!!!ona-huuurrra wyjezdzamy:rolleyes : a on,nie -w....laj")
uwilebiam tez zart

takze dziewczyny,ja nie zartuje..prosze podpowiadajcie..moze w koncu cos od Was podpatrze
hm... tez nie mam pomyslu na prezent za bardzo ostatnio wymyslilam ze moze kupie tzcikowi karnecik do spa tzn jakis masaz + peeleng calego ciala wdzialam jest za 90 zl 90 min. ot i taki moj pomysl

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Hej Tak jak myślałam...Aleks nie powiem, przed kąpielą kaszkę zjadł i pierwsza przerwa trwała 3 godziny. Potem już pobudki co 2. Czyli w sumie to samo co na cycu jak pojadł normalnie. Oczywiście ostatnio przeważnie było częściej ale jak łaskawie possał przyzwoicie to tyle mniej więcej sypiał. Czyli te pobudki to po prostu nawyk i wcześniej ja padnę niz on się odzwyczai...Jedyna nadzieja że to zęby, górna prawa jedynka zaczyna się wyłaniać, druga też już wygląda że tuż tuż. Może jak wyjdą to będzie lepiej sypiał? Chyba że zaczna wtedy iść dwójki No ale będę mu dawać tą kaszkę, przynajmniej myśleć nie będę czy aby na pewno nie jest głodny...

czesc Gosikk a Ty z pracki piszesz? no trzeba trzeba sobie czas umilac
no jakiejs ekstra poprawy nie bylo ale zawsze 3 godziny moze z czasem sie mu wydluzy jeszcze nech tam wcina kaszke Aleks

Cytat:
Cześć me ukochane
[B]Zaczęłam was czytać,ale odpowiadać miałam zamiar wieczorkiem,ale tak się nie da,ja muszę poprostu cos napisać.

Illbana dla TŻ za skręcanie krzesełka Illbanko ja nie mam nic przeciwko naszej,wspólnej przyszłości,jeszcze iwcie dens możesz zabrać ze sobą
o raju to sie bedzemy gniezdzic w socjalnym i tyc ale bedzie smiesznie przynajmniej i bede z ma ukochana tylko tz mnie z Szymkiem nie pusci sama to tak ale czego sie nie robi z milosci
Stary 2009-11-27, 14:54   #4683
gosikk_s
Zakorzenienie

Mell, no widać jaka ze mnie pracownica koleżanka już kracze że system zablokuje mi wizaż

Ursull, ochrzciłam Aleksa z takich samych powodów i wcale się z tym nie kryję

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 15:04   #4684
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej
ja z nowu mam do was pytanie bo doswiadczone juz jestescie
mala skonczy za pare dni 4 mce i chce zaczac podawac jakies pokarmy......kaszke i kleik juz je tzn. zageszczam jej mleczko i pije rano kleik a wieczorem kaszke
a moje pytanie brzmi: jak podam malej marchewke to mam poczekac 2-3 dni i znowu dawac czy juz codziennie dawac cos nowegojak to u was wygladalo z wprowadzaniem nowych pokarmow?

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 15:15   #4685
gosikk_s
Zakorzenienie

Iwcia dens, tak, ja w ciągu dnia z pracy klikam Teraz już za to z domu, korzystam że TZ jeszcze nie ma

Czekoladka, nowości powinno wprowadzać się nie częściej niż co 4 dni żeby wyłapać ewentualne niepożądane reakcje. U nas różnie bywało, na początku tego przestrzegałam a później dawałam nowości i częściej.

Stary 2009-11-27, 15:17   #4686
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulka anulka Pokaż wiadomość
Nie powiem, ze ty mnie aj law ju obiecuje
To bedzie nasza tajemnica...
Ja tam tolerancyjna jestem i zła nie będę za jakiś tam romansik,ważne,że to ja jestem miłością życia dla Eve

Cytat:
A kto ma dostęp do tej kartki? Wszyscy? I co się z nią potem stanie, jak już ją stworzysz do konca? Opublikujesz? No i w koncu, jak ty masz zamiar zmiescic tam wszystkie dzieci?
Myślę,żeby wrzucić ja do albumu u mnie na profilu,a album jest dostepny tylko dla moich przyjaciół Oczywiście jak będziesz chciała to ci podeśle na emaila fotkę tyż.Był pomysł,aby podrzucić karteczkę do mamuś majowo-czerwcowych 2010,w ramach życzeń świątecznych i ja ten pomysł podtrzymuję.Tyle,że kartka dla nich będzie w małej rozdzielczości i ze znaczkiem Wizaż,więc nie wykorzystają tego zbytnio.I zmieszczą się maluchy,juz w tym moja głowa.
Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
ja na chwilunke , sprzatam bo jutro gosci mam i przerwe se zrobilam , pojawie sie pewnie w niedziele dopiero

zamawiam fotke Guzika w krzeselku
tez nocke widze mialas srednio ale wiesz nie ma sie co Guziczkowi dziwic do cycusia Illbankowego niejeden chcialby sie poprzytulac
ja tez mam gosci ale jutro caly dzien
wiem wiem zdradzilam Cie i strasznie zaluje ale okna sa juz czyste i przez rok juz sie ich nie tkne obiecuje

hm... tez nie mam pomyslu na prezent za bardzo ostatnio wymyslilam ze moze kupie tzcikowi karnecik do spa tzn jakis masaz + peeleng calego ciala wdzialam jest za 90 zl 90 min. ot i taki moj pomysl

czesc Gosikk a Ty z pracki piszesz? no trzeba trzeba sobie czas umilac
no jakiejs ekstra poprawy nie bylo ale zawsze 3 godziny moze z czasem sie mu wydluzy jeszcze nech tam wcina kaszke Aleks

o raju to sie bedzemy gniezdzic w socjalnym i tyc ale bedzie smiesznie przynajmniej i bede z ma ukochana tylko tz mnie z Szymkiem nie pusci sama to tak ale czego sie nie robi z milosci
Porzucisz i uciekniesz od TŻ,przecież peryspektywa tycia z nami jest niedoodrzucenia
Cytat:
Mell, no widać jaka ze mnie pracownica koleżanka już kracze że system zablokuje mi wizaż

Ursull, ochrzciłam Aleksa z takich samych powodów i wcale się z tym nie kryję
ja jeszcze dla dziedków,bo marudzili,że jak to dziecko bez chrztu.TŻ wogóle nie chciał chrzcic,ale ja się uparałam,bo pomyślałam,jak będzie się mała czuła,gdy np. inne dzieci będą szły do komunii.
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Hej
ja z nowu mam do was pytanie bo doswiadczone juz jestescie
mala skonczy za pare dni 4 mce i chce zaczac podawac jakies pokarmy......kaszke i kleik juz je tzn. zageszczam jej mleczko i pije rano kleik a wieczorem kaszke
a moje pytanie brzmi: jak podam malej marchewke to mam poczekac 2-3 dni i znowu dawac czy juz codziennie dawac cos nowegojak to u was wygladalo z wprowadzaniem nowych pokarmow?
Ja zaczęłam podawać stały pokarm kilka dni przed 5mc,nie ma potrzeby się śpieszyć Zaczęłam od kleika ryżowego,potem marchewka.Pomiędzy wprowadzeniem kolejnego składnika najlepiej odczekać trzy dni,aby sprawdzić,czy dzidzia nie ma alergii.

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 15:18   #4687
Mell_xx
Wtajemniczenie

Gosikk ale ta kolezanka tak na powaznie?
Zazdrosnica jakas

Czekoladka roznie mowia... zeby np podawac kazdy skladnik osobno na poczatku, potem je łączyc, i kazdą nowosc dawac 3, 4 dni.
Ja tak nie robilam dawalam po pol sloiczka wiec dwa dni to samo potem kolejny -inny.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 15:25   #4688
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Czekoladka, nowości powinno wprowadzać się nie częściej niż co 4 dni żeby wyłapać ewentualne niepożądane reakcje. U nas różnie bywało, na początku tego przestrzegałam a później dawałam nowości i częściej.
Cytat:

Ja zaczęłam podawać stały pokarm kilka dni przed 5mc,nie ma potrzeby się śpieszyć Zaczęłam od kleika ryżowego,potem marchewka.Pomiędzy wprowadzeniem kolejnego składnika najlepiej odczekać trzy dni,aby sprawdzić,czy dzidzia nie ma alergii.
Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość

Czekoladka roznie mowia... zeby np podawac kazdy skladnik osobno na poczatku, potem je łączyc, i kazdą nowosc dawac 3, 4 dni.
Ja tak nie robilam dawalam po pol sloiczka wiec dwa dni to samo potem kolejny -inny.
dzieki mamuski

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 15:33   #4689
superzabula
Zadomowienie

Hej! Widze, ze Caro i Mell wrocily bo mam wiecej do czytania Dzisiaj nocka u mnie ciezka przez malza, skurczybyk tak chrapal, ze musialam sie przeniesc do drugiego pokoju i tam dopiero pospalam. No jak nie maly to duzy...synus za to cala nocke przespal, ale rano jak weszlam do pokoju to bidulek spal w poprzek na podusi, doslownie caly sie zmiescil na tej male poduszecce

anulka ale sie wczoraj wscieklam, ze byl stary odcinek Housa

cinusiowa glowa do gory, bedzie dobrze

marika mowisz, ze igorek spadl z lozka, ja juz dwa razy zdazylam w ostatnioej chwili, doslownie wiem, ze nie moge go juz zostawic nawet na chwile nie przypietego czy nie zabezpieczonego, bo skubaniec tak szybko sie przemieszcza ruchem gasiennicy, ze szok

iwcia dens Jasio tez sie buja na czworaka, ale idzie mu to coraz lepiej dla Szymcia

jagoda ja mam takie napady glodu przez @ wtedy to nie wiem co mam zjesc i jem wszystko

gossik dawaj kaszke, moze w koncu sie przestawi, oj wspolczuje Ci kochana takich nocek

malutka przesylam dobre fliudy dla Dawidka

mell zalezy na jakiego ksiedza trafisz. U nas w jednej parafii para, ktora nie jest malzenstwem nie moze razem ochrzcic dziecka...matka idzie sama...paranoja...a w innych nie ma w ogole problemu, normalnie razem podaja do chrztu My mamy tylko cywilny, wiec tez nie jestesmy malzenstwem wedlug kosciola, tylko u nas inna sytuacja bo my chrzcilismy w szpitalu jak maly byl chory, wiec tez nie bylo problemuKsiadz tylko nam zasugerowal, ze fajnie by bylo jak bysmy sie pobrali.

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 15:39   #4690
gosikk_s
Zakorzenienie

Ursull, ja ochrzciłam jeszcze dla tesciów, w przeciwnym razie umarliby pewnie na serce I też nie chciałabym robić z małego odmieńca podczas komunii. Pójdzie z innymi dziećmi, o bierzmowaniu zadecyduje już sam

Mell, poważnie, nasze firmowe kompy są w systemie który blokuje nadużywane strony Już mnie kiedyś zablokował na naszej klasie Więc korzystam póki mogę

Stary 2009-11-27, 15:39   #4691
Mell_xx
Wtajemniczenie

Superzabula dziekuje za odp. ale my juz mamy termin chrztu na 27.12 tylko nie wiem co ze spowiedzia .. tzn czy mamy isc, bo troche sie boje zeby ksiadz mnie z konfesjonału nie wyrzucil z krzykiem...

Te moje wakacje sie przedłuzyły... Aleks nadal spi
Stary 2009-11-27, 15:51   #4692
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Myślę,żeby wrzucić ja do albumu u mnie na profilu,a album jest dostepny tylko dla moich przyjaciół Oczywiście jak będziesz chciała to ci podeśle na emaila fotkę tyż.Był pomysł,aby podrzucić karteczkę do mamuś majowo-czerwcowych 2010,w ramach życzeń świątecznych i ja ten pomysł podtrzymuję.Tyle,że kartka dla nich będzie w małej rozdzielczości i ze znaczkiem Wizaż,więc nie wykorzystają tego zbytnio.I zmieszczą się maluchy,juz w tym moja głowa.
Godzem siem na kartke podasz mi maila na priv? Wysle ci foty mojego potomstwa.

Żabciu no własnie coś nie było TAK z tym Housem. Dziwna sprawa, nie obejrzałam go, bo mnie wkurzył. Już nie jest moim idolem.

Czekoladka ja mysle, ze mozesz podac marcheweczke i nie koniecznie czekac 2-3 dni, bo jak ma cos wyskoczyc, to bedzie na drugi dzien. Wiec przez kilka dni mozesz dac samą marchewkę, po kilku dniach właczyc cos nowego...itd. Jedn amoja córcia jak miała 4 miesiace, to źle przyjęła jakiś owoc, chyba coś z owocow leśnych. Krostki wyskoczyły już na drugi dzień po zjedzeniu.

Edytowane przez anulka anulka
Czas edycji: 2009-11-27 o 15:53
Stary 2009-11-27, 15:52   #4693
poiglot91
Zakorzenienie

wrrr.
pisalam do was posta i mi wcieloo brr..

nie bylo mnie tu troche ale was poczytywalam
i wiem co tam u was sie dzialo

Fryzurka zmieniona ale kolorek nadal nie (tz nie chce mi pofarbowac)wiec pokaze sie dopiero jak juz bede miala siwezy kolorek na wlosach
takze mell wstrzymaj sie slonce hehe
Jestem wykonczona
moj bezzebny synek zaczyna byc marudny
wczoraj od godziny 16 plakal.. i byl marudny i tak do polnocy..
nie poznawalam swojego dziecka.. byl okropny
no i o 4 nad ranem pobudka ale juz bez placzow
Mojemu synkowi zaczyna wyzynac sie gorna jedynka...(dziwne myslalam ze najpierw rosna na dole)ale jednak nie..
bidulek sie meczy ma 3 x razy powiekszone dziaslo..oby mu sie przebil...

WITAM nowa mamusie, twoje malenstwo slodzitkuie

potem wejde I WAMpodpisuje ale tez nie obiecuje tego bo mozliwe ze Bryan znowu zacznie orkiestre

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-11-27 o 15:53
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 15:52   #4694
iwciag
Wtajemniczenie

a ja zrobiłam likierek kawowy, któraś reflektuje??

Poiglot kurde współczujemy Brajankowi, że się tak męczy i życzymy by szybko wykluła się ta jedyneczka!

Edytowane przez iwciag
Czas edycji: 2009-11-27 o 15:55
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 15:57   #4695
superzabula
Zadomowienie

mell to zalezy jakie masz podejscie do "tych" spraw, czy zalezy Ci na tej spowiedzi...
iwciag martini to bym sie napila, bo za likerami nie przepadam

Jade z malym na zakupy bo w lodowie swiatlo i malemu musze jakies kaszki kupic i mleko...znowu kasiory pojdzie... wieczorkiem zajrze
Dzis chyba posiedze bo trzeba cos na jutro zrobic do zjedzenia, idziemy do znajomych na andrzejki...Jasiek zostanie z chrzestna(moja siostra)

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 16:00   #4696
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
a ja zrobiłam likierek kawowy, któraś reflektuje??

Poiglot kurde współczujemy Brajankowi, że się tak męczy i życzymy by szybko wykluła się ta jedyneczka!
dziekuje kochana jestes
dzis jest juz grzeczny
no ale obawiam sie wieczora

a wlasnie postanowilam troche dluzej karmic piersia.. ale karmie tylko 2 razy na dobe..
tak to mleko modyf.
ze wzgledu na grypy i virusy
jakos wierze ze moj pokarm pomoze
no i mam pytanko niedlugo mam rocznice
i wychodzimy z tz. czy moge napic sie lampki wina? i co potem zrobic z pokarmem? (nie mam laktatora) czy nic sie nie stanie z tym pokarmem?czy trzeba odciagnac i wyrzucic jak to jest?
Stary 2009-11-27, 16:03   #4697
gosikk_s
Zakorzenienie

Superzabula,

Poiglot, biedny ślicznotek niech mu się szybko wyrżnie ten zębol

Iwciag, ja, ja !!! tylko ja cycowa...

Stary 2009-11-27, 16:09   #4698
iwciag
Wtajemniczenie

Superzabula a mam i martini i gin i łyche i czyścioszkę, jeszcze z zapasów weselnych

Gosikk o to Ty nie dostaniesz moja droga! Nie będzie Aleksiu żadnych%próbował
Stary 2009-11-27, 16:10   #4699
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Iwciag a masz jakiegś winiacza? ja nie przepadam za likierami.
Poiglot możesz wina, ale nie przesadzaj (lampka i dziękuję), a pokarm nie zaszkodzi maluchowi, nie wyrzucaj pokarmu

Dziewczyny! Własnie zauwazyłam, ze...
to jest mój 1000 post!

Nie opuścicie chyba takiej okazji?

JEST IMPREZA!!!

Czas edycji: 2009-11-27 o 16:19

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-27, 16:27   #4700
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
Eve waśnie sobie pomyślałam, co Ty tak od południa dziś wizażujesz, bo Ty raczej nocny Marek, a Ty sobie dzień lenistwa urządziałaś, fajnie

Cytat:
Ja to robię codziennie i niedługo to mój TŻ mnie rzuci przez to leniuchowanie i wtedy bez problemu będę mogła być już tylko z tobą

A moglabys sprawic, zeby Tz Cie szybciej rzucil ???

Cytat:
no wlasnie

Ja pytam matkiktore chrzciły swoje dzieci same bedac w grzechu!!!
Wyjasnie krotko... kobietki bez slubu...
Jak to jest z ta spowiedzia, isc nie isc?
Ja tez w grzechu zyje ale nie zastanawialam sie nad spowiedzia

Cytat:
Wszystko jest kwestią wiary i twojego odczucia.My chrzciliśmy małą w UK,też nie mamy ślubu i żyjemy w grzechu,oj i to jakim Ksiądz nie robił nam zadnych problemów,nie szlismy do spowiedzi,ani do komunii.Zresztą my zażyczylismy sobie chrzest bez mszy,więc uroczystość trwała tylko 40min,bez tłumów ludzi w kościele i nie było problemu z tym czy iść do komuni czy nie itd. Ale mój TŻ to ateista,a ja nie dokońca się określiłam jeszcze,wiem,że w Kościół to napewno nie wierzę. Małą ochrzciłam,aby w przyszłości miała mniej problemów.Wiem,że to hipokryzja,ale mnie to mało obchodzi co ludzie myślą
Podpisuje sie pod tym My chcemy zrobic chrzest w Polsce, ze wzgledu na rodzine, ale wiem, ze moga byc z tm problemy (np ksiadz- kretyn) wiec jakby co, to bez zadnych problemow ochrzcimy tutaj - tu nawet nie trzeba miec dokumentow chcesz ochrzcic, to chrzcisz i nikt o nic nie pyta.

Cytat:
Nie powiem, ze ty mnie aj law ju obiecuje
To bedzie nasza tajemnica...

Nadal usiluje sie zmusic do zrobienia czegos w domu to po prostu nie jest moj dzien...

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 16:27   #4701
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez anulka anulka

widze, ze opuścicie

Czas edycji: 2009-11-27 o 16:30
Stary 2009-11-27, 16:31   #4702
iwciag
Wtajemniczenie

Anulka Impreza-jestem za!!
Nie mam winiacza żadnego, poczekaj na Ursull ona ostatnio miała takie winko patykiem pisane
Stary 2009-11-27, 16:31   #4703
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Iwciag a masz jakiegś winiacza? ja nie przepadam za likierami.
Poiglot możesz wina, ale nie przesadzaj (lampka i dziękuję), a pokarm nie zaszkodzi maluchowi, nie wyrzucaj pokarmu

Dziewczyny! Własnie zauwazyłam, ze...
to jest mój 1000 post!

JEST IMPREZA!!!

Ja mam focha !!! Wiec nie imprezuje z Toba...

Stary 2009-11-27, 16:34   #4704
Mell_xx
Wtajemniczenie

no Anulka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
To jest okazja!
Z rozeznania do zadomowienia przechodzi sie tylko raz w zyciu!!!!!!!!!!
Stary 2009-11-27, 16:39   #4705
Mell_xx
Wtajemniczenie

Poiglot no to bede musiala jakos wytrzymac
czyli chyba i Bryanka dopadly zabkowe przypadłosci... dotad taki aniołeczek, przesypial noce... oj to ząbkowanie strasznie meczy nasze dzieci!

---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ----------

Carolajna
Stary 2009-11-27, 16:41   #4706
anulka anulka
Zadomowienie

GG do anulka anulka

Cytat:
Napisane przez Eve1603 Pokaż wiadomość
Ja mam focha !!! Wiec nie imprezuje z Toba...
Spadaj CYCU

Dobra Babolki, to umawiamy sie na 20:00. Bede miała wolną chate!
Dziś otwieramy szampana.
Mell, widze, ze niedługo Twoja imprezka U ciebie juz #906!

Stary 2009-11-27, 16:45   #4707
ursull
Zakorzenienie

Anulka ursull@onet.pl

Idem se teraz do sklepu po winiaka,jak wrócę to z wami chleje.Okazji sporo: Anulki 1000,moje 500 wczoraj i Eve 666 wczoraj
Cze Poiglotku

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 16:48   #4708
Eve1603
Zakorzenienie

Cytat:
Spadaj CYCU

egzorcyzmy odprawiam bo Cie szatan opetal

Stary 2009-11-27, 16:51   #4709
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Poiglot no to bede musiala jakos wytrzymac
czyli chyba i Bryanka dopadly zabkowe przypadłosci... dotad taki aniołeczek, przesypial noce... oj to ząbkowanie strasznie meczy nasze dzieci!
no wlasnie kochana..
przyzywczajona jestem ze mam grzeczne dziecko
a wczorajszy dzien rozlozyl mnie na lopatki
nie mialam juz sily
i szczerze mowiac nawet troche sobie poklnelam(tz byl o 23 wiec wszystko bylo na mojej glowie)
i Bryan wpadal w szal jak mu dawalam jesc ...
a przeciez musialam
ojj wymeczyl mnie hehe

anulka ja mialam ostatnio swoj 4.000 post
jeszcze 1.tysiac i mnie zamkna;D
skad masz taka fajna czcionke?napije sie kieliszek winka
starczy mi
mam nadzieje

ursul czesc kochana

gosik

Edytowane przez poiglot91
Czas edycji: 2009-11-27 o 16:54
poiglot91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-27, 16:55   #4710
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull a mozesz mi dzisiaj postawic flaszeczke ??? Anulka mnie do lez doprowadzila i nie moge taka rozmazana do sklepu leciec...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości