|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4711 | ||||||
szyciowa specjalistka :)
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4712 | |
Raczkowanie
|
Widzę, że imprezka powoli się rozkręca. Wpadnę jeszcze później na chwilkę.
![]() Miałam dzisiaj bardzo udane popołudnie. ![]() ![]() Gosik` – oby ząbki szybko wyszły. ![]() ![]() Malutka – dla Dawidka ![]() ![]() Iwcia dens – no ja mam nadzieję, że okien nie tkniesz przez następny rok. ![]() ![]() ![]() Poiglot – trzymam kciuki za Bryankowe ząbki. ![]() ![]() Anulka - Cię zaprosiłam serdecznie na nk. ![]() Iwciag – chętnie napiłabym się likierku kawowego ![]() Ursull – mój monsz dziękuje za brawa. ![]() ![]() Mell – spowiedź to już kwestia Twojej potrzeby duchowej – jeśli jest to dla Ciebie ważne, to idź. ![]() Marika – jak się u kogoś coś zostawi, to to jest znak, ze się wróci w to miejsce. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Guziczek w swoim nowym krzesełku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4713 |
Zadomowienie
|
Ooo widze, ze impreza powolutku wchodzi w faze rozkrecenia
![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Illbana no Guzik to ma wypasione to krzeselko...fajne |
![]() ![]() |
![]() |
#4714 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swietne krzeselko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4715 |
Zadomowienie
|
Ale widze, ze anulka to tylko szuka okazji zeby wychlac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4716 |
Wtajemniczenie
|
Odnosnie spowiedzi...
ja chcialabym isc ale czy majac dziecko nieslubne moge wogole? Słyszalam ze rozgrzeszenia i tak nie dostane... wiem ze to nie Wam rostrzygac czy dostane rozgrzeszenie czy nie ale podobno w takiej sytuacji nie mozna isc do spowiedzi Illbana no no guzik dumny...jak na tronie!Zadowolona jestes z fotelika? Ja jestem na etapie wybierania ![]() Ja tam napije sie troszeczke ale tylko troszeczke dopóki tzta nie ma...zeby nie zauwazyl jak wroci ![]() A pozniej jak zasnie to juz moge isc na całosc ![]()
#4717 |
Zadomowienie
|
Wkleje Wam 4 fotki malego:
1) tak czesto spi 2) otatnio to jego ulubiona pozycja, bujanie na czworaka 3) zamiast koldry a'la maty woli podloge i "granie" na parkiecie, tzn. pociaganie dlonmi o parkiet tak aby piszczal ![]() 4) wychodzenie z lezaczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4718 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() no a tecik sie nie popisal ![]() Cytat:
![]() Brayanek narozrabial ale ten jeden raz trzeba mu wybaczyc dzis juz pewnie sie poprawi ![]() poka zdjecie bez kolorku ![]() Cytat:
![]() ps. pamietaj lubie martini ![]() ![]() Cytat:
![]() to kiedy wyjezdzamy ![]() ![]() Iwciag ja bym sie likierku napila - ja nie gardze alkoholem ![]()
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-11-27 o 17:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4719 |
Zadomowienie
|
mell rzeczywiscie chyba nie mozesz...ja na pewno nie bo mamy tylko cywilny...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4720 | |
Rozeznanie
|
wiem o tym wiem
![]() ![]() Cytat:
![]() niezle wygibasy w tym lezaczku Guziczek ![]() ![]()
![]() |
#4721 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4722 |
Wtajemniczenie
|
superzabula ale twoj synek wyskakuje z fotelika
![]() Iwcia dens ![]() ![]() ![]() a teraz sama przejrzalam posty i faktycznie masz racje! A to mamuski!!! Nic nie powiedzialy!!! ![]() To pierwsze spotkanie w realu mamusiek! Szybko opowiadac jak bylo??!! Daleko od siebie mieszkacie?
jeszcze nie wiem co tu wpisac ![]() Edytowane przez Mell_xx Czas edycji: 2009-11-27 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4723 | |
Zakorzenienie
|
Ale swietny Jasiek
![]() ![]() Co do spowiedzi - nigdy nie slyszalam, ze po cywilnym (albo i bez) nie mozna isc do spowiedzi, ale nie jestem znawca prawa kanonicznego - to w sumie nikt nie moglby sie spowiadac, bo wiekszosc przed slubem koscielnym prowadzi "grzeszne" zycie i co ??? Nie moga sie spowiadac ? No i kwestia rozgrzeszenia - moje zdanie jest takie, ze ksiadz nie moze nie dac rozgrzeszenia - on nie jest Bogiem, tylko jego sluga... Poza tym jesli mialby juz nie dac rozgrzeszenia, to raczej za morderstwo, a nie za seks przedmalzenski. To jest moje zdanie i moje rozumowanie, wiem ze sa ksieza kompletnie porypani, ale zawsze mozna znalezc "ludzkiego". Robie nalesniki, chce ktoras ??? A robie je po mistrzowsku ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ---------- Cytat:
No to moze troche wiecej ksiundzow na Ciebie zadziala ??? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Ursull Ty chyba bardzo daleko masz ten sklep??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4724 |
Zakorzenienie
|
I am back
![]() Eve ja specjalnie do sklepu po Baileysika poleciałam,żeby się z tobą napić.Bierzcie i pijcie ![]() ![]() ![]() Superżabulka jedne narzekają,że dzieci im spać nie dają,a ty narzekasz na TŻ,jaka miła odmiana na wątku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poiglot zazwyczaj wychodzą dolne jedynki jako pierwsze,ale to tylko zazwyczaj,bywa,że inne zębolki wyłażą szybciej.Wszystko w normie.A masz żel Bonjela do smarowania dziąsełek,on znieczula i przynosi dziecion ogromną ulgę.Jak będzie bardzo źle,możesz podać Calpol ![]() Anulka nie nazywaj mojej Evy "cycu"!!! ![]() ![]() Illbana teraz to się "składanie krzesełka" nazywa ![]() ![]() ![]() ![]() Mell trudne pytania zadajesz.Ja bym olała spowiedź,ale z tego co widzę,dla ciebie to bardzo ważne.Nie wiem jak to jest,ale wydaje mi się,że do spowiedzi może iść każdy,ewentualnie ksiądz cię nierozgrzeszy.To dla mnie masakra jakaś,przecież dziecko grzechu nie ma,a to je własnie chrzcisz,więc co mają do tego grzechy rodziców.Paranoja jakaś.Tutaj ksiądz o nic nie pytał,powiedział tylko,że przynajmniej jeden z rodziców chrzestnych musi być wiary katolickiej,a reszta łącznie z rodzicami to mogą być każdej wiary,nawet muzułmanami ![]() ![]() Eve,Illbana,Iwcia dens wypijmy za naszą świetlaną przyszłość ![]() Zalączam fotkę z ostatniej chwili.Jest to nasze,przyszłe gniazdko miłości dziewczyny ![]() ![]() ![]() http://www.newhopeinternational.net/...he%20drain.jpg ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Eve wzywałaś, więc jestem!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#4725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4726 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Illbana No niech już będzie, że Cię zapraszam ![]() ![]() Guzik ma super minę na pierwszym zdjęciu mówiącą teraz to mi nikt nie podskoczy widzicie jakie mam krzesło ![]() Superzabula Ale synek robi wygibasy mój to chyba len jakiś albo się boi ![]() Ja jestem padnięta cały tydzień Antoś daje mi popalić.Dziś przeszedł samego siebie nie mogłam się bez niego nigdzie ruszyć bo ryczał ,az sie zanosił kiedy mu to przejdzie juz było lepiej ![]()
#4727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Eve ja chce nalesniora...uwielbiam!!! ! a z czym robisz???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() winka czy wystarczy? wystarczy, wystarczy, kazdemu polejemy, kto tu wstąpi, a jak nie wystarczy to mamy też inne trunki (denaturat na przykład N). Zmiana planów! Startujemy o 22:00 À No chyba, ze juz sie rozsiadłyscie, to zacznijcie, a ja potem dołączę. Glotku, a czcionke to se zapożyczyłam z Microsoft Word Office, z symboli kopiuje i se mam.
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-27 o 18:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4729 |
Zadomowienie
|
Bercia spoojnie, moj to nagle zaczal tak wariowac, normalnie nie idzie go nieraz okielznac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4730 |
Zakorzenienie
|
Muszę się wam pochwalić,że dziś pierwszy raz zaserwowałam Ślicznocie szpinak.Na początku nie wiedziała czy jej smakuje,ale potem wcinała z wielkim zapałem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4731 |
Wtajemniczenie
|
Ursull u nas kosztuje "co łaska" ksiadz powiedzial ze ich koszt to ok 90zl ale sa ludzie co daja 30, 40 i tez dziecko ochrzcil... Tz rozmawial akurat z bardziej normalnym ksiedzem
![]() czyli bedziemy dzisiaj ogladac zdjecia Igorka i Guziczka RAZEM!!!! ![]()
#4732 |
Zakorzenienie
|
No i co z tą imprezą! Czekam na was
![]() Wklejam wam świeżą fotkę Milusi ![]() Ja mam kolejną okazję do picia: blog Milusi odwiedziło 7777 gości ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2009-11-27 o 19:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4733 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Świetny Guzik w świetnym krzesełku C Żabcia, ja nie szukam okazji, ja daje Wam okazje, bo jestem wspaniałomyślna ![]() ![]() Moja Madzia tak nogi wystawia za łózeczko jak Twoj Jasio ![]() Cytat:
U nas to na razie wygląda tak, że albo Dziewczynki prostują rączki, albo unoszą pupcie, ale na raz nie potrafią. Fajnie mu to wychodzi ![]() Cytat:
![]() Eve zapodaj naleśniAka! ![]() Ursull nie nazwe już twojej Evy "cycu" ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4734 |
Wtajemniczenie
|
Illbana krzesełko na wypasie i Guziczek zadowolony, super!
Mell jak to nie można, chyba Cię ksiądz nie pogoni, co najwyżej nie dostaniesz rozgrzeszenia, jeśli masz potrzebę pójść, to spróbuj. Superzabula babo a co to za akrobacje to Twe dziecię wyczynia!? Pilnuj no trochę dziecko a nie wizażujesz tylko:P Jasiek słodki, mój syn miał mieć tak na imię, bo swojego czasu byłam zakochana w Janku Wieczorkowskim ![]() Aljaka, Iwcia d świetny wybór, likier pyszny i mojej roboty ![]() Ursull Iwo w 4m-cu już wcinał szpinak i jakoś o nim zapomniałam, dobrze, że mi przypomniałaś Słodka Milenka jest, do męża podobna chyba?No może oczka po mamusi, ale pewnie nie znam sie ![]() A powiedz ona tak spokojnie w śliniaczku siedzi?? Iwo ani sekundy nie ma śliniaka tak jak Milenka, jego śliniak jest pomięty i cały w buzi ![]() To i ja Wam pokaże świeże zdjątko Iwo z dziś przed kąpielą Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2010-01-31 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4735 |
Zakorzenienie
|
Anulka to,że ty możesz dopiero o 22 nie znaczy,że my nie możemy zacząć wcześniej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4736 |
Zadomowienie
|
jeny anulka jestes wspaniala!!! a ja tu Cie o pijanstwo posadzam
![]() przeczytalam dopiero dzis historie tego kubusia co Eve ma w podpisie i sie zryczalam tylko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- ursull normalnie nie moge z Milenki, jak na nia patrze to mi sie buzia sama smieje, caly czas wyobrazam ja sobie z jakas minka smieszna ![]() dobra ide papryke kroic, bo robie wspominana kiedys salatke z zupek chinskich i zamiast zrobic ja do konac to tu siedze...ale dzis moge do woli wizazowa bo Tz w pracy, a tak to mnie goni ![]() ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- aaa iwciag niech sobie Jachu radzi, musi sie uczyc samodzielnosci ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4737 |
Wtajemniczenie
|
Żabcia mów co tam dajesz do tych chińskich bo ja uwielbiam kluseczki chińskie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4738 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bron mnie przed ta ![]() ![]() ![]() Ale lokum nam znalazlas ![]() Generalnie na slodko, mozesz sobie wybrac z twarogiem, jogurtem, bananami, truskawkami, dzemem... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
Ja prawie codziennie rycze przez Kubusia... Odkad sie dowiedzialam, nie moge sobie z tym poradzic... W polskich sklepach sa puszki, wiec wrzucam pieniadze za kazdym razem, ale to kropla w morzu, no i ... i tak w sumie nie mozna mu pomoc... W temacie chrztu... Troche rozumiem te "ksiezowskie" wymagania, kiedys toczyla sie dyskusja na watku irlandzkim i tam jedna dziewczyna pisala ostro, ale prawdziwie - decydujac sie ochrzcic dziecko wg kosciola decydujemy sie na wychowanie go w wierze katolickiej (no taka jest prawda), a wiec sami tez musimy byc "czysci" pod tym wzgldem... Kosciol nie bierze pod uwage tgo, ze chrzcimy dziecko, zeby bylo mu "latwiej". Aczkolwiek uwazam, ze pora na mala reforme kosciola... Slub koscielny wcale nie oznacza ortodoksyjnego katolicyzmu, a jego brak - poganstwa. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4739 | |
Zadomowienie
|
Eve z truskawkami i bita smietana, poprosze
![]() iwciag salatka z zupek chinskich: 3zupki, dwie ostre i jedna lagodna kukurydza konserwowa ogorek konserwowy papryka konserwowa jajka Najpierw kruszysz makaron i dodajesz wszystkie przyprawy, mieszasz z 3 lyzkami majonezu. Pozniej dodajesz wszystkie pozostale skladniki wedle uznania. Na koniec majonez i odstawiasz az zmieknie. Jak kroje ogorki i papryke to tej wody ciutke daje zeby makaron wchlonal. polecam zupki Vifon. Smacznego ![]() ---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4740 |
Zakorzenienie
|
Superzabula nalesniczek dla Ciebie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.