|
|
#4381 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: American & Polish Girl cz. XII
[1=9ae544c8ed618748ef1b3bf 710ce6405c703bba9_5d8e948 b3a8b4;15567281]Ja nie dbam tylko śniadanie. Mam coś takiego, że jak rano wstanę to nie mogę od razu jeść, bo mi niedobrze. A jakbym miała czekać, aż normalnie będę mogła zjeść to bym się spóźniła do szkoły.
Musze coś z tym zrobić, bo śniadanie jest najważniejsze.[/QUOTE]ja to samo jak wstane o 7 to dopiero zaczyna mi sie chciec jesc kolo 12 ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale i tak pewnie rano wstane a tu czarna dziura :confused : oj nie wchodzi mi ten jezyk wogole ![]() Cytat:
:confused :ja nic nie mam co do kosmetykow z drogerii ktore sa w cenach 10-20 zł choc sama takich podkladow obecnie nie uzywam aczkolwiek jak mialam 16 lat moj pierwszy podklad ktorego stosowalam na jakies wyjscia wlasnie taki byl- bo poprostu nie stac mnie bylo na inny,ale sa tanie firmy a dobre jak np eveline czy soraya. Nie popieram kupna kosmetykow w sklepach za 4zl gdzie wyglad ich sam nie jest zbyt zachecajacy. |
|||
|
|
|
#4382 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
sorry ale wyobrażam sobie to tak że idziesz i na twarzy masz pełno diamentów i an czole napisane ta twarz wymaziana jest drogim, bardzo drogim, bo DOBRYM podkładem a w rękach niesiesz taki wykrywacz do tanich podkładów jak wykrywacz metlau i to tak piszczy, nawet przy pięknych dziewczynach, które umiejetnie potrafią użyć podkładu kupionego za skromne kieszonkowe/ wypłatę, ale omijasz te pomarańczowe ale drogo wysmarowane ![]() Co do tanich i brzydko wyglądających kosmetyków ----> emulsja Gloria, powinna być z założenia zła
Edytowane przez Eloska Czas edycji: 2009-11-29 o 17:45 |
|
|
|
|
#4383 |
|
Zadomowienie
|
Ja teeż
U mnie zrobili promocje i ucznowie w czasie lekcji mają solarim prawie za darmo i jak tu nie opuszczać lekcji.. ja póki co jeszcze nie byłam ale chyba czas najwyższy
|
|
#4384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-11-29 o 17:53 |
|
|
|
|
#4385 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeeeeeee jak to ?
|
|
#4387 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4388 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4389 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jestem pewna, że lepiej by wyglądała bez tynku z kiosku. Nie pisałam nigdy nic o Sorayi i Eveline, tylko o podkładach za 6 zł z kiosku, więc nie wkładaj mi w usta czegoś, czego nie napisałam ![]() Nie wiem skąd wniosek, że się nie szczypię z pieniędzmi Ja po prostu planuję wydatki, nie imprezuję dużo (to największy pochłaniacz kasy) i nie wydaję kasy na bzdury. Do tego wiozę kupę żarcia z domu i mam więcej na ciuchy/kosmetyki. Dostaję tyle samo kasy co większość, ale ja nie przepijam połowy na studiach Nie stać mnie na kupowanie badziewia.Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4390 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czuję sie niesamowicie źle księżniczko, bo nie dociera do ciebie co próbujemy ze zmiją ci przekazać ![]() używam kremu tonującego z Ziaji kupionego z za 6, 55 nie wyglądam na ładną i zadbaną ( no niestety ni wyglądam ale jestem, bo moja mam jest prześliczna, te geny ) ale chociaż wspieram polskie produkty obudziłam sie nieraz na drugi dzień na mega kacu ale mega szczęśliwa i nie mam problemu z buzią żadnej dziewczynypozdrowienia dla Zenka, loffciam Edytowane przez Eloska Czas edycji: 2009-11-29 o 18:02 |
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie tłukę historię ,mało pociągająca rewolucja burżuazyjna ![]() Ehh następnym razem będę chodzić do szkoły ze zwichniętą szczęką ale tyyyle lekcji nie opuszczę bo cięęęężko jest.
|
|
|
#4392 |
|
Zadomowienie
|
|
#4393 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A tak w ogóle, to jak Zenek w klasie, co w końcu z ta przewodniczącą i skarbnikiem, gadałaś z nimi?? Edytowane przez Eloska Czas edycji: 2009-11-29 o 18:05 |
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i nie chce sie rozchodzic kogo na co stac bo nie na tym cala chec wyrazenia moich pogladow na te sprawy wyglada Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-11-29 o 18:08 |
|
|
|
|
#4395 |
|
Zadomowienie
|
Bo to jest tak ,że od 8 do 15 uczniowie za okazaniem legitymacji mają coś koło 40gr/min gdzie normalnie minuta kosztuje 1,50
![]() Zmija19 : mnie tanoreksja nie grozi :p ja się słońca w większej ilości boję a po 2 mam chorobę naczynkową więc na dużo sobie pozwolić nie mogę :p
|
|
#4396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
e tam nie biadol ucz sie historii ucz- jako studentka historii nazkazuje ![]() ![]() ![]() ![]() właśnie co to za dziwną kontuzje miłaś?? |
|
|
|
|
#4397 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko się wytłumaczyć chciałam, bo mnie o burżujstwo się oskarża ![]() Cytat:
Cytat:
Wiadomo, że niektórzy będą mieli piękną cerę przy kremie nivea, a inni męcza się z różnymi problemami używając dobrych kosmetyków, ale to już kwestia genów Z własnego doświadczenia widzę, co jest dla mnie dobre, a co nie i tego się będę trzymać ![]() A ten film z batonikami to 'Wredne dziewczyny' na 100% ![]() Jak wszyscy się uczą to i ja. Służba obmawia zrobią za mnie schodów na budownictwo Będę zmuszona ją zwolnić
Edytowane przez Jakkolwiek Czas edycji: 2009-11-29 o 18:13 |
|||
|
|
|
#4398 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4399 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie żaden lekarz nie może na to pytanie odpowiedzieć ,po prostu chyba kiedyś za mocno ziewnęłam :p nie to nie przeszkadzało ,ale jak jadłam czy coś to mi ta szczęka tak 'pykała' odgłos w stylu karpia
ja sie z tego śmiałam bo nie wiedziałam ,że to coś poważnego.Ostatnio poszłam wyrwać zęba i jak już było po wszystkim to mi kazała dentystka zamknąć usta i mi 'pykneło' i kazała mi bogu dziękować ,że mi szczęka z zawiasów nie wypadła ![]() I od tamtej pory jeżdżę po klinikach i chyba się skończy aparatem ,zęby żuchwę wysunąć do przodu i będzie git. Swoją drogą jestem hardkorem bo ludzie z tą kontuzją padają z bólu bo jest tak nieznośny a ja sobie tak po prostu z tym żyję pare miesiecy i bólu nie czuję To chyba tyle w skrócie
|
|
#4400 | |
|
Zadomowienie
|
]
Cytat:
moja kolezanka tez tak ma jak wystawi szczeke do przodu to ona jej sama wskakuje do tylu spowrotem z takim dziwnym odglosem![]()
|
|
|
|
|
#4401 |
|
Wtajemniczenie
|
Jakkolwiek na to nie patrzeć przeczysz sama sobie
myślę, że można zakończyć na tym że dla kazdego dobre co innego, a dla dziewczyn z ograniczonym budżetem jest dobry pomarańczowy fluid za 6zł i nic nam do tego peace and love ach zapomniałam, że ty nie imprezujesz
|
|
|
|
#4402 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki czy Wy też tak macie jak ja?? Ostatnio nie wiem co mi jest wiecznie chce mi sie jeść czegośc słodkiego albo mega kalorycznego typu fastfood, nawet jak mam kupi jakies wafle to mi nie smakuja bo za mało słodkie są- chyba organizm chce pszyszykować jakieś zapasy na zime i tak mi apetyt na kalorie podsyca
![]() z trudem sie powstrzymuje a juz w tej chwili do glowki mi weszlo zeby isc cos slodkiego kupic
|
|
|
|
#4403 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nikt by mnie nie zmusił studiować historii Wystarczy ,że mam 3 sprawdziany do nadrobienia i nie śpie przez to po nocach ale to juz chyba nie wina przedmiotu tylko profesora :p Z resztą ja będę fotografem ,przynajmniej takie marzenie mam a to z historią ma niewiele wspólnego
|
|
|
#4404 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
no wiesz życie a ja już się do tego wszystkiego przyzwyczaiłam Przy okazji jutro mam pobieranko ![]() Cytat:
Ja już kiedyś wspominałam że składniki w kremie za 50 zł mogą być takie same jak w kremie za np. 10 zł. i działanie w tym momencie jest takie same a przepłacasz ze wzgl. na markę i ilość wykorzystanych "surowców" i pracę. Cytat:
|
||||
|
|
|
#4405 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4406 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jesli chcesz zostac fotografem to w takim razie ja poprosze zdjecia - jeszcze nikt mi normalnego nie zrobil - wszyscy mi mowia ze jestem niefotogeniczna ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
Edytowane przez zmija19 Czas edycji: 2009-11-29 o 18:32 |
||
|
|
|
#4407 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Żywym przykładem jestem na to ja troche światła ,dobre tło i cud miód orzeszki Póki co amatorszczyzna te moje zdjęcia ,ale znajomi sobie chwalą jak coś mogę tu jakieś pokazać tylko akurat widoczki czy coś bo nie chce sie narażać na naruszanie dóbr czy coś w ten deseń
|
|
|
#4408 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja napisałam tak ponieważ u nas wszyscy wykładowcy uczulają nas na to i każą patrzeć na składy a nie później przepłacać jak większość ludzi, którzy nie mają o tym pojęcia i mówią że drogie kosmetyki to lepsze . z tymi ciuchami to też masakra u mnie na studiach słyszę wkoło o bo firmówka to to i to, bez sensu w ogóle nawet w lumpeksie są nowe ciuchy i praktycznie można wyszperać markowe rzeczy o połowę tańsze niż w takim sklepie, ale nie bo tu mareczka bo jakościowo dobre ta może niektóre takie są ale później jak widzę że po 2 praniach albo po paru miesiącach coś im się z tym zaczyna robić to mi się śmiać chce niekiedy te z "rynku" są niekiedy lepsze heheh. Cytat:
światło b. dużo daje wręcz niekiedy zmienia osobę nie do poznania. dlatego ja zawsze mówię zdjęcia fajnie zrobione ale muszę taką osobę zobaczyć na żywo aby coś stwierdzić. |
||
|
|
|
#4410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

Musze coś z tym zrobić, bo śniadanie jest najważniejsze.[/QUOTE]

:confused : oj nie wchodzi mi ten jezyk wogole 

U mnie zrobili promocje i ucznowie w czasie lekcji mają solarim prawie za darmo 

ach zapomniałam, że ty nie imprezujesz

]