|
|
#301 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. IV
Czy posiadacie może ulotkę testera do określania rodzaju cery? Zamówiłam sobie ten tester z 5 badaniami, tylko nie wiem jak się go używa, bo nie dostałam żadnej ulotki. Wiem, że jeden płatek trzeba przykleić na czoło, drugi na policzek ale nie wiem ile czasu mają się znajdować ma skórze, jak zinterpretować wyniki oraz jak przygotować do badania skórę. Domyślam się, że musi być oczyszczona ale czy np. nie nakładać kremu czy jednak trzeba. Sama nie wiem... Czy ktoś może mi pomóc
? Nie wiem co z tym zrobić... Właśnie tego nie lubię w Oriflame .Udało mi się znaleźć. Nie było łatwo. Zamieszczę również tutaj to zdjęcie, może komuś się przyda. Edytowane przez opo Czas edycji: 2009-11-29 o 17:37 |
|
|
|
#302 |
|
Raczkowanie
|
Ale rozkręciłam burzę na temat ulotki. Ja jestem od kwietnia w oriflame i dlatego niewiem jak było w tamtym roku, myślałam że ktoś poprostu sięgnie pamięcią i napisze jak to było rok temu a tu tak się nie smacznie robi z tego powodu...
o Catherine o Mogłabyś tylko napisać, jeśli wiesz, kiedy ona wejdzie? Z góry wielkie dzięki. Pozdrawiam.
|
#303 |
|
Konto usunięte
|
Orientuje się ktoś kiedy będzie promocja na podkład Oriflame - Giordani Gold - Age-Defying Foundation? Albo chociaż jak dawno była ostania? Bo nie wiem, czy jest sens czekać
|
|
|
|
#304 |
|
Rozeznanie
|
[1=c640cdfa886255292692728 c9c3f51a456c1754b_657ce90 228a24;15570454]Orientuje się ktoś kiedy będzie promocja na podkład Oriflame - Giordani Gold - Age-Defying Foundation? Albo chociaż jak dawno była ostania? Bo nie wiem, czy jest sens czekać
[/QUOTE]W katalogu 17 jest za 39,90 ( ważny od 7 grudnia do 27 grudnia)
|
#306 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To w ciągu tego tygodnia już kilka zdążyłaś otworzyć?
|
|
|
|
|
#307 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanie: Zamawiając z kat. 16 podkład pod makijarz matte control gratis są gąbeczki, nie muszę wpisywać na zamówieniu kodu? W cenniku nie pisze to chyba nie. Proszę o poradę.
|
#308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#309 |
|
Raczkowanie
|
|
#310 |
|
Zakorzenienie
|
to przyjdą jak się pojawią
tylko ich przypadkiem nie wyrzuć z koszyka
|
#311 |
|
Raczkowanie
|
Nie, napewno ich nie wyrzucę tylko szkoda że teraz ich nie ma ale dobrze że to siostra zamawia podkład to zrozumie
![]() Kurcze poczekam do jutra na tą ulotkę promocyjną, jak nie będzie to składam zamówienie.
|
#312 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#313 |
|
Zadomowienie
|
no i nie ma ulotki
|
|
#314 |
|
Zadomowienie
|
Może koleżanka - włascicielka kilku biur
i posiadaczka tajnych informacji o treści nowej ulotki podzieli sie tajemną wiedzą; chyba że to na zasadzie "wiem-ale nie powiem"
|
#315 |
|
Rozeznanie
|
Ja myślę że ulotka będzie jutro bo gdzieś (chyba w biuletynie) że zapraszają na stronę od 1 grudnia na jakieś atrakcje
Więc może tak jak kiedyś codziennie inny produkt w specjalnej ofercie ![]() _________________________ _________________________ __ Znalazłam : Adwentowy kalendarz Oriflame Czy pamiętasz, ile radości sprawiał Ci w dzieciństwie czekoladowy kalendarz adwentowy? Zwyczaj otwierania kolejnych okienek i odkrywania ukrytych w nich słodkich niespodzianek to jedno z najprzyjemniejszych świątecznych wspomnień. Dzięki Oriflame odliczanie dni do świąt może znów być pełne atrakcji! 1 grudnia odwiedź stronę www.oriflame.pl i przyłącz się do zabawy z naszym adwentowym kalendarzem online. Nie przeocz żadnej okazji!
Katalogi Oriflame PDF: 14: http://www.gg.pl/dysk/ImDookFYgLASI2...24_2015_14.pdf 15: http://www.gg.pl/dysk/i-JNRz6lj1ESiu...24_2015_15.pdf Edytowane przez Asgoja Czas edycji: 2009-11-30 o 09:58 |
|
|
|
#316 |
|
Zadomowienie
|
Asgoja czy w tej ulotce jest tylko kalendarz? Czy potem na każdy dzień jest nowa ulotka czy ta jedna trwa do niedzieli?
|
|
|
|
#317 |
|
Rozeznanie
|
Ta koleżanka - właścicielka kilku biur właśnie w wątku Ori piszę, że ma 18 lat i chce iść na studia na farmację, a na wątku Avon piszę, że skończyła studia, będąc na nich musiała ciągle sobie powtarzać, że da radę i je ukończy, ale nie poszła dalej w kierunek, który ukończyła czyli nie założyła apteki i tak dalej, ale zajęła się właśnie Ori i Avonem.
W jednym więc wątku jest to 18letnia dziewczyna, w drugim kobieta po studiach. A biuro, które miało powstać w przeciągu roku "jeśli tylko jeszcze ktoś z góry pomoże" powstaje w kilku sztukach w ciągu tygodnia. |
|
|
|
#318 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#319 |
|
Zadomowienie
|
czyli trzeba cierpliwie czekać na ulotkę, bo od "właścicielki kilku biur" raczej się nie dowiemy![]() Mam nadzieję, że pojawi się ulotka, zwłaszcza z jakimiś wodami toaletowymi, bo przed świętami nie bedzie problemów żeby to sprzedać
|
#320 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#321 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam,
Jestem nową konsultantką i nie bardzo mam się do kogo z tym zwrócić, bo to właśnie chodzi o moją sponsorkę... Ona jest zakręcona i ciągle ma jakiegoś pecha w postaci błędnych informacji. A więc chodzi o to, że w kat. 16 założyła nowe konto na swoją mamę i złożyła zamówienie na 103pp. Niestety w paczce brakowało maseczki za 4pp, którą zamówiłyśmy na moje konto, ponieważ zależało jej na czasie. Na domiar złego woda Sun była rozbita i musiała ją zwrócić (6pp). Ją również zamówiłyśmy na moje konto. 103pp - 10pp (4+6) = 93pp Zatem moje pytanie brzmi: jak wygląda w takiej sytuacji sprawa z programem witamy i rabatami? Czy faktura korygująca pomniejszy pp w kat. 16, czy zostanie zaliczona na poczet kat. 17? Jeśli pomniejszy w 16, to czy macie jakąś inną radę niż złożyć dodatkowe zamówienie, żeby pp przekroczyły 100? Z góry bardzo dziękuję za szybkie odpowiedzi |
|
|
|
#322 |
|
Zadomowienie
|
a mi się wydaje , że jeśli się ulotka pojawi to będzie kiepska...
![]() wnioskuje to po tym, że w katalogu jest bardzo dużo promocji i nie będą mieli co wsadzić w ulotkę hihino chyba , ze dadzą serię Sweedish spa, która totalnie nie rozumie czemu wycofali skoro cieszyła się tak duzym uznaniem! tak czy siak musimy czekać
|
|
#323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#324 |
|
Zadomowienie
|
A czy macie jakieś przecieki dotyczące wycofania Amethyst Fatale? W obecnym katalogu są te dwie pozostałe wody z serii, a Amethysta nie ma
Widziałam, że w kat. 17 będzie w grupie produktow zamawianych na biuro regionalne. Kurcze, to moja ulubiona woda z Ori. Czy można zamówić kilka sztuk w ramach produktów na biuro regionalne?
|
#325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#326 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#327 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Będę ewentualnie kilka mniejszych zamówień robić, żeby zapas Amethystów mieć.
|
|
#328 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co prawda nie napisałam "CAŁA seria", ale głównie chodziło mi o kosmetyki do ciała, bo zostały same do buzi. a takie fajne były, na sam krem do rąk zawsze miałam od 5 wzwyż zamówień, oby dali jakiś godny zamiennik
|
|
|
#329 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#330 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do reklamacji... Liczył się czas, a o pp nie pomyślałyśmy Dopiero czytając powyższe forum zorientowałam się, że być może popełniamy błąd![]() Na szczęście jeszcze jest czas i jeszcze będziemy składać dwa zamówienia, więc coś będzie trzeba domówić na tamto konto bo szkoda PW... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:07.

? Nie wiem co z tym zrobić... Właśnie tego nie lubię w Oriflame
.

nic nie kręcę, a w moim obowiązku nie jest się Tobie spowiadać.

Widziałam, że w kat. 17 będzie w grupie produktow zamawianych na biuro regionalne. Kurcze, to moja ulubiona woda z Ori. Czy można zamówić kilka sztuk w ramach produktów na biuro regionalne?
Dopiero czytając powyższe forum zorientowałam się, że być może popełniamy błąd