|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Raczkowanie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr Pierre Dukana, cz. 3
Marzeniatko, i pamiętaj Kochana, chwalić się nam tutaj każdym -najmniejszym nawet- spadkiem wagi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Rozeznanie
|
Pewnie że tak Witaj w naszym gronie
![]() ![]() ![]()
#1264 |
Raczkowanie
|
Marzeniatko ---- a czy Ty czytalas ksiazke ????? bo to podstawa by stosowac diete ....
#1265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zadomowienie
|
Marzeniątko witaj wśród dukających
![]() Dodam tylko, że warto byłoby żebyś książkę przeczytała. To ważne ![]() Link do książki jest w podpisie wiolqn. |
![]() ![]() |
![]() |
#1267 |
Zakorzenienie
|
Leszczesia, BogaczKa22 jestem w trakcie czytania książeczki.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1268 |
Raczkowanie
|
Hej Hej Kochane!
Nie wiem co się dzieje z moim brzusiem... w tym tygodniu już poraz trzeci mam problemy żołądkowe ![]() ![]() Z przyjemniejszych wiadomości: we Wrocławiu od dzisiaj do Świąt jest jarmark. Byłam w południe i cudnie jest! Moja ulubiona część wydarzeń Wrocławia ![]() ![]() ![]() Marzeniatko witam serdecznie w naszym gronie ![]() ![]() ![]() Seminarium poszło super!
#1269 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Oj Isabelll, byłam dzis tam i mnie ruszały tam inne fajne rzeczy - biżuteria! Ale w tym roku wyjątkowo duzy ten jarmark - cała świdnicka i kawał rynku. I faktycznie sporo dobrego jedzonka: wędliny i mięsa miody, sery... Tęsknię za serami ale dam radę i wytrzymam do nowego roku. Bardzo bym chciała najpóźniej od lutego przejść na 3 fazę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zakorzenienie
|
Witamy Marzeniątko
![]() Przejrzyj jeszcze wątek o ten: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post15189124 Może coś w oko wpadnie ![]() Dziewuszki jak nastawienie przed weekendem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1272 |
Zakorzenienie
|
wrocilam ze spotkania z Lanka. Najpierw urzadzilysmy sobie maly kacik wzajemnej admiracji: ale schudlas, jak ty schudlas, nie, jak ty schudlas...
Takze w tej chwili prosze sie do nas zwracac per: chudzinko. Powaznie mowiac Lanka powinna tu swoja fotke wstawic sprzed i po bo kobieta wyglada swietnie. I mowie to ja Jarzabek. Poplotkowalysmy sobie nad kawka, (obsmarowalysmy pol forum hihi wiec jak was uszy piekly to od nas) i zostawilam ja bezpiecznie w objeciach Aktualnego. Nawet nie wiecie jak fajnie sie spotkac tak na zywo. Niech ja wroce do kraju to zmontujemy zlot odchudzonych pieknosci. marzeniatko witaj, pytaj, jak wiemy to odpowiemy, jak nie to odeslemy do ksiazki. wlasnie zmontowalam tofu z warzywami w sosie slodko-kwasnym. ciekawe, cieple tofu smakuje dziwnie, mysle ze mozna by je bardziej osuszyc przed smazeniem by bylo twardsze
There is a place. Like no place on Earth. A land full of wonder, mystery, and danger! Some say to survive it: You need to be as mad as a hatter. Which luckily I am Brykanie czyli to co Tygryski lubia najbardziej Kuchnia Tygryska |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co do tofu to z czym jeszcze można to jeść??? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki,
Pokornie się melduję, wstyd przyznać, ale po ostatniej wpadce, gdy mnie nieźle ochrzaniłyście, nie miałam odwagi przyznawać się do kolejnej porażki ![]() Lanka mnie dzisiaj zmotywowała, że trzeba się znowu do kupy wziąć to jestem. Trzeci dzień kolejnej próby prawie zakończony. Atak głodu udało sie opanować Nutelką (nawet słodzika nie użyłam) mniam, tylko mało tego pieroństwa z przepisu wychodzi. Może i dobrze.... Pokornie chylę głowę przed Wami bojowniczkami nieustraszonymi, zabójcami komórek tłuszczowuch. Wiolquin co do depilacji laserowej to ja w tej branży pracuje i jak mogę Ci radzić, co by judły nie odrosły - raz w roku zabieg przypominający, bo inaczej za parę lat będziesz z powrotem walczyć ![]() Gratulacje dla wszystkich chudzinek i cierpliwości dla tych na rozdrożach. Ps. Oj jak ja się boję zastojów, przy pięknych spadkach nie mogę wytrzymać więcej niż 5 dni a co dopiero po demotywującym zastoju???
#1275 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() My dajemy radę to i Ty dasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1276 | |
Raczkowanie
|
Dobry wieczór!
Cytat:
![]() ![]() I tak odnośnie wagi, to mam sprawdzony sposób [pewnie Wy też tak robicie, ale warto przypomnieć wszystkim innym ![]() I muszę pochwalić przepisy - na serek kawowy [przepyszne!!!!!] i chlebek otrębowy z drożdżami [zapomniałam już, która z Was go zapodała]. Jest co prawda nieco wilgotny w środku i nie wiem, co z tym zrobić, ale ogólnie fajny i smaczny. I da się kroić w kromeczki, bo nieco wyrósł... Wiolqn - nie przeczytałam książki Dukana, [wiem, że masz linka w podpisie] a ściągnąć stamtąd nie mogę, bo coś mi nie działa [kiedyś próbowałam parę razy i nigdy do mnie pliki nie dotarły]. Czy jest możliwość, żebym ją pobrała jakoś inaczej??? Kurczę, tak czytam, że książka to podstawa, i się trochę niepokoję...
9.11.2009 - START 124,5 kg (wzrost 170 cm) 15.07.2010 - 92,2 kg ![]() 25.07.2010 - 93,6 kg 01.09.2010 - 96,2 ![]() najbliższy cel: zobaczyć "8" z przodu! Będzie 78 (wg Dukana 01.09.2010) Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach Philip Wylie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A mój weekend zapowiada się owocnie, napięty grafik, dużo zajęć - czyli to co tygryski lubią najbardziej. ![]() Huni gratulacje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Raczkowanie
|
Marzeniatko niestety nie działa mi... tam są jakieś tajemnicze kropki w adresie i nie moja opera tego nie odczytuje....
![]()
9.11.2009 - START 124,5 kg (wzrost 170 cm) 15.07.2010 - 92,2 kg ![]() 25.07.2010 - 93,6 kg 01.09.2010 - 96,2 ![]() najbliższy cel: zobaczyć "8" z przodu! Będzie 78 (wg Dukana 01.09.2010) Sukces to drabina, po której nie sposób wspiąć się z rękami w kieszeniach Philip Wylie |
![]() ![]() |
![]() |
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1280 |
Raczkowanie
|
Huni, bardzo dobrze że sie cieszysz bo na tym to polega (przyjdą i chwile zwątpienia), ale najważniejsze nie dajemy sie zatrzymaniu, spadek przychodzi w najmniej oczekiwanym momencie
![]() Marzeniatko dobry zryw najważniejszy, nie jest łatwo (chwilami) ale ja przeciwniczka diet (bo sie nie uda) daje "głowe" za tą diete, nigdy się nie odchudzałam a tu prosze DUKANKA z prawdziwego zdarzenia, najfajniejsze jest to że ja po 1 m-cu, nabyłam takich nawyków że nie mog ę w too uwierzyć.Cukier był mi niezbędny do życia(dosłownie-bo za słodyczami nie przepadam, bardziej kawka,herbatka x dziennie 5 x 3 łyż cukru)okazuje sie że wogóle nie potrzebuje i żyje ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() Jestem na diecie proteinowej od 54 dni i schudłam 7 kg ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczęta w ten sobotni 'poranek' :P
przyznam się do czegoś.. ja to jestem jednak człowiek małej wiary.. tyle płaczu marudzenia i co dzisiaj 66 kg. Jakie to jest szczęście zobaczyć na mojej starej wadze z przegródkami że czerwona wskazówka lekko przed kreska z 65 kg. No doczekać się nie mogę zejścia poniżej tej kreski. A tak w ogóle to jestem na półmetku zarówno 6 kg za mną, jak i przede mną. ![]() ![]() ![]() Witam nowe dziewuszki i gratuluje trafnego wyboru diety. Wszystkim 'stojącym' głowa do góry! A tym ze spadkami- cieszę się razem z wami!! ![]() ![]() ale na sentymenty mi się wzięło:P kurcze muszę się jeszcze pochwalić cm: w talii o 6 cm mniej czyli mam 68 cm hahaa w biodrach 88 czyli 5 mniej ale w udach jak było tyle jest od początku diety może 2 cm mi spadło co sprawia ze wyglądam jak istna gruszka z dużymi piersiami :P
74kg -64 kg -18.10.09- :11.01.2010/20.04.2010 Edytowane przez kiltii synti Czas edycji: 2009-11-28 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Raczkowanie
|
Jak tu cichutko z rana
![]() Nie mam z kim sie porannej kawy napić ![]() ![]() Witam wszystkie nowe dukanki i życzę wytrwałości-będzie Wam potrzebna-zwłaszcza podczas zastojów ![]() Ja co raz częściej myślę o przejściu na III fazę, a wszystko dlatego że i tak waga mi nie spada a to już 2 msc diety ![]() ![]() Miłego dnia życzę! ![]()
#1284 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1285 |
Raczkowanie
|
#1286 |
Przyczajenie
|
Witam
Dzis zaczynam faze uderzeniowa ![]() ![]() Pozdrawiam Wszystkie Dukanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Raczkowanie
|
ja do kawusi daję 1,5 % i mam jak najczystsze sumienie
![]()
![]() |
#1288 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#1289 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkie dukające Panie
![]() U mnie kolejny zastój ![]() ![]() ![]() No, cóż, mimo to dalej muszę dukanować bo zależy mi bardzo na tej końcówce. Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A we Wrocławiu nigdy nie bylam przed świętami - podobnie jest? Właśnie sobie przypomniałam o czymś takim jak zupa miso ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do nutelki - spróbuj ze słodzikiem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:28.