|
|
#4321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
Cytat:
|
|
#4322 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4323 |
|
Zadomowienie
|
ehehehehehehehe
|
#4324 |
|
Raczkowanie
|
Nie znam jej, nie wim czy Cii ja zna, ale widze, ze na jednych fotkach miala dobrego fotografa, na innych zastosowala retusz, a na tych z imprezy juz nie bo koleznaka i tak wystawila jej zdjecia.Tak mi sie wydaje. Na tych fotkach co linki wstawilam spojrzcie na jej nos ma taki lekko zadarty na koncu jezyka ma porownanie do kogo ma ten nos podobny, ale nie napisze, bo znow siwa na mnie naskoczy i powie, ze jstem niedowartosciowana, w kazdym badz razie na innych zdjeciach ma juz ladny zgrabny nosek.
|
|
|
|
#4325 |
|
Zadomowienie
|
Siwa wstawiaj swoje jakieś zdjecia, bo te już znam na pamięć, a lubie a Ciebie spoglądać
Ps. Nie chce się z Ciebie pośmiać
|
#4326 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale dzis ide sie przrumienic na solar wiec no make up na naszej klasie mam nowe zdjecia z Zakopanego wiec zapraszam
|
|
#4327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poprosze link na PW
|
|
#4328 |
|
Konto usunięte
|
Ja też, Ciebie chyba nie mam na nk.
|
|
|
|
#4329 |
|
Zakorzenienie
|
wyslalam wam dziwczynki link
![]() prosciej mi bedzie powstawiac te foty tu do albumu, wiec zrobie to za jakas chwile, musze najpierw ogarnac ten balagan wokol mnie bo juz gine we wlasnym pokoju hehe siebie tez musze ogarnac bo dopiero co z wanny wyszlam
|
#4330 |
|
Zadomowienie
|
dzienki
ale Ty malutka i drobniutka
|
#4331 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4332 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mogę prosić? Też chętnie pooglądam.
Zamówiłam na allegro próbki 1g podkładów, pudrów i róży mineralnych + pędzel. Jestem strasznie ciekawa czy to faktycznie takie wspaniałe jak wszyscy mówią
|
|
|
|
#4333 |
|
Zadomowienie
|
ja też chce linka na PW ..!!! prose.....
:pros i:
|
|
|
|
#4334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja mam puder mineralny albo pseudo mineralny i żadna rewelacja
|
|
#4335 |
|
Konto usunięte
|
SiWA ja się na Ciebie napatrzeć nie mogą i zawsze mnie mobilizujesz do dbania o siebie.
Nie powiem żebym nie dbała, ale staram się jeszcze bardziej. M by też pasowało ogarnąć pokój, bo jakby ktoś przyszedł to , ale dziś niedziela, więc dam sobie spokój, we wtorek mam jakąś wycieczkę, więc nie muszę się uczyć wtedy trochę ogarnę tą "stajnie Augiasza". Możecie mi polecić jakiś dobry podkład w kompakcie. Nie musi być jakiś gęsty i treściwy, ale żeby matowił. W "Urodzie" przeczytałam dużo fajnych rzeczy na temat pokrywania twarzy tapetą i mam zamiar wymienić parę rzeczy w kosmetyczce. Nie od razu, bo kasy brak, no ale jednak. |
|
|
|
#4336 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też chce wasze linki do nk, bo Siwą to już tam znalazłam
a was bym sobie chętnie pooglądała
|
|
|
|
#4337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zamówiłam 6 podkładów (3mat i 3 półmaty), 4 pudry, 5 róży- wszystko po 1ml i pędzel + gratisy (4 dodatkowe podkłady po 0,5 ml) Za wszystko zapłaciłam 76zł z przesyłką. Wszystkie kosmetyki są po 2,5 za sztukę, a pędzelek 33zł. Firma to everyday minerals. Mam ochotę też na cienie mineralne i korektor pod oczy, ale to później, jak mi tamate mazidła poprzychodzą i będę zadowolona. Biorę się za Siwą Tj za foty na n-k
|
|
|
|
|
#4338 |
|
Zadomowienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15566237]SiWA ja się na Ciebie napatrzeć nie mogą i zawsze mnie mobilizujesz do dbania o siebie.
Nie powiem żebym nie dbała, ale staram się jeszcze bardziej. M by też pasowało ogarnąć pokój, bo jakby ktoś przyszedł to , ale dziś niedziela, więc dam sobie spokój, we wtorek mam jakąś wycieczkę, więc nie muszę się uczyć wtedy trochę ogarnę tą "stajnie Augiasza". Możecie mi polecić jakiś dobry podkład w kompakcie. Nie musi być jakiś gęsty i treściwy, ale żeby matowił. W "Urodzie" przeczytałam dużo fajnych rzeczy na temat pokrywania twarzy tapetą i mam zamiar wymienić parę rzeczy w kosmetyczce. Nie od razu, bo kasy brak, no ale jednak.[/QUOTE] http://alejka.pl/christian-dior-powder-9-5-g-6.html znajoma go sobie zachwala tylko ta cena
|
#4339 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam podkład Kanebo za 160 zł, ale starcza na pół roku, więc to tylko 26,6 zł miesięcznie Tak sobie tłumaczę, jak coś drogiego chcę kupić
|
|
|
|
|
#4341 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15566237]SiWA ja się na Ciebie napatrzeć nie mogą i zawsze mnie mobilizujesz do dbania o siebie. Nie powiem żebym nie dbała, ale staram się jeszcze bardziej. M by też pasowało ogarnąć pokój, bo jakby ktoś przyszedł to , ale dziś niedziela, więc dam sobie spokój, we wtorek mam jakąś wycieczkę, więc nie muszę się uczyć wtedy trochę ogarnę tą "stajnie Augiasza". Możecie mi polecić jakiś dobry podkład w kompakcie. Nie musi być jakiś gęsty i treściwy, ale żeby matowił. W "Urodzie" przeczytałam dużo fajnych rzeczy na temat pokrywania twarzy tapetą i mam zamiar wymienić parę rzeczy w kosmetyczce. Nie od razu, bo kasy brak, no ale jednak.[/QUOTE] ale Siwa jest taka z nautury i nic nie musi ze soba robic i i tak wyglada pieknie- ja w zyciu jej nie dogonie ![]() :ma d:---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- [1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15566394]Cenema nie mała i wolałabym coś tańszego. Takie do cen MAC i Clinique mniej więcej. Ja myślę, że Dior wcale nie ma od nich lepszych składowo, jakościowo kosmetyków. A płaci się w głównej mierze za markę. [/QUOTE]zawsze mozna kupic na bazarku u Ruskiej owiele taniej diora albo lancome itp ale nie gwarantuje ze to bedzie w 100% oryginalne, choc przyznam sie ze pare razy kupilam tak tusze do rzes z lancomy i diora i poprostu cuda.. |
|
|
|
|
#4342 |
|
Zadomowienie
|
wiecie co wydaje mi się, że opalenizna dużo dodaje, chociaż Siwa nawet jakby była biała jak mąka to i tak by była śliczna. Taka dziunia-niunia z niej [to komplement
] co do tematu ja nie rozumiem moich koleżanek co kupują w kiosku lub jakimś wiejskim sklepiku pudry fluidy podkłady za kilka złotych. toż to samobójstwo dla skóry
|
#4343 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15566237]SiWA ja się na Ciebie napatrzeć nie mogą i zawsze mnie mobilizujesz do dbania o siebie.
Nie powiem żebym nie dbała, ale staram się jeszcze bardziej. M by też pasowało ogarnąć pokój, bo jakby ktoś przyszedł to , ale dziś niedziela, więc dam sobie spokój, we wtorek mam jakąś wycieczkę, więc nie muszę się uczyć wtedy trochę ogarnę tą "stajnie Augiasza". Możecie mi polecić jakiś dobry podkład w kompakcie. Nie musi być jakiś gęsty i treściwy, ale żeby matowił. W "Urodzie" przeczytałam dużo fajnych rzeczy na temat pokrywania twarzy tapetą i mam zamiar wymienić parę rzeczy w kosmetyczce. Nie od razu, bo kasy brak, no ale jednak.[/QUOTE] Dziekuje za mile slowa i wogole te zeby mam do zrobienia a z kasa srednio, masakra ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4344 |
|
Wtajemniczenie
|
Jezu jaka ja głupia jestem, zamówiłam te korektory jeszcze..
Nic nie kupuje, nic nie jem i nie wydaję kasy. Akcja: zbieram na permanentny! Do świąt muszę mieć zrobiony
|
|
|
|
#4345 |
|
Zadomowienie
|
ja też chcę linki :P Chętnie bym wam wysłała na pw mój ale ja to się gubię na tym wizażu
|
|
#4346 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez 9ae544c8ed618748ef1b3bf710ce6405c703bba9_5d8e948b3a8b4 Czas edycji: 2009-11-29 o 15:10 |
|||
|
|
|
#4347 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15566978]Wiem, że SiWA taka jest, żaluję, że ja tak nie mam jak ona, ale mnie mobilizuje mimo to.
Ja po sobie widzę, że jakoś lepiej wyglądam opalona i nie wiem czemu z natury jestem taki bladzioch, ale nie taki typowo polski tylko mam karnację lekko pod azjatów, taką bardziej żółtą. I jak sie opalam to nie ba piekny brąz tylko taki złocisty.Więc i tak nie wyglądam jakos na bardzo opaloną. ![]() SiWA mi też ciężko przytyć, ostatnio mi koelga powiedział żebym jeść zaczęła.. ja zaczelam bardziej dbac o jedzenie, mam nadzieje ze cos wkoncu prztyje, juz w pupe poszly 2 cm chce wiecej i wiecej
|
|
#4348 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Musze coś z tym zrobić, bo śniadanie jest najważniejsze.
|
|
|
|
|
#4349 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
|
#4350 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja koleżanka ma straszna przemianę materii, raz z chłopakiem jak idą do maka, to po 2 zestawy, bardzo dużo je, ale zaraz idzie do kibla i tez ma problem z nabraniem ciałka ![]() ja mam znowu go dużo i kocham pisze prace na maturkę z polskiego |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:43.

+ korekcja powiek górnych 

na naszej klasie mam nowe zdjecia z Zakopanego wiec zapraszam

:pros i:
:ma d: