|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - III
Brrrr u mnie tak wilgotno no i leje ze odechciewa sie wszystkiego..
ale ten krem do stop waniliowy avonu jest dlugotrwaly.. |
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
ja dziś jeszcze andrzejkowałam ![]() Wkleję też mój raport ![]() Zużyte/out w listopadzie:
Plan na grudzień:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-11-30 o 10:39 |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję zużyć.
![]() W tych raportach chyba warto byłoby pisać przy rzeczach kupionych co było potrzebne a co zachcianką bo ciężko się zorientiwać czy miesiąc był udany czy nie. ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;15564262]Ja dziś od rana leczę doła kąpielą z sosnową solą i maseczkami. Przez ostatnie stresy cera mi się bardzo pogorszyła, a nawet nie miałam sił o to zadbać.[/QUOTE] Co się stało?
|
#1744 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję jeszcze listopadowych zużyć!
![]() Cytat:
WOW ile zużyć! to czekamy na fotki ![]() Cytat:
dobrze, że już je wyrzuciłaśCytat:
Przykro mi z powodu tej oferty pracy, nieodpowiedzialny koleś Brawo oparcia sie kuleczkom! ![]() Cytat:
troszke Ci przybyło próbek- ale to dla urozmaicenia. Ambitny plan na grudzień mam nadzieje ,ze wypełnisz go w 100% ![]() Jutro idę po kasztanka YR bo TŻ nie lubie drogerii założę sobie kartę SK i chyab skuszę się jeszcze na szampon Hamamelis bo i tak miałam kupic szampon a tu promocja za 12,90 500 ml jeszcze przeczytam opinie na kwc i się zdecyduję ![]() koniec leniuchowania dziś praca, aerobik i porządna pielęgnacja wieczorem
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-30 o 09:20 |
||||
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Coś mnie dziś bierze choróbsko, boli mnie głowa i gardło. Wypiłam właśnie Theraflu. ![]() Cytat:
No z zakupów listopadowych jestem zadowolona. Dość sporo przybyło mi z wymian, ale to głównie próbki, odlewki, więc nie będą zalegały. Zużycia poszly mi tak średnio, ale nie jest źle. Co do grudnia, to lista do zużycia jest długa, mam nadzieję, ze w większości zużyję te kosmetyki, żeby wejść w Nowy Rok z mniejszymi zapasami
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Nie kupiłam ich, ale widziałam i testowąłam. W małej prywatnej drogerii.
Zaraz wrzucę moją liste ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Lista ![]() ZUŻYTE: 16 szt. 1. Odżywka - Nail Tek II 2. Rozgrzewająca maseczka błotna - Sanctuary 3. Peeling do stóp - Sally Hansen 4. Szampon ziołowy 400ml - Schauma 5. Lactacyd 6. Peeling do ciała jabłkowy - Joanna 7. Żel pod prysznic Marrakech Sunrise - Palmolive 8. Olej z czerwonej maliny - Mazidła 9. Hydrolat z róży damascena - BU 10. Miniaturka mleczka do demakijażu 50 ml - Lancome 11. Tusz Visions - Oriflame 12. Maska miód+cytryna - Joanna 14. Krem do stóp propolis - Korana 15. Maseczka algowa - Eco Spa 16. Olej z męczennicy - ZSK POLECIAŁO W ŚWIAT: 11 szt. 1. Masło do ciała Sopot Spa - Ziaja 2. Żel do golenia - Gillette 3. Lakier Velvet Rose - Rimmel 4. Brązer + rozświetlacz - Isa Dora 5. Krem do rąk Voyage Voyage - Oriflame 6. Lakier do paznokci - Simple Beauty 7. Fioletowy tusz - Sensique 8. Potrójne cienie - Euphoria 9. Krem pod oczy - Eva Natura 10. Krem do rąk i stóp Sake + Ryż - Avon 11. Mozaika rozświetlająca - Avon PRÓBKI: 8 szt. KUPIONE: Pielęgnacja: 10 szt. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=2279 Kolorówka: 7 szt. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?p...postcoun t=4791 GRATIS/PREZENT: 8 szt. PRZYBYŁO: 25 szt. UBYŁO: 27 szt (i 8 póbek) Mogło być lepiej
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny..dzis rano na wykladzie miala referat..na szczescie dobrze poszlo
luskap dlugi raport..brawo na grudzien tez ci sie sporo szykuje mam sniezynkowy avatarek |
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Ja niczego nie zużyłam, kupiłam za to 2 szampony panten i otrzymałam za to odżywke panten. Mimo to odwyk listopadowy uważam za udany.
W grudniu mam zamiar zużyć przede wszystkim: -2 balsamy do ciała -krem do rąk -deo iwostin w kuleczce no i mam nadzieje pare innych kosmetyków |
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1750 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dasz radę, Nowy Rok musimy zacząć pozytywnie i ze zmniejszonymi zapasami ![]() Cytat:
ale nie wszystko kupiłaś za swoje, ta ilość żeli tylko mnie przeraża choć balsamów Ci też teraz przybyło podobaja mi sie nowe cienie, śliczne shimmerkowe Cytat:
![]() avatarek słodki, a w Polsce piękna jesień nadal trwa, zero pluchy (naszczęście) ---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- porzeczce chyba chodziło o to, że teraz na dniach nic nie zużyła
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-30 o 13:18 |
|||
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
dokładnie, chodziło mi o to że od ostatniego wpisu w sobote nic mi nie poszło. Może źle się wyraziłam (jestem taka zmarznięta i kiepsko mi się myśli ale coś w pracy z ogrzewaniem nie tak i ręce mam lodowate).
|
|
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis ostro poszalam w Rossmannie, jutro dodam fotki...
![]() Wydala cos kolo 100 zl, rany, a tak sie staralam wybierac te tansze kosmetyki. U mnie w miescie niestety nie ma jeszcze Rossmanna, wiec jak tylko jestem u mamy, to robie zapasy Synergena i RDL. Jakos nie moge sie przestawic na kupowanie w Naturze, w Rossmannie zawsze jakos wiecej promocji no i maja swoje linie kosmetyczne, ktore mi osobiscie bardzo podchodza, no i ceny bardzo przyjazne
|
|
#1753 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki wróciłam
przez cały weekend kupiłam tylko pastę do zębów i odebrałam prezent z rossmana swój raport wkleję później bo będę miała jeszcze zużycia ![]() gratuluję wszystkim zużyć
|
#1754 |
|
Konto usunięte
|
Szlag mnie trafia, bo chyba kolejny miesiąc nie będę mogła chodzić na step. W zeszłym miesiącu przegapiłam dzień w którym zapisuje się na cały kolejny miesiąc, więc już nie było miejsc. OK. Wypytałam kiedy więc będą zapisywać na kolejny. Dokładnie tego dnia zadzwoniłam zaraz po otwarciu i zostawiłam instrukcje, aby mnie zapisać na pon. i śr. na step. Dzwonię dziś i pytam się czy na grudzień jestem pozapisywana - odpowiedź: tylko na 2-go, bo później nie było miejsc.
Zastanawiam się nad zmianą fitness clubu, a szkoda, bo bardzo pasowała mi tu instruktorka. U mnie w mieście jest jeszcze tylko jeden, ale jest tragiczny... Może zapiszę się na ten z AZS-u studenckiego?... Ech.A w tym miesiącu będę dzwonić i pytać, czy nie zwolniło się miejsce. I karnet na basen sobie kupię, a co. |
|
|
|
#1755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hosenko dużo kosmetyków zużyłaś
przybyło też sporo, ale mnie tam wcale nie razi ilość Twoich żeli, bo mnie to już nic nie zdziwi!Cytat:
No w grudniu zamierzam dużo zużyć, oby się udało większość tego co wypisałam.avatarek śliczny, typowo zimowy. Przez tą pogodę jakoś nie mam zimowego nastroju, ale wolę taką niż ciapę. Gratuluję udanego referatu! Cytat:
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15585276] Zastanawiam się nad zmianą fitness clubu, a szkoda, bo bardzo pasowała mi tu instruktorka. U mnie w mieście jest jeszcze tylko jeden, ale jest tragiczny... Może zapiszę się na ten z AZS-u studenckiego?... Ech.A w tym miesiącu będę dzwonić i pytać, czy nie zwolniło się miejsce. I karnet na basen sobie kupię, a co.[/QUOTE] Zazdroszczę chęci do ćwiczeń i pływania! Ja może od jutra zacznę jakieś ćwiczenia z muzyką, bo brat idzie od jutra do pracy to będę sama w domu
|
|
#1756 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15585276]Szlag mnie trafia, bo chyba kolejny miesiąc nie będę mogła chodzić na step. W zeszłym miesiącu przegapiłam dzień w którym zapisuje się na cały kolejny miesiąc, więc już nie było miejsc. OK. Wypytałam kiedy więc będą zapisywać na kolejny. Dokładnie tego dnia zadzwoniłam zaraz po otwarciu i zostawiłam instrukcje, aby mnie zapisać na pon. i śr. na step. Dzwonię dziś i pytam się czy na grudzień jestem pozapisywana - odpowiedź: tylko na 2-go, bo później nie było miejsc.
Zastanawiam się nad zmianą fitness clubu, a szkoda, bo bardzo pasowała mi tu instruktorka. U mnie w mieście jest jeszcze tylko jeden, ale jest tragiczny... Może zapiszę się na ten z AZS-u studenckiego?... Ech.A w tym miesiącu będę dzwonić i pytać, czy nie zwolniło się miejsce. I karnet na basen sobie kupię, a co.[/QUOTE] zapisz się gdzie indziej, a nuż Ci się spodoba ćwiczyć trzeba ja w tym miesiącu chyba rezygnuję z karnetu na fitness, ale będę ćwiczyć min 2 razy w tygodniu w domku z płyt Cytat:
jak mnie bierze to wpieprzam parę dni pod rząd i jestem zdrowa jak ryba ![]() Ćwicz ćwicz to i zużywać kosmetyków Ci się zachce od hormonów szczęścia
|
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez fitness pójdzie w odstawkę - na jakieś 1,5 miesiąca. Jutro zaczynam kurs "Kadry i Płace", a fitness jest własnie we wtorki, a nie rozdwoję się
No chyba, ze zajęcia zostaną ustalone w inne dnia a tylko pierwsze są jutro. Co prawda mogłabym się zapisać na inne zajęcia, ale podobają mi się te na które chodzę - dają niezły wycisk ![]() Do ćwiczeń w domu jakos nie potrafię się zmobilizować - gdy byłam na studiach to ćwiczyłam codziennie wieczorem, ale nie mialam się czym innym zająć (facet był w UK, komputer w dużym pokoju, a nie mogłam cały czas siedzieć na głowie siostry i szwagra), więc co wieczór ćwiczyłam te 1-1,5.
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że Ci się zbiegają z kursem - a to kurs z tej szkoły do której teraz chodzisz czy osobno robisz? ![]() o matko codziennie? podziwiam, ale miałaś samozaparcia ja tak 2 razy w tygodniu się zmobilizuję bo inaczej będzie mnie energia rozpierać
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-11-30 o 17:01 |
|
|
|
|
#1759 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja w domu kompletnie nie potrafię się zmobilizować, zwłaszcza teraz - zimno mi bez przerwy A kosmetyki faktycznie najlepiej wsmarowuje się w skórę świeżo po prysznicu po intensywnym wysiłku. W piątek zamówię sobie z Avonu te dwie mgiełki z Naturalsów i może zimowe kolczyki, zestaw 4 par. Podobają mi się co prawda najbardziej jedne z nich, ale najwyżej resztę wystawię na Allegro. |
||
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Codziennie ćwiczyłam, zwłaszcza, że robiłam a6w. Oprócz niego były tez inne cwiczenia i w sumie wychodziło 1-1,5 godziny. Jasne, że zdarzało się krócej poćwiczyć, czy w ogóle, ale rzadko.
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
i jakie były efekty po A6W?
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dotrwałam do końca
Skończyłam na 20którymś dniu, bo nie dawałam rady Efekty jednak były - już o kilku dniach mięsnie brzucha były bardziej widoczne Na początku tego roku zacząłam znowu, ale skończyłam około 10tego dnia, bo mi się znudziło.
|
#1763 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;15586614]
W piątek zamówię sobie z Avonu te dwie mgiełki z Naturalsów i może zimowe kolczyki, zestaw 4 par. Podobają mi się co prawda najbardziej jedne z nich, ale najwyżej resztę wystawię na Allegro.[/QUOTE] ja zamówiłam dwie mgiełki waniliowe na zimę w sam raz będą i do torebki tym bardziej. A z tych kolczyków podobają mi się te czerwone lukrowane laseczki- są prześliczne Cytat:
No to podziwiam Cytat:
lepsze efekty dają różne ćwiczenia na brzuch z fitnessu, pilates. A6W kojarzyła mi się zawsze z wyrzeźbionym męskim brzuchem
|
||
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zużyłam dziś jeszcze szampon i krem do stóp, wkrótce wkleję podsumowanie
|
|
#1765 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dokładnie o te kolczyki mi chodzi - cukrowe laski: candy canes Już je widzę jako rozweselacz wigilijnego czy sylwestrowego stroju ![]() Muszę sobie właśnie wybrać jakieś ćwiczenia na brzuszek. Ale A6W nie wchodzi w grę - nudna i bolą mnie po niej lędźwie. Choć efekty czuć (nie zawsze widać Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 Czas edycji: 2009-11-30 o 17:45 |
|
|
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz ide myc wlosy i zaserwuje sobie maseczke na twarz
ale na przyszlosc na pewno kupie jeszcze raz avonowa z sake..ta blotna cos nie pasuje mi zbytnio..
|
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, wpadam na chwile!
Orlico co tam u Ciebie niedobrego?? Jak ktoś Ci podpadl to niech sie szykuję a jak masz jakis problem to pomozemyCuciola fajny av ![]() U mnie miesiac w zuzywaniu i kupowaniu wyszedl na 0 Nie kupilam nic zbędnego.
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.

WOW ile zużyć!
sesesesese
dobrze, że już je wyrzuciłaś
- i jeszcze miałam go cały czas na widoku. Zwracał na siebie uwagą w bardzo głupi sposób, a gdy poszliśmy tańczyć z TŻ (super się wybawiłam :lvoe
Niewiele brakowało do grandy 

ale nie wszystko kupiłaś za swoje, ta ilość żeli tylko mnie przeraża
choć balsamów Ci też teraz przybyło

No w grudniu zamierzam dużo zużyć, oby się udało większość tego co wypisałam.
Skończyłam na 20którymś dniu, bo nie dawałam rady
Efekty jednak były - już o kilku dniach mięsnie brzucha były bardziej widoczne
na zimę w sam raz będą i do torebki tym bardziej. A z tych kolczyków podobają mi się te czerwone lukrowane laseczki- są prześliczne