|
|
#2401 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
- Wiesz, moim zdaniem wszyscy jesteśmy jak myślnik, taka krótka kreseczka. - Jak co? - Myślnik. Na nagrobkach umieszcza się datę urodzenia, myślnik, i datę śmierci. Życie to jest myślnik. Chcę, żeby w moim przypadku ta kreseczka coś znaczyła. ![]() są rozmowy o niczym które wprowadzają zamęt. rozmowy o smaku czekoladowych papierosów.
|
|
#2402 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli szukać to supermana a nie jakiegoś frajera , kolejnego skopiowanego dżentelmena.
Kładł mnie spać sms-em 'dobranoc skarbie.kocham cię' i budził telefonem 'Hej Kochanie! Śniłaś mi się.' a kupisz mi lizaka o smaku miłości ? Bez marzeń, wyobrażeń, działań nie oczekuj cudów. Spotkajmy się jutro obiecuję że nie zmienię się.. a Ci w siebie zapatrzeni stali w cieniu swoich ciał.
|
#2403 |
|
Raczkowanie
|
na tym polega kłopot z piciem, gdy wydarzy się coś złego, pijesz, żeby zapomnieć. Kiedy zdarzy się coś dobrego, pijesz, żeby to uczcić. A jeśli nie wydarzy się nic szczególnego, pijesz po to, żeby coś się działo.
|
|
#2404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo .Wolę być jego dziw.ką niż Twoją żoną! – Jesteś szalony! – Wszyscy to mówią, ale z całym szacunkiem, to nie ja stoję zawieszony na barierce rufowej. - Ufasz mi ? -Ufam.. nie kupujmy nieba na kredyt olśnienie miało kolorowe majtki i pelerynę, bohaterze. i nawet serwer nieba przeciążony. |
|
|
|
|
#2405 |
|
Raczkowanie
|
trucizną jestem i krąże w żyłach
gram według własnego scenariusza celowość przypadkowych spojrzeń wzorowa uczennica w szkole ignorancji dlaczego 'tysiąc sekretarek'? podobno wanilia... o krok?! dwa?! chyba nie... brakuje decydującego impulsu perwersyjna zabawa w nic nieznaczenie kreślić, nakreślić, podkreślić, wykreślić, przekreślić, napisz, dopisz, przepisz... i rachunek jeszcze dostaniesz! na mnie z pokwitowaniem! odbiór w nieistotnym miejscu, o przypadkowej godzinie emocjonalny masochizm? a jeżeli powiem, że na serio? każde słowo odtąd? a może od tamtąd? nie wierzysz? uwierz !
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-11-28 o 10:05 |
|
|
|
#2406 |
|
Rozeznanie
|
CookieCrisp- o, jak miło
![]() ![]() agattee- uwielbiam Twoje opisy ![]() modlishque- biore pare Twoich ![]() _ jak kocha to wróci vs jak kocha to poczeka . mam ochotę tylko krzyczeć! Jak po śmierci nic nie będzie to się wkur.wię. Mnie powinni zniszczyć fak ju & fak ona. Ciało może dostać poważnych obrażeń jeśli mózg wymyśli sobie coś bardzo głupiego. nie pisz.nie dzwoń. walcze ze sobą, żeby o Tobie zapomnieć, pozwól mi wygrac.. Czasami upadamy tylko po to, by sprawdzić, kto nas złapie. pamiętaj, ja mogę już nie wrócić .. nie, bo nie. i ch.uj. Kiedy masz zły humor - nie poprawi Ci go nikt. Kiedy zaś masz dobry - każdy garnie się, by Ci go popsuć..
http://www.lastfm.pl/user/styrana91 Edytowane przez dontgivemenames Czas edycji: 2009-11-28 o 07:39 |
|
|
|
#2407 |
|
Zadomowienie
|
Hej, dziewczyny
)) tak czytam i czytam, przejrzałam kilkadziesiąt stron i nie mogę znaleźć;/ potrzebuje czegoś typu brak ograniczeń, mogę wszystko, brak barier, wszystko do osiągnięcia...błagam pomóżcie |
|
|
|
#2408 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli to jest warte posiadania, warte jest też walki.
/It’s worth havin’, it’s worth fighting for../ Musimy walczyć, walczyć za tę miłość.. /We gotta fight, fight for this love/ Tak mijają dni bez Ciebie, z ciszą pośród czterech ścian.. Czas dalej biegnie, chcę z nim biec do ciebie.. Może ciepło twoich ust, może echo twoich słów ukołyszą mnie do snu..
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2009-11-28 o 09:43 |
|
|
|
#2409 |
|
Raczkowanie
|
kradnij, kradnij.
![]() _______________ gonię palcami jak najwięcej ciebie, kto jeszcze nie jest świadomy choroby, którą ludzie nazwali miłością? chcę po prostu być szczęśliwa, czy to tak wiele?
|
|
#2410 |
|
Raczkowanie
|
Książe z bajki?!! Pier**le to! Wole zostac niezależna księżniczka!
![]() Jestem zbyt szlachetną suką dla takiego kundla jak ty.. ![]() Pewnego dnia.. Bez zastanowieia.. Po cichu.. Zatęsknisz za mna..
|
|
#2411 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
_________________________ _______ problemem nie jest sam problem, lecz Twoje podejście do niego. Jasne? Oferujesz jedynie trochę współczucia. Jedyne uczucie jakim się dzielisz. Nie jesteś sędzią, ale jeśli zamierzasz mnie osądzać skaż mnie na inne życie. To mi się nie podoba. Cóż, miło było pana poznać, myślę że ze już pójdę swoją drogą. Bo widziałam jak miłość umiera cholernie dużo razy, gdy zasłużyła na przeżycie. Chciałabym do Ciebie zadzwonić, powiedzieć tak po prostu, że tęsknię. nie łudź się. słuchawki zawsze będą splątane , herbata za gorąca , a facet nie ten. wtedy dałabym sobie za niego rękę uciąć.. i co ? i teraz bym ręki nie miała. Nie ma nic trudniejszego dla kobiety jak powiedzieć ,, do widzenia" w mniej niż 25 słowach. '- Jestem... przerażony. - A czego się boisz? - Boję się, że mogę skończyć sam. Boję się, że zawsze będę czyimś przyjacielem, bratem, zaufanym, ale nigdy... Wszystkim dla kogoś.'
Edytowane przez tfojakrulefna Czas edycji: 2009-11-28 o 09:48 |
|
|
|
|
#2412 |
|
Zadomowienie
|
I zawsze pamiętaj, że jesteś kimś wyjątkowym.
Jedyne co musisz zrobić, to pozwolić innym zobaczyć, że taki jesteś. - Milton H. Erickson
|
|
#2413 |
|
Przyczajenie
|
Dziewczyny czytanie 10 razy tego samego opisu jest już wkurzające! Jeśli nie czytacie wcześniejszych opisów to wrzucajcie tu tylko swoje dzieła, a nie skopiowane z internetu ! Z góry dziękuje
![]() I znowu szczęście przemknęło mi przed oczmi I znowu go nie zauważyłam ;< Mam już dosyć! Nienawidzę! Ciebie iii Ciebie i Ciebie w zasadzie też ! Chciałabym chociaż raz przejść przez korytarz i nie być porównywana do Ciebie! - Znowu to robisz ;< - co? ;o - Ciągle o Niej mówisz ;/ Było dobrze... aż do dziś ;C Jeśli ranienie mnie sprawia Ci radość... To powodzenia, moje uczucia są tego warte ;<< - No, teraz ty powiedz jaki jest twój ideał? ![]() - hmm... Średniego wzrostu, jasny brunet o błękitnych oczach. Powinien ubierać się na skate, ale bez czapki, ponieważ Jego półdługie włosy będą stawiane na lakier. Będzie mało inteligentny i często nie będzie wiedział o co chodzi. Dla Niego mama to świętość... ;] - ej! Ja znam Twojego ideała o ![]() - JA też go znam, tyko jest mały problem... On mnie nie chce ;C [ To był mÓj ulubiony ;D ]
|
|
#2414 |
|
Rozeznanie
|
tfojakrulefna- ciesze sie, że sie podobają
![]() __ You don't know, You think you know me like yourself, But I fear, That you're only telling me what I wanna hear But do you give a damn Understand That I can't not be what I am I'm not the milk and cheerios in your spoon Its not a simple hearing but not so soon I might've fallen for that when I was fourteen And a little more green But its amazing what a couple of years can me. // Nie wiesz, Myślisz, że znasz mnie tak, jak siebie Ale obawiam się Ze tylko mówisz mi to, co chciałabym usłyszeć. Ale czy mówisz na serio. Czy rozumiesz. Że nie mogę nie być tym, kim jestem. Nie jestem jak mleko i chrupki na twojej łyżce. Nie jest łatwo tego słuchać. Mogłam się na to nabrać, kiedy miałam 14 lat I byłam niedoświadczona. Ale to zadziwiające, co może znaczyć kilka lat. // w końcu idziesz zmyć całą tapetę. spoglądasz w lustro, widzisz swoją naturalną, zmęczoną twarz. nie chcesz na nią patrzeć, pospiesznie wycofujesz się do łóżka. starasz się nie dopuszczać do siebie tych wszystkich myśli, które ukrywasz przed sobą za dnia. to pochłania zbyt wiele energii. zasypiasz. a potem się budzisz. pędzisz założyć swoją codzienną maskę. tak mija każdy twój dzień. aż w końcu zdajesz sobie sprawę, że nie potrafisz już normalnie żyć, że zatraciłaś siebie, że zapomniałaś kim byłaś, zanim zaczęłaś się okłamywać.
|
#2415 |
|
Raczkowanie
|
wykresem jestem przyczynowo skutkowym
udaje, że potrafie ...i tak zrobę to na co będę miała ochotę... niegrzeczne fantazje o niegrzecznych ludziach nie ma nieba Panienka Mi i jej zabawki zastrzele aparatem z nieistotnym czasem naświetlania kliszy nadinterpretacje? policz jej rzęsy i zajrzyj pod powieki... demonstracja hedonizmu przejrzystość środków wyrazu
|
|
#2416 |
|
Przyczajenie
|
To Londyn, albo Rzym może...Praga- jedno z miast, jedno z niezwykłych miejsc. Tam znajdziesz może mnie, może inna tak jak ja, zgubioną pod koniec dnia...
Nie odpowiadam za to wszystko co dzieje się beze mnie, co dzieje się za szybko... Twój problem jeśli mam coś do Ciebie, proste, masz coś do mnie, to ciągle pozostaje Twój problem
|
#2417 |
|
Wtajemniczenie
|
Pocałuj mnie - tak bardzo delikatnie.
Dotknij, ale ukradkiem. Obejmij - czule, lecz stanowczo. Ale jeśli pokochasz, to tylko prawdziwą miłością
|
#2418 |
|
Raczkowanie
|
Teoretycznie mogę spróbować i dostać wszystko.
A praktycznie? Chciałabym zobaczyć Cię martwego w basenie Twojej krwi. nieprzyzwoitość czerwonych paznokci. banalność odbicia w lustrze. powietrze pachnie nieokreślonością od znanego projektanta. znowu się coś popierdzieliło ;| porozmawiajmy o granicach poznania. lubie poddawać się w watpliwość... abstrakcyjne dialogi prowadzone w dziwnych miejscach. Venus as a boy? Namiastka. Durny rzeczownik, trzy sylaby, dziewięć liter. Namiastka. Prawie jak ja.
|
|
#2419 |
|
Wtajemniczenie
|
CookieCrisp - dziękuję
![]() xxxLOLKAxxx - Angeluś, jak okradłaś, to jesteśmy kwita. ![]() Jest lepiej, niż przypuszczałabym, lecz najlepsze w tym wszystkim jest to, iż trzymam się pod kloszem, który uchylę w odpowiednim momencie. Z czekoladą to nie ma nic wspólnego.
To miód w czystej postaci. Oczy mi płoną.
|
|
#2420 |
|
Raczkowanie
|
Kochanie, nie jestem zła. Ja jestem wk.rwiona.
W ustach zebrała się gorycz z nadmiaru słów... zmieniam świat wokół siebie zmieniam siebie dla świata zaczynam lubić swoją samotność i doceniać ale jest to raczej ponura rezygnacja niż akceptacja faktu że Ciebie nie ma i nie było i nie będzie ![]() Sny dodają więcej weny i natchnienia.!
|
|
#2421 |
|
Zadomowienie
|
Szkoda mi na Ciebie życia...
Jestem Tobie zakazana. Zrozum to w końcu. Nigdy nie będziemy mogli być razem... Złamane klątwy to tylko w bajkach... Jesteś moim przekleństwem czy błogosławieństwem?
|
#2422 |
|
Przyczajenie
|
Za dużo jej w twoim życiu!
Sprawdziłam twój telefon, nawet mi na to pozwoliłeś. I co zobaczyłam? Większość wiadomości od niej. Powiedziałeś: to nic nie znaczy. Może jestem zapatrzoną w siebie egoistką! Ale ja mam uczucia! Możesz mi wierzyć, lub nie! Czasem fajnie jest zakochać się bez pamięci. Ale cóż nam daje miłość, jeżeli nie jest odwzajemniona? Trudne pytanie, zadane przez łzy. Odpowiedź jeszcze trudniejsza. |
|
|
|
#2423 |
|
BAN stały
|
Nawet nie wiesz jak miło mi się zrobiło, kiedy to przeczytałam ale i tak daleko mi do Ciebie snide1- uwielbiam, uwilebiam i jeszcze raz uwielbam dontgivemenames - nie zastąpniona .! ![]() modlishque - teoretycznie, monotomnie Cię okradam CookieCrisp - słow mi brak agattee - kocham twoje opisy ---------------------------- Closed off from love. I didn’t need the pain ! /Odciąć się od miłości. Nie potrzebuję ran !/ nie było Cię gdy płakałam, nie było Cię gdy się śmiałam.. Więc dlaczego miałabym tęsknić za Tobą ? Marzysz o rycerzu na białym koniu... a zokochujesz się w jakimś wieśniaku na ośle ... kładę się dość póżno , każdego wieczoru czekam aż może dostane wiadomość o treści ' należysz do mnie' Niektórzy twierdzą, że słyszeli jak jej serce pękło z bólu. zagubiona ciągle w sobie. . już za późno by Cię mieć. Łamiąc zasady, uśmiecham się ironicznie do życia. Kiedy facet jest wart 2 zl? jak pcha wózek w carrefourze ![]() . |
|
|
|
#2424 |
|
Rozeznanie
|
dotrzeć do jądra, żeby zbadać wnętrze.
w korowodzie zmysłów możemy trwać niepokonani. nie bądź pewny że masz czas, bo pewność niepewna. 69 minut szczęścia. jakby nie było jest bardzo miło.
|
#2425 |
|
Raczkowanie
|
JednaNaMilion - szukam, szukam..i znależć nie mogę ; (
'Kiedyś będziemy razem' - tym złudzeniem karmie się od zawsze...
Uwilbiam w Tobie to, że to Twoje 'coś', które każda dziewczyna w Tobie widzi, jest tylko moje, tylko dla mnie.. |
|
|
|
#2426 |
|
Przyczajenie
|
Zaczęłam dalej szukać, w zamglonej rzeczywistości odległych jeszcze możliwości.
Bo może czasem warto poczekać chociaż pięć minut a sprawa sama się wyjaśni? Miłość nie zawsze przychodzi w niekłopotliwych paczkach. Spójrz czasem w lustro, myślisz, że jesteś idealny? Mylisz się, ideałów nie ma! Im prędzej to zrozumiesz tym dla Ciebie lepiej.
|
#2427 |
|
Raczkowanie
|
dziś pokocham Cię po raz ostatni.
moja serce pokochało Cię. a mówią, że to ja jestem lekkomyślna. toniemy znów. mówią, że jestem bez uczuć. nie wiedzą, że wszystkie oddałam Tobie.
|
#2428 |
|
Zadomowienie
|
I trwają tak - z twarzą przy twarzy, czując do siebie nieodparty pociąg..
Znów spróbowałam szczęścia, usiłując Cię pocałować.. Myślisz, Mamo, że On mógłby pokochać kogoś takiego jak ja? Czy jest ktoś w mym życiu? W tej chwili jesteś Ty.
|
|
#2429 |
|
Raczkowanie
|
była zaangażowana, niestety nie w jego oczach.
Wie, że straciła sens, choć myślała, że jest silna. wylewa sporo łez, bo wie że nie zasłużyła. Zaproponował spacer. Mieli iść nie daleko, ale płynęli w rozmowie tak że szli równo z rzeką i zanim się spostrzegli byli gdzieś, gdzie nie wiedzą, a żeby nie iść dalej usiedli na zimny beton.
|
|
#2430 |
|
Rozeznanie
|
dontgivemenames - bardzo mnie to cieszy.
też mam czasem dosyć, wiesz? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:48.

Dziękuję bardzo
.

o