![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Legnica i okolice
No to trzeba sie wybrac
![]() ![]() maudy, Api, Bea? ![]()
![]() |
#1324 |
Wtajemniczenie
|
nio jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1325 |
Zakorzenienie
|
no to spoko, ja bede miec grafik jutro to Wam napisz ekiedy moge
![]()
![]() |
#1326 |
Wtajemniczenie
|
Anecka ja widze ze tez Ci sie koncert szykuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
Zakorzenienie
|
ja bym jutro dala znać kiedy mogę, bo widzę, że wysłałam sobie wiadomość na skrzynkę z pracy ale nie załączyłam grafiku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Wtajemniczenie
|
Anecka napewno jeszcze beda
![]() ![]() ![]() Beatko ja widze ze te Kolorowe Sny wyjatkoweo Ci sie spoboaly ![]() ![]() moje sny sa bardzo kolorowe bo od paru dni smi mi sie tylko pan z avarata ;D ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja ziewam i padam pyszczkiem na klawiaturę, tak mi sie spać strasznie chce. wstałam 20 minut temu a na 9 do pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1332 |
Wtajemniczenie
|
nio a ktoz mog by byc inny jak nie Nick Carter
![]() ![]() ![]() ja mam juz dzisiaj wolne od zajec bo mialam tylko na 8 rano jedne cwiczenia ale w koncu za nauke sie musze zabrac i za te prace semestralne :/ wolalabym jzu do pracy chodzic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Zakorzenienie
|
aaaaa wstalam godzine temu, teraz jedzeonko i do pracy, a dzis wyjatkowo mi sie nie chce.. w dodatku grafiku jeszcze nie ma ;(
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Ja się niestety nie piszęr, bo nie ma mnie w Lca. Teraz Wrocław.
Wogole to wróciłąm dopiero co z wczorajszej imprezy, chyba się starzeje, bo wogole wódka mi nie wchodziła ;/ Ale prawda jest taka, że rano obudziłam się pijana hehe, najgorzej było w tramwaju ;/ A dzi,ś czeka mnie jeszcze sprzątanie mieszkania u pewnej babeczki (taka dorywcza prawa) i za bardzo nie wiem jak dam rade ... ;P No i chciałam się pochwalić, że od środy zaczynam szkolenie w North Fish w punkcie sałatkowym ![]()
![]() |
#1335 |
Wtajemniczenie
|
nio to gratuluje ze prace znalazlas i zycze w niej powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 |
Zakorzenienie
|
Paula, no to gratuluję
![]() Ja wlaśnie teraz w pracy siedzę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Wtajemniczenie
|
a ja dzisiaj sie ciutke pochorowalam i zrobilam sobie wolne ... spalam do 12 i zaraz znowu ide spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
nie dobijaj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlatego tym bardziej trzeba sie kiedys na piwko umowic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
Piwko jest tu jak najbardziej wskazane.
A nikomu nie życzę widziec w śnie jak sie TŻ utopił a potem jak go wyciągają ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() chyba z godzine tak spałam ale nie spałam i czułam jak mi łzy lecą. A w ogóle to poszłabym sobie na przerwę ale kierownika nie widać a głodna jestem :/ Hmmm chyba juz nie pójdę bo o 15 konczę pracę więc już sie w sumie nie opłaca. Może coś u Tz-ta wszamię i dopiero na zakupy przedświąteczne ruszymy. W końcu prezenty kupowac zacząc czas ![]() EDIT: nie wiem co ten sen miał oznaczać i skąd się wziął, skargę trzeba naskrobac tylko jeszcze musze rozkminic do kogo hihih Edytowane przez beat@ Czas edycji: 2009-12-01 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Wtajemniczenie
|
fajnie bylo by skargi za sny pisac
![]() ja Tz'ta nie mam bo ogolnie to mam pecha do facetow i musze sielko takimi wimagowanymi zajmowac... oglnie to straszny dzien dzisiaj. A jesli chodzi o swieta to tez za nimi niespacialnie przepadam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Zakorzenienie
|
Ja tez nie przepadam za swietami, ale to dopiero od tego roku tak mam
![]() No ale zeby nie smucic.. to dzis doszla do mnie paczka z zamowienia z Lure Beauty ![]() ![]() ![]() No i bylam dzis w kinie na Jacksonie. Muza wbila mnie w fotel, Boze jakim on byl skromnym czlowiekiem! Nie znalam go z tej strony, złoty człowiek! Teraz ide sie taplać w tym co dostałam ![]() Maudy, wyslalas apliakcje? Bo jak nie to ![]() ![]() Beatko, ja kiedys interpretowalam sny ale to bylo w liceum jak sie tym bardzo interesowalam. Poszukaj w senniku czegos ala topienie się itp. Ale to pewnie oznacza cos bardzo dobrego, bo z reguly sny sa przeciwienstwem. Api, gratulejszyn ![]()
![]() |
#1343 |
Wtajemniczenie
|
Jasne ze aplikacje wyslalam, tylko z LM mialam problem bo zawsze pisalam na stanowisku kolerki i tu mi bylo troszke ciezej
![]() ![]() ![]() ja mam sennik w domu czasami to sie sprawdza czasami nie.. ostatnio mi sie snilo ze mi zab wypadl a to oznaczalo jakies nieszczescie albo smierc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 |
Zakorzenienie
|
maudy jak masz sennik to poszukaj coś tam z tematu topienie się, widzieć topiącego, topielca itp.
![]() jej a mnie dalej głowa boli, oszaleć można ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Wtajemniczenie
|
Beatko sprawdzialam w slowniku i nie ma nic pod haslem topic i tym podbne , a a ine synonimi obecnie mi do glowy nie przychodza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Zakorzenienie
|
nie szkodzi
![]() idę się pluskać w wodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Wtajemniczenie
|
nio to udalo mi sie dostac prace
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wogule to mam problem ![]() ![]() Edytowane przez maudy Czas edycji: 2009-12-04 o 20:47 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Zakorzenienie
|
W której kawiarni, to wpadniemy tam do Ciebie z Paula na kawuchę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1349 |
Wtajemniczenie
|
tam na przeciwko fontanny , ale kawy ja jeszcze nie robie , ewentualnie na lody zapraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Maudy gratulacje!!!
Ja podziękowałam North Fishowi, i idę dziś na zapoznanie z asortymentem do papierniczego. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.