|
|
#2161 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: z myślą o... STUDNIÓWCE 2010
Cytat:
) oraz zaznaczającą linię bioder. taka figura to ideał, a więc warto ją podkreślić. najlepiej wrzuć swoje zdjęcie to już możemy konkretnie zacząć myśleć i doradzić.
|
|
|
|
|
#2162 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wybitnie wąskiej talii nie mam, ale nie narzekam. Z tym, że raczej "dół" (tj. uda, biodra) mam szersze niż górę, stąd bardziej pasuje mi określenie gruszka, ale nie będę się kłócić .Dopasowana w talii nie brzmi źle, tylko nie wiem co z dołem. Bombka chyba odpada. Dziękuję za rady, będę się dzisiaj za czymś rozglądać .O zdjęciu pomyślę gdy wykombinuję jak je zrobić, by dobrze objąć sylwetkę.
|
|
|
#2163 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki makijaż sobie zrobić do tej kobaltowej sukienki co sobie kupiłam? Bo zapisałam się do makijażystki, ale tylko na swoją studniówkę, a na tż'a nie, bo bym zbankrutowała... myślałam na smokey eyes, tylko czy będę umiała ładnie zrobić.. + delikatny jasnoróżowy błyszczyk... i paznokcie robię dopiero u kosmetyczki na swoją, więc na tż'a sobie pomalowałabym takim kobaltowy lakierem... co myślicie?
* Zapuszczam włosy! * Aparatka (góra + dół) 22.03.2013r. - 21.05.2014r. Edytowane przez L I L Y Czas edycji: 2009-11-30 o 12:22 |
|
|
|
#2164 | ||
|
Zakorzenienie
|
Na jeden dzień Was z oczu spuścić...
![]() Cytat:
![]() Ale perłowy czy srebrny makijaż też by pasował myślę ![]() Cytat:
Mi się ta panterkowa nie podoba, taki motyw na studniówce wygląda wg mnie trochę kiczowato. Btw ostatnio odkopałam jakiś stary InStyle i była fajna propozycja ad. paznokci. Gdyby mi pasowało sama bym sobie zrobiła. Później zeskanuję to wkleję. |
||
|
|
|
#2165 |
|
Zadomowienie
|
Jigoku, a mogłabyś mi powiedzieć jaką długość ma ta sukienka, którą zamawiałaś z japan style? I powiedzieć ile masz wzrostu?
Bo zastanawiam się nad sukienką bombką właśnie z japan style tylko boję się o długość
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko było gdzieś na poprzednich stronach, wymiary, mój wzrost (166 cm) i zdjęcia. Jest do kolan mw, ale bombka na pewno będzie krótsza.
|
|
|
|
#2167 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak umiesz zrobic smokey eyes to jak najbardziej Ale paznokci bym chyba na kobalt nie malowała... Zrobiłabym tradycyjny french ![]() No to gdzie sie podziewałaś? :P I jak tam sprawa z tż-tem? Nadal studniówka nieaktualna?
|
|
|
#2168 |
|
Zadomowienie
|
przekopałam z 20 stron i już mi się miesza w oczach, więc długości sukienki nie znalazłam, ale znalazłam na allegro, że ma 80 cm... cholera, bo ta moja bombka ma 68 cm, a mam 170 wzrostu... Ale znowu mogłabym mieć trochę krótszą jak do kolan, tak z 20 cm powyżej
|
#2169 |
|
Zakorzenienie
|
muszę trochę poćwiczyć chyba ten smokey eyes... może się wprawię
a co do paznokci to może rzeczywiście frencha zrobię.. i jeszcze kupię jakieś takie naklejki kobaltowe, żeby taki akcencik był...
|
|
#2170 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neta nie miałam córki marnotrawne One chce i w ogóle, ale nie wiem czy ja chcę. Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2171 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak nie czytalas to musze ci sie pochwalic ze kupilam buty ![]() A co do drugiego, to chcesz chcesz... Musisz tam isc i opowiedziec nam pozniej jak bylo No ale wiesz, w niepewnosci mozesz go troszke potrzymac... ;p
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
nie na czarno to nie pomaluję sobie, bo jakoś nie lubię czarnych paznokci...
|
|
#2173 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja juz chce tą przymiarke, a jeszcze tydzien! nie wiem jak ja to wytrzymam ;p Chce juz zobaczyc co mi tam krawcowa wyczarowała
|
|
#2174 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem do kobaltu będą pasowały koralowe odcienie. Może być french, ale właśnie nie taki kremowy, tylko koralowy.
Smokey eyes na studniówkę? I do kobaltu? Jakoś mi się to nie widzi, ale może wyglądałoby ładnie.. Ale dla mnie chyba za bardzo dyskotekowo. Ja bym postawiła na bardziej naturalny, pastelowy makijaż ![]() Pomóżcie mi znaleźć sukienkę ;(( Studniówka dopiero 5.02, a ja już panikuję, że nie znajdę wymarzonej
|
|
|
|
#2175 |
|
Zadomowienie
|
O dzięki Jigoku.. Czyli krótsza, niż ta co ja znalazłam na aukcji. A mierzylaś sukienkę czy to wymiary podane na aukcji?
W sumie to mają tylko 3 cm różnicy to może zaryzykuję i zamówię... Zwłaszcza, że razem z przesyłką wyszłoby 50 pare złotych.
|
#2176 |
|
Zadomowienie
|
a ja juz od kilku dni odmyslam swoja nowa sukienke
jutro jade na zakupy wiec zrobie fotki jak cos zakupie ostatnim czasem marzy mi sie czarna , kurcze a tak sie zarzekalam ze czarna nigdy aa i dluga musi byc , prosta.Jigoku musisz sobie wszytsko przemyslec , czy jest sens wracac , i czy Ty tego chcesz , bo do tanga trzeba dwojga
|
#2177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No niby tak, ładnie przepraszał, zastanowię się ![]() Jestem absolutnie zakochana w tym
|
|
|
|
|
#2179 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ---------- Cytat:
A co do paznokci, nie podobaja mi sie. Zupelnie nie w moim stylu ;p
|
|
|
#2180 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Teoretycznie spróbować zawsze można.. |
||
|
|
|
#2181 |
|
Wtajemniczenie
|
Taaa... czarna czarna a pozniej bedziesz biegala tak jak Mell za nową ;p
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hah, śmiałam się w duchu jak czytałam na tym wątku co chwila, że którejś się odwidziała kupiona kiecka i szuka następnej... A ja sama dzisiaj zrobiłam to samo - kupiłam małą czarną w h&m i zrezygnowałam z szycia długiej (projekt mi zostanie na inną okazję) Teraz zostało tylko bolerko i pończochy ze szwem i jestem gotowa ![]() Co do ubierania TŻta - mój sam się potrafi ubrać Chłop to mi się akurat udał wyjątkowo Ubiera się wg własnej "wizji", jakby na to nie patrzeć ubiór miał skompletowany już dawno, o wiele wcześniej ode mnie. Oboje idziemy na czarno + zeberkowy akcent - śledź i torebka.
Edytowane przez Fela Von Helvete Czas edycji: 2009-11-30 o 14:58 |
|
|
|
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
Btw karolajn91 jedna Wizażanka kupiła też taką sukienkę, ma 172 cm i sukienka już jest dużo krótsza, sama zobacz:
http://www.wizaz.pl/szafa/wieszak_widok.php?wid=5323 |
|
|
|
#2184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale jeśli w najbliższym czasie nic nie kupię i będę na tyle zdesperowana, żeby zamówić to tak pewnie zrobię i wtedy dopiero będę kombinować co z nią zrobić... an jednej aukcji widziałam możliwość zwrotu, więc wtedy bym nic nie straciła![]() http://moda.allegro.pl/item836128230..._sukienki.html tutaj jest link i tutaj już na tych japoneczkach sukienka jest bardzo krótka... szkoda, że przy kazdym zdjęciu nie jest podane ila ma wzrostu a i kolor fioletowy mnie urzekł lub ten co na miniaturce ![]() Jigoku faktycznie ta sukienka jest dużo krótsza i taka długość dla mnie by była minimalna na studniówkę
Edytowane przez karolajn91 Czas edycji: 2009-11-30 o 15:04 |
|
|
|
|
#2185 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Zeberkowy akcent? Ładnie pachnie
|
||
|
|
|
#2186 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2187 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Zadomowienie
|
no nerwy to z pewnością
, ale był napisane, że jeśli towar nie spełni oczekiwać to zwracają koszty razem z przesyłką
|
#2189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
o nie nie Mell biegala za czarna bo sie TZ -owi sukienka nie podobala . mnie sie podoba a pan M. moze se gadac
|
|
#2190 |
|
Zakorzenienie
|
to teraz muszę kupić jakiś dobry tusz do rzęs, żeby je extra wydłużył i wgl... aktualnie mam Max Factor False Lash Effect, ale jakoś efekt nie powala... rozglądam się za jakiś dobrym tuszem, czytałam już KWC, ale różne są opinie... macie jakieś swoje ulubione tusze dające efekt sztucznych rzęs?
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:51.

) oraz zaznaczającą linię bioder. taka figura to ideał, a więc warto ją podkreślić. najlepiej wrzuć swoje zdjęcie to już możemy konkretnie zacząć myśleć i doradzić.

.

Bo zastanawiam się nad sukienką bombką właśnie z japan style tylko boję się o długość