Powiększanie piersi cz.3 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-11-30, 00:10   #1621
agnelka.pl
Rozeznanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.3

Miskaa juz jestem, bylam na greckim zarciu. .

Vida- kachana nie przeklinaj na forum, bo znowu ktos zyczliwy Cie zbanuje.

Kaly- trzymam jutro kciuki za Ciebie. . bedzie dobrze !!!

Agnes, szepnij cos na uszko o mnie naszemu doktorkowi.
Stary 2009-11-30, 00:25   #1622
morgan6
Raczkowanie

MYA ja dopiero teraz sie dopatrzylam,ze mamy operacje tego samego dnia Yuppi!

KALYKALY ja sie Tobie nie dziwie,ze zaczynasz panikowac.Ja bede spanikowana i nerwy beda mnie zzerac!

DAGA ja mialam kiedys zalatwione wezly i najpierw byly malutkie i az tak bardzo nie bolaly,wiec wrocilam do pracy i po tygodniu tak mnie rozlozylo,ze dostawalam zastrzyki przez ponad tydzien dwa razy dziennie.W ogole ruszyc glowa nie moglam.Uwazaj,zeby Cie nie przewialo teraz!
morgan6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 00:26   #1623
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Agnes- test przeprowadzony w praktyce Manuel wniebowzięty ale trenować muszę - bo od tego wywalonego jęzora to się cała łzami zalewam, tylko kuźfa związku nie kumam -co ma język do łez

Mya te lzy to ze szczescia
Stary 2009-11-30, 00:45   #1624
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinaaa87 Pokaż wiadomość
dziewczyny wlasnie przeczytalam wasze wiadomosci nie wszystkie,bo nie mam dostepu do neta teraz,ale jak moge to jestem
DZIEKUJE WAM OGROMNIE NAWET NEI WIECIE ILE MI DALO TO CO KILKA Z WAS NAPISALO.
Jutro chce isc do jeszcze inncyh chirurgow w Krk i jak oni powiedza,ze moge miec wieksze to powiem to Kasprzykowi i jesli on sie nie zgodzi to rezygnuje z operacji u niego.
Jestescie naprawde super kobietki i macie racje,wiadomo,ze 500cc mi nei wlozy ale chociaz z 300cc.
Bede sie odzywac w miare mozliwosci,dziekuje raz jeszcze
Warto było bana dostać na różowym!!!:ju pi:
Karinko nawet nie wiesz jak się cieszę, Słońce mocno trzymam kciuki za Ciebie- i nie tylko ja ale i wszystkie moje szalone koleżanki żelki też . Wracaj do nas kiedy tylko będziesz miała chwilę, tu zawsze ktoś jest, każdy pisze to co myśli i radzi z głębi seducha. Walcz Słońce o swoje marzenia-bo to Twoje piersi mają być i niech będa takie jak Ty sobie wymarzyłas

---------- Dopisano o 00:37 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość

Mya te lzy to ze szczescia
Śmiej się śmiej Manuel wlosy mi wytargał jak nigdy z tej radochy, do tego makijaż rozmazany i jezor na wierzchu istny upiór normalnie:r otfl:. Muszę trenować bo się jeszcze będzie mnie bał.

---------- Dopisano o 00:40 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

dziewczyny litery mi sie zamieniaja w kompie jakođ dyiwnie-kto wie co yrobic

---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
dawno to malo powiedziane...

wlasnie obejrzalam fotki...strasznie mi przykro kochana ,nie mialam pojecia ze cos ci sie dzialo z piersiami zmienilas lekarza i widze ze wkladki bierzesz spore to dobiero ci rozmiarek pokazny wyjdzie bo juz masz je duze!3mam kciuki aby 2ga operacja spelnila twoje oczekiwania i zadne swinstwo ci sie nie przyplatalo
Dyikuje Ci bardyo

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:43 ----------

kurde tak sie pisac nie da. Vida moye i Ty masy tak na swoim kompie , dlatego tak fajnie pisyesy a mz tu mzslimy,ye nie umiesy dobrye polskiego

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2009-11-30 o 02:14
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 00:49   #1625
effectt
Zadomowienie

Cytat:
dziewczyny litery mi sie zamieniaja w kompie jakođ dyiwnie-kto wie co yrobic
Podczytuję z ciekawości wątek a i przy okazji pomogę : wciśnij shift i ctrl i wszystko wróci do normy

Świeżynka.
effectt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 01:26   #1626
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
ja za muchą

A reszta czemu się nie odzywa??????
I gdzie HORO LISTOPADOWA MYA SAMII TINI AGNES ANGELKA I INNE NIEWYMIENIONE PRZEZ ZA DUŻO WINA
Nie wiem jak reszta ale ja dzis na lodach bylam

---------- Dopisano o 01:26 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Cytat:
Napisane przez effectt Pokaż wiadomość
Podczytuję z ciekawości wątek a i przy okazji pomogę : wciśnij shift i ctrl i wszystko wróci do normy
o rany -dziękuje, jaka ulga

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2009-11-30, 01:44   #1627
effectt
Zadomowienie

Cytat:
o rany -dziękuje, jaka ulga
Proszę bardzo

Świeżynka.
effectt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 01:57   #1628
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzidzia_ Pokaż wiadomość
Dzięki za miłe powitanie

Mam miec anatomy, a moje wymiary to : w biuście 91, pod 77, wzrost 164, waga 56kg
Witam Cię.
Nie będę juz pytać jaki to model i firma anatomków bo to nie ma znaczenia. Ta pojemność to malutko, nawet jak allergany. Po wymiarach widzę, że nie jesteś chudzinką-w biuście 91-pewnie po karmieniu jesteś. To tak jak ja(tylko ja ważę 50kg)-i u mnie 310 dwużelowe anatomiczne Allergany o najwyższej projekcji wypełniły tylko w połowie pierś -wyszła wielka lipa. Za dwa tygodnie , po roku męczarni-mam reoperacje. Jednak już u normalnego lekarza-który nie daje wszystkim jak leci małych wkładek. Też dałam się złapać na sławę i autorytet, rozgłos i tłumy pacjentek na poczekalni. I tak z 250 -doszłam do 310, a 5 dni przed operacją wywalczyłam 350 bo powiedziałam , że rezygnuje (i słowo daje , że już byłam do tego przygotowana).W końcu jednak i tak wpakowali mi 310 . Zapłaciłam 19.000zł!!!!! I teraz , po roku robię poprawkę na kredyt-nie mam innego wyjścia.
Piszesz, że jesteś w kropce bo nie wiesz co masz robić. Masz mało czasu, wszystko ustawione i zaplanowane. Nie patrz na to. Idz, zkonsultuj się gdzie indziej. I jeśli dr K nie będzie Ci chciał zrobić operacji powiększania piersi wg Twoich wymagań to na nic się nie oglądaj - tylko szukaj innego lekarza i klep gdzie indziej nowy termin. Naprawdę są normalni lekarze-ja już w to wierzę

A przy Twoich wymiarach śmiało możesz brać anatomki 380-420 i nie będzie z tego jakiś olbrzymi biust

Pozdrawiam , i walcz o siebie - wiesz przecież czego chcesz

Stary 2009-11-30, 08:50   #1629
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez TiNi87 Pokaż wiadomość
Zdazylam do niej napisac i juz jej nie ma albo na niewidocznym
ooo jest

Zrobilam zdjecia z kamerki troche ciemne ale sa ...Karina zobacz jak wygladaja 420 cc !!! o 240 cc wieksze niz te co tobie doktor proponuje ,na jednym zdjeciu sie specjalnie napielam do granic mozliwosci zebys zobaczyla ze zadnej granicy nie ma przy duzych wkladkacj... Jestem prawie 4tyg po operacji wiec jak sie uloza to beda wygladac I powiem ci ze zaluje ze nie wzielam wiekszych
A ostatnie zdjecie dla Agnes co to probowala mi wmowic ze mam wieksze -lapka duzo tlumaczy
Tini,
śliczniutkie i tak ladnie się juz ułożyly

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez karinaaa87 Pokaż wiadomość
dziewczyny wlasnie przeczytalam wasze wiadomosci nie wszystkie,bo nie mam dostepu do neta teraz,ale jak moge to jestem
DZIEKUJE WAM OGROMNIE NAWET NEI WIECIE ILE MI DALO TO CO KILKA Z WAS NAPISALO.
Jutro chce isc do jeszcze inncyh chirurgow w Krk i jak oni powiedza,ze moge miec wieksze to powiem to Kasprzykowi i jesli on sie nie zgodzi to rezygnuje z operacji u niego.
Jestescie naprawde super kobietki i macie racje,wiadomo,ze 500cc mi nei wlozy ale chociaz z 300cc.
Bede sie odzywac w miare mozliwosci,dziekuje raz jeszcze
karina,
koniecznie musisz skonsultować propozycje doktorka z innymi, ale lepiej nie wspominaj o rozmiarze, ktory Tobie zaproponowal
Trzymam kciuki za 300 cc

---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
Horo, uuuuuuuuu ... avantarek pierwsza klasa!!! Doskonaly wybor!
A jakoś tak przypadkowo w telefonie mi sie wcisnęło opcje czarno-bialą i ... calkiem nieźle to wyszlo

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczynki
Poczytuje was od jakiegoś czasu i w końcu zebralam sie zeby napisac,a raczej sie doradzic.
Byłam w piątek na konsultacji u dr.Stańczyka i ew. termin mam na 28.12 i wszystko by było ladnie i pięknie gdyby nie odwieczny problem z doborem rozmiaru.Dr. zaproponował mi 375 okrągle Mentory,ja jednak naczytawszy sie tu was troche ,ze zawsze warto troche dodac do tego co proponują, zastanawiam sie nad 400-420
Powiedział mi ze miejsca mam sporo(przed porodem miseczka D teraz B/C) wiec 400 tez spokojnie wejdzie.Waga 50kg,wzrost 170,pod biustem 71cm.
Co myslicie?Horo,chciałbym w rezultacie cos takiego jak u ciebie
Bede bardzo wdzieczna.Dodam tylko ze na konsultacji dr. nie mial wszystkich rozmiarów i najwieksze jakie "przymierzylam" 350 byly zdecydowanie jak na moje oko za male...
witaj mimi
kochana miseczka B/C przed operacja to już spory biust jak dla mnie
Ja startowalam z mikrego "zera" mając pod biustem 75-76 cm. Myślę, ze do podobnego efekty (już mając jednak swoje mililitry naturalne) wytarczyloby Tobie ok. 375-400 cc

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

Cytat:
obejrzałam trochę tego programu na tvn i nabrałam ochoty na botox...hmmm
Miskaa,
ja też
I teraz sie upieram... w końcu ja za to mam placić.
Przeliczyłam mikro + maski kolagenowe, ktore mi zaproponowali w zastępstwie botoxu czy kwasu i... cala seroa będzioe mnie kosztować.. "jedyne"... 3500 zł
za taką kwotę to ja będe wygladzona zastzykami na pół roku

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Wow,teraz faktycznie dopatrzyłam sie ze Horo to poprzednio miala 420cc(szkoda ze nigdzie nie mogłam sie dopatrzec foto poprzednich cyców),to teraz zmiana na 200cc wiecej troche mnie zatkala
W Mentorach widze 600cc/14cm/5,7cm lub 650cc/14,3cm/5,8cm
Twoja miska wyjściowa i 600 cc daloby Tobie dwukrotnie większy biust niz moj ... ja mialam "NIC" w miejscu biustu przed op... jedynie skóra bez gruczolu w polączeniu z szeroką klatką

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ----------

Cytat:
Napisane przez nusia0210 Pokaż wiadomość
dodaje foteczki:0 udalo mi sie zrzucic fotki,ale to nie za dobra jakosc bo z telefonu
nusia,
śliczne piersiątka

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 08:53   #1630
Vida S
BAN stały

MYA litery mi tez zamieniają, ale pisać tez nie umiem . przeciez litwinką jestem i na dodatek samoukiem polskieg języka
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 09:07   #1631
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez KUBUŚ Pokaż wiadomość
vida s a jak tam twoje piersi ? wyrównały się?

horo ładny avatarek
Witaj Sloneczko
nie udalo mi sie wczoraj zasiaść do kompa niestety.

Co u Ciebie? Jak cycuchy?

---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Ale tak jest - w ciuchach nie ma większej róznicy niż przed w puszaku..
Miskaaa,
super
ślicznie wygladają... a rożowa bluzeczka

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
jeny ale dawno tu nie zagladalam...
Horo co za avatarek zbieram szczene z podlogi!Wygadasz cudnie kobito!!!!!!!!!
Miska a czy ty gdzies wklejalas swoje nowe nabytki?
Katia,
witaj nareszcie
jak Twoje maleństwo? rośnie? A jak piersiatka? ... zmieniają sie jakoś w ciąży?
Jeszcze raz gratuluję... tym razem na wizażu - "u siebie"

Stary 2009-11-30, 09:38   #1632
Miskaa78
Kazar Lady

Cześć dziewczynki

własnie przy kaffce nadrabiam zaległości

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość

Miskaa,
ja też
I teraz sie upieram... w końcu ja za to mam placić.
Przeliczyłam mikro + maski kolagenowe, ktore mi zaproponowali w zastępstwie botoxu czy kwasu i... cala seroa będzioe mnie kosztować.. "jedyne"... 3500 zł
za taką kwotę to ja będe wygladzona zastzykami na pół roku

---------- Dopisano o 08:49 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ----------

ja juz znalazłam to studio gdzie robiłam rok temu - cena za całe czoło plus łapki 1200 nosz się skusze chyba bo już patrzec na te śmieszki przy oczkach nie mogę..
chociaz na lwią to się zastanawiam nad czymś stałym jakiś aquamid czy cóś..bo co pół roku robić i wywalac tyle kasy..hmm

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 09:49   #1633
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ja juz znalazłam to studio gdzie robiłam rok temu - cena za całe czoło plus łapki 1200 nosz się skusze chyba bo już patrzec na te śmieszki przy oczkach nie mogę..
chociaz na lwią to się zastanawiam nad czymś stałym jakiś aquamid czy cóś..bo co pół roku robić i wywalac tyle kasy..hmm
a ja musze si ę wybrać gdzieś dalej... moze Szczecin przy okazji kontroli cycuchów
ale dopiero w drugiej połowie stycznia, bo wcześniej nie dam rady z pracą
u mnie oprocz czola i oczuu jeszcze są do zrobienia bruzdy nosowo-wargowe. i chcialabym coś w policzki, bo mam strasznie szczupłą twarz a policzki takie pozapadane

Stary 2009-11-30, 09:55   #1634
TiNi87
BAN stały

Horo jak to jest z tym lezeniem na brzuchu ??Mozna calym ciezarem lezec na klacie ,np latem opalajac sie na plazy??Czy grozi to uszkodzeniem implantu??i czy czuc je wtedy??Wczoraj pytalam ale nikt mi nie odp. I mam pytanie czy ktoras ma moze implant antykoncepcyjny?? Dzien po op dostalam okres ...mam go do tej pory Nie wiem czy to normalne...prawie 4 tyg.
TiNi87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:05   #1635
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo jak to jest z tym lezeniem na brzuchu ??Mozna calym ciezarem lezec na klacie ,np latem opalajac sie na plazy??Czy grozi to uszkodzeniem implantu??i czy czuc je wtedy??Wczoraj pytalam ale nikt mi nie odp. I mam pytanie czy ktoras ma moze implant antykoncepcyjny?? Dzien po op dostalam okres ...mam go do tej pory Nie wiem czy to normalne...prawie 4 tyg.
Mozesz leżeć na brzuchu... bez problemu
Dla mnie bylo to dziwne uczucie, bo wcześniej nie było cycuchów i leżalam bezpośrednio na kocu, a teraz tak nieswojo, bo... na cycuchach
okres tak długo??

Stary 2009-11-30, 10:09   #1636
TiNi87
BAN stały

No wlasnie strasznie dlugo i dzis to jeszcze bardziej intensywny.. normalnie strumieniem leci i pobolewa mnie podbrzusze od wczoraj
Stary 2009-11-30, 10:10   #1637
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lubka83 Pokaż wiadomość
Hej
Od jakiegos czasu Was tu podgladuje troszke bo zamierzam powiekszyc sobie biuscik-w poprzedniej czesci watku widzialam fotki Samiii i chcialabym zapytac jaka mialas wczesniej wyjsciowke i ogolnie wymiary twojego cialka wzrost/waga/pod biustem/w biuscie-PRZED i jak z wymiarami biustu PO??? Robilas u Bromy Mentory czy Nagory?? Sama sobie wybralas wkladki czy zdalas sie calkowicie na zdanie lekarza?? Mam u niego termin na 21.12 i od razu po konsultacji ide pod noz, wiec chce jak najwiecej wiedziec do tego czasu bo nie bedzie czasu na zastanawianie sie . Mialabym jeszcze pytanko odnosnie fotek-czy znajde tu gdzies twoje zdjecia robione tak normalnie-na codzien tzn w ubraniu i przez kogos?? Bo jak wiadomo takie, ktore same sobie robimy z bliska sa troche przeklamane a mi bardzoi zalezy na takim w miare realnym widoku-to dla mnie bardzo wazne
Bardzo ladnie ci sie tez "rozmyly" jakby blizny-czytalam na rozowym, ze robilas laserem-duzo zabiegow mialas??? Broma ci pozwolil traktowac je laserem bez obawy i o implanty??
Z gory bardzoc i dziekuje za odpowiedz na nurtujace mnie pytania i gratuluje swietnie wykonanych piersiatek!!!!
Pozdrawiam wszystkich

Lubka
Lubeczko kochana, cieszę się, że doatrały do Ciebie wieści, że po wywaleniu z rozowego jestem tu
na dzień dzisiejszy trudno mi będzie zrobić nowe zdjęcie tak, żeby ktoś mi zrobił, w ubranku itd, ale na sto proc wklejałam na forum kiedyś, koło końca września, zaraz przed tym, jak mnie zabanowały - zajrzyj do tamtego mojego wątku i looknij
w ubraniu nie wyglądają na spore niestety, takie średnio-nieduże nawet
ale że ja cała taka jestem, to nawet proporcjonalnie jest ok

zabiegów laserowych zrobiłam do tej pory trzy, mam w planach jeszcze jeden. efekt jest niezły jak dla mnie, jak już będę je mogła opalić, to myślę, że nie będzie wcale widać. ba na razie nie opalam i mam taką białą kreskę wokół blizn

jeśli chodzi o dobór wkładek to ja chciałam możliwie duże (jak robić, to robić!) i raczej okrągłe - dr sugerował anatomiczne, zamówił mi je też do operacji, ale ja byłam uparta na ten efekt, jaki mi wyszedł przychodziłam do dr ze zdjęciami piersi któe mi się podobają, nie podobają itd, i wspólnie ustaliliśmy, że okrągłe będą lepiej spełniać te moje oczekiwania.
dr nie wciśnie Ci czegoś, czego nie chcesz - na zasadzie "Pani bedzie z tymi piersiami X lat chodziła" więc akurat tego się nie obawiaj
mam mentory, choć początkowo miały być nagory, ale nagory były wtedy gdy miałam op za miękkie, dopiero potem wprowadzili takie nagory, jakie ma Miśka - ja się na te twardsze nie załapałam hihi a do tego efektu o który mi chodziło potrzebny był twardszy implant - i faktycznie, te zdjęcia któe dr przynosiłam były albo z mentorów, albo mcghanów

Cytat:
Ja sie melduje Witam wszystkie nowo przybyle
Dziewczyny jedna rzecz chodzi mi po glowie ,jak to jest lezec na brzuchu na takich zelkach ??Nie uwiera?? Np latem na plazy jakbym sie polozyla na twardej powierzchni to czy jest mozliwosc ze by cos peklo??
Tini, to się tak dziwnie czuje nie jakiś dyskomfort, ale dziwnie.. na piasku tak bezpośrednio (ręcznik na piasku) to niezbyt wygodnie, ja sobie robiłam "poduszkę" z drugiego ręcznika i układałąm tak, żeby nie lęzeć wyłącznie na cyckach

ja się też cieszę, że wygrała Ania Mucha - własnie czytam coś w sieci nie trawię tej Nataszy, ona ma coś wrednego w wyrazie twarzy dla mnie hihi
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 10:42   #1638
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
ja się też cieszę, że wygrała Ania Mucha - własnie czytam coś w sieci nie trawię tej Nataszy, ona ma coś wrednego w wyrazie twarzy dla mnie hihi
uważaj bo ja wpierdziel od Vidy dostałam

Stary 2009-11-30, 10:49   #1639
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Moje maluchy jutro kończą 3 miesiace
I na dzień przed imprezą prezentuja sie tak

Stary 2009-11-30, 10:51   #1640
horo
Zakorzenienie

GG do horo

- nie sa wielkie
- jeszcez powinny opaść
- dlonią obejmę polowę piersi
- są ruchome na wszystkie strony
klask i:

Stary 2009-11-30, 11:01   #1641
TiNi87
BAN stały

Musisz miec duze rece ,ze potrafisz tak objac az do sutow ja swoje maluchy tez tak trzymam i reka sie uklada tak jak tobie wiec to jakis cud bo gdzie moje do twoich A trzymasz reke dokladnie tam gdzie sie zaczyna implant?? twoje sa super duze ale nie za duze w sam raz :P A moje to takie kurduple ze szok Gratuluje 3 miesiecy

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-30 o 11:03
Stary 2009-11-30, 11:02   #1642
Vida S
BAN stały

horo ale wzstawiłaś! az moja mała zwróciła uwage imówi cici cici. UUUUUUU BOOOMBOWE!!!!!
Vida S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 11:05   #1643
Miskaa78
Kazar Lady

Horo - maluchy faktycznie
ale wielkie nie są super wyglądają

Stary 2009-11-30, 11:06   #1644
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Musisz miec duze rece ,ze potrafisz tak objac az do sutow ja swoje maluchy tez tak trzymam i reka sie uklada tak jak tobie wiec to jakis cud bo gdzie moje do twoich A trzymasz reke dokladnie tam gdzie sie zaczyna implant?? twoje sa super duze ale nie za duze w sam raz :P A moje to takie kurduple ze szok Gratuluje 3 miesiecy
moje też nie sa duże
dlugość dloni 18 cm.
ja mam je takie okrągłe. Twoje tak fajnie opadają, talkie owalne

Stary 2009-11-30, 11:06   #1645
TiNi87
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość
horo ale wzstawiłaś! az moja mała zwróciła uwage imówi cici cici. UUUUUUU BOOOMBOWE!!!!!
Takie cici to zwracaja uwage Ladne cici i duzie cici
Stary 2009-11-30, 11:07   #1646
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Horo - maluchy faktycznie
ale wielkie nie są super wyglądają
nie sa wielkie
zaczynalam od zerowej wyjściówki.. moze dlatego proponowano mi 800 cc

Stary 2009-11-30, 11:07   #1647
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Moje maluchy jutro kończą 3 miesiace
I na dzień przed imprezą prezentuja sie tak
bosche ale piękności:cmok :
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 11:07   #1648
TiNi87
BAN stały

Cytat:
moje też nie sa duże
dlugość dloni 18 cm.
ja mam je takie okrągłe. Twoje tak fajnie opadają, talkie owalne
Ale w porownaniu do moich to olbrzymy daj troche cici
A ty tak wiesz ile ma cm kazda czesc ciala ??? Az sobie zmierzylam mam dl dloni 17cm :P

Edytowane przez TiNi87
Czas edycji: 2009-11-30 o 11:09
Stary 2009-11-30, 11:08   #1649
willma2
Raczkowanie

Ufff!! Skończyłam czytać!!! Ale miałam zaległości..ale jeszcze nic nie powiem..tylko cześć..bo mam mętlik w głowie...
A!! Horo- super!!
Vida witaj!!!
Cześc nowym dziewczynkom!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-11-30, 11:08   #1650
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Vida S Pokaż wiadomość

dzięki Vida

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości