Wszystko o Avonie - część 8 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-28, 13:35   #2011
Innesia
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 8

Cytat:
Napisane przez o Catherine o Pokaż wiadomość
Wierz w siebie i się nie poddawaj... Ja nawet na studiach musiałam mieć motywację, aby po prostu wiedzieć, że MAM skończyć i tyle. Nie pracuję w aptece, nie mam swojej, zajęłam się czym innym, ale pamiętaj CEL=REALIZACJA.

''domśl się, że rzeczy nie układały się
to niedługo zniknie i będzie daleko
daleko stąd
nie obraź się, jeśli życie nie jest takie piękne
to niedługo zniknie i będzie daleko
daleko stąd''

Kocham tę piosenkę I will be here DJ Tiesto, daje motywację, mocny tekst..

Piekne słowa...myślę, że przydadzą się nie tylko mnie. Ja odnalazłam się na polu zawodowym, mam ułożone życie prywatne, mam pasję ( kosmetyki, techniki sprzedaży) i w tym kierunku chcę się teraz rozwijać. Początki sa trudne, co na pewno potwierdzi niejedna z nas, ale warto mieć pasje i marzenia....przecież AVON to nie tylko szminki i podkład, ale sukcesy, satysfakcja i rozwój. Ja tak na to patrzę.
Innesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 13:38   #2012
o Catherine o
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15551918] opowiedz prosze cos wiecej o tym

Nie bardzo mogę na publicznym forum to robić. Boję się trochę, bo ludzie takie informacje wykorzystują w różnych celach i wolę być anonimowa także tutaj. Poza tym mam kilka biur, tak jak pisałam i raczej nie chcę o tym pisać na forum. To co sobie wypracowałam, to własną pracą, studiowałam i zajmowałam się tym co wy, zamówienia i te sprawy, teraz mam po prostu biura. Zapytajcie swoich liderek, albo Waszych kobietek w biurach o szczegóły, jak chcecie otwierać czy coś.

Inessia -> masz rację! Avon to przede wszystkim kosmetyki, ale nie tylko. Ja za dużo się nie wypowiadam, czyt. wyżej, ale po prostu w swojej pasji, trzeba się realizować.

Edytowane przez o Catherine o
Czas edycji: 2009-11-28 o 13:40
o Catherine o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 13:39   #2013
lalaith
Zakorzenienie

A ta bezczelna baba wysłała mi teraz sms, że czeka na tel do kogoś z kierownictwa firmy. Co za tupet!
Stary 2009-11-28, 13:40   #2014
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
[...studiowałam i zajmowałam się tym co wy, zamówienia i te sprawy, teraz mam po prostu biura. Zapytajcie swoich liderek, albo Waszych kobietek w biurach o szczegóły, jak chcecie otwierać czy coś.
co ty nikt nam nic takiego nie powie, wrecz gdybym ja otworzyla to chyba by mnie zabiły...prosze chociaz o krotką info na priv
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 13:44   #2015
o Catherine o
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
A ta bezczelna baba wysłała mi teraz sms, że czeka na tel do kogoś z kierownictwa firmy. Co za tupet!

Masakra... Ale jeżeli się to pocieszy, miałam wiele razy gorsze sytuacji i jakoś wybrnęłam, także dasz radę na pewno. Ludzie niektórzy są perfidni, ale gorzej jak zdarzają się wredni i zawistni. To jest po prostu.. nie do opisania, zazdrościć komuś tego co się sam w życiu dorobił!

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15552057]co ty nikt nam nic takiego nie powie, wrecz gdybym ja otworzyla to chyba by mnie zabiły...prosze chociaz o krotką info na priv[/QUOTE]

Hm, w sumie racja. Ja mając własne biura też nie udzialam takich info co i jak, bo jest to nawet nieetyczne pytać osoby u której jest się zapisanym o to jak otworzyć własne. Heh, no cóż, może kiedyś napiszę info, na razie się nie wypowiadam, bo ukrywam się nawet przed kumpelami, które hm, że tak powiem w 1 dzień myślały, że mnie wygryzą. śmiech. No cóż, zapomniały chyba, że nie jest tak prosto jak im się wydaje...
Stary 2009-11-28, 13:46   #2016
Konto usunięte

Cytat:

.., że tak powiem w 1 dzień myślały, że mnie wygryzą. śmiech. No cóż, zapomniały chyba, że nie jest tak prosto jak im się wydaje...
heh no racja ale sie nie bój ja zwykła KKNIE zadna liderka czy OMS
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 13:49   #2017
o Catherine o
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15552151]heh no racja ale sie nie bój ja zwykła KKNIE zadna liderka czy OMS[/QUOTE]

To nie o to chodzi, ale w niektórych waszych miastach też działam także lepiej uważać. Przypominam, jesteśmy wPL, b.dziwnym kraju, w którym ludzie myślą, że wszystko z nieba spada, albo, że mamusia/tatuś dał. Jasne. Hm. Napiszę Ci na pewno kiedyś wiadomostkę, na razie się nie wypowiadam, bo muszę zagrzać miejsca i pilnować troszkę biznesu. Nie mów, że jesteś zwykła! Rozwijasz się, zwykli są tylko ludzie, którzy potrafią obgadywać, zazdrościć, a nie dążą do NICZEGO.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-11-28, 13:52   #2018
Konto usunięte

Cytat:
.. biznesu. Nie mów, że jesteś zwykła! Rozwijasz się, zwykli są tylko ludzie, którzy potrafią obgadywać, zazdrościć, a nie dążą do NICZEGO.
HEHE mądre słowa,
to w takim razie czekam
na południu też działasz? podkarpacie??
Stary 2009-11-28, 14:00   #2019
o Catherine o
Raczkowanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15552256]HEHE mądre słowa,
to w takim razie czekam
na południu też działasz? podkarpacie??[/QUOTE]

Nie odpowiem tak dokładnie. Heh w każdym razie woj.dolnośląskie m.inn.
Stary 2009-11-28, 14:01   #2020
Konto usunięte

Cytat:
Nie odpowiem tak dokładnie. Heh w każdym razie woj.dolnośląskie m.inn.
ok okrozumiem cię za dużo tu zawistników
Stary 2009-11-28, 14:12   #2021
Agatheska
Zadomowienie

o Catherine o Ja strasznie podziwiam takie osoby jak Ty, które wiedzą czego chcą, mają określony i sprecyzowany cel i ponad wszystie przeciwności losu dążą do jego realizacji. Rozwijają swoje możliwości i robią to z pasją-niesamowite!!!

Ja jestem KK od 2006 r. po trzech miesiącach zaproponowano mi szanse wykazania się jako LS, nie powiem bałam się, że sobie nie poradzę(niestety nie mam takiej wiary w siebie) dopiero wdrażałam się w program bycia KK, więc jak miałam od razu zostać LS Spróbowałam i dzięki pomocy i wsparciu mojej Koordynatorki udało mi się przez kilka miesięcy być LS, ale niestety zaczeły się studia, miałam mniej czasu się tym zajmować, a że większośc mojej grupy to były właśnie małolaty, które miały wieczne problemy nie dałam rady temu sprostać. Zrezygnowałam Teraz skończyłam studia i stoję właściwie w tym samym miejscu co przedtem, nie żałuję decyzji, ale jednak czasem rozmyślam, jakby to było gdybym się nie poddała ...
Dlatego chcę Ci powiedzieć, że to co robisz jest naprawdę Twoim sukcesem i tylko Ty sama na to pracujesz, to imponujące! Trzymam za Ciebie kciuki i za takie kobiety jak TY
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-11-28, 14:22   #2022
Innesia
Raczkowanie

fajna dyskusja nam się tu rozwinęła. Myślę, że warto się uczyć od siebie nawzajem i od tych kobiet, ktore osiągnęły to co chciały. Tak naprawdę wiele z nas pozostawia swoje cele w sferze marzeń...a te co zdecydują się na ich realizację są w mniejszości. Ale przynajmniej wiadomo, że w Avonie "SIĘ DA"coś osiągnąć. I ja chciałbym "TO" zrobić

Oby więcej takiej inspirującej wymiany doświadczeń

Ps. Może znacie jakieś fajne blogi działaczek Avonu, ale nie takie na zasadzie "zapraszam do kupowania kosmetyków". Chodzi mi bardziej o takie opisujące ścieżkę kariery oraz dążenia do celów. Narazie takich nie znalazłam.

Edytowane przez Innesia
Czas edycji: 2009-11-28 o 14:25
Innesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 14:30   #2023
Agatheska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Innesia Pokaż wiadomość

fajna dyskusja nam się tu rozwinęła. Myślę, że warto się uczyć od siebie nawzajem i od tych kobiet, ktore osiągnęły to co chciały. Tak naprawdę wiele z nas pozostawia swoje cele w sferze marzeń...a te co zdecydują się na ich realizację są w mniejszości. Ale przynajmniej wiadomo, że w Avonie "SIĘ DA"coś osiągnąć. I ja chciałbym "TO" zrobić

Oby więcej takiej inspirującej wymiany doświadczeń
Zgodzę się z Twoimi słowami Oto właśnie klucz do sukcesu - nasze podejście do sprawy, czyli albo wiara we własne siły i zabranie się do pracy, albo trwanie w marzeniach, bo nic z tym nie robimy, a co za tym idzie, niczego nie osiągamy.
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..."
Agatheska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 15:24   #2024
83evelinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Innesia Pokaż wiadomość
Hej dzieweczki Nie wiem czy mogę Wam psuć humor w tak cudowny sobotni poranek, ale musze się pożalić. Mam avonowego doła. Dlaczego? Otóż ja chciałabym się rozwijać, spotykać z innymi konsultantkami, tworzyć grupę, zwiększać sprzedaż, chodzić na szkolenia, awansowac itp itd. Tym czasem nie mam kontaktu ze swoją LS, OMS ani żadną inna dziewczyna, ktora ma podobne pragnienia. Poczytałam sobie ostatnio z ciekawości blog Oriflame i tam młode dziewczyny prześcigają się w zdobywaniu tutułów dyrektorskich i mają z tego frajdę, ale wspierają się nawzajem.. a ja... w miejscu stoję
Wiem, wiem...trzeba się samemu wysilać i wykazywać inicjatywę, ale chciałabym mieć jakąś "grupę wsparacia", punkt zaczepienia...może są tu jakieś rowojowe dziewczyny z BIAŁEGOSTOKU!!
PS. jestem konsultantka dopiero od czerwca..
Ok. już mi lżej... wygadałam się.

zaczynam mieć pomysły jak to zmienić

Hej Dziewczyny!!!

Chetnie przyłączyłabym się do Twojego grona,także do grona wielbicielek Avon, fajnie byłoby sie tak spotkać przy kawie, rozmawiać, doradzać...ale mam troszke daleko do Ciebie (Suwałki).
Zazdroszczę,że masz w swoim mieście COK, możesz tam nawiązać znajomości,ogladać w realu kosmetyki...
Pozdrawiam
Stary 2009-11-28, 15:51   #2025
emza
Rozeznanie

Bialystok, Rzeszow, Suwalki..to raczej nie spotkamy sie przy wspolnej "kawie". Ja jestem ze Szczecina. konsultantka jestem od katalogu 6/2009 swoja liderke widzialam raz, czesto do mnie dzwonila i namawiala by zostac Liderem, ale niestety brak czasu z powodu studiow...Czekam czy zadzwoni z jakims zaproszeniem na swiateczne spotkanie, bo z tego co sie orientuje to Liderki robia takie spotkanka, a chyba przy zamowieniach ok 500-700 a nawet ostatnio ponad 1000zl nalezy mi sie jakies "Dziekuje. Dobra robota. Tak trzymaj" ehhh...
emza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 16:11   #2026
aqqA
Rozeznanie

Ja nawet nie liczę na to, że moja liderka się kiedyś do mnie odezwie. Nie wiem nawet jak wygląda ani jak się nazywa. Może jak przestanę robić zamówienia to się mną zainteresuje. Ostatnio mam coraz większe zamówienia, teraz prawie do 2 tys dojechałam..Niewątpliwie zarabia na mnie. Fajnie by bylo więc dostać jakiegos smsa z gratulacjami albo nawet jakis drobiazg. Ja swoje klientki nagradzam gratisami za duże zamówienia, albo zwerbowanie kolezanki Myśle, że na podobnej zasadzie liderzy powinni swoje konsultantki motywować.

emza może my kiedyś pomyślimy o jakimś małym spotkaniu

Konsultantka avonu

My

dbam o włosy
8MB i BBL

aqqA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 16:44   #2027
emza
Rozeznanie

aqqA ja mieszkam na pomorzanach, a dokladnie akademik hihi
Stary 2009-11-28, 17:23   #2028
JolciaBDG
Przyczajenie

o 22 878 28 00 - zadzwoń tam i podaj ne okręgu, oni podadzą Ci służbowy numer OMS która z pewnością ucieszy się, ze chcesz sie rozwijać Szkoda, ze do mnie moje KK same się nie zgłaszają
JolciaBDG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 17:51   #2029
patusia22
Zakorzenienie

komunikat ze strefy konsultantki:

Informujemy, że w wyniku dużego zainteresowania ofertą obecnie nie dysponujemy Zestawem Pro Sport. Zestawy te będą dostępne w naszych magazynach 16.12.2009. Prosimy o przekazanie powyższej informacji oraz zaproponowanie Klientom zakupu innych zestawów męskich.
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 17:53   #2030
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aqqA Pokaż wiadomość
Ja nawet nie liczę na to, że moja liderka się kiedyś do mnie odezwie. Nie wiem nawet jak wygląda ani jak się nazywa. Może jak przestanę robić zamówienia to się mną zainteresuje. Ostatnio mam coraz większe zamówienia, teraz prawie do 2 tys dojechałam..Niewątpliwie zarabia na mnie. Fajnie by bylo więc dostać jakiegos smsa z gratulacjami albo nawet jakis drobiazg. Ja swoje klientki nagradzam gratisami za duże zamówienia, albo zwerbowanie kolezanki Myśle, że na podobnej zasadzie liderzy powinni swoje konsultantki motywować.

emza może my kiedyś pomyślimy o jakimś małym spotkaniu
Ja mam taką taką samą sytuację, moja liderka się wogoe mną nie interesuje a moze zamowienia tez coraz czesciej siegają 2 tys. Jak sie zapisywalam to mi powiedziala ze takie dobre konsultantki to zamawiaja za ok tysiaca , ja sie coraz bardziej rozwijam, jestem zadowolona ze mam wszystkie kosmetyki na ktore mam tylko ochotę, na paczkę czekam zawsze jak na Mikołaja, mogę powiedzieć spokojnie że to moja pasja. Narazie nie pracuje ,wychowuje synka dopoki nie pojdzie w przyszlym roku do przedszkola, dzieki byciu konsultantka zrobilam cos w tym czasie dla siebie, szkoda ze z tego nie ma prawdziwych pieniedzy bo gdyby sie dalo zarobic, tak naprawde zarobic to ja bym byla najbardziej zadowoloną kobieta na swiecie ze swojej pracy
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 17:55   #2031
o Catherine o
Raczkowanie

Kochane! Dziękuję za miłe słowa, hm, wszystko osiągnęłam dzięki sobie i swojej pracy, nikt mi nie wmówi, że ktoś mi pomógł (oczywiście oprócz rodziców, którym będę i jestem wdzięczna za wszystko co mam, całe życie). Sukces zawdzięczam sobie, temu, że staram się z dnia na dzień wszystko ulepszać, nie tylko w firmach kosmetycznych o których tu piszemy, ale w życiu generalnie rzecz biorąc. Chociaż nie pracuję w zawodzie (farmacja) to hm, jednak jestem zadowolona, bo cały czas się dokształcam, bo to kocham. Czytanie pisemek o lekach, zdrowiu. Kosmetyki, to pasja, hobby, po prostu taka praca moja i tyle. Też to lubię. A niestety moje ciągłe ''przemieszczanie'' się po całej PL powoduje, że nie mogę na stałe zagrzać miejsca w aptece, albo założyć swojej. Hm, bywa.

Pamiętajcie, że te Wasze liderki itp. macie po to, aby pomogły, bo jak jest inaczej to się to zgłasza, gdyż one powinny pomóc, motywować, a nie...
Stary 2009-11-28, 21:11   #2032
19patka88
Raczkowanie

Dziewczyny czy która z was ma moze torebke yoko?? Bo własnie zastanawiam sie nad jej zakupem.Prosze o jakies zdjecia.
19patka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-28, 21:45   #2033
Pani Elektryk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milenka27 Pokaż wiadomość
Ja mam taką taką samą sytuację, moja liderka się wogoe mną nie interesuje a moze zamowienia tez coraz czesciej siegają 2 tys. Jak sie zapisywalam to mi powiedziala ze takie dobre konsultantki to zamawiaja za ok tysiaca , ja sie coraz bardziej rozwijam, jestem zadowolona ze mam wszystkie kosmetyki na ktore mam tylko ochotę, na paczkę czekam zawsze jak na Mikołaja, mogę powiedzieć spokojnie że to moja pasja. Narazie nie pracuje ,wychowuje synka dopoki nie pojdzie w przyszlym roku do przedszkola, dzieki byciu konsultantka zrobilam cos w tym czasie dla siebie, szkoda ze z tego nie ma prawdziwych pieniedzy bo gdyby sie dalo zarobic, tak naprawde zarobic to ja bym byla najbardziej zadowoloną kobieta na swiecie ze swojej pracy
hmm... co wy macie za liderki ze sie wami nie intersuja ... az mnie to dziwi... jesli macie tak dobre wyniki moze pomyslcie same o zostaniu Liderka?

---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------

Cytat:
Napisane przez 19patka88 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy która z was ma moze torebke yoko?? Bo własnie zastanawiam sie nad jej zakupem.Prosze o jakies zdjecia.
Torebki nie mam ale widzialam nie raz na zywo... szczerze mowiac mi do gustu nie przypadla.. na zdjeciu w katalogu wyglada lepiej z pewnoscia niz realnie
choćbyś tłumaczył im to samo pięć tysięcy razy...
Pani Elektryk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-11-28, 22:16   #2034
zabcia87stw
Raczkowanie

Popieram w 100%! moim zdaniem dziewczyny, jak już macie te 2 tysie, to spokojnie możecie zarabiać na swoich klientkach więcej niż wypracowany upust! Zostańcie liderkami, zróbcie z klientek konsltantki, przecież na początku i yak im pomożecie
no i gratulacje dla wszystkich z ambicjami! Oby tak dalej

---------- Dopisano o 23:16 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

A poza tym! AVOn daje wiele więcej możliwości. Mam nadzeje, że nie potraktujecie mnie jak zdrajcę, ale zamierzam starać się o staż w AVONie. Już nie chodzi tylko o bycie tylko konsultantką (która niby wg firmy jest najważniejsza na świecie), ale o poprawę sprzedaży i marketingu w naszym kraju.
Niestety nie raz od dziewczyn słyszałam, że za AVON to dziękują, bo wolą lepsze firmy. Dlaczego? Bo prmocja do nich nie dotarła... Jeszcze pół roku, i może będę miała wpływ na działania marketingowe tej firmy Dobra nie chcę zapeszać, tfu tfu 3majcie kciuki
zabcia87stw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 00:39   #2035
emza
Rozeznanie

a gdzie znajduje sie produkcja kosmetykow Avon? nie wiecie czy przyjmuja tam jakas kadre? ja po swoich studiach (Kosmetologia na Akademii Medycznej) chcialabym pracowac wlasnie gdzies przy produkcji...na magisterke mam zamiar isc na politechnike na chemie surowcow kosmetycznych jezeli otworza w Szczecinie...
Stary 2009-11-29, 08:21   #2036
malgosia27
BAN stały

Cytat:
Napisane przez emza Pokaż wiadomość
a gdzie znajduje sie produkcja kosmetykow Avon? nie wiecie czy przyjmuja tam jakas kadre? ja po swoich studiach (Kosmetologia na Akademii Medycznej) chcialabym pracowac wlasnie gdzies przy produkcji...na magisterke mam zamiar isc na politechnike na chemie surowcow kosmetycznych jezeli otworza w Szczecinie...
W Garwolinie
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 08:29   #2037
FridaKahlo
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny!
Mam pytanie, poniewaz wlasnie od przedwczoraj jestem konsultanka. Tj okreg 115, prognozujący, dostalam od Pani Liderki katalogi 2/2010 a do tego gazetke Hello Tomorrow 2/2010. No i bylam przekonana ze moge zamawiac Demo z tej gazetki, podczas gdy ona twierdzi, ze nie, ze bede mogla zamowic to dopiero w przyszlym katalogu. A teraz mam patrzec tylko na pierwsze strony gdzie są programy typu, ze gdy uzbieram ileś zamowien na dany produkt, to bede miala dodatkowy opust. Jak to wiec jest? Myslalam, ze po to mam demo wczesniej, zeby moc juz zamowic i pozniej moc produkt polecic klientkom. Mogłaby mi to któras z Was wyjasnic?

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 08:56   #2038
LadyBird6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FridaKahlo Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny!
Mam pytanie, poniewaz wlasnie od przedwczoraj jestem konsultanka. Tj okreg 115, prognozujący, dostalam od Pani Liderki katalogi 2/2010 a do tego gazetke Hello Tomorrow 2/2010. No i bylam przekonana ze moge zamawiac Demo z tej gazetki, podczas gdy ona twierdzi, ze nie, ze bede mogla zamowic to dopiero w przyszlym katalogu. A teraz mam patrzec tylko na pierwsze strony gdzie są programy typu, ze gdy uzbieram ileś zamowien na dany produkt, to bede miala dodatkowy opust. Jak to wiec jest? Myslalam, ze po to mam demo wczesniej, zeby moc juz zamowic i pozniej moc produkt polecic klientkom. Mogłaby mi to któras z Was wyjasnic?

Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
Witamy na forum.
Demo możesz zawsze zamówić ,tylko 1 sztukę z każdego rodzaju, tylko z netto jeszcze nie ,dopiero po pierwszym zamówieniu.
LadyBird6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 09:06   #2039
FridaKahlo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LadyBird6 Pokaż wiadomość
Witamy na forum.
Demo możesz zawsze zamówić ,tylko 1 sztukę z każdego rodzaju, tylko z netto jeszcze nie ,dopiero po pierwszym zamówieniu.
Czyli będę mogła zamówic te produkty np w drugim terminie, gdy juz to pierwsze zamowienie do mnie przyjdzie?

Dziękuję za szybką odpowiedz. Wydawalo mi się, że ta liderka wszystko wyjasnila, ale jednak jak sie przyjdzie do domu i zacznie temu przygladac to zawsze sie znajdzie jakas watpliwosc

Teufel
FridaKahlo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-29, 10:13   #2040
katarzyna l.
Raczkowanie

GG do katarzyna l.

Cytat:
Napisane przez misinka Pokaż wiadomość
Wogóle to szkoda, że nie mamy tylu perfum w ofercie...a i jest tam w kat 02/2010 amerykańskim boska torebka taka filoletowa Mogłaby być też u nas...ale to tylko moje skromne marzenia

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Mam takie malutkie pytanko..... Czy któraś z Was widziała, lub zamawiała pierścionek Livia?? Bo mam klientkę która go chce zamówić...i nie wiem właśnie jak z rozmiarem....czy wystarczy jak swój pierścionek przyłozy do tych kółeczek co są narysowane obok pierścionka?? Proszę o pomoc....
Ja jak kupowałam klientce to po prostu przymierzylam jej pierscionek na ktorym chcialaby palcu a w coku poprosiłam o najwiekszy i lezal jak ulał. Zależy jakie ma palce a może wie jaki ma rozmiar bo to są takie same odpowiedniki rozmiarów jak u jubilera

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ----------

Cytat:
Napisane przez brownsugar13 Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomóżcie w wyborze tuszu- Super Shock czy Spectra Lash?
Wiem, że Super Shock ma dobre opinie ale mi chyba nie odpowiadają te gumowe szczoteczki. Miałam ostatnio Masterpiece Max MF i byłam zawiedziona. Lubie mocno podkreślone, pogrubione rzęsy. Zadowolona byłam z Lash Architect, Volumissime L'Oreala albo Volume Glamour Boujoris, a teraz chciałabm wypróbować coś z Avonu.
Co polecacie?
To skoro lubisz mocno podkresloe rzesy to kup sobie spectre i maluj si nia na 3. Ja mam jeden i drugi tusz ale Spectra najlepsza jak chcesz uzyskac taki efekt . Mnie jak sie nim wymalowalam to mi znajomi mowili ze sobie sztuczne rzesy dokleilam, wiec chyba efekt mowi sam za siebie

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości