|
|
#2461 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Moja równowaga umysłowa osiąga gorzki koniec
i wszystkie moje zmysły się odklejają Czasami zastanawiam się czy nie powinnam zostać sama, i zamknąć się w pokoju bez klamek Siedziałabym i rzygałabym moimi wnętrznościami w powietrze stań z boku i pozwól przejść następnym i nie pozwól drzwiom walnąć cię w dupę Wszystko zastygło w kamień Przeszyło moje serce w nadziei, że umrze Spalam się i wypalam I staję się coraz bardziej znudzona Żyję w tej mentalnej jaskini wrzucam emocje do grobu w cholerę, kto ich potrzebuje Rysuję kogoś wydaje mi się że to ty Stoisz blisko i klniesz Moje ciało zaczyna się nadymać Dlaczego 1+1 to 2 ? Znać ciebie to znaczy nienawidzić ciebie Więc kochanie ciebie musi być jak samobójstwo Edytowane przez grise Czas edycji: 2009-11-28 o 15:05 |
|
|
|
#2462 |
|
Raczkowanie
|
będziesz świetnym prezentem na gwiazdkę, czuję to!
![]() już dawno nie wierzę w te andrzejkowe wróżby, nic nowego się nie dowiem , wiem kogo chciałabym przy sobie widzieć i z kim spędzić jedne z najlepszych chwil mojego życia , także srajmy na to i do roboty kochanie .. : D bo potrzebuję dużej popijawy , takiej , żeby móc przestać myśleć i krzyczeć tylko ' I can fly ' na balkonie . zaproszono mnie na wieczór z Marilyn Monroe : ) __________ Mamo...będzie dobrze, prawda ? siems whou! |
|
|
|
#2463 |
|
Rozeznanie
|
prawdziwa kobieta nigdy nie powie swojemu byłemu, że jej się nie układa w miłości.
może właśnie o to chodzi bo zastanawiać się dlaczego? chcę przetańczyć całą tą piep**oną sobote ! myśl sobie o niej, a ja zakręcę przed Tobą tyłkiem i pomacham burzą blond włosów , które tak kochałeś. wieczność jej dajesz, wieczność którą podarowałeś mnie. KoChAm <3 , tylko dla niedowartościowanych. nie uronię żadnej łzy, uśmiechem zaskoczę Cię. Pozostawiona z własną miłością kobieta, nie może pokazywać, że ją to boli, musi z uśmiechem patrzeć na wszystkich, by wyglądała jakby pół męskiej populacji się w niej kochało. Każdego chłopaka ruszy bardziej to niż jej zapłakane oczy.
|
|
#2464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cudownas ![]() dzis jesteś z nią, jutro możesz być z tamtą.
bo jeśli jesteśmy sobie pisani to ja nie muszę do Ciebie zagadywać . ważny kiedyś , obecnie - niekoniecznie . być szczęśliwym - tego trzeba się uczyć . kocham was moje słoneczka
|
|
#2465 |
|
Przyczajenie
|
'Każdy nowy dzień
Kladzie ciszę w poprzek dróg' Przyjaciel to ktoś kto Cie zawsze zrozumie, nie potępi za błędy lecz pomoże je naprawić, nie obróci się plecami tylko będzie stał za Tobą murem.Zawsze! , bez względu na wszystko, bo przyjaźń trwa wiecznie, albo nie było jej wcale... ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- A kiedy ja wołam odchodzisz, lub po prostu nie słyszysz... ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- kolejny raz zraniłes mnie.... ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- przecież wiesz że Twoje oczy zawsze dodawały mi odwagi,a teraz? po prostu zamykasz je gdy przechodze obok... ---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Nie ma już naszych gwiazd....
|
#2466 |
|
Zakorzenienie
|
takie jakieś
:'Zakochałam się w Tobie tak samo jak w moich spodniach ![]() '-Znowu do mnie dzwonisz ? Po co ? przecież wiesz że powiem Ci słodkie 'spier.dalaj . -No właśnie dlatego dzwonie ![]() 'wybujałą wyobraźnię masz .. że myślisz że kocham tylko jednego chłopaka . 'Dobrze powiem Ci co myślałam .Jak się sama dowiem ![]()
|
#2467 |
|
Przyczajenie
|
Mój anioł stróż,
Nie obsadził mnie, W żadnej z głównych ról W moim śnie.
|
#2468 |
|
Zadomowienie
|
skromnie.
Zaprzątnięta bezsensownymi myślami bagatelizowałam wszystko. Wszystko prócz niego. Zeżarłam już chyba tonę apapów. a serce jak bolało tak boli. Kolejny dzień po brzegi wypełniony żalem. Związek z nim był jak picie gorzkiej herbaty. Gdy chciałam posłodzić, zawsze brakowało cukru. Jakoś tak zadeszczyło mi się w sercu. .
|
#2469 |
|
Przyczajenie
|
"Miłość to nie pluszowy miś, ani kwiaty to też nie diabeł rogaty, ani miłość kiedy jedno płacze, a drugie po nim skacze.
Miłość to żaden film, w żadnym kinie, ani róże, ani całusy małe duże, ale miłość kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze." Happysad "Zanim pójde" A może poprostu: Przytulmy się jak kiedyś (tymbark) Jako mała dziewczynka marzyłam, by zostać księżniczka, u swego boku miałam mięć księcia na białym rumaku. A tu pstryk, i koniec bajki, nie ma księcia, ja nie jestem księżniczką, została tylko szara rzeczywistość.
|
#2470 |
|
Raczkowanie
|
. ciekawe o czym rozmawiają nasze serca gdy są blisko siebie
. bo uparła sie moja tesknota, by cie jeszcze zobaczyc . niczego sie nie wyrzekać, do niczego się nie przywiązywać . cisza nie liczy dni, ja tak
|
#2471 |
|
Zadomowienie
|
You won't come here. And bust in the door. And take me away.. Nie przyjdziesz tutaj. Nie wyważysz drzwi. Nie zabierzesz mnie..
|
|
#2472 |
|
Rozeznanie
|
strani amore che fanno crescere e sorridere tra le lacrime.
Dziwne uczucia miłości, które rosną i uśmiechanie się poprzez łzy. no more lonely nights ! Nigdy więcej samotnych nocy ! You used to be sugar sweet just like candy ! And then you're breaking my heart, with your broken promises ! Zawsze byłeś taki słodki jak cukierek ! A teraz łamiesz mi serce, Twoimi złamanymi obietnicami. I'm the one who likes Gardenia. I'm the one who likes to make love on the floor. Jestem z tych, którzy lubią gardenie. Którzy lubią kochać się na podłodze.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-28 o 15:39 |
|
|
|
#2473 |
|
Zadomowienie
|
Kto by pomyślał, że będę stała przed lustrem i farbowała włosy wodą utlenioną po to by moje ciemne loki nie przypominały mi już ciebie ?
Bo ja już nie chce grać małej niezdarnej księżniczki, żebyś ty udawał małego, kochanego i szlachetnego księcia .. Rozumiejąc co to jest strach patrzę w Twoje oczy .. Chcę twojego pocałunku, chcę twojej miłości, potrzebuję twojego dotyku ! Edytowane przez _mandarynka Czas edycji: 2009-11-28 o 15:52 |
|
|
|
#2474 |
|
Raczkowanie
|
Bóg pokazał raj, by go potem spalić...
![]() Ktoś już nie chce być przyszłością, a kto inny nią się staje... |
|
|
|
#2475 |
|
BAN stały
|
snide1
Ty mnie ? normalnie nie wierze kradnij, kradnij ![]() ----------------------------- koniec ze złudzeniami.! właśnie doszło do mnie to, że mój pies się więcej do mnie uśmiecha niż Ty. don’t make me think about his smile. /nie sprawiaj, bym myślała o Jego uśmiechu/. a teraz idę wpieprzać czekoladę, bo nie mam dla kogo być szczupła. spotkałam go, wiedziałam, że to on i usłyszałam wprost: to nie ty . -Dlaczego nie chcesz choć spróbować mnie pokochać...? -Kocham już mojego psa, kota, chomika, wiewiórkę i papugę sąsiadów. Na frajera zabrakło mi już miejsca. -I co się stało z tą piękną miłością? -Zła wróżka zabrała. |
|
|
|
#2476 |
|
Rozeznanie
|
między nami nigdy nie było miłości.
by zacząć jeszcze raz. my tylko gramy. gdybyś tylko pocałował... Pokaż mi serce nie opętane zwodniczymi marzeniami, a pokażę ci człowieka szczęśliwego. Odemnie miłości mógłby brać nauki. Jak Cię kocham? |
|
|
|
#2477 |
|
Raczkowanie
|
xxxLOLKAxxx - cieszę się Imienniczko moja, że się podobają, bo ja Cię okradam notorycznie
![]() _________________________ _______________ Czułaś się kiedyś podobnie...? Niewidzialne ręce wyobraźni zaciskają się kurczowo na czymś, czego pragniesz, a nie możesz tego mieć. Cały Twój umysł chłonie te wyobrażenia całą powierzchnią, a serce drży z wrażenia. Czujesz, jak Twoje oczy zasnuwa mgła, a w ustach zasycha. Nie myślisz - mózg objęła mgiełka wyimaginowanej euforii. Masz świadomość tego, że nigdy tego nie osiągniesz, lecz nie możesz się oprzeć pokusie marzenia, bo wtedy marzenia są wszystkim tym, co masz. Powiedz, czy czułaś się już tak...? ' i dziwi Cię cisza i boisz się słów. ' Tyle wzajemnych pretensji, tyle niepotrzebnych słów, stracone zaufanie, które wielkim było. Pewnego dnia drogi się rozchodzą, i wszystko się skończyło. Tak długo można kogoś szukać, a tak szybko stracić, tak łatwo jest błędy popełnić, a jak trudno naprawić. Stracona wiara w lepsze jutro, kiedy sumienie nie daje zasnąć, nagle w to co wierzyłaś,może pewnego dnia zgasnąć...
|
#2478 |
|
Raczkowanie
|
a Twoje problemy są moimi problemami.
A to, że sztywny... to najważniejsze. Jedyna nadzieja, że ją jakiś lew pożre. ![]() (...) jest wredna, podła i tak dalej. A zwłaszcza i tak dalej! Nie muszę być najważniejsza. Mogę być druga. Nie wierzę już w żadne zakochanie. |
|
|
|
#2479 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I znów Cię okradam <3
|
|
#2480 |
|
Wtajemniczenie
|
wtulam się w inne ramiona...
wmawiam sobie, że jest mi dobrze.
|
#2481 |
|
Zakorzenienie
|
dontgivemenames uwielbiam<3
-- spuść z tonu. ` Pachniesz jak mój sen. ` mozesz mi mówić ,że mnie nie kochasz i nigdy nie pokochasz, a ja wciąż będę wierzyć. „Nigdy nie dostrzegamy skarbów, które mamy tuż przed oczyma. Dzieje się tak dlatego - bo ludzie nie wierzą w skarby. Ja wierzę! ” |
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiście
![]() vice versa nie złapiesz mnie nigdy, bo ja nie dla Ciebie jestem. jak filiżanka ciemnej kawy wzmagasz rytm mojego serca. pasjonatka twoich oczu. chcę przestać być pękniętym zwierciadłem Twoich marzeń. poddaj się... będzie prościej.
|
#2483 |
|
Rozeznanie
|
Kamisha- <33
_ Od dzisiaj zaczynam nie czekać na telefon od niego. Więc tak siedzę i nie czekam .. Najpierw uporządkujemy biurko, potem życie . Niepewność wypełnia czasoprzestrzeń. Prosimy nie oddychać. a więc kochajcie się lub uprawiajcie zmysłowy seks. ja poczekam na miłość. cześć nazywam sie Ania, mam najlepszego psa na świecie i lubie bekać do coli. najchętniej bym teraz kogoś zabiła. to takie moje małe widzi-mi-się. nieuczuciowa, nie-w-stanie, niemyśląca, i w ogóle wszystko na nie, nara. taaak. żyje w gównianym świecie. ale żyje i nie boję się.
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
- A gdy znajdziemy się na skrzyżowaniu naszej wspólnej drogi ? Gdzie pójdziesz ? - Pójdę ta sama droga co Ty. Bo nigdy Cię nie opuszczę, wiesz ? Szukałem Cię przez cale zycie. Jesteś tym skarbem do którego wszyscy piraci dążyli, a tylko ja miałem przyjemność go otworzyć i radować się tym niezwykłym szczęściem, jakie mnie spotkało. Mimo tego ze wcale nie było łatwo.
|
#2485 |
|
Zadomowienie
|
Kochanie, za wysokie progi na Twoje nogi.
Jest w Nas tyle ciepła, ile zimą słońca... Wszystko obmyśliłam... Z góry założyłam, że będziemy żywić się tylko szczęściem... Upłynęło tyle czasu, a Ty wciąż rozdrapujesz rany... Nie doceniasz mnie, nie doceniasz daru, jaki los był łaskaw Ci dać.
|
#2486 |
|
Zadomowienie
|
jeeej, trochę mnie nie było, a tu tyle stron .. : ) Wystarczy wiedzieć dokładnie, czego się chce. Najgorsze, że ja wciąż nie wiem... W o l n o ś ć to mój fetysz. Powiedziałabym żebyś pocałował mnie w tyłek, ale dla Ciebie będzie to tylko kolejny powód aby zacząć mnie rozbierać. Uczucia mają zwyczaj rozkwitania podczas rozłąki.. Na zawsze pozostał dla Niej kimś wyjątkowym. Niedoścignionym ideałem. Nawet nie próbowała Go szukać w innych mężczyznach.. Wszystko ma konsystencję oprócz mnie. Ja gdzieś zniknęłam.
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
`za bardzo go kochałam, a miłość nie rządziła się zasadami logiki.
`umarła miłość. drżą mi dłonie. `człowiek nigdy w pełni nie doceni seksu, nie obdarzy go szacunkiem, na jaki przecież zasługuje. `prawda jest taka, że kiedy kocha się tego, kto chce cię zabić, brakuje wyboru. co mogłam zrobić? jak mogłam uciec, jak mogłam walczyć, skoro zadałabym wtedy ukochanej osobie ból? skoro nie chciała ode mnie nic innego prócz mojego życia, jak mogłam jej go nie ofiarować? `pocałunek jest znakiem miłości. ty uczyniłeś z niego znak zdrady. `Bóg się delektuje.. to możliwe, ale to, czym on się delektuje jest, jak mi się wydaje, nienawiścią, którą odczuwa do samego siebie, i z którą żadna ziemska nienawiść nie może się równać. `nikt nie jest wart Twoich łez, a ten kto jest nigdy Cię do nich nie doprowadzi. `jak się kocha, to mniej boli?
jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie Mateusz <3 21.11.2012 <3 Edytowane przez chcialam byc Czas edycji: 2009-11-28 o 18:07 |
|
|
|
#2488 |
|
Rozeznanie
|
:((((
nie warto o coś walczyć, jeżeli tylko jedna strona wykazuje inicjatywę... pomimo cierpienia i smutku pozwoliła mu odejść.tak jak chciał. to właśnie nazywa się miłość.szczęście drugiego człowieka staje się ważniejsze od swojego...
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
dontgivemenames, agatte i realgirl (cos zgubilam, upss)
moooojeee koty . od was chyba biore najwiecej oO.nienawidzę Twoich rąk, którymi prowadziłeś mnie.
zupełnie gdzie indziej leży moja szczesliwa kraina .. zegar uderzył raz jeszcze. słońce doszlo do zenitu patrz jak się kręcę, jak swym ciałem nęcę ;>. uwolnić siebie od siebie, o to w tym wszystkim chodzi. |
|
|
|
#2490 |
|
Zakorzenienie
|
Raz jesteś raz cię nie ma, proszę zdecyduj się mam dość czekania na ciebie Bo gdy nie ma Cię wszystko traci sens...Nie ma sensu nic...Nie chce się żyć! Ponoć taki drobiazg jak trzepot skrzydeł motyla jest w stanie spowodować tajfun na całej półkuli...
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:42.

:

normalnie nie wierze