|
|
#181 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebka.pl część IV
Cytat:
choć czarna, hmmm...rzeczywiście trudno powiedzieć...Cytat:
![]() Napisz co postanowiłaś a w razie zakupu pochwal sie fotami Noreen ![]() super
|
||
|
|
|
#182 |
|
Zakorzenienie
|
Ty też tylko jeszcze przez "kilka dni" poleży u TŻ
|
#183 |
|
Zakorzenienie
|
No w sumie jeszcze tylko 3tyg
Nie mogę przestać o niej myśleć... ona jest taka śliczna a jeszcze jak papiszynka wstawiła te zdjęcia to już dopiero ![]()
|
|
#184 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć eTorebkomaniaczki!
Nie było mnie ledwie kilka dni a tu już nowy wątek U mnie narazie czekanie na powiększenie konta rabatowego i wtedy przystąpie do zakupów.. Więc zapraszam do korzystania ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Właśnie!! Wsytrzymajcie się w jej kupowaniu!! Szkoda, że szarej Andi już nie ma ![]() Cytat:
Zaszalałaś!! Czekamy na foty
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
||||
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kobitki
jak dobrze Was tu mieć![]() Podczytałam Was troszkę, obejrzałam zdjęcia torebek jak się prezentują na Was i jako tako się orientuję ![]() Prawdopodobnie zdecyduję się na kupno 1 torebki (narazie ) i użyję czyjegoś kodu rabatowego - którejś specjalnie zależy z Was jaki mam wziąć, bo mi to obojętne, a przeczytałam, że Wy wtedy też macie zniżkę![]() Obecnie poszukuję czarnej i tylko czarnej torebki (podoba mi się mnóstwo, ale niestety są priorytety i "priorytety" dlatego muszę zdecydować się na 1 ). Wolałabym ze skóry naturalnej chyba i wstępnie wybrałam Mizensa Trish Bag. Chciałabym żeby była modna, raczej miała krótkie rączki. Chyba, że jeszcze byście coś pomogły w wyborze![]() pozdrawiam
|
#186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też się podobają torebki z krótkimi rączkami, sama kupiłam już Emilkę i Andi, obie właśnie takie krótkie rączki mają.
|
|
#187 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
Obejrzyj sobie zdjecia w katalogu real zdjęćhttps://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=364231 <--o tutaj Na pewno bedziesz zadwolona, bo torebki mizensy sa dobrej jakosci ![]() Co do kodu to oczywiscie kazda z nas na pewno by chciala
|
|
|
#188 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Trish jest bardzo klasyczna, uniwersalna, myślę, że do wszystkiego będzie pasować, do tego jest troszkę kuferkowa Stąd też Trish podoba mi się bardziej w beżu.
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oglądałam już na początku te zdjęcia, fajnie wygląda.. Sama nie wiem co zrobić, bo znalazłam może troszkę fajniejsze z eko skóry, ale jakoś tak się mega napaliłam na naturalną skórę, bo jest tutaj w atrakcyjnej cenie.. muszę się z tym "przespać" jeszcze chyba![]() edit: Emilia, Sienna, Milon, Marietta, Skye przecudne
Nowy wątek perfumeryjny (wymienię perfumy Chopard Happy Spirit Bouquet D'Amour + Venezia Laura Biagiotti): https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1155971 Edytowane przez Princeska87 Czas edycji: 2009-11-29 o 22:40 |
|
|
|
|
#190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybor pozostawiamy Tobie. A kod to znizka dla Ciebie i dla osoby z ktorej kodu skorzystasz taka sama wiec kazdej wizazance bedzie milo ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Cytat:
|
|
#191 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
jak cos to zawsze mozesz odeslac do tygodnia
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#192 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny
to mój pierwszy wpis na tym forum, ale podczytuję Was troszkę obejrzałam wszystkie fotki torebek i co jedna to ładniejsza! Właśnie nadszedł czas i na moje zakupy torebkowe....Mam zamiar kupić 3 Wybrałam Amberlyn, zieloną Anę i szarą Emilkę. W sumie to tak długo się zastanawiałam nad szarą Andi albo Emilką, że wybór sam się dokonał ![]() Czy mogłabym skorzystać z kodu którejś dobrej duszyczki?? Jutro wieczorkiem klikam zamówienie pozdrawiam torebkomaniaczki wspaniałe
|
|
|
|
#193 |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15575660]Z czarnych obecnie na etorebce dostępne są: (z klasycznych) Simon, Ana, Emili, Maris, Hanne, Olive, Marianna, banan Yesmi i Lori, węzłowata Anori, listonoszka Adelin i Solen, frędzlowata Tolla i Maira, mała Lisbeth, nitowana Iko, workowata Gwyneth, lakierowana w wężowej skórce Amelia, Caroline z klamrami, no i ze skórki naturalnej Trish, o której piszesz. Więc wybór jest spory
Trish jest bardzo klasyczna, uniwersalna, myślę, że do wszystkiego będzie pasować, do tego jest troszkę kuferkowa Stąd też Trish podoba mi się bardziej w beżu.[/QUOTE]też podoba mi się beżowa no i z jakiegoś innego modelu cudne były pudrowe róże i szare.. Generalnie musi być czarna, przycisnęło mnie przeokrutnie, bo muszę mieć czarną taką elegancką jak i na codzień - uniwersalną bo takiej mi właśnie brakuje niestety..
|
#194 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( w zamian mogę zaoferować zdjęcia nowych torebek Cytat:
![]() Według mnie prezentuje się całkiem nieźle ![]() Z eko skórki może Ana lub Emilka ? Emilka jest mniejsza niż Ana, ale jest też dosyć pojemna . Poza tym Emili ma krótkie rączki o których pisałaś ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
![]() Bardzo dobry wybór Na pewno będziesz zadowolona
|
|
#195 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
ehh tez chce takie zakupy! co do kodu to polecam sie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi bedzie miło jak skorzystasz z kodu
|
|
#197 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie zdecyduję się na Trish, a jak się okaże na żywo, że faktycznie jest świetna, to pewnie pozamawiam jeszcze inne kolorowe z eko
![]() ![]() Pokażę mamie, żeby mnie jeszcze utwierdziła w przekonaniu, że dobrze robię bo ja taki coś ostatnio niezdecydowany człowiek![]() Tutaj można istną plajtę zaliczyć po ile torebek macie już kupione z etorebki? przyznać się
|
#198 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
ja mam 2 wiec jeszcze nie jest ze mna tak zle iko i emily. Mialam jeszcze elvie, ale mi sie znudzila i sie jej pozbylam (zeby kupic na jej miejsce emilke wlasnie )
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
mojej siostrze spodobała się fioletowa Saphire, jutro składam zamówienie i 3 raz w tym m-cu będe oczekiwała kuriera z e-torebką
że też nie potrafimy się zebrać z tymi torebkami w jednym transporcie
|
|
#200 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
|
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
zazdroszczę możliwości osobistego rozwoju
zawsze możesz coś tam przy okazji obejrzeć
|
#202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o kupowanie torebek to ja też sie stałam bardzo niezdecydowana .Ja mam aktualnie 3 etorebki i 4 "w drodze " ![]() Żałuję, że nie mają siedziby w Warszawie
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby byli z W-wia to chyba wpadłabym w nałóg - torebkoholizmi jak kobieta ma niby odłożyć pieniądze, jak wszystko jest takie piękne aha! i zasubskrybowałam Was, bo coś czuję, że się tu zadomowię
|
|
#204 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jutro skorzystam z któregoś kodu bardzo miło tu jest, mówicie, że dobry wybór? Bo to moje pierwsze e torebki będą z trudem wybrane....i oczywiście jak przyjadą to wstawię fotki. Chciałabym jeszcze Andi różową, ale kompletnie niewiem do czego ją nosić. Od dłuższego czasu w mojej szafie królują czarne rzeczy i postanawiam to zmienić. Zaczynam od torebek |
|||
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
jezu dziewczyny jak ta etorebka uzależnia, zamówiłam jedną, a już bym chciała następną i następną, a jeszcze jak widze, że Wy tu po trzy zamawiacie... ehh ja też tak chcę!!!;P
|
|
|
|
#206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
! Na fotki oczywiście czekamy ![]() W zasadzie ta pudrowa może pasować do czerni, bieli, szarości zdecydowanie , brązu - a więc trochę tego jest ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A zapraszamy - im Nas więcej tym lepiej
|
|
#207 |
|
Wtajemniczenie
|
wizażanki powinny mieć specjalne względy na etorebce, nie ma co, gdyby nie my, to ciekawe jak by prosperowali
)nie wiem, czy zaobserwowałyście to samo co ja, ale widzę coraz więcej dziewczyn z torebkami z etorebki, etorebka chyba bardzo zyskuje na popularności
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
|
#209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może wystąpmy do nich o jakąś większą zniżke w końcu na forum mają niezłą reklame .Ja jak na razie widziałam jedną dziewczynę z pudrową Andi
|
|
#210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przypadkiem chyba w wakacje natknęłam się na podpis u którejś z Wizażanek i z ciekawości kliknęłam, oczywiście podobały mi się wszystkie torebki, więc stwierdziłam, że muszę wyjść, bo zbankrutuję, a potem miałam tyle spraw na głowie, że zapomniałam! Ale dziś powróciłam i jeszcze znalazłam Wasz wątek
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:51.

będę się tyle zastanawiac, że tą też wykupią. Zresztą teraz przed świętami może byc duży ruch w ich zamówieniach.
choć czarna, hmmm...rzeczywiście trudno powiedzieć...