|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. II :-)
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15548519]Ale nawet mgr wchodzą i ani nie pierdną
A ja mam ochotę wstać i wyjść.A na promotora też koszmarnego trafiłam - podał telefon łaskawie koleżance, bo ogólnie to stwierdził, zeby dupy mu nie zawracać - i ona ośmieliła się pilnie do niego zadzwonić - to ją zrypał tak, że dziewczynę zatkało W tym roku obrona, a on widział się z nami raz w październiku, następne spotkanie w styczniu.[/QUOTE]Niestety tak to już jest, najczęściej jest tak że nie mają czasu a przed samą obroną jak już czas znajdą każą pół pracy poprawić. |
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() w domu net nawalał, ale odkryłam już przyczynę i mam nadzieję będzie dobrze (to jednak nie netii wina). teraz jestem we Wrocku, teściowa mnie rozpieszcza, małż męczy się na uczelni (btw: fochy przeszły mu szybciej niż zwykle ).emer - fantastyczne fotki! Szaja - czyżby UŚ? chętnie bym obgadała niektórych wykładowców... u mnie ok, zaczyna być widać jakiś mini brzuszek
|
|
|
|
#783 |
|
Konto usunięte
|
Nie, WSP TWO, aczkolwiek UŚ też zaliczyłam
na wydziale informatyki Zresztą, teraz też mam 90% wykładowców z UŚ i AWF Mogiemy obgadać ![]() Właśnie robię maleńkie butki szydełkowe, dla 9dniowego synka koleżanki, a potem machnę dla swojego kosmity A od wczoraj dorwałam sagę Zmierzch, i tak się rozmarzam... :d Stara dupa, a zaczytuję się jak nastolatka |
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Szaja..jak ja Ci współczuję promotora...ja mimo iż kończyłam studia techniczne, promotor był artystą plastykiem, malarzem...Człowiek choć starszy to prześwietny, chodziło się z nim na wernisaże, gdzie na początek grzeczna lampka wina a po wernisażu, do miłej knajpki na ciąg dalszy...Jednym z przedmiotów na studiach był rysunek odręczny i ponoć promotor widział we mnie potencjał ale zostały mi tylko skromne zdolności manualne- sama robię nasze zaproszenia ślubne...i któraś z Nas, wklejała kiedyś link ze zdjęciami zwierzątek- naklejek na ścianę pokoju dziecięcego- ja sama takie namaluję...
Kilka moich zaproszeń poniżej...
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
teraz już wiem gdzie się zgłoszę po moje zaproszenia ślubne
|
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
a dużo ich masz?
ja muszę zrobić jeszcze 45 bo każde jest inne....
|
#787 |
|
Konto usunięte
|
Kitty, to pierwsze zaproszenie - świetne
Ja sobie sama robiłam też zaproszenia, w programie graficznym. Do każdego zaproszenia (drukowałam na papierze takim kremowym, chropowatym) dołączone było nasze zdjęcie. Czcionka to Kuba Ręczny, darmowa, po lewej stronie otwartego zaproszenia był dopisek o książkach, tekst zaproszenia - nieco zmieniony był, ale nie mam na kompie mniejszej wersji. |
|
|
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
Spokojnie, nie robię dużego weseliska, wolę za te pieniądze mieszkanie sobie zrobić, myślę że z 15 sztuk będzie mi potrzebne tylko
Poza tym jeszcze mi rok wolności został więc na pewno zdążysz ![]() ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15549671]Kitty, to pierwsze zaproszenie - świetne Ja sobie sama robiłam też zaproszenia, w programie graficznym. Do każdego zaproszenia (drukowałam na papierze takim kremowym, chropowatym) dołączone było nasze zdjęcie. Czcionka to Kuba Ręczny, darmowa, po lewej stronie otwartego zaproszenia był dopisek o książkach, tekst zaproszenia - nieco zmieniony był, ale nie mam na kompie mniejszej wersji.[/QUOTE] Śliczne |
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15549671]Kitty, to pierwsze zaproszenie - świetne
Ja sobie sama robiłam też zaproszenia, w programie graficznym. Do każdego zaproszenia (drukowałam na papierze takim kremowym, chropowatym) dołączone było nasze zdjęcie. Czcionka to Kuba Ręczny, darmowa, po lewej stronie otwartego zaproszenia był dopisek o książkach, tekst zaproszenia - nieco zmieniony był, ale nie mam na kompie mniejszej wersji.[/QUOTE] Ekstra są...ja jeszcze nie wiem konkretnie jak środek będzie wyglądał, wstępnie tekst mamy ale jak to będzie wyglądało- nie wiem...u nas raczej jakaś elegancka czcionka się sprawdzi.
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamuśki
![]() Ostatnio jakoś nie mam weny na wizaż ![]() U nas wszystko ok ![]() Wczoraj odwiedziłam rossman. i oczywiście wydałam fortune ![]() I wiecie co.. jak patrze tak na nie które ceny w rossmanie, to są o wiele wyższe niż np w Naturze i trochę się przewaliłam na niektórych rzeczach ![]() No i kupiłam prezent Tzowi już Kupiłam taką maszynkę z tych lepszych, w promocji była i kosmetyczkę Nivea z różnymi kremami, po goleniu i do golenia ![]() Ja kiedyś tez zaproszenie na ślub robiłam Niby taki kalendarz wydzierany jednodniowy ![]() Takie samo robione kartki, zaproszenia są ładniejsze niż takie kupne a co do łykania witaminek czasem mi się zdarza. Ja łykam na noc i często położe się już do wyrka i zapomnę łyknąć. ale magnezu jeszcze nie zapomniałam łyknąć
|
|
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
A ja właśnie od lekarza wróciłam, na szczęście anginy nie mam tylko paskudną infekcję, gardło opuchnięte inhalacje, płukanki i syropki.
Przy okazji w sklepie trafiłam na moje ukochane mandarynki Jaka tu cisza.
http://www.suwaczki.com/tickers/7a4amg7y0pyxejzn.png - Agatka http://s2.pierwszezabki.pl/032/032166991.png Edytowane przez myszka1986 Czas edycji: 2009-11-28 o 16:23 |
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
Hej.
Dzisiaj spokojnie na forum zazwyczaj siadajac do kompa o tej porze to musiałam nadrabiać kilka stron. Dzis kupiłam sobie tabletki dla kobiet w ciąży i chyba mogę polecić bo zawierają i magez i żelazo i wapń, a do tego 15 innych witamin i najważniejsze, że nie mają wit A. Nie wiem czy dostępne w Polsce ale polecam dziewczynom z UK: Sanatogen Mother To Be. Nawet niedrogie w porównaniu do innych (ktore nie zawierają wapnia) bo 5funtów za 30 sztuk. Kitty przepiękne zaproszenia , zwłaszcza to pierwsze.
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
A wcześniej żadnych tabsów nie jadłaś?
|
|
|
|
#794 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witajcie dziewczyny po dłużej przerwie no nareszcie prawie dobrnełam do konca widze ze duzo duzo sie wydarzyło witam nowe mamusie i sciskam te którym bebiki poszły do nieba mi troche mdłosci i wymioty przeszly w pon byłam u gin i jest wszystko ok malensto ma 111mm i na usg widac juz paluszki u nożek i u rączki ale skrzyzowało sobie nózki i niewiadomo czy w moim brzuszku mieszka dziewczynka czy chłopiec od 21 jestem szczesliwa mężatka przedtem byłam 12 lat narzeczoną lindsley mam te same kafelki co ty i tez w łazience Pozdrawiam was wszystkie i dziewczyny nie kłocic sie bo złosc pieknosci szkodzi :P życze miłego weekendu jak bede potem miała czas wrzuce zdiecie mojego bejbika---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- Cytat:
dziewczyny same sobie zróbcie kapustke ja z moim ojcem robie juz 10 lat i jest palce lizac i robie je w plstikowych pojemnikach po sledziach ( oczywiscie dobrze wyparze i wymje) sypie pokrązona kapustke i przesypuje sola i kminkiem zamykam daje do pomieszczenia bez kaloryfera i po kilkunastu dniach kiedy ja kosztuje i stwierdz ze jest dobra wciskam w słoik zostawiam tak na dwa dni zeby nadmiar kwasu uciekł mocno zakrecam słoik i do piwnicy jesli nie chcecie do piwnicy mozecie zrobic mało tej kapusty i w tym pojemniku dac np na balkon---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
u ,mnie odwrotnie wszystcy mówia ze bedzie chłopak (bo ostatnio przez około 10 lat w rodzinie mojego męza nie było zadnej dziewczynki tylk same chłopaki ) w mojej rodzinie zaś na przemian z lekka przewaga chłopaków ja chyba jednak czuje ze bedzie dziewczynka tz bedzie to córunia tatusia bo całkiem inaczej sie zachowuje kiedy slyszy jego glos acha zapomniałam napisać ze dalej nie lubimy zóltego sera a przed ciążą pochłaniałam go kg w róznych postaciach ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ---------- Cytat:
|
|
#795 |
|
Konto usunięte
|
A ja właśnie zrobiłam ciasto na pankejksy :d Ciekawa jestem, jak wyjdą - samo ciasto mi się podoba, teraz godzinka czekania i smażymy
![]() Nie mogę sobie dzisiaj pozycji wygodnej znaleźć, brzusio pobolewa, tzn. uczucie takie, jakby mi rósł w środku
|
|
|
|
#796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#797 |
|
BAN stały
|
hej dziewczyny
a ja juz w domu nareszcie. ogolnie czuje się super![]() ![]() dzieciaki kopią i jest cudownie :rolley es:gorące buziaczki |
|
|
|
#798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oby już teraz było tylko dobrze.A co to za Ksenia na dole w podpisie? Już wiadomo, że parka będzie? Czy ja nie doczytałam czegoś ??? Bo pamiętam, że tylko chłopak się ujawnił
|
|
|
|
|
#799 |
|
Konto usunięte
|
Edziu, no właśnie - najlepsze życzenia ślubne
Eniggma, świetne wieści przynosisz! Buziaki dla dzieciorków podwójnych |
|
|
|
#800 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
Ano właśnie, tajemnicze są
W każdym razie gratulacje![]() |
|
|
|
#802 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy wy też macie wrażenie, że te nasze ciąże to zapierniczają, jak nie wiem co? Przecież ja dopiero co świętowałam okrągły, 10 tydzień, Eniggma dopiero co zamartwiała się krwawieniami, dopiero co dowiedziałyśmy się wszystkie o ciążach, a tu nam się w większości połówka ciąży zbliża.... Czasem aż uwierzyć nie mogę
A tak niedawno szukałam dopiero wózka, bo to była moja pierwsza reakcja na ciążę
|
|
|
|
#803 |
|
BAN stały
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15558414]Dziewczyny czy wy też macie wrażenie, że te nasze ciąże to zapierniczają, jak nie wiem co? Przecież ja dopiero co świętowałam okrągły, 10 tydzień, Eniggma dopiero co zamartwiała się krwawieniami, dopiero co dowiedziałyśmy się wszystkie o ciążach, a tu nam się w większości połówka ciąży zbliża.... Czasem aż uwierzyć nie mogę
A tak niedawno szukałam dopiero wózka, bo to była moja pierwsza reakcja na ciążę [/QUOTE]mi w szpitalu sie czas dłuzył. ale ogolnie pamietam( jak by to było wczoraj ) dwie kreseczki a dziasiaj juz 19 tydzień szybko zleciało ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- dziękuje |
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15558414]Dziewczyny czy wy też macie wrażenie, że te nasze ciąże to zapierniczają, jak nie wiem co? Przecież ja dopiero co świętowałam okrągły, 10 tydzień, Eniggma dopiero co zamartwiała się krwawieniami, dopiero co dowiedziałyśmy się wszystkie o ciążach, a tu nam się w większości połówka ciąży zbliża.... Czasem aż uwierzyć nie mogę
A tak niedawno szukałam dopiero wózka, bo to była moja pierwsza reakcja na ciążę [/QUOTE]Dokładnie. Czas leci jak szalony Ja jestem na zwolnieniu od początku każdy dzień podobny do poprzedniego więc mam wrażenie, że zap....nicza jeszcze szybciej. Jutro zaczynam 19 tc
Edytowane przez basiak Czas edycji: 2009-11-28 o 21:08 |
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
witam serdecznie Mamusie
macie racje, że te nasze ciąże pędzą jak szalone...ja dołaczyłam dopiero w 17 tyg, jutro zaczynam 18-sty...i zamartwiam się, bo ja nic chyba nie czuję, zadnego bulgotania, poruszania, przelewania o kopaniu nie wspominajac...a może nie pptrafię sie wsluchac odpowiednio?? jejku nie wiem co myslec? ale serduszko bije, tydzien temu slyszalam.Moze nie wszystkie fasolki zaczynają fikac tak szybko?Gratulacje dla świeżo upieczonej zonki ![]() milego wieczorka, w tygodniu to padnięta po pracy jestem i tylko Was czytam bo pisac to juz za duzy wysilek ale Porady Wasze - BEZCENNE |
|
|
|
#806 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry, cześć i czołem
![]() Co tu tak cicho? Śpicie? Wstawać, przyzwyczajać się do małej ilości snu Luby w pracy, caaaaały dzionek dla mnie Może wreszcie wezmę się za mgr...
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się dziś wyjątkowo dobrze spało, ale dość dobrego, zbieram się do pracy. A wyśpię się dopiero we wtorek
![]() Miłego dnia
|
|
|
|
#808 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15549414]Nie, WSP TWO, aczkolwiek UŚ też zaliczyłam
na wydziale informatyki Zresztą, teraz też mam 90% wykładowców z UŚ i AWF Mogiemy obgadać ![]() Właśnie robię maleńkie butki szydełkowe, dla 9dniowego synka koleżanki, a potem machnę dla swojego kosmity A od wczoraj dorwałam sagę Zmierzch, i tak się rozmarzam... :d Stara dupa, a zaczytuję się jak nastolatka aaaaa, myślałam, że należysz do "zakonu na wzgórzu", a informę to chyba gdzie indziej zlokalizowali... mogłoby się okazać, że uczą Cię zupełnie inni niż mnie kiedyś. pokazuj butki ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15556686]A ja właśnie zrobiłam ciasto na pankejksy :d Ciekawa jestem, jak wyjdą - samo ciasto mi się podoba, teraz godzinka czekania i smażymy ![]() Nie mogę sobie dzisiaj pozycji wygodnej znaleźć, brzusio pobolewa, tzn. uczucie takie, jakby mi rósł w środku [/QUOTE]i jak wyszły? mnie wczoraj najpierw kłuło ponad pół godziny w okolicy prawego jajnika, a potem bolało jak na okres. na szczęście minęło. Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15558414]Dziewczyny czy wy też macie wrażenie, że te nasze ciąże to zapierniczają, jak nie wiem co? Przecież ja dopiero co świętowałam okrągły, 10 tydzień, Eniggma dopiero co zamartwiała się krwawieniami, dopiero co dowiedziałyśmy się wszystkie o ciążach, a tu nam się w większości połówka ciąży zbliża.... Czasem aż uwierzyć nie mogę A tak niedawno szukałam dopiero wózka, bo to była moja pierwsza reakcja na ciążę [/QUOTE]ja nie mam takiego wrażenia. może dlatego, że jest Was tu więcej majówek i w porównaniu z Wami, u mnie nic się nie dzieje
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2009-11-29 o 09:59 |
||
|
|
|
#809 |
|
Konto usunięte
|
Tak, informatyka w Sosnowcu jest. Pankejksy fajne, ale strasznie szybko się przypalają :/
Margo, mnie ciągle się wydaje, że ty w starszej ciąży jesteś Butki się jeszcze robią, nie miałam weny wczoraj by do końca zrobić Dzisiaj spróbuję pokazać.
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;15562327]Tak, informatyka w Sosnowcu jest. Pankejksy fajne, ale strasznie szybko się przypalają :/
Margo, mnie ciągle się wydaje, że ty w starszej ciąży jesteś Butki się jeszcze robią, nie miałam weny wczoraj by do końca zrobić Dzisiaj spróbuję pokazać.[/QUOTE]ale jak to? ![]() ja czerwcówka jestem... 11 tydzień zaczęłam niedawno... potem będę czytać opisy Waszych porodów i postanowię się nie rozpakowywać |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.

A ja mam ochotę wstać i wyjść.

na wydziale informatyki 

teraz już wiem gdzie się zgłoszę po moje zaproszenia ślubne
ja muszę zrobić jeszcze 45 bo każde jest inne....

i trochę się przewaliłam na niektórych rzeczach 

:rolley es:
o kopaniu nie wspominajac...a może nie pptrafię sie wsluchac odpowiednio?? jejku nie wiem co myslec? ale serduszko bije, tydzien temu slyszalam.Moze nie wszystkie fasolki zaczynają fikac tak szybko?