![]() |
#5071 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Czarna lista
Cytat:
Poprosiłam o zdjęcie rys na płycie ale ich nie dostałam. W opisie mam wyraźnie zaznaczone, że niektore filmy są raz obejrzane a niektóre w ogóle. Co do figurek to się nie wypowiem, bo moim zdaniem figurka to figurka i zazwyczaj wiadomo jakie mają wielkości. Jeżeli dana wizażanka nie jest usatysfakcjonowana ze swojego wyboru, to niestety ale moim zdaniem winę ponosi ona sama. I proszę nie mówić, że siedziałam cicho tylko po to aby mieć korzyśc z wymiany, ponieważ jest to nieprawdą. Jeżeli ja uważam, że wymiana jest dla mnie niezbyt korzystna to o tym mówię. Pozdrawiam ![]()
![]() Edytowane przez antosiek Czas edycji: 2009-11-27 o 09:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5072 |
Zakorzenienie
|
podobno po trzech negatywach wylatuje się z targowiska?
moncheeri ma juz na koncie trzy.
#5073 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie...
#5074 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
marzy mi się by w regulaminie targowiska był punkt nakazujacy pisanie opisów przy wymienionej rzeczy naprawde ułatwiłoby to wymiane, czego nie byłoby w opisie, a co chciałabym wiedziec bym zapytała ale czegos takiego jak pytanie o jakas rzecz od podstaw nie kumam, pytanie o rzeczy ktore powinny wyjsc od antosiek tez nie kumam - pisała o fajnej figurce smoka - nie dodała ani nie zaznaczyła ze smok i kamyk na ktorym stoi to dwie osobne rzeczy - a to tez wazne. Skad miałam sie domyslec by o to zapytac?? skad mialam wiedziec, że to dwu czesciowa rzecz?? a co do tych żołwi to załacznone zdjecie nie dosc ze zmanipulowało kolor, ktory nie ejst zielony, to jeszcze wielkosc, tam obok żołwi jest słonik ktory musi miec nie wiecej niz 1cm wielkosci.. to w jej intencji lezy zeby sie wywiazac z wymiany byc uczciwa rzetelna osoba ja jestem biorca, ufam, że nie dostane czegoś nieadekwatnego za swoja rzecz tak było w przypadku skarbu panstwa, dziewczyna bez problemu chciała oddac torebke za skarpetki, od razu jej napsiałam by cos dobrała ode mnie - to moim zdaniem uczciwe wzgledem drugiej osoby jak juz mówiłam, wysłałam jej sweter i tunike i odesłałam figurki - ja byłam fair i jestem fair pozdrawiam Cie antosiek - miłego użytkowania moich rzeczy ![]()
Edytowane przez Silwena Czas edycji: 2009-11-27 o 10:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5075 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#5076 |
Zadomowienie
|
Ja zostalam milo zaskoczona w pewnej wymiance na zdj torebka wygladala na mala i dziwilam sie ze wizazanka pisala ze torba jest meeega duza. A jak otworzylam paczke to faktycznie okazala sie 5 razy taka jak na zdj
![]() A mi marzy sie na targowisku,zeby nikt nie pytal sie:"Masz cos poza wątkiem?" cholera mnie bierze jak takie cos czytam ![]()
![]() |
#5077 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() |
#5078 |
Rozeznanie
|
Jeżeli bym zawiniła w związku z wymianą to przyznałabym się do błędu.
Ale moim zdaniem figurka to figurka i zazwyczaj wiadomo jakie są ich rozmiary (zdjęć nie zmanipulowałam a wręcz przeciwnie starałam się aby dokładnie ukazały wygląd danej rzeczy) Jeżeli jednak napisanie słów: "miłego użytkowania moich rzeczy ![]() ![]() Gdyby każdy cofał wcześniej ustalone wymiany, w momencie gdy dostaje paczkę, która go nie zadowala to myślę, że w tym wątku byłoby wiele takich problemów i ścięc pomiędzy wymieniającymi się. A przecież nie o to chodzi, prawda? Jak ktoś napisał wcześniej: wymiana to wymiana. A z tego co zdążyłam zauwazyć to wymianę się "cofa" w momencie gdy rzeczy nie są zgodne z opisem. Kończąc temat: winna się nie czuję. Pozdrawiam wszystkich i życzę mniej kłopotliwych sytuacji ![]()
![]() |
#5080 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Napisałam pw do modki i Złośliwca. Zobaczymy, co powiedzą. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie byłaś w stanie przewidzieć czego oczekuje od twoich figurek dana wizażanka. Skąd mogłas wiedzieć że ona wykreowała sobie w głowie jakąś wielkość i nie pytając Ciebie założyła że one są większe. No a swoją drogą fajnie by bylo gdybys wkleiła ich fotki ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5082 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
cotynato: o jakie fotki chodzi? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5083 |
Zakorzenienie
|
A już nieważne , oglądam w twoim wątku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5084 |
Zadomowienie
|
obejrzalam figurki w watku i przeciez widac,ze sa malutkie wielkosci ramy okiennej
![]()
![]() |
#5085 |
Zakorzenienie
Przekupka: 158 pkt / 99% pozyt.
|
przeciez widac jakie sa figurki bo stoja na tle ramy okiennej
![]() ![]() a swoja droga to ja mam takich pelno, nawet nie pomyslalam zeby je wystawic na targowisku bo sa chetni ![]() mnie na wizazu denerwuje jeszcze zakladanie nowego watku co pare dni, albo wcinanie sie w czasie tworzenia nowego watku ![]() ![]()
#5086 |
Zakorzenienie
|
Też właśnie miałam pisać o tej ramie okiennej ;p co prawda wydaje mi się że już żółwiki stoją na podłodze ale łatwo wywnioskować że to małe;p
Też nie sądziłam że na figurki są chętni ;p Gdybym wiedziała to bym nie powyrzucała buu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5087 |
Zakorzenienie
|
Tak czytam i czytam i czasem aż mi się śmiać chce...
Odnośnie figurek, skoro tak ważna była ich wielkość to dlaczego nie poprosiłaś o ich wymiary? To by załatwiło sprawę, płyty CD czasem są rysowane przez laser np. w dvd, u mnie często się to zdarza albo jak leżą w miejscu, gdzie jest zmienna temperatura ( to zachodzą jakby taką mgiełką), moim zdaniem antosiek, co do rzeczy wywiązała się z wymiany, a wina leży po drugiej stronie, bo nie dopytała, teraz jej nie pasują i marudzi. Odnośnie płaszcza, nie wygląda mi na jakiś zniszczony, stary itd, a co do zapachu to po przebyciu drogi tylko w papierowym opakowaniu może śmierdzieć, bo mamy dość wilgotną pogodę, a to wpływa na zapach i wtedy rzecz śmierdzi taką starością, to że nie leżał dobrze to może dlatego, że się pogniótł? Co do pisania czy macie coś poza wątkiem, jeśli komuś zależy na jakiejś rzeczy u mnie w wątku, a nic za nią nie widzę to jak dla mnie nie ma nic złego w spytaniu się czy może poza coś znajdzie czego szukam, ja jak nie znajduję to odp., że nie niestety nie, więc nie wiem skąd to oburzenie... |
![]() ![]() |
![]() |
#5088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do płaszcza - nie chce się kłócić ani być pod ostrzałem , ale odnoszę wrażenie że szukasz wytłumaczenia na to że płaszcz Ci się nie spodobał. A no i to cd , to zacina przy oglądaniu czy tylko ryska rzutuje w wyglądzie wizualnym ? |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5090 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:21.