![]() |
#2431 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Inglot
Cytat:
W razie gdyby Ci jednak chodzilo o 27TG to kosztuje 53pln. Edytowane przez edyt Czas edycji: 2009-11-29 o 20:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2432 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
jestes wizazystka???czy raczej amatorsko sama dla siebie??? hmm promocje...poczekalabym do grudnia..wiadomo swiateczne okazje etc. na salonie mamy jedynie wyprzedazowo pomadki w typowo pudrowych odcieniach za 10zl..powiem ze swietne sa jako podkladowki do mocniejszych kolorow badz blyszczykow, cienie---zostaly ale tylko 2 odcienie rozu po 9,5 i zielen mat bardziej chlodny odcien, jeden bronzer-puderAMC...dosc ciemny ale niezly do modelowania buzi za 19, eyelinery ale te standardowe miedziany i zielony po 13zl(2szt),lakier pro s10(2szt)czarny z drobinami po 13zl,i cienie sypkie po 13...kolory jesieni..zlota,miedzie etc. ![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- oo uzywalas kiedys tego pedzla??? powiem ci ze ja dopiero pracujac na salonie zaczelam poznawac nasze kosmetyki(procz cieni, ktore chwalilam sobie jeszcze w czasach gdy kosztowaly 7zl-ktos pamieta?)...ale jezeli chodzi o pedzle..przyznam bez bicia ze troche sie go boje. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2433 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie spodziewałam się, że aż tak dokładnie mi opiszesz co macie ![]() a kiedy się zaczną świąteczne promocje. ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2434 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Przyczajenie
|
poczekaj do grudnia...sama czekam na jakies kaski np kasetki promocyjne...ktorych troche juz nabylam-30zl.zostaly jeszcze 3szt.moze by ci przypadly do gustu(?). zawsze mozna wzbogacic co nie co..tym bardziej ze sa wymienne--wiec mozna dokupowac inne odcienie..takze dosc tanio 10zl sztuka.
a opisalam bo pytalas;> teraz prosze ty mnie troche oswiec ..glupie pytanie zapewne...ale jak stosujecie ten pedzel????? ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- Cytat:
hmm a czy z sypkim ewentualnie mozna go stosowac?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2436 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Probowalam uzywac go z podkladem mineralnym i rezultat byl ok, ale ten pedzel za duzo pylku pochlania wiec nie polecam. Za to do mocnych kolorow rozy jest tez swietny. Daje subtelniejszy efekt niz zwykly i dzieki temu trudniej przesadzic. Edytowane przez edyt Czas edycji: 2009-11-29 o 20:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Konto usunięte
|
Ja bym bardzo chciala te paletki Inglota ze szkielkami ze widac co w nich jest. W ogole przydalaby mi sie jeszcze z jedna paletka sama tak bez cieni. Ale u mnie nie sprzedaja osobno paletek ani nie maja w ogole tych ze szkielkami. Moze ktoras z Was pracuje w Inglocie i wie cos wiecej na ten temat?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2438 |
Rozeznanie
|
Widziałam dziś nowe lakiery, kolory cudowne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 |
Raczkowanie
|
[/COLOR]a jaka cena lakierów?
Edytowane przez maggdaa78 Czas edycji: 2009-12-01 o 20:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2441 | |
Przyczajenie
|
cena jest przerazajaca. do nas maja dojsc. i z tego co wiem jak narazie promocji nie ma.bo to nowa kolekcja ,ktora zastapila lakiery z pros10
---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny czy wie któraś z Was jakie to są numery lakierów zaznaczonych na zdjęciu w załączniku ( chodzi mi o ten ciemny granat i o turkusowy w pierwszym rzędzie numer 7 i 9 od lewej) i czy one są matowe czy perłowe? I jeszcze w jakiej cenie one są, warto je kupić, są trwałe?
![]() edit. zauważyłam, że u góry pisałyście o cenie lakierów 28 zł to te ze zdjęcia też po tyle są?
Edytowane przez anusiaa15 Czas edycji: 2009-12-02 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2444 |
Raczkowanie
|
Te ze zdjęcia są po 18 zł
![]() Numer tego granatowego to jest 112, a turkus ma nr 321. Nie są one typowo perłowe, choć zawierają takie jakby mikro drobinki? Nie wiem jak to określić, ale to coś sprawia, ze wyglądają jakby były delikatnie perłowę. Ogólnie ładnie się prezentują jak ktoś lubi takie kolorki. Ja jestem zadowolona ze wszystkich Inglotowych lakierów, mam nadzieje, że te nowe są co najmniej tak dobre jak te stare wersje ;D p.s. chyba ktoś mnie ubiegł z odp. ;D Edytowane przez BabciaGienia Czas edycji: 2009-12-02 o 21:19 Powód: :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Zakorzenienie
|
No nie, to są te z podstawowej kolekcji. Te oddychające jeszcze nie wszędzie dotarły.
#2447 |
Rozeznanie
|
Dziękuję dziewczyny jesteście niezastąpione
![]()
#2448 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy w Inglocie są różowe i zielone korektory, ale takie, które można by włożyć do paletki? Chciałabym sobie taką złożyć z beżowego, zielonego i różowego. Ostatnio jak byłam w Inglocie, to tylko rzuciłam szybko okiem na te kółka korektorowe i nie zauważyłam tam żadnych innych, oprócz beżowych w różnych odcieniach. Czy innych po prostu nie ma, czy ja ich nie widziałam?
Edytowane przez anntab Czas edycji: 2009-12-03 o 09:10 Powód: literowka :) |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2450 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mam pytanko, a nie znalazłam wiele na ten temat w wątku. Czy któraś z was stosowała rozswietlacz, ten w pompce? Najbardziej interesuje mnie biały i różowy. Jaki efekt dają? Jak je stosujecie? Pod czy na podkład? Jak sie łączą z podkładem, czy się nie ważą? I tak dalej...
![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
milo ciebie tu spotkac;> wiec rozswietlacze sa spoko... nakladam je z podkladem badz przed nim.. bialy swietny do sesji!!!! rozowego nie testowalam bardziej zloty na opalonej skorze..wygalada rewel. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Crazy turtle lady
|
Cytat:
Mam http://www.makyajcantam.org/2009/10/...trator-61.html
Edytowane przez Ishikawa Czas edycji: 2009-12-03 o 13:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2453 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To pomęczę Cie jeszcze o tego rozświetlacza ![]() Cytat:
![]() EDIT: Dziękować ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2454 |
Zakorzenienie
|
Ja rok temu wlepiałam gdzieś fotki bo testowałam te rozświetlacze na łapce, proszę:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1218215399 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1218215399 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1218215399 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1218215399 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1218215399 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1218215399 ![]()
#2455 |
Przyczajenie
|
Yen
ja wlasnie dla inglota pracuje.widzialam Twoje poczytania na mm ...robi wrazenie. co do rozswietlacza...przyznam, iz uzywam do z inglotowskim amc a takze z revlonem ze wzgledu na krycie.. bialy jest ciezki do nalozenia troche trzeba nad nim napracowac i uwazac z proporcjami bo mozna przesadzic. nie roluje sie,ale podkresla zmarszczki mimiczne dlatego tylko na nosek policzki i cialo wtedy jest swietny a przede wszystkim baardzo trwaly.ladnie wyglada na zdjeciach studyjnych. dla mnie to efekt drobinek ale mocno nasyconych dasz wiecej to wygalda jak tafla taka sniezna. ![]() Edytowane przez Magpinup Czas edycji: 2009-12-03 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Raczkowanie
|
hej ! zastanawiam sie nad kupnem korektora z inglota .. chodzi mi o jakis pod oczy (mam widoczne, niebieskie zyly) i jakis kryjacy .. polecacie cos? a i czy ktoras z was ma bezowa szminke, matowa? jak tak to prosilabym o nr :P
![]() |
#2457 |
Zakorzenienie
|
A ja się znowu dziś wkurzyłam, mianowicie chciałam kupić zwykły nieopalizujący szary (siwy) lakier i znowu nie ma koloru który chcę
![]() Niby taki wybór kolorów, po sto odcieni łososi i różów, a jak chce się jakiś normalny konkretny to nie ma ![]()
#2458 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
tak to juz jest.. tak samo ciezko dostac matowe lakiery (nie chodzi mi tylko o inglota) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
KWC
|
Czy któraś z was posiada zdjęcia nowego lakieru oddychającego? Potrzebuję do KWC, bo dostałam zgłoszenie bez foty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny , prosze o pomoc ....
Nie znalazłam na KWC tego pudru.... chodzi mi o taki puder , jest raczej matowy , paleta różnych odcieni (mozaika) , jest tam biały kolor - taka mozaika - mam nadzieje, że kojarzycie ? Czy warto ją kupić ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.