|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
my tu gadu gadu o sukniach, bizuterii, szpilkach, ponczochach itd..... a w co ubieracie swoich panow??
![]() ja juz wiem ze do sledzika sie nie przekona ![]() ale za to widzielismy piekny klasycznyu krawat w kolorze mojej sukienki do tego blekitna koszula... jemu jest tak pieknie w blekitnymno i musze go namowic na lakierowane polbuty z ccc
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
mój Pan kupił sobie stalowy garnitur, krawata jeszcze nie ma, ale mam nadzieję, że śledzik będzie
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2009-11-29 o 19:59 |
|
|
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
ma po drodze urodziny w grudniu i planuje mu kupic srebrne spinki do mankietow
tak przy okazji bedzie na studniowke![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
w delikatny jasny prazek![]() spotkalam na all piekna koszule, jemu tez sie podoba.... wydaje mi sie bardzo elegancka i mysle ze bedzie pasowac do gladkiego krawata... tylko czy nie bedzie sie gryzc z prazkiem? http://www.allegro.pl/item827941253_..._xl_43_44.html |
|
|
|
|
#2134 |
|
Rozeznanie
|
Aaa dziękuję wszystkim za odpowiedzi
Moja sukienka dość krótka jest, ale ja chyba zaryzykuję z tymi pończochami. Na wszelki wezmę jeszcze jedną parę + rajstopy Kiedyś miałam pończochy i jak dla mnie kończyły się dość wysoko, więc chyba nie byłoby takiego problemu z podwiązką (z Gatty były o ile mnie pamięć nie myli ). A orientujecie się czy są takie pończochy nie kończące się koronką tylko jakoś skromniej? Aż taka obeznana nie jestem ![]() A mój Pan... nic jeszcze nie ma I jak sądzę obudzi się pod koniec grudnia, wrrr Melleczka, dobry pomysł z tymi spinkami nie wiedziałam co mu kupić i chyba już wiem
Edytowane przez pragnienie Czas edycji: 2009-11-29 o 20:03 |
|
|
|
#2135 |
|
Zadomowienie
|
Ja będę miała ciecke czarną z czerwonym więc krawat czerwony a koszule sobie wymarzył na spinki, więc jak chce to niech ma hehe
A garnitur ma nowiutki bo byliśmy w październiku na weselu to kupił
|
|
|
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
melleczka ładna ta koszula, ale wg mnie nie będzie pasowała do prążkowanego garnituru... najlepsza byłaby gładka.
|
|
#2137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
patrzylam na allegro i znalazlam tylko takie z koronka ![]() choc dodalam wczesniej link do takich rajstopowych "erotycznych". z wycieciem w wiadomym miejscu choc mysle ze nadawaloby sie to bo przeciez mozna na to nalozyc bielizne tak mysle...![]() co do spinek... to ja chcialam mu kupic na te urodziny biala koszule w komplecie ze spinkami ale uznalam ze to by bylo zbyt studniowkowe i moglby uznac ze go stroje na studniowke wiec stwierdzilam ze kupie same spinki ale za to porzadne - srebrne bedzie mial na lata on by raczej nie wydal 150zl na srebrne tylko kupilby podroby za 30 bo i tak rzadko kiedy chodzi tak elegancko![]() ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
chyba masz racje ![]() ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- http://moda.allegro.pl/item824475321...ra_zobacz.html znalazlam taka moze ktorejs sie spodoba![]() a wasi panowie ida w kamizelkach czy bez? bo moja ma kamizelke ale taka wysoka.... i nie bedzie mu prawie widac koszuli i krawata... |
||
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj chodząc po sklepach natrafilam na cudooowną sukieneczkę w tally weijl
czemu miala studniowke rok temuu ;(
|
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
Mój nie lubi kamizelki, zresztą mi się to też już nie podoba... Raczej młodzi chłopacy nie zakładają już kamizelek...
|
|
|
|
#2140 |
|
Rozeznanie
|
My właśnie jesteśmy na etapie kupowania garnituru. Szukamy takie czarnego, w żadne prążki, cały czarniutki, taki podobny jak lokaje mają - ja sobie tak to wyobrażam
A butki już TŻ kupił, w sumie się nie znam, ale ładne. Wybierał pomiędzy takimi lakierkami, bo mi się podobały, ale stwierdził, że takie lakierki to tylko do garnituru, a on chce takie, żeby mógł jeszcze do zwykłych spodni założyć. No i w sumie racja ![]() Koszula będzie czarna w chabrowe cieniutkie paseczki - taką ją sobie wyobrażam. Bo moja sukienka też będzie czarno-chabrowa.
|
|
|
|
#2141 |
|
Zakorzenienie
|
Hoho, ja z moim partnerem jeszcze nie rozmawiałam na ten temat, ale Jemu to we wszyskim dobrze, więc długo szukać nie trzeba będzie :P.
A ja nadal nie wiem co z tymi rajstopami no i nie macie jeszcze jakichś przykładowych sukienek podkreślających biust i talię, niekoniecznie zwracających uwagę na uda? I nie chcę bez ramiączek ...
|
#2142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o kurcze, dopracowane masz wszystko w kazdym calu ;p Ale nie wiem czy znajdziesz koszule taka jaka opisywalas...
|
|
|
#2143 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
I chodzi mi konkretnie o tą sukienkę... Czy ona aby nie jest za skromna na studniówkę? Bardzo mi się podoba, ale mam okropny dylemat i nie wiem czy ją zamawiać... Nie chcę błyszczeć jak gwiazda i poszukuje skromnej, ale nie jestem pewna czy ta spełnia role sukienki studniówkowej ![]() Jakbyście mogły mi doradzić, byłabym wdzięczna
|
#2144 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wyobrażam siebie w czymś takim jejku normalnie uwielbiam Cię, tak się głowiłam co kupić aczkolwiek wolałabym się zmieścić w 100 zł i ciekawe czy uda mi się za tyle kupić srebrne bo na podróby to szkoda kasy. Cytat:
Cytat:
|
|
#2145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwazam ze jest swietna na studniowke choc jestem zwolenniczka dlugich na ta okazje, to ta bardzo mi sie podoba. tylko kolor nie ten........... nie pasuje na studniowke... jednak jesli juz to buty czerwone w kolorze tego paska.
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to dobrze, że tak uważacie.
|
|
#2148 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jade po sukienke na poczatku stycznia, chyba do warszawyy
![]() dziewczyny znacie wiec moze jakies sklepy gdzie znajde jakas ladna sukienke? najlepiej chabrowa lub pudrowa różową, bo te kolory mi się po prostu marzą ![]() albo w ogole niekoniecznie w warszawie, sklepy sie mogą powtarzać w miastach^^
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze poszukam w Olsztynie, a jak nie znajdę, to chyba do Gdańska pojadę. Wtedy będę pytać, gdzie można coś ciekawego dostać
Ale mam nadzieję, że w tej dziurze trafię na coś pięknego...
|
|
|
|
#2150 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez karolinaef Czas edycji: 2009-11-29 o 22:22 |
|
|
|
|
#2151 |
|
Wtajemniczenie
|
no ale mam wrazenie ze sukienka byla na niej wzorowana, ta koronka przy biuscie, i pod. ogolnie podobne...
|
|
#2152 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Wtajemniczenie
|
moze sukienka na ta dziewczyne, bo zgrabna jest i ogólnie niczego jej nie brakuje, ale wykonanie zawalone na calej linii...
|
|
#2154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolor mi sie wogole nie podoba...............:mad : wzor jest wykonany z jedwabiu albo prawdziwego szyfonu..... w niebieskiej sukience ten material jest sztywniejszy. nieladnie sie uklada od pasa w dol.... poza tym mam wrazenie jakby suknia nie byla idealnie dopasowana w pasie. i bardzo nie podoba mi sie biust.... matwrial powinien bardziej przylegac... choc musze powiedziec ze jak na podrobe to jest calkiem niezle
|
|
|
|
|
#2155 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wiesz, pomysł jest, gorzej z realizacją, bo ciągle jestem na etapie żmudnego poszukiwania mojej wymarzonej sukienki ![]() A jak koszulę taką znajdę, to dam link! Bo wiem, że znajdę!
|
|
|
|
|
#2157 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2158 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
Aaa, dziewczyny, właśnie się dowiedziałam, że idę na studniówkę jako osoba towarzysząca. Własnej studniówki nie miałam i mieć nie będę, więc jedyna sukienka jaka mam w szafie jest stara i trochę już niemodna. Mam dwa miesiące na znalezienie "wyposażenia" i powoli zaczynam panikować.
Jaki krój pasuje na raczej biuściastą i nieco gruszkowatą figurę?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.

do tego blekitna koszula... jemu jest tak pieknie w blekitnym
tak przy okazji bedzie na studniowke
). A orientujecie się czy są takie pończochy nie kończące się koronką tylko jakoś skromniej?
Aż taka obeznana nie jestem 
I jak sądzę obudzi się pod koniec grudnia, wrrr