|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Dziś na melodię Wszyscy święci balują w niebie śpiewamy WSZYSTKIE ŻBIKI BALUJĄ W WAWIE...!
![]() (no, prawie wszystkie. tak żałuję,że nie mogę z Wami być, świrki. )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3782 |
|
Zakorzenienie
|
ej właśnie, powyjeżdżały, nie ma z kim spamować, a tak bym sobięm dziś w ramach przygotowań do matury pospamowała xD
|
#3783 |
|
Wtajemniczenie
|
trzeba sobie dać radę, żeby potem nie było, ze tu sie nic nie działo
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
nooo, bo będzie, że nie umiemy bez nich żyć
trza dzisiaj spiąć poślady i naspamować ze 2-3 strony
|
#3785 |
|
Zakorzenienie
|
Claaire widzę że zdajesz to co ja i na takim samym poziomie prócz Polaka;D
Ćwiczę i dbam o siebie Uczę się języków Nadrabiam braki w książkach Realizuje swoje plany i dążę do realizacji marzeń! Edytowane przez Aneczka91 Czas edycji: 2009-11-28 o 14:15 |
|
|
|
#3786 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a no rzeczywiście, ej to się będziemy wspierać w trudnych, maturalnych momentach o widzę, że nawet chcesz studiować to co ja w krakowie może? ![]() no dokładnie, ale coś nie dużo nas tu, nie kłamcie że wszyscy do warszawy pojechaliście xD
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-11-28 o 14:37 |
|
|
|
|
#3787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może być ciężko, bo ja zjadłam obiad, zaraz wypiję kawę i będę przymierzała się powoli do przygotowań do imprezy ![]() Nie wszystkie pojechaly w Wawie są Martyna, Beata, Marta, Ewa chyba i to tyle. ;>
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-11-28 o 14:39 |
|
|
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a właśnie, kto pojechał? Martyna, Beata i kto jeszcze? :P
|
|
#3789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzięki
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3791 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() przytulam Cie mocno ! ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ;* wczorajsza impreza była bardzo fajna i poza tym nie mam humoru ![]() dziewczyny udanej soboty tam w stolicy
|
||
|
|
|
#3792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i idę do koleżanki na "małą domówkę" również życzę miłych ostatków
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
I połowa w Wawie, to nawet spamu nie ma
i tak jak Kasia mówiła, będą się mądrowały, że bez nich, to nie ma kto pisać ![]() To ja bym tam poszła Cytat:
a co do Ewy nie jestem pewna, chyba nie.[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15554109]przytulam Cie mocno ! [/QUOTE]![]() Wymyśliłam, że jak zdam, to sobie kupię taki breloczek do kluczy żeby była motywacja - dopiero jak zdam
|
|
|
|
|
#3794 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Potem nastał czas na Justysie Kowalczyk, następnie na Skrę i przelotnie skoki ![]() Cytat:
. Jakby wyszło, to możemy razem szukać mieszkanie |
||
|
|
|
#3795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Kraków.. czy jest tu na wątku taka desperatka, które wyznaje zasadę "mniej ważne co, najważniejsze, żeby w Krakowie"?
|
|
#3796 |
|
Rozeznanie
|
Mam takiego weekendowego doła, że nawet nie pamiętam czy pisałam jak mi poszła maturka z historii .. pff tylko tyle powiem. Takie głupoty nawypisywałam, że się zastanawiam do dziś co mi odbiło. Na najłatwiejszych rzeczach, facet po mnie pewnie pojedzie ...
I te głupie oceniania, zadanie na jeden punkt i wypisz 4 rzeczy, jedna źle i nie ma punktu <ściana>. Ogólnie pocieszam się tym, że powtórzyłam sobie tylko starożytność, a do maja wykuję się tak, że będzie mnie mógł w dupę pocałować tym gadaniem, że nie warto zdawać rozszerzenia. Po tych maturkach wiem, że skończyła się zabawa. Trzeba się wziąć do pracy! ![]() Ten arkusz jakby powtórzyć sobie cały materiał można było spokojnie napisać, więc to kolejny plus. I pocieszam się tym, że nie tylko ja nawypisywałam głupot ![]() Chodź najlepsze było zadanie Dopasować 10 postaci do 5 dziedzin. Kurde i to za 1 punkt![]() Ehh muszę iść się odstresować ![]() Miłych zabaw na ostatkach i Wam dziewczyny w Wawce
|
#3797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mogłyby jakieś fotki sobie strzelić w tych strojach włamaniowych Cytat:
. No ale cóż. Yyy, ja tak miałam do niedawna. Zmieniło się jednak, bo :'mniej ważne gdzie, najważniejsze, żeby psychologia'. Chociaż przyznam, że jestem zakochana w Krakowie.. To miasto jest piękne, cudowne, ma swój klimat. Jeśli nie studia tam, to życie chciałabym sobie tam ułożyć... . Żadne inne miasto nie zrobiło na mnie takiego wrażenia. A ty chcesz tak bardzo Kraków?
|
||
|
|
|
#3798 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3799 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3800 |
|
Rozeznanie
|
Ojj mam jakiś sentyment do tego miasta
![]() Chociaż ostatni patrzyłam Poznań, ciekawe kierunki mieli (czy specjalność", np coś o badaniach umysłu, czy coś w tym stylu :P ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Ale po tym to chyba nie ma co robić (pracy:P )
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajnie wyglądało jak Kurek go zablokował ![]() to ja już nie mam takiego parcia na kierunek xD ważne, żeby się udało w Krakowie bo nie ma się co oszukiwać.. nawet jak np. będę studiować w Lublinie to i tak do Radomia nie wrócę, bo tu nie ma perspektyw, zresztą w Lublinie też. to jest miasto typowo studenckie.zresztą ja jestem zakochana na zabój w Krakowie. miasto, klimat ![]() baaaaaaardzoooooooooooooo ooo!!!!!!!!!!
|
|
#3802 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ale tam mnie ciągnie troszkę mniej niż do Trójmiasta;p
Edytowane przez 940aaead32a02128bb608a6b94f04b4806a21ce5_60383a2a3bc41 Czas edycji: 2009-11-28 o 19:28 |
||
|
|
|
#3803 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.No trudno. Może jutro zacznę porządną naukę ? |
||
|
|
|
#3804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak dla mnie to np. Akademia Rolnicza czy Politechnika też pasują. Polibuda coraz bardziej
|
|
#3805 |
|
♥
|
Dzień dobry
jak wydrukuje to dokończę chemie i zacznę biologię ![]() Widzę , że tam studiów ja myślę o : sosnowiec- farmacja bądź jak zdarzy się cud to medycyna w Katowicach
|
|
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15555396]fajny ;D a mi tata dzisiaj dał pojeżdzic samochodem ;D[/QUOTE]
Nie rozbiłaś nic? ![]() Co do miast, ja w sumie rozważam tylko Łódź. Chociaż samo miasto mnie przeraża i obrzydza ale politechnika dobra
|
|
|
|
#3807 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żbiki nie pękają i będą walczyć do końca ! ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3808 | |
|
Konto usunięte
|
nie
na szczęście. kurde bo dzisiaj miałam jazdę , z innym instruktorem i mi mówił że za szybko puszczam sprzęgło i w ogóle. ale ogolnie dobrze jeździłam. tylko właśnie demotywowałam się tym sprzęgłem ;] . i powiedział mi że powinnam troszkę odpuścic, bo za bardzo chcę ,może coś w tym jest prawdy no i jeżdziłam taty autem ,ale to całkiem inaczej niż Punciakiem . i w ogóle ten instruktor nie chciał mi uwierzyc że mam 18 lat ;] myśłał że więcej , bo wyglądam powaznie. Cytat:
) dlatego czas się wziąźc do roboty ( niewiem które to już z kolei postanowienie ) .
|
|
|
|
|
#3809 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam sobie Mam talent i ten gość przed chwilą co z piłką się bawił zauroczył mnie
talent ma niesamowity, to co robi jest achhh wielu gości podrzuca piłkę, ale przy nim wymiękają xDjak widzę piłkę to oczy same mi się cieszą, a nogi miękną
|
#3810 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Żbiki.
To jestem pierwsza w domu? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15556971]i w ogóle ten instruktor nie chciał mi uwierzyc że mam 18 lat ;] myśłał że więcej , bo wyglądam powaznie. [/QUOTE] Wyglądasz bardzo poważnie. ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Dziewczyny! Ale ja sobie dziś przypału narobiłam. Jak jechałam do Warszawy i staliśmy na światłach w Mińsku (o czym nie wiedziałam wcześniej xD), wyjrzałam przez okno, a tam babka dawała taksówkarzowi kilka pięćdziesiątek to pomyślałam, że już pod Warszawą jesteśmy i do koleżanki na głos: "Patrz, ktoś przyjechał z Mińska taksówką." ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- patrzajta. dla tych, którzy lubią piwo. ![]() http://www.zdrowa-dieta.info/czy-warto-pic-piwotak/
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

)

i jedno w czytaniu ze zrozumieniem
ale pisanie mi dobrze poszło, może na 90 się jakoś załapię. 
łapie mnie dół przed egzaminem, bym Wam tylko humory popsuła 

również życzę miłych ostatków

.