|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4771 |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz III
Eve ale to opowieść z happy endem (w pewnym sensie),więc naprawde warto przeczytać
![]() ![]() Anulka jakt to gdzie? Na Wizażu,jak już się maluchy czytać i pisac nauczą to swój wątek założą,np: "Majowo-czerwcowe dżentelmeni i damy obgadują swoje mamy" ![]() Ania Polsat a co maiałaś na mysli z tym śledziem? Chyba nikt cię nie zakumał ![]() ![]() Superżabula a w której cukierni takie,debilne koszulki noszą? Pytam,bo mój TŻ jest z Bydzi,a do tego w cukierni u pewnego "pana nocnego ptaka" pracował,ale to kilka lat temu było ![]() A ja ciężko i z mozołem robię kartkę świąteczną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4772 |
Zadomowienie
|
Eve a otworzysz mi wrota, jak przyjade zrobic foto do rodzinnego albumu?
#4773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czekam... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4774 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#4775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ursull cukiernia u pana nocnego ptaka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4776 | |
Zakorzenienie
|
Nie mogę powiedzieć tego głosno,bo Eve słucha,to powiem po cichu (kocham cię jak siostrę,młodszą siostrę...). Bierz mała belciora i łykaj
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4777 |
Wtajemniczenie
|
idę sobie spać, bo i tam nikt nie pocieszył biednej Iwci
![]() Dobranoc Matrony, spokojnej nocy życzę |
![]() ![]() |
![]() |
#4778 |
Wtajemniczenie
|
Widzę, że tu imprezka się rozkręca
![]() ![]() Współczuję ciężkiej nocy niewyspanym mamusiom ![]() ![]() Ania4891 świetny pomysł z tymi zdjęciami, tylko ten z mamusią i dzieckiem mógłby być łagodniejszy, a koszulki miodzio ![]() Marika Igor upadł i nawet nie zapłakał? ![]() Gratuluję udanego spotkania z Illbaną Poiglot oby ząbek szybko wyszedł Brayankowi ![]() Superzabula ale aparat z Jaśka ![]() Ursull a co moja synowa taka smutna na tej fotce ![]() ![]() ![]()
#4779 | |
Zadomowienie
|
dył giłym na patolku, wluciolam se kigoda
![]() brrrr co ty mi dałaś ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4780 |
Zakorzenienie
|
Anulka jak to co? Szato brię rocznik przyszłoroczny
![]() To napij się tego i innych poczęstuj,mam jeszcze trochę w bunkrze pod chatą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
źle ze mną? ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4782 |
Zakorzenienie
|
Iwciag nie idź se
![]() ![]() Malutka a ty znowu od impry się wykręcasz? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4783 |
Zakorzenienie
|
Ursull kumam
![]() ![]() Iwcia Ty o tz napisalas... No wlasnie, co on Ci zrobil ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#4784 |
Wtajemniczenie
|
już mnie tu nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:47 ---------- Poprzedni post napisano o 23:44 ---------- bądź! nie myśl juz o teżecie. masz nas!
nic ![]() Edytowane przez anulka anulka Czas edycji: 2009-11-27 o 22:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4786 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4787 |
Zadomowienie
|
ide spać i już
#4788 |
Zakorzenienie
|
znowu do was pisalam
i mi wcielo.....wrrrrrrrrr ale sie zdenerwuje zaraz ![]() Andziaaaaaaaaa dawaj ... polej i mi.. pisalamw poprzednim poscie ktorego mi wcielo ze zaduzo imprezujecie i pijecie.. i chcialam dac wam bencki ![]() przez to i mii sie zachialo ![]() Fajnie ze marika i illbana sie poznaly tez bym chciala was poznac ale nida rady ![]() Obiecalam Esterce ze postaram sie do niej jechac do miasta z Bryankiem jak bede w Polsce no ale zobaczymy ![]() tak samo jak chcialabym poznac was ![]() iwciag? co tz nabroil? ![]() ---------- Dopisano o 00:56 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- oo nie!!!!!! ![]()
#4789 |
Zadomowienie
|
Glucik naskrob coś przez noc, zeby nam sie jutro fajnie czytało do kawki. Buziaki, trzymaj sie nasze najmłodsze Słoneczko.
Dobranoc Maciorki ![]()
![]() |
#4790 |
Zakorzenienie
|
kto to glucik?
#4791 |
Zadomowienie
|
Aaaaa dziołszki nie świerzbiło was cosik, bo żeśmy z Kasiulą was obsmarowały tzn. obgadały równo
![]() ![]() ![]() superzabulka - no te pozycje Jasia nie pozostawiają mi wyboru dzwonie do opieki ![]() ![]() dentka - bystra dziewuszka ![]() Mell - bylo super gadałysmy jak najęte, jadaczki sie nie zamykały ![]() ![]() ![]() Eve - ja chce naleśniczki, bachnik mi z 3 ![]() ursull - zakochałam się w waszym nowym lokum, czeku u nas takich willi nie ma ![]() ![]() ![]() Illbanka - tośmy wzbudziły sensacyję ![]() iwciag - ale miał wystraszoną minkę Iwo na pierwszym zdjątku. Że tak ładnie powiem za***iście było ![]() ania - jaka boska Jula ![]() ![]() ![]() ![]() malutka - on chyba do końca nie wiedział co to miał za lot ![]() anulka anulka - babo ty juz nie pij naprałaś się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4792 |
Zakorzenienie
|
Moje kochane mamusie
Z milosci chyba was udusze Kazda mocno z osobna sciskam I mamuska daje pyska ![]() Obysta wszystkie sie wyspaly Bo jutro wieczorem impreza i chlamy ![]() oo!! buziiiiiiiiiiiaki i dobranoc
[/SIZE][/RIGHT] Edytowane przez poiglot91 Czas edycji: 2009-11-27 o 23:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#4793 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego tak dużo piszecie... jestem na 156 str.
![]() ![]() Kupiłam Bebilon A.R. od urodzenia i nigdzie nie widziałam takiej 2 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4794 |
Rozeznanie
|
hej hej! PIJOKIIIIII
Najpierw sie pochwale, ze Filip ma 2 zeby na dole!!! Wyszly 2 od razu, a ile sie biedak nameczyl, to az szkoda pisac ![]() Caly czas musialam mu dawac syrop przeciwbolowy, bo nie wyrabial. Ciekawa jestem jak bedzie z kolejnymi zebami. Z kolejnych noosci to: od kilku dni ladnie siedzi sam, jeszcze niedawno trudno mu bylo utrzymac rownowage, ale juz zkumal o co chodzi, hehe ![]() a co mnie najbardziej w nim zadziwia to, to ze garnie sie do wstawiania, jak bylam w Polsce to udalo mu sie 2 razy wstac, lapiac sie za oparcie naroznika drewnianego w kuchni. Zczail jak to robic i teraz wstaje non stop, lapiac sie byle czego. Dzisiaj jak zobaczylam, ze trzyma sie duzego kartonowego pudla to myslalam, ze na zawal padne. I zaczelo sie wstawanie w lozeczku, giba sie na boki, jak pijak jakis, dupka mu lata na lewo i prawo ale twardo stoi! Nie ma juz mowy o raczkowaniu, czy lezeniu. Zreszta on nigdy nie lubil lezec, teraz zmiania pampersa to wielka awantura. Przed chwila smialam sie sama do siebie, bo siedze sama w z nim w domu, tz w pracy, cisza absolutna. spal smacznie w lozeczku i nagle slysze kotlowanie sie w jego poscieli. Zerkam a ten stoi przy szczebelkach! Zaspany, oczy polotwarte, ale stoiiiiii ![]() No moj pobyt w Pl szybko zlecial i znowu w Anglii jestem. Juz planuje, kiedy by tu znowu wyskoczyc do mamusi i tatusia. pozdrawiam wszystkie imprezowiczki buziaki papapa
#4795 |
Zakorzenienie
|
Cinka nie zabijaj się
![]() Male witaj,ja się tu o ciebie dopytywałam ![]() ![]() ![]() Uciekam spać,bo własciwie wpadłam,żeby dobranoc powiedzieć. Do jutra,a właściwie do dzisiaj ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4796 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4797 |
Zakorzenienie
|
A i jeszcze tak z okazji weekendu wrzuciłam kolejny projekt karteczki do albumu,jeśli ktoś chce dużą wersję to niech da mi cynk,a ja prześlę,albo link do moich zasobów na fotosiku podam
![]() Nie jestem zadowolona z tego czegoś,więc jeszcze będę pracowała i wdzięczna będę za wszelkie sugestie ![]() A teraz serio,serio DOBRANOC ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4798 |
Zadomowienie
|
Pierwsza
![]() Jade na golebioki, cze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4799 |
Wtajemniczenie
|
no w końcu nie jestem pierwsza!
Ja nie wiem co to moje dziecie ![]() ![]() A tż po prostu powiedział kilka słów za dużo, on do tej pory wygaduje mi czasy liceum, studiów, nie może znieść tego, że ja kontaktuje się z ludźmi z grupy, że w styczniu mamy sobie jakiś zjazd zrobić i przez to wymyśla i wygaduje bzdury. Czasem się zachowuje jak by miał15lat i zero zaufania do mnie. Przeprosił i poprosił byśmy nie jechali, ale ja jeszcze nie wiem.. Ania ja tam nie lubię ptaków, no może jedne. Ursull o i Iwuch w czapie siedzi, nie mam za bardzo wizji jak mogła by taka kartka wyglądać i domyślam się, że ciężko będzie coś z tym zrobić, ale jak dla mnie mało czytelna, ale i tak ![]() ![]() Mell gratki dla Filipka ![]() Pioglot o proszę bardzo, kolejna mama tworzy ![]() Marika zazdroszczę, na pewno fajne uczucie takie spotkano! Nie dziwie się, że miałyście sporo do obgadania, mów tu jak na spowiedzi którą z nas żeście obsmarowały ![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-11-28 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#4800 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Buziaki dla Nikolki i Bryanka! ![]() Guzik dziękuje za komplementy! ![]() ![]() Hubert kończy dzisiaj pół roku. ![]() Są zdjęcia ze spotkanka. ![]() A samo spotkanie z Mariką - super (szkoda, że tak krótko). Mariczka to jajcarska kobitka, a Igorek na żywo jest boski i bardzo grzeczny (także jak Marika będzie na niego narzekać, nie wierzcie jej ![]() ![]() ![]() ![]() Marika – ![]() ![]() Mell – co do krzesełka – jak na razie super. ![]() ![]() Iwcia dens - ![]() ![]() Superzabula – ale Jaśku robi wygibasy ![]() Ursull – nasze gniazdko miłości ![]() ![]() ![]() ![]() Berciu – to ja się tam w wakacje na pielgrzymkę przejdę. ![]() ![]() ![]() ![]() Iwciag – Iwo cudny i jak ładnie bawi się ślimakiem. ![]() ![]() ![]() Aniu – to Jula nie ma żadnych ambicji? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Male – gratulujemy ząbków ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:28.