|
|
#2581 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Cześć dziewyczyny. Jestem nowa na wątku i całym forum, ale mam nadzieję że tu z wami zostanę
![]() Kilka opisików: Przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć. Wiesz, co mnie kręci. Nie mówię - przemyśl, ja mówię - zgódź się ![]() Niby nic a jednak zerkasz.. ![]() Jego słowa/ głos wzbudzał/- y w Niej pożądanie... Rzuć wszystko i chodź się całować... ![]() No i prośba. Wybaczcie, że tak od razu ![]() Potrzebuję opisów, które będą TŻowi dawały do zrozumienia, ze potrzebuję ciepła i uczucia.. Jesteśmy ze sobą 2 lata i on się jakby mną mniej interesuje.. tak jakby był pewny moich uczuć co do niego, i już tak nie zabiega o mnie..Jakbyście coś miały, to będe ogromnie wdzięczna
|
|
|
|
#2582 |
|
Raczkowanie
|
siedziałam obok Ciebie mając świadomość, że jesteś nieosiągalna dla moich dłoni, dla mojego serca i moich ust... wtedy- siedząc obok Ciebie, ramię w ramię, doznałam najboleśniejszej samotności. Problemem jest to , że przyzwyczajamy się . Oswajamy . Za bardzo . A wszystko kiedyś się kończy . I wtedy cierpimy .. Wolałabym abyś uderzył mnie w twarz z całej siły, niż ponownie okłamał. Tam, w środku, boli bardziej... Zawsze nadzieja, zawsze ta k... w zielonej sukience. Wszyscy się zmieniamy. Niezauważenie. Niepostrzeżenie tracimy się. Wzajemnie. Kiedy Ty milczysz- każde moje słowo wydaje się być niestosowne... Ciągle drży moje serce, gdy pamięć przywołuje Ciebie. Chyba zbyt pochopnie piliśmy tą miłość.Dziś musimy walczyć z kacem...w samotności. Każdego ranka, po przebudzeniu, otrzymujemy kredyt w wysokości osiemdziesięciu sześciu tysięcy czterystu sekund życia na dany dzień. Błądzę w świecie własnych paranoi ... Łzy kobiety.. Dla prawdziwego mężczyzny powinny być największą porażką. To, co posiadamy nie określa tego, kim naprawdę jesteśmy. Czy zawsze trzeba dotknąć dna własnej duszy, aby dopiero poznać całą prawdę o sobie? Myślałem, że najgorsze w życiu to być samotnym. Myliłem się. Najgorsze w życiu jest być z ludźmi, przy których czujemy się samotni. myśl piękna i smutna lecz nie moja Jak po deszczu wychodzi słońce,tak po smutkach rozkwitnie uśmiech... 1+(-1)=0 Proste: Moje zakochane serce + Twoje obojętne = nic, zero. Wszyscy mówili ze te oczy potrafią zabijać - On zakochał się w tych oczach... Wszyscy mówili ze te dłonie potrafią niszczyć - On pragnął dotyku tych dłoni.. Wszyscy mówili ze to serce jest z kamienia - On udowodnił ze potrafi kochać.. Wszyscy oczekiwali zapłaty - On pokazał co to bezinteresowność uczuć... Wszyscy chcieli pouczać - On cierpliwie słuchał... Wszyscy potępiali - On mocno przytulał... Kiedyś wszyscy odeszli - A On? On pokazał że jest jak wszyscy...
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
Edytowane przez Tusilla Czas edycji: 2009-11-29 o 13:48 |
|
|
|
#2583 |
|
Wtajemniczenie
|
kilometry nie są dobrą wymówką do zakończenia znajomości,
bo gdy zależy Ci na kimś, starasz się, niezależnie od tego co was dzieli. najważniejsze jest to, c o was łączy .. ` Nie kilkometry dzielą ludzi lecz obojętność... ` mam do Ciebie słabość i nic na to nie poradze. porządnie zawrócił mi w głowie. Czasami nie ma się ochoty nawet na ulubiona czekoladę.. Żałuję, że nie możesz poczuć tego, co ja czuję. Tej złożoności targających mną emocji, tego zamętu, jaki mam w głowie i żeby nie było zbyt pięknie to musiało się coś z***ać. nie ma we mnie nienawiści,ani żalu... jest tylko świadomość własnej bezużyteczności . chyba teraz moja kolej na brak czasu. poczekam, aż zatęsknisz. Może już czas zapytać Go czy mnie lubi czy chce być tylko mój? mam pretensje do świata , bo nie chce mi Cie dać . wczoraj było do dupy , dzisiaj jest do dupy , jutro pewnie też będzie do dupy . czyżby upragniona stabilizacja ? kiedyś Ci opowiem , jak puste były wieczory bez Ciebie . gdy za towarzystwo robiła muzyka , herbata , koc i Twoje zdjęcie . powiem Ci , jak smakowały moje łzy i tęsknota , której nie dało się opisać słowami , że nawet pomarańcze traciły smak ... - Boisz się zapytać? - Nie, boję się usłyszeć odpowiedzi... Czy Można Tęsknic Za Kimś, Kogo Naprawde Się Nigdy Nie Miało.. może Ci sie przypomni że to na pozór niewielkie serduszko bije właśnie dla ciebie?! `już nawet była świadoma faktu kiedy wszystko się wyjaśni, ale niczego więcej nie pragnęła, tylko tego.` `siedząc w ławce, uśmiechając się do telefonu, z nowymi nadziejami, tak niewiele, dla niej było wszystkim.` `chciałabym żebyś był teraz, bym mogła zadzwonić do Ciebie, wypłakać się, powiedzieć jak mi ciężko, a Ty nawet jak byś nie umiał pomóc, powiedział byś, że jesteś ze mną i wszystko będzie dobrze, tak niewiele, takie nic, a potrzebne do funkcjonowania.` `i mimo wszystko, wciąż jesteś osobą dla której zrobiłabym więcej niż dla pozostałych .` `przecież ona się ciągle uśmiecha... a spójrz na nią gdy jest sama, spójrz w głąb niej, jest całkiem inaczej.` `wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy.` `sprzeczne uczucia towarzyszące jej przy kubku ciepłej herbaty, a przed oczami setki wspomnień.` `gdyby straciła go na zawsze chyba by z żalu zapadła się pod ziemię.` `jesteśmy sobie tak bliscy, niezależnie od tego, jaka odległość nas dzieli.`
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Na puchatka mnie nabrało
![]() -Byłem gapą, strasznie głupim gapą. Jestem po prostu Miś o Bardzo Małym Rozumku. - Jesteś najlepszym Misiem pod słońcem - pocieszył go Krzyś. - Czy naprawdę tak myślisz? - zawołał Puchatek uszczęśliwiony. - Puchatku,przyrzeknij mi, że nigdy o mnie nie zapomnisz. - Przyrzekam
|
|
#2585 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dobra, nie ukrywajmy już tego. Jesteś moją ulubienicą ! <3 Cytat:
Cytat:
pozwólcie, że sobie Was okradnę ; * ______________________ Who was spending the night, oh I wish that I was looking into Your eyes ?
Kto spędza noce jak ja - chcąc spojrzeć w Twoje oczy?
|
|
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
to dobrze, bo Ty przeze mnie też
;*Ty wiesz <3 ![]() ciiri, ratatamm, Primadonna, dontgivenames, CukrowaPanna, kamisha :miliardserc:
![]() *** Jak Ci się układa? Mam nadzieję, że jest dobrze i że w przeciwieństwie do mnie k**wa jakoś w nocy śpisz.. I nie chcę być normalna w waszym nienormalnym świecie. Nie przyzwyczajaj się do mnie . Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę . Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać. Żałuję, że nie odeszłam gdy byłam jeszcze silna. Potrzebuję wiedzieć, że mam czekać na Ciebie Potrzebuję tego bałaganu, który on robił w moim życiu... wypijmy za niespełnioną miłość. Jestem mieszanką czegoś dziwnego, co gotuje się na parze z bazylią, majerankiem i dodaje się odrobinę żalu, nostalgii i szczęścia. Sama już nie wiem czy jestem szczęśliwa czy nie. [...] a ja jestem mistrzynią w komplikowaniu sobie życia. Powinnam dawać z tego lekcje .
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-11-29 o 14:07 |
|
|
|
#2587 |
|
Raczkowanie
|
przytulał mnie tak jak chciałam być przytulana
wstał, bez słowa wziął mnie za rękę i poszliśmy do sypialni. przytulił mnie bardzo mocno, trzymał w ramionach do rana. chyba nie spał tej nocy, bo gdy tylko się poruszyłam, on całował mnie. nie leżał odwrócony plecami, jak zwykle zasypiał. przytulał mnie tak jak chciałam być przytulana. to była najpiękniejsza noc, choć bez seksu. chwile, których się nie zapomina, które pozostaną na zawsze. nawet gdy jego nie będzie potrzebuję Cię mieć gdzieś, nie przy sobie ale dla siebie
|
#2588 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() _______________ i widzę jak w twoich oczach coś gaśnie. i przerażona jestem, że tego nie powstrzymam.
to taki stan, gdzie byle reklama zmusza do płaczu.
|
|
#2589 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki- ja Twoją ulubienicą ? ;O niezmiernie mi miło z tego podowu !
![]() IhateU <3 - Ja Cię przytulę, ok?
- A ja? - A Ty mnie pocałuj.. Kto by pomyślał, ze ona jest smutna? Jak zawsze chodziła z uśmiechem na ustach. Płakała w samotności, chcąc zapomnieć o miłości. a jak życie jest do dupy to gdzie się składa reklamacje?
|
#2590 |
|
Raczkowanie
|
Niezaprzeczalnie pragnę teraz całym ciałem i całym umysłem zrobić cokolwiek, w kierunku zapomnienia i spokoju... Idę... Idę... a noc bezgwiezdna skrzydła czarne nade mną rozpięła... Księga Życia, spięta klamrą odwiecznej tajemnicy- nie odsłoni kart swych przed Tobą!! Nic tak pięknie nie rozprowadza się na moim ciele jak lekki powiew porannych rozczarowań... ![]() Ja- człowieczy, samotny twór, zagubiony w oceanie świata jak liść omdlały podmuchem wiatru niesiony... Jestem w połowie małą prawdą, w drugiej połowie małym kłamstwem,a w całości jedną wielką tajemnicą... ![]() ![]() ![]() ________ yeah |
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Najchętniej to bym uciekł tam gdzie nikt mnie nie znajdzie.
Strzepuję łzy z policzka by się smutkiem nie zakrztusić Będzie dobrze mówię sobie tak być musi. Niestety, nic nie trwa wiecznie wracaj serce wrzeszczy. Kucam, bo sił nie mam wstać zresztą nie po raz pierwszy. Czas zabił znowu szczęście nic nie jest tak jak wcześniej Odeszło światło zanim odeszło powietrze. A mimo to zrozumieć trudno szkoda, że czas płynie Wciąż powoli bez szans tak nas spycha na margines. Chcę byś wiedziała że jesteś najważniejsza. Z każdą chwilą chcę czuć bicie Twego serca. potargane zdjęcie poskładałem tak jak puzzle przezroczystą jak wiatr taśma posklejałem chwile później odłożyłem je na półkę która juz od wspomnień pęka antykwariat uczuc w nim kolejna chwila piękna
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
<3
krzyczę na całe gardło 'niech Cię trafi jasny szlag' ! nie obiecuj tego, czego nie możesz dać. jedyne co do Ciebie czuję to obrzydliwą niechęć. bezsenne noce, dusza w ciele jak intruz. trochę nic ponierobimy.
|
#2593 |
|
Raczkowanie
|
Hej jestem nowa ciąglę was okradam więc może dodam coś od siebie
![]() ' I wanna kiss you But if I do then I might miss you, babe ' [Chcę cię pocałować, Ale jeśli to zrobię, potem mogę za tobą tęsknić, kochanie ] ' No he can't read my poker face ' [Nie. on nie może nic odczytać z mojej pokerowej twarzy] ' Should've never let you enter my door ' [Nigdy nie powinnam otworzyć Ci moich drzwi] ' You'd do anything for the one you love ' [Nie robiłeś nigdy nic dla jedynej którą kochasz] ' Let me hold you For the last time ' [Pozwól mi przytulić Cię Ostatni raz] ' You can't feel anything that your heart don't want to feel ' [Nie możesz nic poczuć kiedy twoje serce nie chce czuć] |
|
|
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Sysia69, snide1, modlishque, Cescowa94, CookieCrisp,dontgivemenam es, misjaaaa, CukrowaPanna, niktwazny16, _Panna_Migotka_
blondii69, IhateU,CaMa, ruda wiewiora, agattee- uwielbiam was<3 NOtorycznie okradam ![]() be_kissable- skarbie gdzie jesteś? ![]() _________________________ _____________ *miała Jego zdjęcie w telefonie... nie miała odwagi by je wykasowac bo ciągle miała nadzieje że wróci... *siedziała przy oknie... myśląc o Nim patrzyła jak krople deszczu spływają po szybie.. w dłoniach trzymała pusty kubek po kakao. Nagle rozpłakała się a kubek powoli znów stawał się pełny... *Kubek lodów, paczka chusteczek, Jego zdjęcie i tysiące wspomnień... *Dla Ciebie wszystko było ważniejsze ode mnie nawet głupia gra w metina... *Coś się popsuło. Mała usterka. Niestety nie znam serwisu naprawiającego uszkodzone serca.;( |
|
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
ruda wiewiora
Missi_16 Strasznie mi miło. <3 ___ No, bo jak powiedzieć tobie o tym, że - gdy stajesz obok - wszystkie niezapominajki krwi, wszystkie ostróżki nerwów, wszystkie jaskrwy mowy zabiegają się w jeden ognisty krzew we mnie i drętwieją z niemocy. Mogę tylko dłonią dotknąć twego ramienia i szepnąć: no, dobrze, idź już.. Mogłabym właściwie nie być, gdyby nie to bezprawne czekanie na cud. Na tę jedną chwilę zachłyśnięcia się pędem światła, które wybucha i nagle - jestem samym pulsem blasku, splotem słonecznych barw, furią wszechmaterii, czarną.. rozpaczą. Teraz każda kropla deszczu na szybie jest pamiątką po czyimś istnieniu, każdy promień slońca wspomnieniem dawnej tęsknoty. Do tej pory wszytko było proste. Bałam się, to próbowałam uciec. Nienawidziłam, to próbowałam walczyć. Szalone walenie, szybkie bicie... Bicie zmieniającego się serca Ludzie bowiem mogą zamykać oczy na wielkość, na grozę, na piękno, i mogą zamykać uszy na melodie albo bałamutne słowa. Ale nie mogą uciec przed zapachem. Zapach bowiem jest bratem oddechu. Zapach wnika do ludzkiego wnętrza wraz z oddechem i ludzie nie mogą się przed nim obronić, jeżeli chcą żyć. I zapach idzie prosto do serc i tam w sposób kategoryczny rozstrzyga o skłonności lub pogardzie, odrazie lub ochocie, miłości lub nienawiści. Kto ma władzę nad zapachami, ten ma władzę nad sercami ludzi. Wspiąc się po stromych i nierównych schodach umysłu. Myśli mi się kłębią w głowie. Wszystko jest takie pokręcone i nie ma żadnego sensu. |
|
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
kawałek wyimaginowanej tęsknoty. chcę Cię mieć na dłużej niż wieczność. Skarbie gdybyś wiedział jak bardzo Cię teraz potrzebuję wciąż próbuję ogarnąć moje życie . chyba nikt nie spodziewał się takiego end'u. i to w naszym wydaniu.. Kochanie jak mogliśmy zawieść tak całe człowieczeństwo? od teraz moim priorytetem będzie staranne posprzątanie bałaganu który po sobie zostawiłeś. pieprzę Cię.. i tą Twoją plastikową panienkę. jak ta kukiełka.. niezdolna do egzystowania bez Twojej pomocy. i ta ławka w parku... całkiem inna niż rok temu.
ffdfdgd gfgfgg j Chcę czuć smak życia na swoich ustach. Edytowane przez ZeliNa_ Czas edycji: 2009-11-29 o 15:18 |
|
|
|
#2597 |
|
Rozeznanie
|
naprawdę kiedyś nie wytrzymam i wykrzyczę Ci cała złość , którą mam w sercu. czasem człowiek myśli, że jakby mój były nie związał się z kimś nowym to na pewno ciągle myślałaby o mnie, ale z drugiej strony może to dla nas lepiej, to taki kubeł wody na to by iść dalej i nie układać sobie w głowie życia z nim nigdy więcej już. to uczucie gdy stoisz obok niego tylko jako koleżanka. nie chce Ciebie chcieć. oczyszczenie w sercu to może brak Ciebie przez te 3 tygodnie? i pójde dalej z uśmiechem bo wiem , że siłe perswazji wielką mam . upadamy wtedy gdy nasze życie przestaje być codziennym złudzeniem.
|
|
#2598 |
|
Rozeznanie
|
_mandarynka z innej bajki ruda wiewiora CookieCrisp agattee CukrowaPanna Paulishia Wreeednia madziam90 Primadonna
moje szkraby ![]() kocham <3 _________________________ __________ Albo zatrzymasz czas albo właśnie o mnie zapomnisz. Nie potrzeba pozwolić ci iść lub mówić' do widzenia' Wiem, że będziesz czekał I przepadam W oceanie Twoich oczu Nie ma dymu bez ognia... Przekażę zasadę mojego serca swojej głowie Pomyślałeś że zamydlisz oczy małej owieczce Czy myślisz że mogłam być taka ślepa? nie jesteś dla mnie dobry wiec schowaj swoje łzy wstawaj z kolan |
|
|
|
#2599 | |
|
Zadomowienie
|
Togeather, I'll never have to be alone. Your spirit gives me hope to carry on. Gdy będziemy razem, już nigdy nie będę czuła się samotna. Bliskość Twojej duszy daje mi nadzieję, wiem, że muszę się trzymać. Cytat:
oh dziękuję, bardzooo mi miło ! ; *
|
|
|
#2600 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ;**
Cytat:
Ty dopisz siebie do nas moja wyjątkowa <3 ---- ruda wiewiora <3 "Nie przyszlam po to żeby ci powiedzieć ze nie moge bez ciebie żyć. bo moge. po prostu nie chce...." - z ust do ust <3 mogłeś być lekarstwem na mój smutek ale nie chciałeś. przez zaciśnięte zęby całuj się we mnie. Nie popełnię tego błędu po raz kolejny. pozwól,że opowiem Ci o sobie. Opowiem Ci bajkę, chcesz? Miłość uskrzydla obiecuje,że tylko Cię pocałuje . "Nieważne co masz w głowie, ważne co masz na głowie." trudna miłość. |
|
|
|
|
#2601 |
|
Rozeznanie
|
Bilans dobra i zła w życiu musi wyjść na zero, dlatego nie narzekaj, że Ci dzisiaj źle i cierpisz bo tak ma każdy! Każdy.. Być może nie będzie lepiej za godzinę, dzień dwa, tydzień czy miesiąc.. Ale zaufaj losowi. On wie co robi. Niedługo musi być lepiej.
trochę prawdy od czasu do czasu nie zaszkodzi, wiesz? a jeśli mam wybrać między złem,a złem, wybieram to zło którego jeszcze nie próbowałam. słucham mojego punk rocka ale oczy mi się już same zamykają. trzeba się wyspać, bo to ostatnia spokojna noc przed końcem weekendu, proszę państwa. niech mnie ktoś uratuje przed fizyką i polskim.. tymczasem dobranoc. jakkolwiek to brzmi.. aktualnie do niczego się nie nadaję zbudziłam się.. nieee, ja nie chcę! spróbuję jeszcze zasnąć, dobranoc wróciłam ze szkoły. godzinę temu, zresztą. idę oglądać tv. Lenistwo sięga zenitu... czy jest jeszcze coś czego mi się nie chce? chyyyyba nie... Czasem gdy chcemy aby wyszło dobrze przez "nieuwagę" robi się jeszcze gorzej Czas wstać, dorosnąć i zmądrzeć .
|
#2602 |
|
Rozeznanie
|
every day there's something new Honey, to keep me lovin' You. Każdy dzień przynosi kolejne powody Kochanie, dla których Cię kocham. You gave me a reaon for livin' and You taught me the meaning of givin'. Dajesz mi powód, żeby żyć i nauczyłeś mnie co naprawdę znaczy dawać. to find a love like ours is rare these days. 'Cause you've shown me what happiness is in so many ways. Znaleźć miłość jak nasza to rzadkość w tych czasach. Bo ty pokazałaś mi czym jest szczęście na wiele różnych sposobów. I look in the mirror and I'm glad to see laughter in the eyes, where tears used to be. Patrzę w lustro i cieszę się widząc śmiech w oczach, gdzie zazwyczaj gościły łzy. and I wanna show, I wanna show my appreciation. 'Cause when I found you, I found a new inspiration. I chcę pokazać, chcę Ci pokazać moją wdzięczność. Bo kiedy Cię znalazłam, znalazłam nową inspirację. no matter how hard I try. To bez znaczenia jak bardzo się starałam.
no other love can take your place or match the beauty of your face. Żadna inna miłość nie może zająć Twojego miejsca albo dorównać piękności Twej twarzy. just like a planet needs water, love needs a heart to survive. I hope that sooner or later You'll realize. Tak jak planeta potrzebuje wody, miłość potrzebuje serca do przetrwania. Mam nadzieje, że prędzej czy później uświadomisz to sobie.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-11-29 o 15:44 |
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
`w każdym razie, źle się dzieje.
`mogę się załamać na finiszu lub zaraz. oślepnąć, ogłuchnąć, zrobić albo przeżyć zamach. mogę spędzić życie, jakbym żył sto lat. czy to jest w nas i musimy spaść nisko? co? możemy wszystko! `sztuczny uśmiech przyklejony na plasterki. ups. plasterki poszły, a woda leci z oczu. `proszę Boga, żeby dał mi Ciebie lub na zawsze zabrał uczucia.. `nie daj Mała ruszyć swego ciała. dla nas Mała jesteś doskonała. `ciepłe strumienie powietrza przekazywane z ust do ust.
|
#2604 |
|
Raczkowanie
|
spokojnie, nigdy nie uwierzę w naszą miłość.
nie ważne jak bardzo będę się starała nigdy nie narysuję Cię tak pięknego jak w rzeczywistości. budzić się i chodzić spać we własnym niebie <3 kochany. . . moje niebo w piekle i piekło na ziemi. nadmiar świadomości boli.
It's amazing how you can speak right to my heart Without saying a word you can light up the dark Try as I may I could never explain What I hear when you don't say a thing przepraszam, czy pan też umiera?
Edytowane przez Good Excuse Czas edycji: 2009-11-29 o 16:02 |
|
|
|
#2605 |
|
Raczkowanie
|
„W pogoni za jutrem można łatwo zgubić dzień dzisiejszy”
Nie naprawiaj rzeczy które nie są zepsute. Bo tak naprawdę wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza.
|
#2606 |
|
Zadomowienie
|
boskie jesteście
nie było mnie zaledwie 2 dni a wy tak pędzicie ![]() staram się nadrobić zaległości. I oczywiście moja porcja opisów dla Was :Chociaż na chwile zamilcz, nie wszystko już za nami pozwól mi dojść do słowa ten jeden raz wysłuchaj mnie Zaufaj,niczego już nie szukaj, a spróbuj spojrzeć na mnie jak na kogoś kto chce. Chciałabym tak bezwiednie poczuć dotyk Twoich ust... wieczorem położyłam się do łóżka i czekałam, sama nie wiem na co. czas jakby zwolnił. wszystko się zatrzymało. mój mózg się zatrzymał. może to świat się kończył ? a przynajmniej mój świat. ludzie płaczą na wiele różnych sposobów : jedni głośno, trzymając za ręce albo przytulając kogoś innego, inni po cichu, tłumiąc dźwięki, zwinięci w kłębek. jeszcze inni po prostu siedzą i patrzą przed siebie niewidzącymi oczami, a łzy spływają im po policzkach. płacz bardzo oczyszcza. w pewnym sensie czuję się po nim lepiej - albo raczej nie lepiej, ale do pewnego stopnia czyściej. oczyszczona. i wykończona. wszyscy mówią, że czas leczy rany, a jednocześnie powtarzają, że im dłużej kogoś nie ma, tym bardziej się za tym kimś tęskni... ludziom się spieszy, jedzą chińskie zupki w proszku, wysyłają "sproszkowane" wiadomości przez sms'a, gg czy skype. Nawet miłości szukają instant nie łudź się. słuchawki zawsze będą splątane , herbata za gorąca , a facet nie ten. wtedy dałabym sobie za niego rękę uciąć.. i co ? i teraz bym ręki nie miała.
|
#2607 |
|
Zadomowienie
|
grise - ;***
__ Uważaj, co kochasz. I kogo. Każda osoba i każda rzecz, o które się troszczysz, to ciężar, i zgodziłeś się go dźwigać. Nie możesz go z siebie zrzucić, skoro się tego podjąłeś. Skryła łzy gdzieś głęboko, tkwiły tam i gryzły jak drobinki szkła Od siebie samej nie ucieknę. Podnieś głowę. Świat mruży do ciebie oczko. Niestety brązowe. Trzymać w garści, nie puszczać. Trzymać minuty jak zdjęcia w ramce. Zasznurować na dwie pętelki jak w trampkach. To jest ta minuta. Sfastyki w twojej głowie są gorsze niż na ścianach. dzisiaj znów ziemia mnie przyciąga. |
|
|
|
#2608 |
|
Raczkowanie
|
Ona widzi sens życia w niepoprawnych zachowaniach. (;
Słuchaj kolego, to nie dla ciebie to co jest dla innego (; Charakterem mnie rozwalaj,wyglądem onieśmielaj. Miej coś ,czego nikt inny nie ma. (; . Wiem że jutro też chcę budząc się widzieć Twój uśmiech..` może zadzwoniłabym do Ciebie z budki, mówiąc że zależy mi na Tobie...` (;
|
|
#2609 |
|
BAN stały
|
Cause I've seen love die way too many times, when it deserved to be alive.
Bo za dużo razy widziałam, jak miłość umiera, gdy zasłużyła na przeżycie. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2009-11-29 o 16:19 |
|
|
|
#2610 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() – Dlaczego ty nie lubisz chłopców?
– Ja nie lubię chłopców? Ty świnio, ja lubię chłopców! Obrzygałeś mnie swoją interpretacją. Woody Allen kiedyś powiedział, że jak ma do wyboru piosenkę francuską i miłość francuską, to woli to drugie. Ja też się do tego dołączam. Poza tym, wszystko co doskonałe, dojrzewa powoli, Tobie też jeszcze dam czas. Zakochanie w sobie to początek romansu na całe życie. i jedyne wyjście na szczęśliwe zakończenie. Parę osób wypadło wam z orbity, szczególnie tutaj babcia blondyneczka posypała się i poleciała na Wenus. Człowiek taki, jak ja, który ma za sobą mnóstwo porażek, mnóstwo zwycięstw, każdy koniec traktuje jako początek. Fałszujemy codzienność stereotypami. To mentalne znieczulenie na zjawiska, które irytują, drażnią, często na takie, których nie możemy pojąć. Ja wiem, co to znaczy strata kogoś bliskiego. Natomiast to, jak ja to przeżywam, a jak ja to artykułuję to są moje prywatne sprawy. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:41.

tak jakby był pewny moich uczuć co do niego, i już tak nie zabiega o mnie..